A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μαζί με τις γυναίκες βάλτε ακόμα,ηλικιωμένους και παιδιά...που από εδώ και στο εξής θα ζουν σαν ελεύθεροι πολιορκημένοι...γιατί η Αστυνομία "παρέδωσε πνεύμα" και η πολιτική ηγεσία του τόπου είναι ανίκανοι να διαφυλάξει ένα από τα κυριότερα Δημοκρατικά μας δικαιώματα...ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ...Τώρα θα περιμένουμε με αγωνία πότε θα μας πουν να πάρουμε τα όπλα...για να αντισταθούμε.. Διαβάστε την ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΉ ΠΡΟΤΑΣΗ που έκανε σήμερα η ΕΛ.ΑΣ..που θύμισε μέρες κατοχής... Τα αυξημένα ποσοστά εγκληματικότητας οδήγησαν την αστυνομία στην έκδοση του "Οδηγού του Πολίτη" μεταξύ των οποίων παροτρύνουν τον πολίτη να μην κυκλοφορεί μετά τη δύση του ηλίου, να πέφτει στο έδαφος σε περίπτωση που ακουστούν πυροβολισμοί και να καλυφθεί όπως και να κλείνει τις κουρτίνες. Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η αστυνομία έχει αναρτήσει στην επίσημη ιστοσελίδα της ένα είδος εγχειριδίου στο οποίο παρέχονται συμβουλές στους πολίτες για την προσωπική τους ασφάλεια. Το τελευταίο διάστημα ο δείκτης εγκληματικότητας έχει πάρει την ανιούσα ενώ η ΕΛ.ΑΣ αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού και υλικοτεχνικής υποδομής. Μια από τις συμβουλές που δίνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είναι να πέφτουν στο έδαφος και να καλυφθούν σε περίπτωση που ακουστούν πυροβολισμοί. Ωστόσο δεν γίνεται περαιτέρω διευκρίνιση για το πώς θα καλυφθεί ο απλός πολίτης που δεν έχει γνώσεις αυτοάμυνας. Σε ένα άλλο σημείο ο Οδηγός παροτρύνει τους πολίτες να μην επιχειρήσουν "ηρωισμούς" καθώς "το πιο σημαντικό πράγμα είναι η ζωή σας που οφείλετε να προστατεύσετε στη διάρκεια μιας ληστείας". Ζητούν επίσης από τους πολίτες σε περίπτωση που είναι αυτόπτες μάρτυρες σε μια εγκληματική πράξη να προσπαθήσουν να κρατήσουν στοιχεία των δραστών όπως χαρακτηριστικά ρούχα αλλά και πινακίδες του μέσου. Ακόμη, ενόψει καλοκαιριού ο οδηγός συμβουλεύει να μην αφήνουν οι πολίτες ξεκλείδωτες τις πόρτες και τα παράθυρα των μπαλκονιών ακόμα και όταν κάνει ζέστη. "Σε περίπτωση απειλής με οποιοδήποτε όπλο μη διακινδυνεύσεις για τη ζωή ή τη σωματική σου ακεραιότητα για να διατηρήσεις στην κατοχή σου το κινητό τηλέφωνο", αναφέρει σε άλλο σημείο. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι οι συμβουλές που δίνονται προς τις γυναίκες καθώς μερικές εξ αυτών είναι να μην κυκλοφορούν πεζές μετά τη δύση του ηλίου, να έχουν κλειστές τις κουρτίνες του σπιτιού ώστε να μην βλέπουν οι επιτήδειοι ποιος βρίσκεται μέσα ενώ να κρατούν το κλειδί του αυτοκινήτου στο χέρι και όχι να το ψάχνουν στην τσάντα τους έξω από το όχημα. Ακόμη, στις γυναίκες που κυκλοφορούν μόνες τους να λένε σε κάποιο δικό τους άτομο που βρίσκονται και να μην πίνουν από ποτό που έχουν αφήσει ακόμα και για μισό λεπτό μακριά από την επιτήρησή τους. Αυτή είναι η λύση Μην περπατάς μετά τη δύση του ήλιου αλλά δεν έχει σημασία είμαστε μια Πολυπολιτισμική κοινωνία!!!! :greece: :shit: :wallbash: Τροποποιήθηκε Απρίλιος 17 , 2011 από τον A.K.A. SonIC 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 Καλα λενε ρε!!!Μετα τη Δυση του Ηλιου θα κυκλοφορει μονο ενας... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 Οταν εγω τα ελεγα με λεγανε γραφικο, φασιστα, ρατσιστη, εθνικιστη κτλ Τωρα.....σορρυ για την εκφραση ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ νεοΕλληνες μπας και βαλετε μυαλο και καταλαβετε μερικα πραγματα 10 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ο Sam κανει να περπαταει? Το γρηγοροτερο πιστολι της δυσης. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 17 , 2011 από τον Bobakias Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 Μερικα απο αυτα που λενε ειναι καλες συμβουλες... η αστυνομια δεν μπορει να ειναι παντου. ας κανει λοιπον ο κα8ε ενας οτι μπορει για την ασφαλεια του και να μην παει σαν το προβατο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 Φοβηθήκατε ε;Αυτό θέλουν! Κρυφτείτε γρήγορα σπίτια σας.Γρήγορα!! Οταν εγω τα ελεγα με λεγανε γραφικο, φασιστα, ρατσιστη, εθνικιστη κτλ Τωρα.....σορρυ για την εκφραση ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ νεοΕλληνες μπας και βαλετε μυαλο και καταλαβετε μερικα πραγματα Όχι μόνο όταν τα έλεγες.Ακόμα σε λέμε............ 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Desert Eagle 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 Μόνο ένας κάνει την διαφορά...Ποιος λοιπόν δεν φοβάται να κυκλοφορήσει τα βράδια, αλλά τα βράδια φοβούνται όταν αυτός κυκλοφορεί...??? ΑΥΤΟΣ Χε-χε-χε-χε-χε-χε-χε... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 Τώρα θα περιμένουμε με αγωνία πότε θα μας πουν να πάρουμε τα όπλα...για να αντισταθούμε.. για κει παει το πράγμα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 http://www.youtube.com/watch?v=5hAbdC5MiCs&feature=related Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 Δε παμε καθολου καλα και ακομη δεν εχουμε δει τπτ.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΗΛΙΑΣΚΤΜ 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 Πολλα θα ελεγα αλλα βαριεμαι να λογομαχω με τον καθε ευαισθητο Νεοελληνα μαλακα που θα με στολιζε με επιθετα (ρατσιστης,φασιστας,δεξιος,πατριωτη,οπαδο του Λαος κτλ,).Ξυπνατε νεοελληνες ευαισθητοι πριν σας γ@.....στον υπνο σας.Πρεπει να αλλάξει αυτο το αισχος.Οι παππούδες μας στην κατοχη ειχαν μεγαλύτερες ελευθερίες. 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 Κανονικά θα επρεπε να κοιμόμαστε και απο τις 20:00 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 Από την πολύ εκπαίδευση του έχει μείνει! Μάλλον έτσι μπαίνει και σπίτι του! :tooth: 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 Φοβηθήκατε ε;Αυτό θέλουν! Κρυφτείτε γρήγορα σπίτια σας.Γρήγορα!! Όχι μόνο όταν τα έλεγες.Ακόμα σε λέμε............ Εσυ τι ρολο βαρας εδω περα, το εξυπνο? ΝΑ με λες επισης οταν σε πιασουν κανα δυο αλβανοπακιστανιδια και σε παιρνουν παρτουζα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 Εσυ τι ρολο βαρας εδω περα, το εξυπνο? ΝΑ με λες επισης οταν σε πιασουν κανα δυο αλβανοπακιστανιδια και σε παιρνουν παρτουζα Γνωριζεις τπτ περισσοτερο?.. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 Εσυ τι ρολο βαρας εδω περα, το εξυπνο? ΝΑ με λες επισης οταν σε πιασουν κανα δυο αλβανοπακιστανιδια και σε παιρνουν παρτουζα Μάλλον εσύ το έχεις ήδη πάθει για να βγάζεις τέτοιο μίσος. Και γράφε σωστά Ελληνικά για να σε καταλάβω. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 Ακου να δεις αγορι μου κατι τυπους σαν και εσενα εχω βαρεθει να τους φτυνω, για αυτο λοιπον μην χαλαμε πρωτον το φορουμ και δευτερον το θρεντ του παιδιου Αντε γεια και οταν θα ερθεις να μου πεις καποτε με το κεφαλι κατω ''ποσο δικιο ειχες'', θα τα ξαναπουμε Εως τοτε παρεουλα με τους υπολοιπους ψευτοαναρχες που ταιριαζετε τελεια 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 οταν θα ερθεις να μου πεις καποτε με το κεφαλι κατω ''ποσο δικιο ειχες'', θα τα ξαναπουμε Μου θυμισες τον Κουνδουρο και τον Μάίνα. Μαχομενοι και οι δυο για τα δικαιωματα των λαθρομεταναστων,μεχρι που τους αλλαξαν γνωμη οι ιδιοι οι λαθρομεταναστες. Α,ο δευτρος ακομη τους δικαιολογει.Τα θελει ο πισινος του...... Συνεντευξη Κουνδουρου. -Από εκείνη τη βραδιά τι δεν θα ξεχάσετε ποτέ; «Εκείνο το “μην τον κρατάς, πνίξ΄ τον, τον π…! ” που φώναζε ο μόνος που άκουσα να μιλάει τσάτραπάτρα ελληνικά. Εγώ π…ς; Καλά το “πνίξ΄ τον”, το “π…ς” τι το θέλανε; Από εκεί κινήθηκε ένας μηχανισμός από σκέψεις μου που πέταξε έξω από την Ελλάδα όλους τους μετανάστες. Δεν είναι σωστό όμως και ως κοινωνική συμπεριφορά η Ελλάδα να ανοίγει τις πόρτες της σαν την π…α που ανοίγει τα πόδια της: 1.400.000 ξένοι μέσα στη χώρα; Το 15% της χώρας μετανάστες; Πόσοι Έλληνες μπορούν να απορροφήσουν αυτό το νούμερο; Και όμως, έγινε. Αυτά είναι συνέπειες του κόμπλεξ κατωτερότητας που έχουν οι Έλληνες. Να ΄ναι καλά οι κυβερνήσεις. Οι Γερμανοί θα έπρεπε να έχουν το κόμπλεξ, όχι εμείς». - Τι το ιδιαίτερο είχε το περιστατικό και σας κάνει να αισθάνεστε έτσι; «Δεν ήθελαν μόνο να κλέψουν. Ήθελαν να σκοτώσουν. Έναν άλλον κύριο εδώ παρακάτω τον έπνιξαν με μαξιλάρι. Εγώ μόλις που γλίτωσα. Κρατούσαν το μαξιλάρι στο πρόσωπό μου και ίσα που ανέπνεα λίγο από το πλάι. Είδα μια εκδικητικότητα φυλετική, ταξική, κοινωνική, εθνική, όπως θες πες το. Ήταν μίσος. Γιατί αυτό που ήθελαν να πάρουν το είχαν πάρει. Τους το έδωσα. Πήγα στο χρηματοκιβώτιο και τους έδωσα ό,τι είχα. Μπήκαν σε ένα σπίτι που για εκείνους ήταν το Λούβρο και εγώ τους πήγα στο χρηματοκιβώτιό μου να τους δώσω ό,τι λεφτά είχα. Από την ταραχή μου δεν μπορούσα να θυμηθώ τον αριθμό του κωδικού και έκανα ένα λάθος. Μου κοπάνησαν το κεφάλι στο ατσάλι. Μια και δυο και τρεις φορές. Επί δεκαπέντε ημέρες το πρόσωπό μου ήταν μαύρο από το σκοτωμένο αίμα». - Έτυχε να συναντηθείτε με αλλοδαπό μετά το περιστατικό; Και αν ναι, τι έγινε; «Μετά το επεισόδιο βρέθηκα συνεπιβάτης στο αυτοκίνητο ενός φίλου δικηγόρου. Ηρθε ένας Πακιστανός να καθαρίσει τα τζάμια. Του λέει ο φίλος “όχι”. Εγώ, που είχα περάσει αυτά που είχα περάσει, του λέω “δώσ΄ του κάτι του νεαρού, δεν πειράζει”. Του έδωσε λοιπόν ένα κέρμα. Το παίρνει ο Πακιστανός, το κοιτάζει και μας το πετά στα μούτρα. Πήδηξα έξω σαν να ΄μουν 18 χρόνων, τον έπιασα από τον σβέρκο και τον έσυρα με μια κακία, με ένα μίσος, στο αυτοκίνητο και του είπα “βρες το”. Από πίσω ο κόσμος έβλεπε την εικόνα ενός λευκού που έσουρνε έναν φουκαρά Πακιστανό σαν να ήταν σκύλος. Η εντύπωση που έδωσα ήταν ότι η λευκή ράτσα ταλαιπωρούσε έναν φουκαρά πακιστανό σκύλο. Και όμως συνέβαινε το ανάποδο. Η παρεξήγηση είναι μέσα στη ζωή μας». http://www.inews.gr/102/i-sygklonistiki-martyria-tou-koundourou-gia-tin-dolofoniki-epithesi-pou-dechtike.htm Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 manosamos μην χαλας το σαλιο σου, αλλωστε ποιος μας ειπε οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι εξυπνοι? Ασ΄τους να εξυπηρετουν σαν ΖΩΑ τα συμφεροντα του Αλαβανου και του Τσιπρα, δεν θα ξυπνησουν ποτε 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chgeo 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 Ακου να δεις αγορι μου κατι τυπους σαν και εσενα εχω βαρεθει να τους φτυνω, για αυτο λοιπον μην χαλαμε πρωτον το φορουμ και δευτερον το θρεντ του παιδιου Αντε γεια και οταν θα ερθεις να μου πεις καποτε με το κεφαλι κατω ''ποσο δικιο ειχες'', θα τα ξαναπουμε Εως τοτε παρεουλα με τους υπολοιπους ψευτοαναρχες που ταιριαζετε τελεια manosamos μην χαλας το σαλιο σου, αλλωστε ποιος μας ειπε οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι εξυπνοι? Ασ΄τους να εξυπηρετουν σαν ΖΩΑ τα συμφεροντα του Αλαβανου και του Τσιπρα, δεν θα ξυπνησουν ποτε Πάντως ρε φίλε, ο λόγος σου είναι γεμάτος επιχειρήματα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 αντιπαρερχωμαι την συζητηση σας και επικαιντρονομαι στο θεμα... αν αυτο θεωρητε οδηγος του πολιτη οκ... περισοτερο μου θυμιζει την οδηγο της χουντας...με μια δοση δημοκρατιας σε λιγο θα μας απαγορευσουν και τις συναντησεις ανω των 2 ατομων,θα απαγορευεται η εγγυτητα,θα αποαγορευονται οι αντιεξουσιαστικες αντιληψεις,θα μπει ξανα black list σε μουσικη,βιβλια και θα ξαναμπουν ταμπελες του τυπου ο κομουνιστης κτλ κτλ... ωρε που παμε ωρε...?????? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 Πάντως ρε φίλε, ο λόγος σου είναι γεμάτος επιχειρήματα. Θα μεγαλωσεις και θα μαθεις και εσυ, δεν πειραζει, εως τοτε βαζε μου αρνητικους ποντους, ξερεις μου κανεις ενα κακο.....ΜΑ ΕΝΑ ΚΑΚΟ!!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 Εσυ τι ρολο βαρας εδω περα, το εξυπνο? ΝΑ με λες επισης οταν σε πιασουν κανα δυο αλβανοπακιστανιδια και σε παιρνουν παρτουζα Αμα σε νοιαζει τοσο η καταγωγη αυτου που θα σε παρτουζωνει, μπορεις να το κανονησεις με τους ελληνες που το κανονιζουν. Αμα προτιμας το γερμανο,εισαι σε καλο δρομο. Keep voting 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 Αμα σε νοιαζει τοσο η καταγωγη αυτου που θα σε παρτουζωνει, μπορεις να το κανονησεις με τους ελληνες που το κανονιζουν. Αμα προτιμας το γερμανο,εισαι σε καλο δρομο. Keep voting Ηρθες εσυ απο το Ηρακλειο και την Αμαλιαδα να μου πεις τι τραβαμε στο κεντρο της Αθηνας καθε μερα με τους λαθρομεταναστες? Επειδη ειλικρινα σας βαρεθηκα, θα ηθελα να μου πειτε ενα πραγμα Αμα θα τολμαγε κανεις να μου τα πει αυτα απο κοντα Οποιοι θελετε ξερετε που θα με βρειτε, γραφω ως AFTER σε ολα τα μοτοσυκλετικα φορουμ, εμπρος λοιπον σας περιμενω να μου τα πειτε καταμουτρα Αλλα ακομα και αν μου τα πειτε, επειδη η βλακεια ειναι ανικητη, οπως φευγετε το ιδιο βλακες θα παραμεινετε ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες