Jump to content
saber rider

Τι μηχανή να διαλέξω?

Recommended Posts

Μάγκες θα ήθελα τα φώτα σας σε αυτό το θέμα! Θέλω να αγοράσω moto αλλά δεν έχω κατασταλάξει στο ποια θα ήταν η καλύτερη και πιο συμφέρουσα επιλογή. Μετά από πολύ ψάξιμο έχω ξεχωρίσει τα εξής μοντέλα: Ktm duke 125(βγαίνει τέλος απριλίου), suzuki gladius, kawasaki er-6n, aprilia pegaso 650, yamaha ybr 250. Να σήμειώσω ότι ειμαι σχετικά καινουργιος μοτοσυκλετιστής, 1.72 ύψος, 71 κιλά. Θα ήθελα κάτι που να συνδυάζει καθημερινες μετακινήσεις στην πόλη και κάποιες εξορμήσεις σε ικανοποιητικό βαθμό. Περιμένω τις γνώμες σας. thanks.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Kawasaki er6n γιατι ειναι οικονομικο, ροπατο, αξιοπιστο, δικιλυνδρο. Μην πας σε 125 κυβικα θα το βαρεθεις γρηγοοοορα. Οσο για το kawasaki θα σου πει πιο πολλα ο Σταυρος μολις δει το θεμα μιας και ειναι κατοχος και ερωτευμενος με το συγκεκριμενο μοντελο!

Τροποποιήθηκε από τον streetakias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

kawasaki er-6n και τέλος.

Τα άλλα είναι απλώς οδοντόκρεμες, αφού είναι ανόμοια μεταξύ τους και δείχνουν ότι είσαι μπερδεμένος.

Δεύτερη επιλογή το μονομάχος της σουζούκι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

kawasaki er-6n και τέλος.

Τα άλλα είναι απλώς οδοντόκρεμες, αφού είναι ανόμοια μεταξύ τους και δείχνουν ότι είσαι μπερδεμένος.

Δεύτερη επιλογή το μονομάχος της σουζούκι.

Είναι η πρώτη μηχανή, γι' αυτό έχω βάλει και χαμηλού κυβισμού μέσα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To μονομάχο τότε που δεν καίει και τίποτε, ενώ είναι αρκούντως αξιόπιστος και δυνατός.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι μοτοσυκλέτες που μας λες είναι εντελώς ανόμοιες μεταξύ τους. Τι σχέση έχει ένα 125 με ένα 600; Αφού πάντως μιλάς για "κάποιες εξορμήσεις σε ικανοποιητικό βαθμό", δεν συζητάμε για 125... Επίσης, τι πείρα έχεις, τι μηχανές έχεις οδηγήσει ως τώρα, πόσων χρόνων είσαι, τι δίπλωμα έχεις, πόσα λεφτά θέλεις/μπορείς να δώσεις, ψάχνεις για καινούριο ή μεταχειρισμένο; Σε ενδιαφέρει ή όχι και η άνεση του συνεπιβάτη; Τέλος, το χώμα σε ενδιαφέρει (μάλλον όχι, αν κρίνω από τις μοτοσυκλέτες που ξεχώρισες); Αν μας πεις αυτά τα στοιχεία, τότε θα μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε περισσότερο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

bla bla bla bla ...... bla bla bla ...... Θέλω να αγοράσω ......... kawasaki er-6n, ..................... bla bla bla ...... Περιμένω τις γνώμες σας. thanks

συμφωνώ

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην παρεις ER-6n. Ειναι κακασχημο, κακομουτσουνο και ολοι θα σε κοροϊδεύουν στο φαναρι. Ασε που δεν εχει ουτε 100 αλογα. Πως θα πας στη καφετερια χωρις 100+ αλογα???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι μοτοσυκλέτες που μας λες είναι εντελώς ανόμοιες μεταξύ τους. Τι σχέση έχει ένα 125 με ένα 600; Αφού πάντως μιλάς για "κάποιες εξορμήσεις σε ικανοποιητικό βαθμό", δεν συζητάμε για 125... Επίσης, τι πείρα έχεις, τι μηχανές έχεις οδηγήσει ως τώρα, πόσων χρόνων είσαι, τι δίπλωμα έχεις, πόσα λεφτά θέλεις/μπορείς να δώσεις, ψάχνεις για καινούριο ή μεταχειρισμένο; Σε ενδιαφέρει ή όχι και η άνεση του συνεπιβάτη; Τέλος, το χώμα σε ενδιαφέρει (μάλλον όχι, αν κρίνω από τις μοτοσυκλέτες που ξεχώρισες); Αν μας πεις αυτά τα στοιχεία, τότε θα μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε περισσότερο.

Μα δεν είπα ποτέ οτί έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους. Κατά κύριο λόγο για μεσα στην πόλη την θέλω.Απλώς δεν έχω αποφασίσει αν θα πρέπει να ξεκινήσω με χαμηλό κυβισμό ή 650αρια. (για εξορμήσεις που γράφω εννοώ κάποιο νησάκι όπου πιστεύω ότι και 125 ανταποκρίνεται). Για εμπειρία έχω γράψει και παραπάνω, καινουργιος... Το ποσό που ειμαι διατεθειμένος να δώσω ειναι εως 7000 ευρέους!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To μονομάχο τότε που δεν καίει και τίποτε, ενώ είναι αρκούντως αξιόπιστος και δυνατός.

οκ φίλε ευχαριστώ. Θα το έχω υπόψη! Μία διόρθωση μόνο αν μου επιτρέπεις: gladius σημαίνει σπαθί στα λατινικά. gladiator είναι ο μονομάχος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφού λοιπόν είσαι καινούριος, τη θες για την πόλη και για κανά νησάκι, η λογική επιλογή απ' αυτές που γράφεις είναι η Aprilia. Καλύπτει αυτές τις ανάγκες πολύ καλά - και είναι και σχετικά οικονομική.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

kawasaki er6 φιλε μου.πιστευω ειναι η καλυτερη λυση.μηχανακι που δεν τρομαζει τον αρχαριο,δικυλινδρο με ωραια ροπη και φτηνη συντηρηση.ιδανικο για την πολη και για ταξιδακι.δες και την εκδοση με το fairing.και εγω αυτο θελω να παρω.πανεμπρφο ειδικα σε μπλε ηελεκτρικ.επισης συμφωνα με ενα γκαλοπ το 48%που το αγοραζοτυν ειναι ειτε πρωταρηδες ειτε ατομα που μετα απο πολλα χρονια επεστρεψαν στη μηχανη.πιστευω η καλυτερη επιλογη :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ybr 250 :spam::spam::spam::closed-topic::_zeppelin:

Για το στρογγυλο φαναρι, την αξιοπιστια, χαμηλη καταναλωση, την χαμηλη σελα και γιατι τα προτιμουνε οι λατινοαμερικανοι :thumbsup:

τι τελική ταχύτητα έχει το ybr?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι τελική ταχύτητα έχει το ybr?

Καμια 140-150 με ευνοϊκό ανεμο 100αρα βενζινη και αναβατη 50 κιλων....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καμια 140-150 με ευνοϊκό ανεμο 100αρα βενζινη και αναβατη 50 κιλων....

Εχεις καποιον γνωστο που το εχει και στο εχει πει;

Χωρις να θελω να υπονομευσω την εγκυροτητα του μηνυματος σου, μου φαινονται πολυ λιγα, αν σκεφτει κανεις πως το X που ειναι "μολις" 135cc πιανει τα 120 ανετα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από τα λεφτά που λες ότι διαθέτεις μάλλον το ER-6 θέλεις να πάρεις αλλά δεν μας το λες. :lipssealed: Γνώμη μου είναι, εφόσον νιώθεις προετοιμασμένος και έχεις την απαιτούμενη εμπειρία, να καβαλήσεις ένα ER-6 κάποιου φίλου σου ή αν βρεις από test drive να δεις αν σου ταιριάζει και σε βολεύει η καβάλα και αν ναι τότε τσίμπατο και επειδή τα εισιτήρια για τα πλοία είναι ακριβά και το ταξίδι με αυτά ιδιαίτερα εκνευριστικό, είναι μηχανάκι που δεν λέει όχι σε μεγαλύτερες βόλτες (χωρίς πλοία) από αυτές που ίσως φαντάζεσαι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχεις καποιον γνωστο που το εχει και στο εχει πει;

Χωρις να θελω να υπονομευσω την εγκυροτητα του μηνυματος σου, μου φαινονται πολυ λιγα, αν σκεφτει κανεις πως το X που ειναι "μολις" 135cc πιανει τα 120 ανετα.

Μπα μην το λες... 250αρι, μονοκύλινδρο με 20 αλόγατα τόσο θα πηγαίνει καμιά 150 με 160 κοντερίσια πολύυυυυυυ βαριά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα