takos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 Η ΥΑΜΑΗΑ οπως ξερουμε ολοι διαφιμηζεται οτι πουλαει με επιτοκιο 7,9 με μηδεν προκαταβολη 72 δοσεις. Εγω τωρα: Μου κραταει το ΧΤ 600 2000ε δινω και 1500=3500 και βαζω 3000 σε δοσεις. Τοτε δεν το προσεξα-ρωτησα πηρα την μηχανη και εφυγα.Αλωστε ειμαι πελατης εκει 20 χρονια. Τωρα τη μηχανη την εχω ξοφλησει και το επιτοκιο το ειδα πολυ αργοτερα. Δικαιολογειται επιτοκιο 12% Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 Μήπως ήταν 7.9 τον πρώτο χρόνο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 Γενικά γύρω στο 10-12% βγαίνουν τα επιτόκεια στις μοτοσυκλέτες. Εγώ το δικό μου το πήρα με 10%. 7.9 μου φαίνεται λίγο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 7,9 είναι πολύ λίγο. Γύρω στο 10 έπαιζαν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 7,9 μπορει να ξεκιναει, αλλα με τα ψιλα γραμματα που πολλες φορες δεν διαβαζουμε και υπογραφουμε, τελικα μπορει να βγαινει παραπανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σεκ Σαπίλ 171 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) Βάζω μπρος στον μετροπόντικα για να μην ξεκινήσω καινούριο θέμα. Η μηχανή θα αγοραστεί καινούρια το καλοκαιράκι, υπάρχουν γύρω στα 2000 ευρωπαϊκά για προκαταβολή (συν έν 500άρικο που θα μείνει στην άκρη για τυχόν απρόοπτα), το δάνειο θα βγεί στο όνομα του πατέρα. Και είμαι στην διαδικασία αναζήτησης του συμφερότερου τρόπου χρηματοδότησης. Κοιτάζοντας στο μοτοδίκτυο βλέπω το παρακάτω: Συνεργασία μεταξύ ALPHA BANK & MOTOΔΙΚΤΥΟ Α.Ε. 1. Ανταγωνιστικό Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα για την αγορά Μοτοσικλέτας Επιτόκιο: 7,9% πλέον εισφοράς – Σταθερό Προκαταβολή: Από 0% Διάρκεια: 6 – 72 μήνες Ποινή Προεξόφλησης: Άνευ Ποινής Ποσό Χρημ/σης: από € 800.00 έως και € 30,000.00 Σημειώνεται ότι για τη χρηματοδότηση δεν απαιτείται παρακράτηση κυριότητος και παρέχεται η δυνατότητα μερικής και ολική προεξόφλησης. Έχοντας μιλήσει με τον Μερεμετσάκη, αντιπροσωπεία Θεσσαλονίκης Yamaha, μου είπε ότι το επιτόκιο (σταθερό) είναι στο 13%. Επίσης, στην τηλεόραση σε διαφημήσεις για αυτοκίνητα κτλ βλέπω επιτόκια σταθερά του 4-5%. Τι παίζει; Έχει κανείς εμπειρία από τέτοιες διαδικασίες; Μου φαίνεται αμαρτία τόσος μεγάλος τόκος... Εξοπλισμός υπάρχει ήδη. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 15 , 2015 από τον Σεκ Σαπίλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamFR 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 η bmw νομιζω εχει 3% για μοτο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σεκ Σαπίλ 171 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Είναι δυνατόν όμως να αγοράσω μοτοσυκλέτα yamaha μέσω αντιπροσωπείας bmw; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες