Jump to content
Sign in to follow this  
Ferrarakias

Honda GLX-Honda c50

Recommended Posts

Γεια σας...οπως εχω αναφερει και σε αλλα θεματα σε λιγο καιρο γινομαι 16 και θελω ενα μηχανακι δυνατο το οποιο μπορει να με αφησει ευχαριστημενο μεχρι τα 18 μου οπου λογικα θα αλλαξω μηχανακι...(η μπορει να μεινω με το ιδιο,ποτε δεν ξερεις)αφου εξετασα σκουτερ τωρα σειρα εχουν τα GLX και τα C50 ...θα ηθελα να ρωτησω....αξιζουν? το οτι ειναι μεταχειρισμενα με προβληματιζει...το θεμα ειναι...μπορει να βγαλουν προβληματα ετσι..αυτα μπορει να ειναι μικρα η μεγαλα? και να μου βγει ξυνο? απο desing πιστευω δεν εχουν να ζηλεψουν τπτ τα φτιαγμενα απο τα σκουτερ η κατι αλλο στην κατηγορια 5ΟΑΡΙΑ....θα ηθελα την γνωμη σας επει του θεματος....(ξερω το θεμα αυτο εχειι ξαναανοιξει απειρες φορες...διαβασα καποια πραγματα απο τις σελιδες..αλλα εμεινα με καποια κενα!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλησπερα φιλε μου,αυτο ακριβως σκευτομουν και εγω πριν 1 μηνα,οντως glx και c50 ειναι σε αθλια κατασταση λογω μεγαλης ηλικιας και γιατι πλεον ειναι μοδα των πιτσιρικαδων της ηλικιας μας να τα ξεκολιαζουν στης μετατροπες....δυσκολα βρησκεις σε καλη κατασταση,αν ομως βρεις να ξερεις πως ειναι ΣΚΥΛΙΑ,επεισης δεν μου αρεσε οτι δεν θα εβρισκα ευκολα ανταλακτικα κτλπ....σκουτερακι δεν ηθελα γιατι γουσταρω να αλαξω ταχυτητες,δεν ξερω για εσενα...Οποτε εψαξα να βρω για καινουρια 50αρια...οπου το καλητερο ειναι κατα την γνωμη μου το daytona sprinter 50cc,ειναι σε πολλη καλη τιμη,ακουγοντε πολλα καλα εκτος του οτι τριζουν λιγο τα πλαστικα και το σημαντικοτερο,ειναι ΚΟΥΚΛΑ(για μενα τουλαχιστον :whistling: )τσεκαρε το αν θελεις,εγω ειμαι ετοιμος να το παρω,οτι αλλο θελεις αν μπορεσω θα σε βοηθησω αν και υπαρχουν πολλα αλλα παιδια στο φορουμ που ξερουν πολλα περισσοτερα απο εμενα...

http://www.gorgolis.gr/sprinter.htm

Τροποποιήθηκε από τον Chrisim

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα φιλε μου,αυτο ακριβως σκευτομουν και εγω πριν 1 μηνα,οντως glx και c50 ειναι σε αθλια κατασταση λογω μεγαλης ηλικιας και γιατι πλεον ειναι μοδα των πιτσιρικαδων της ηλικιας μας να τα ξεκολιαζουν στης μετατροπες....δυσκολα βρησκεις σε καλη κατασταση,αν ομως βρεις να ξερεις πως ειναι ΣΚΥΛΙΑ,επεισης δεν μου αρεσε οτι δεν θα εβρισκα ευκολα ανταλακτικα κτλπ....σκουτερακι δεν ηθελα γιατι γουσταρω να αλαξω ταχυτητες,δεν ξερω για εσενα...Οποτε εψαξα να βρω για καινουρια 50αρια...οπου το καλητερο ειναι κατα την γνωμη μου το daytona sprinter 50cc,ειναι σε πολλη καλη τιμη,ακουγοντε πολλα καλα εκτος του οτι τριζουν λιγο τα πλαστικα και το σημαντικοτερο,ειναι ΚΟΥΚΛΑ(για μενα τουλαχιστον :whistling: )τσεκαρε το αν θελεις,εγω ειμαι ετοιμος να το παρω,οτι αλλο θελεις αν μπορεσω θα σε βοηθησω αν και υπαρχουν πολλα αλλα παιδια στο φορουμ που ξερουν πολλα περισσοτερα απο εμενα...

http://www.gorgolis.gr/sprinter.htm

κοιτα...στο car.gr εχω βρει 3-4 που φενονται να αξιζουν! αλλα απο τα 350 ετσι!!...ναι τα ανταλακτικα ειναι ενα προβλημα!!..κοιτα..δεν εχω προβλημαα...για μεσα στην πολη ειναι ποιο ευκολο χωρις ταχητητες..αλλα ακομα δεν ξερω!!...το sprinter 50cc αν και μ το εχουν πει πολλοι δεν μ αρεσει ρε γαμωτο!!...:P

και εσυ αρκεταα ξερεις!

Τροποποιήθηκε από τον Ferrarakias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου παρε και δεν θα το μετανιωσεις..

ειναι πολυ καλα και τα 2 και ομορφα !!

ελαφρια, ομορφα στην οδηγηση..

το glx 50 εχει 4αρι σασμαν

το c50 εχει 3αρι..

οποιο και να παρεις να κοιταξεις να ειναι ισιο

ανταλακτικα μπορεις να βρεις και απο μαντρες οπως κανω εγω

και μην παρεις απο πιτσιρικα γιατι θα εχει αφησει το σιμαδι του πανω στο μηχανακι xD (γνωμη μου)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου παρε και δεν θα το μετανιωσεις..

ειναι πολυ καλα και τα 2 και ομορφα !!

ελαφρια, ομορφα στην οδηγηση..

το glx 50 εχει 4αρι σασμαν

το c50 εχει 3αρι..

οποιο και να παρεις να κοιταξεις να ειναι ισιο

ανταλακτικα μπορεις να βρεις και απο μαντρες οπως κανω εγω

και μην παρεις απο πιτσιρικα γιατι θα εχει αφησει το σιμαδι του πανω στο μηχανακι xD (γνωμη μου)

εγω παλι ανταλακτικα παω στην χοντα και περνω κανονικα τωρα γιατι δεν βρισκετε εσεις μυστηριο :rolleyes:

εγω θα σου ελεγα να παρεις κατι ποιο καινουργιο που θα εχει φρεναρες ( σε συγκριση με τα ταμπουρο) και μαλλον ειναι μονοδρομος το sprinter πολυ καλο και αξιοπιστο ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα c50,glx δεν βγαζουν προβληματα!!!!!!!!!

παρε και δεν θα μετανιωσεις

χμμ,οκα...ευχαριστωω για την απαντηση σου...!

εγω παλι ανταλακτικα παω στην χοντα και περνω κανονικα τωρα γιατι δεν βρισκετε εσεις μυστηριο :rolleyes:

εγω θα σου ελεγα να παρεις κατι ποιο καινουργιο που θα εχει φρεναρες ( σε συγκριση με τα ταμπουρο) και μαλλον ειναι μονοδρομος το sprinter πολυ καλο και αξιοπιστο ..

ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας....οταν λες ισιο τι εινεοςις? ναι αλλα φτιαγμενα(καπως)τα εχουν ποιο πολυ πιτσιρικαδες...! το spirinter οπως λεω και ποιο πανω δεν μ'αρεσει...αν η λυση glx-c50 τελικα δεν με ικανοποιησει εχω στο νου μου και σκουτερ..οπως το πιατζιο nrg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτα δεν ειμαι πολυ σιγουρος αλλα νομιζω οτι τα glx δεν εχουν καλα φρενα δηλαδη για να καταλαβεις θελεις αγκυρα για να σταματησεις...

αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος γι αυτο που σου λεω...

τωρα για το c50 δεν ξερω πολλα...

και εγω θα σου προτεινα ενα sprinter η αμα δεν σου αρεσουν παρε ενα dv τα παντα ιδια με το sprinter και χαμηλοτερη τιμη νομιζω...

παντως εμενα ποτε δεν μου αρεσαν τα glx υοτε και τα c50 γι αυτο θελω ενα sprinter :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να μην ειναι στραβος ο σκελετος.. πηγενετο σε μια ευθεια και ασε τα χερια απο το τιμονι να δεις που θα παει.. αμα πηγενει πχ δεξια ειναι στραβος.. πρεπει να πηγενει ευθεια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να μην ειναι στραβος ο σκελετος.. πηγενετο σε μια ευθεια και ασε τα χερια απο το τιμονι να δεις που θα παει.. αμα πηγενει πχ δεξια ειναι στραβος.. πρεπει να πηγενει ευθεια

αυτο παλι δεν το ηξερα αυτο συμβαινει σε ολα τα μηχανακια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο παλι δεν το ηξερα αυτο συμβαινει σε ολα τα μηχανακια?

Νομίζω ο σκελέτος και το τιμόνι στραβώνει με τα χρόνια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγω φιλε στο ψαξιμο ειμαι. ακου να δεις για glx και c50 σου λεω να μην τα παρεις πλυ πειραγμενα γιατι τα ποιο πολλα τα πειραζουν και βαρανε μπιελα. ακριβως τα ιδια επαθε ο πατερας μου που ειχε και τα ιδια και του βαρεσαν μπιελα.απο τα καινουργια σου προτεινω sprinter50, το daytona dy50 δεν πολυ ωραιω αλλα μπορεις να του βαλεις πλαστικα απο supra γιατι ταιριαζουν οι βασεις γινεται καβλα. επισης και το kymco jetix50 καλουτσικο ειναι. δες τα δεν χανεις και τιποτα αμα τα δεις ισα ισα που περνεις και μια γνωμη παραπανω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν παρεις glx η c50 πρεπει να τα πειραξεις αρκετα για να γινουν ποιο ομορφα και πολλοι τα κανουν τουρμπινοκινητα:_thumbsup:

αλλα δεν πειραζεις μονο για να γινουν πιο ομορφα και για αλλα πραγματα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν παρεις glx η c50 πρεπει να τα πειραξεις αρκετα για να γινουν ποιο ομορφα και πολλοι τα κανουν τουρμπινοκινητα:_thumbsup:

αλλα δεν πειραζεις μονο για να γινουν πιο ομορφα και για αλλα πραγματα

εγω λεω πειραγμενα μοτερικα.εχω ακουσει για κατι 50 στα χαρτια και 130 η και 150 στην πραγματικοτητα τωρα αυτα σιγουρα θα πεταξουν προβλημα.ενφανισιακα εννοειτε να ειναι τουμπανα.και γουσταρω επισης και με ελευθερες εξατμισεις η dragon

Τροποποιήθηκε από τον spithas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα