vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 Πώς θα αχρηστευτεί στα χέρια τους το κινητό που σου έκλεψαν; ΜΑΘΕ ΠΩΣ... Οι έμποροι κινητών διατηρούν κρυφή αυτήν την πληροφορία ώστε ο κλέφτης να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της κινητής τηλεφωνίας και να καταναλώνει και παράλληλα, το θύμα της κλοπής, να αγοράσει άλλο κινητό και να συνεχίσει και αυτό... να καταναλώνει... .... Είναι ανάγκη να αποκτήσεις το serial number του κινητού σου. Πληκτρολόγησε *#06# και στην οθόνη σου θα εμφανιστεί ένας κωδικός. Αυτός ο κωδικός, μοναδικός στον κόσμο, είναι το serial number του κινητού σου. Σημείωσέ τον και φύλαξέ τον κάπου. Αν σου κλέψουν το κινητό, ειδοποίησέ τον παροχέα σου και δώστου αυτό τον αριθμό. Αυτό σημαίνει ότι το κινητό σου θα μπλοκαριστεί τελείως ακόμη και αν ο κλέφτης αλλάξει την κάρτα SIM.Πιθανόν να μην ανακτήσεις το κινητό σου αλλά τουλάχιστον θα έχεις τη βεβαιότητα ότι ο κλέφτης δεν θα το χρησιμοποιήσει ποτέ. Το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ είναι ότι αν όλοι το εφαρμόσουμε αυτό, η κλοπή κινητών είναι κάτι το τελείως άχρηστο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 (τροποποιήθηκε) Το ΙΜΕΙ μάλλον εννοείς, που το γράφει και κάτω απτη μπαταρία του κινητού, πάντως μια φορά που το ρώτησα αυτό στη βονταφον μου απάντησε αρνητικά, δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Αν και το ρώτησα πριν 5 χρόνια.. Πάντως θα το σημειώσω σε ώρα ανάγκης να ζητήσω να μου το απενεργοποιήσουν. Επίσης ναναφέρω οτί μόνο τα blackberry απότι ξέρω δεν έχουν ΙΜΕΙ Τροποποιήθηκε Απρίλιος 10 , 2011 από τον Feygatos... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freack mechanic 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 Για να μπορέσουν να κάνουν κάτι τέτοιο, πρέπει να υποθέσουμε οτι σε κάθε κλήση που γίνεται απο οποιοδήποτε κινητό , εμφανίζεται στο τηλεφωνικό κέντρο της κάθε εταιρείας ο serial του κάθε κινητού !! Πολύ πιθανόν να ισχύει κάτι τέτοιο , αλλά δεν νομίζω οτι θα παραδεχτούν ποτέ την ύπαρξη αυτού του υπερφακελώματος. Τουλάχιστον οχι ακόμα. Προέχει η ανάγκη να μας 'πείσουν' οτι κάτι τέτοιο είναι απολύτως απαραίτητο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ermis 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 Δεν παίζει, μόνο αν πάει για service παίζει να το βρούν. Άλλωστε υπάρχουν προγραμματάκια που αλλάζεις το imei, το είχα αλλάξει σε ενα παλιό μοτορολα (πριν 8ετία) και είχα βάλει όλα 6ρια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 Ρε παιδια αν σου κλεψουν ή χασεις το κινητο, κοινος παει παπαλα και η καρτα SIM που ειναι μεσα, αρα κανεις φραγη κλησεων αρχικα και μετα καταργεις τελειως αυτον τον αριθμο απο το ονομα σου καταργωντας και το συβλολαιο και τελος...τι serial number λεμε και χαζομαρες;;; :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 Ρε παιδια αν σου κλεψουν ή χασεις το κινητο, κοινος παει παπαλα και η καρτα SIM που ειναι μεσα, αρα κανεις φραγη κλησεων αρχικα και μετα καταργεις τελειως αυτον τον αριθμο απο το ονομα σου καταργωντας και το συβλολαιο και τελος...τι serial number λεμε και χαζομαρες;;; :D Δεν χρειάζεται να καταργήσεις τον αριθμό φίλε μου, απλά καταργείς την κλεμένη sim και εκδίδεις μια καινούρια με τον αριθμό που είχες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 με απλα λογια ο σειριακος αριθμος ειναι κατι σαν αριθμος πλαισιου του κινητου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 Ωραία φάση...αν κάποιος πάει και το μπλοκάρει..και 1/100000 το ξαναβρεί..τότε θα είναι ακόμα μπλοκαρισμένο? επίσης αν δώσω το σίριαλ στην εταιρεία ή και στην αστυνομία δεν μπορούν να το εντοπίσουν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 Το imei το δινεις στο καταστημα σε περιπτωση που πανε το κλεμμενο κινητο για σερβις,επισκευη κλπ.Δε νομιζω να παιζει θεμα μπλοκαρισματος της συσκευης... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 Εχω κανει 2 φορες δηλωση με το IMEI την μια στην ΝΟΚΙΑ και την αλλη στην s/e. Η τευλευταια ηταν πριν απο 2 χρονια. Αυτο που μου ειχαν πει τοτε ηταν οτι αν παει στο επισημο σερβις θα το πιασουν. Να μη σας πω τι πηρα και απο τις 2 εταιριες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 Ρε παιδια αν σου κλεψουν ή χασεις το κινητο, κοινος παει παπαλα και η καρτα SIM που ειναι μεσα, αρα κανεις φραγη κλησεων αρχικα και μετα καταργεις τελειως αυτον τον αριθμο απο το ονομα σου καταργωντας και το συβλολαιο και τελος...τι serial number λεμε και χαζομαρες;;; :D Θάνο μιλάμε για το ΙΜΕΙ της συσκευής, καμιά σχέση με τη κάρτα ΣΙΜ, κάρτα πας και σε 10 λεπτά βγάζεις μια καινούργια και αυτομάτως αχρηστεύεται η παλιά και τελείωσε η υπόθεση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
busagirl 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 Ευχαριστούμε Βαγγέλη! Εγώ τον κράτησα καλού κακού! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 Πάρτε Blackebrry.... Εχει υπηρεσία "Protect", το σβήνεις, το κάνεις reset, το κάνεις να χτυπάει και ας είναι στο αθόρυβο, αρκεί να έχει σήμα απο οποιοδήποτε δίκτυο, το κλειδώνεις τελείως και δεν ξανανοίγει ποτέ... Blackberry Protect Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2011 Εχω ενα φιλο που εργαζεται σε κινητη τηλεφωνια τον ρωτησα, και αυριο θα μου πει στανταρ αν ισχυει αυτο με το ΙΜΕΙ...θα μας φυγουν και οι αποριες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) Για να ισχυει αυτο με το ΙΜΕΙ, απιθανο μου φαινεται, υπαρχουν ομως αλλοι τροποι πολυ πιο αποδοτικοι και χρησιμοι! 1. Να εχει το κινητο εφαρμογη mobile tracker Δεν ξερω ποιες συσκευες το εχουν παντως η SAMSUNG (το μοντελο που εχω τουλαχιστον) την εχει, νομιζω και η HTC Aυτη η εφαρμογη απαιτει να βαλεις δικο σου κωδικο για να την ενεργοποιησεις (και δΕΝ! μηδενιζεται ουτε με hard reset!) και, στη περιπτωση που καποιος παρει το κινητο και βαλει αλλη καρτα μεσα, ερχεται SMS σε αριθμο(-ους) που εχεις ηδη καταχωρισει στην εφαρμογη, με τον αριθμο της καρτας που μπηκε στη συσκευη! Ε, μετα ειναι ευκολο.. 2. Lookout mobile security Ειναι δωρεαν, απλα κανεις εγγραφη και καταχωρεις το κινητο και εχεις (μεσω pc, ολα) Backup τηλ.καταλογου, αρχειων, φωτογραφιων κλπ Live ανιχνευση τηλεφωνου (με ακριβεια 1-1,5 χλμ σε χαρτη google) Hard reset (Αρα μπορει να σβησεις τα παντα) Ηχητικη ανιχνευση συσκευης (Την κανεις και παραγει εναν διαπεραστικο ηχο, μηπως και την ακουσεις αν ειναι καπου κοντα σου) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 11 , 2011 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες