fotis1908 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) Με αφορμη την επικειμενη βολτα στο λεωνιδιο(vagelisv) και τη λουκουμαδοβολτα στον αγιο rossi(patapios) μηπως να γινοταν μια μαζωξη (για οσους πανε και μπορουν) και καλα για λεπτομερειες. τι λετε? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 4 , 2011 από τον fotis1908 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μεσαααα με τσαρουχια...!!!! ΜΠΡΑΒΟ Φωτη κ το λεγαμε ΕΔΩ Τροποποιήθηκε Απρίλιος 4 , 2011 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 Αντε, ελατε μια φορα και στη γειτονια μου ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 Αντε, ελατε μια φορα και στη γειτονια μου ! Μην λες τετοια θα αρχισει παλι τις γκρινιες ο ...Α L A R M Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 Ωραια ιδεα φωτη αλλα εγω μπορω μονο την τεταρτη ,πεμπτη δουλευω ρε μαμωτο ,αλλα δεν πειραζει.....πιειτε και μια μπυρα και για εμενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ωραια ιδεα φωτη αλλα εγω μπορω μονο την τεταρτη ,πεμπτη δουλευω ρε μαμωτο ,αλλα δεν πειραζει.....πιειτε και μια μπυρα και για εμενα Αστα αυτα, πες οτι δεν σε βολευει Μην λες τετοια θα αρχισει παλι τις γκρινιες ο ...Α L A R M Ποιον εννοεις ? Αν το κανεται 7 στο Ζοο δεν εχω προβλημα. Με το 8.30 εχω προβλημα το εχω ξαναπει. Γιατι καταλιγω να ειμαι μετα 2 ωρες στον δρομο πανω κατω. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 4 , 2011 από τον Alarm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 Ποιον εννοεις ? Αν το κανεται 7 στο Ζοο δεν εχω προβλημα. Με το 8.30 εχω προβλημα το εχω ξαναπει. Γιατι καταλιγω να ειμαι μετα 2 ωρες στον δρομο πανω κατω. Ειδες... και να πω πως δεν στο ειπα ρε Νικολα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotis1908 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) Αν το κανεται 7 στο Ζοο δεν εχω προβλημα. Με το 8.30 εχω προβλημα το εχω ξαναπει. Γιατι καταλιγω να ειμαι μετα 2 ωρες στον δρομο πανω κατω. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 4 , 2011 από τον fotis1908 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 καταρχην ειπα για μπυρα κια οχι για τσαι.ακου 7μμ. ΘΕΟΟΟΟΣ... six o'clock tea... κερναμε τσαγακι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 καταρχην ειπα για μπυρα κια οχι για τσαι.ακου 7μμ. δευτερον στη ν.ιωνια ειναι το μερος οχι στη χαλκιδα γαι να θες 2 ωρες πηγαινελα. 1) Η συναντησεις γινονται συνηθως τετοιες ωρες 8.30-9.00 . Μπυρα μπορω να πιω και το μεσιμερι. 2) Ξερω αρκετα καλα που ειναι η Ν. Ιωνια και τα Πευκακια, εσυ δεν ξερεις που μενω και που δουλευω και ποση ωρα μου περνει το πηγενε ελα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gang_sta 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 Παίδες μίας και είμαι κοντά (Ν. Φιλαδέλφεια) λέω να περάσω να αρχίζω να σας γνωρίζω σιγά-σιγά.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 Παίδες μίας και είμαι κοντά (Ν. Φιλαδέλφεια) λέω να περάσω να αρχίζω να σας γνωρίζω σιγά-σιγά.... Εεελα νεο αιμα... αντε να γνωριζομαστε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 Παίζει να περάσω και εγώ για λίγο, δίπλα είμαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 +1 υποψήφιος (μάλλον) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos4643 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 Αντε και μια στα μερη μας.. Οσοι δεν πανε Λεωνιδιο ή Αγιο δεν μπορουν να ερθουν; Κι εγω μεσα προς το παρων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 και εγώ είμαι μέσα προς το παρόν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotis1908 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 Αντε και μια στα μερη μας.. Οσοι δεν πανε Λεωνιδιο ή Αγιο δεν μπορουν να ερθουν; Κι εγω μεσα προς το παρων δε ρωτας, ερχεσαι... φαντασου εγω δεν θα παω σε καμια απο τις βολτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 (τροποποιήθηκε) δε ρωτας, ερχεσαι... φαντασου εγω δεν θα παω σε καμια απο τις βολτες ....υπο σηζητηση αυτο Τροποποιήθηκε Απρίλιος 5 , 2011 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotis1908 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 ....υπο σηζητηση αυτο μαλλον με κερδιζει το 3ημερο φεστιβαλ στη Κερατεα και δε νομιζω να τα προλαβω ολα. αλλα για σιγουρα θα τα πουμε την πεμπτη. στο κατω κατω ποιο πολλοι βλεπω να ερχονται για λουκουμαδες παρα για μπυρα. που να ειχε και κανα champions league... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 μαλλον με κερδιζει το 3ημερο φεστιβαλ στη Κερατεα και δε νομιζω να τα προλαβω ολα. αλλα για σιγουρα θα τα πουμε την πεμπτη. στο κατω κατω ποιο πολλοι βλεπω να ερχονται για λουκουμαδες παρα για μπυρα. που να ειχε και κανα champions league... Μας βλεπω αραχτους σε τραπεζακι εξω κ απεναντι μας 2 κουκλες σουπερ ουαου... εχει να πεσει πολυ νταλαβερι κ σηζητηση - ψηστηρι σου λεω!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos4643 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 δε ρωτας, ερχεσαι... φαντασου εγω δεν θα παω σε καμια απο τις βολτες Πες την αληθεια..εψαχνες αφορμη για μπυρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotis1908 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 Πες την αληθεια..εψαχνες αφορμη για μπυρα :whistling: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Serj 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 Μεσα ειμαι κ εγω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 Το συγκεκριμένο μπαρ είναι δίπλα στη δουλειά μου, αλλά την Πέμπτη κατά πάσα πιθανότητα θα έχω απεργία θα δούμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
indi 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 γιατρε μου....οτι αρχισε να με πιανει παλι η στερηση................ :_zeppelin: :whistling: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες