Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2006 Προσωπικά καταευχαριστήθηκα την νίκη των συμπαθέστατων Φιλανδών στην Eurovision.Θα με συγχωρέσετε αλλά συνεπαρμένος και απο το ''κόμπλεξ'' που με διακατέχει απο την αποστροφή πολλών για το συγκεκριμένο είδος της μουσικής(το οποίο λατρεύω) η συγκεκριμένη νίκη μου φάνηκε ως ''μανιφέστο'',γροθιά στο κατεστημένο των μπούληδων της σύχρονης εποχής που εκφράζονται με πόπ,και λοιπά είδη που προσωπικά με αφήνουν αδιάφορο και το καλύτερο είναι οτι διείσδυσε(εντάξει,εκμεταλλευόμενοι κάποιες καταστάσεις εμπορικότητας) μέσα σε ένα τέτοιο θεσμό όπως τον συγκεκριμένο ο οποίος μπορεί να μην έχει την ίδια απήχηση που έχει εδώ,στο εξωτερικό αλλά εάν ήταν και τελείως ασήμαντος,απλά δε θα γινόταν!.Πολύ χαρακτηστικά,συζητώντας με συνάδελφο (που ακούει πόπ) στη δουλειά μου λέει ''μα δεν είναι τελείως αποκρουστική η εμφάνισή τους?!Που πάνε έτσι?!'' και η δική μου απάντηση ''όσο αποκρουστικό μου είναι εμένα να βλέπω κάθε καινούριο βίντεο κλίπ της ποπ να έχει όλο και λιγότερα ρούχα,τόσο αποκρουστικό είναι για εσένα αυτή η εμφάνιση η οποία εκφράζει κάποιο άλλο είδος μουσικής και οφείλουν οι πάντες να το σεβαστούν μαζί με τον κόσμο που το υποστηρίζει.Εσένα σου αρέσει το ένα,εμένα μου αρέσει το άλλο.Γούστα είναι αυτά!Τι να κάνουμε?!'' Πάντως σαν τραγούδι,μου άρεσε πάρα πολύ η χροια(βοθροφωνή!!!!) του τραγουδιστή,τα φωνητικά,πάρα πολύ η μουσική αλλά το όλο αποτέλεσμα δεν ξλερω αλλά...κάτι με χάλαγε ρε παιδί μου!Μου έμοιαζε σαν κάτι wanna be αλλά χωρίς να μπορεί! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelthing 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2006 Ούτε εμένα με χάλασε καθόλου η νίκη τους ...... Βέβαια το έμαθα από εσένα Multijohn γιατί όλα τα Γιουροβίζιον (!) σχετικά τα αποφεύγω προς αποφυγή διαταραχών της πνευματικής μου υγείας :lol: Φαντάζεστε από τώρα και μετά συμμετοχή κάφρων γενικότερα ? (Best Brutal Death, Best Core κλπ κλπ ....... ) Δεν το βλέπω δηλαδή και ούτε πράγματι θα το ήθελα .... κρατάω ακόμα αυταπάτες για μερικά είδη μουσικής που μου αρέσουν ότι δεν έχουν εμπορικοποιηθεί πλήρως ...... λέμε τώρα :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2006 χα χαχαχ αχαχαχα Πολύ μ' άρεσε, λέμεεεεεεεε.....!!! Μάρεσε η έκφραση του Ρουβά αφότου φίλησε τους νικητές....Νομίζω ότι αν είχαμε μια άποψη από το σλιπάκι του, θα το βλέπαμε χεσμένο Αλλά πιο πολύ με άρεσε το στραπάτσο της μπουκαλούς (aka Βίσση...). 170.000? λένε κόστισε το κουρέλι που φορούσε, το οποίο, πολύ σωστά ο Νίκος Ζερβός, ο σκηνοθέτης, είπε ότι είναι "Σαρακατσάνικο" σχέδιο και μπορείς να το βρεις με 20? στο μοναστηράκι...... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2006 Οντως ρε μάγκα!Η έκφραση του Ρουβά ήταν όλα τα λεφτά!!!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2006 Οντως ρε μάγκα!Η έκφραση του Ρουβά ήταν όλα τα λεφτά!!!!!!! ...σαν την φάτσα του Hitler όταν αναγκάστηκε να απονείμει το βραβείο του καλύτερου αθλητή των ολυμπιακών του 1936 στον μαύρο Jesse Owens. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2006 Kαι οι στίχοι του τραγουδιού που κέρδισε... Hard Rock Hallelujah! Hard Rock Hallelujah! The saints are crippled On this sinners' night Lost are the lambs with no guiding light The walls come down like thunder The rocks about to roll It's The Arockalypse Now bare your soul All we need is lightning With power and might Striking down the prophets of false As the moon is rising Give us the sign Now let us rise up in awe Rock 'n roll angels bring that Hard Rock Hallelujah Demons and angels all in one have arrived Rock 'n roll angels bring that Hard Rock Hallelujah In God's creation supernatural high The true believers Thou shall be saved Brothers and sisters keep strong in the faith On the day of Rockoning It's who dares, wins You will see the jokers soon'll be the new kings All we need is lightning With power and might Striking down the prophets of false As the moon is rising Give us the sign Now let us rise up in awe Rock 'n roll angels bring that Hard Rock Hallelujah Demons and angels all in one have arrived Rock 'n roll angels bring that Hard Rock Hallelujah In God's creation supernatural high Wings on my back I got horns on my head My fangs are sharp And my eyes are red Not quite an angel The one that fell Now choose to join us or go straight to Hell Hard Rock Hallelujah! Hard Rock Hallelujah! Hard Rock Hallelujah! Hard Rock Hallelujah! Rock 'n roll angels bring that Hard Rock Hallelujah Demons and angels all in one have arrived Rock 'n roll angels bring that Hard Rock Hallelujah In God's creation supernatural high Hard Rock Hallelujah! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2006 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sam46 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2006 δεν τους χαλασε καθολου που βγηκαν οι lordi νικητες. αντε γιατι το χαλι της γιουροβιζιον εχει παραγινει.τραγουδια ητανε αυτα ωρε?τα χαλια τους τα μαυρα. ολες με τον κ@λο+μ@@νι εξω ητανε. ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jason 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2006 εκτος απο τους lordi μου αρεσε και η γαλλια με το "il etait temps". πάτωσε ομως. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Π.Γ.Α. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2006 τς τς τς... Eurovision εστί ένα ποπ πανηγύρι με τάσεις εμπορικών κομματιών εκ γενετής...Η φετινή επιλογή των ευρωπαίων πιο πολύ άτοπη μου φάνηκε για τέτοιο διαγωνισμό παρά επιβεβαίωση, γροθιά στο στομάχι κτλ. κτλ. Αν ήταν κανένας άλλος διαγωνισμός θα χαιρόμουν γιατί κι εγώ ακούω παρόμοια μουσική. ΑΠλά φαντάζομαι πως ήταν μια ακόμη από τις αντιδραστικές κινήσεις που τον τελευταίο καιρό εμφανίζονται σε όλο και περισσότερους τομείς της καθημερινότητας...... αυτιά από μένα.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2006 εν μέρει έχεις δίκιο αλλά απο την άλλη δεν νομίζω να το σκέφτεται έτσι όπως το σκεφτεσαι εσύ το θέμα,μια φυτούκλα που παρακολουθεί τον...''θεσμό''.Για παράδειγμα εάν πείς κάτι τέτοιο σε ένα γερμανό παππού που βλέπει τον διαγωνισμό,θα σου πεί ''τι?'' Σε ότι αφορά την νεολαία,ίσως και να έγινε συνειδητά.Οπως και να'χει 2 πράγματα είναι σίγουρα:οτι έστω εν μέρει φαίνεται η τάση της Ευρώπης σε μουσικά ακούσματα(προσοχή!η τάση λέω,όχι οτι ακούνε όλοι death metal κ.τ.λ.) και το δεύτερο οτι του χρόνου σίγουρα θα έχουμε παρόμοιο κρούσμα στον αντοίστιχο διαγωνισμό.Ισως όχι με μεταμφιέσεις αλλά κάτι παρόμοιο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2006 μια παρατήρηση: το death metal δεν είναι το μόνο εναλλακτικό κύμα στην ποπ κι άλλη μία ως μπόνους: με ενοχλεί και εμένα που ποπ σημαίνει όλο και περισσότερο βιτρίνα, διαφήμιση, μπουτάκι και μηδέν ουσία, όπως με ενοχλεί και που metal σημαίνει όλο και περισσότερο "βοθροφωνές" όπως λες κι εσύ, ορυμαγδούς παραμόρφωσης που σκεπάζουν τα πάντα, επιτηδευμένα αποκρουστικές εμφανίσεις και στοίχους πάντα περί αποκάλυψης, θανάτου, πτωμάτων, αποσύνθεσης, πόνου, εκδίκησης, σατανά και λοιπών ανθρωπιστικών θεμάτων Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2006 Το τραγουδι τους δεν το ακουσα αλλα σιγουρα καταευχαριστηθηκα που η δικια μας η μαιμου πηγε πατο.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZouZouRas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2006 (τροποποιήθηκε) Συμμετοχες στην EUROVISION του χρονου... Ελλαδα... ROTTING CHRIST... Γερμανια... HELLOWEEN... Ιταλια... LACUNA COIL... Αγγλια... JUDAS PRIEST... Νορβηγια... ΜΑΥΗΕΜ... Εσθονια... CELESTIAN CROWN... Ισραηλ... BETRAYER (και γαμω τα ονοματα για Ισραηλ... ;) ) Φανταζεστε?? :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Αντε επιιτελους να ξεκολαμε πια απο τις αηδιες... EUROVISION MY ASS... Τροποποιήθηκε Μάιος 21 , 2006 από τον ZouZouRas Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducduc 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2006 λυπηθηκα πολυ που οι κουφαμαρα αυτων που ψηφισαν κατεταξαν τη σκυλου σε τοσο υψηλη θεση ....τελευταια και με διαφορα επρεπε να βγει η καραφαλτσα !! Κατα τα αλλα, παρτα να με σεβεσαι οι Φιλανδοι !!!! Ευγε και του χρονου να δουμε και κανενα Ντιο η Σεπουλτουρα!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimmyZ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2006 ΑΑΑαααα...!!!! Το ευχαριστήθηκα λέμε....... Μπράβο στους LORDI που έπαιξαν..... και κέρδισαν!! Η έκφραση "γροθιά στο στομάχι" περιγράφει την κατάσταση καλύτερα από όλες.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelthing 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2006 Διακρίνω μια τάση μη συμπάθειας για τη δική μας φροκάλω (και τα φράγγα με το τσουβάλι που έδωσε για το τσουβάλι που φόραγε) ή κάνω λάθος ???? Μπούχαχαχαχαχαχαχα !!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lacuna 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2006 heavy metal for ever ti na leme tora. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
morfeas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2006 μεταλ και παλι μεταλ!!!!ηταν φοβεροι.... παθος, ρυθμος, τρελα ,κομματαρα.... και τελειες σκατοφατσες!!! ξαδερφια του king diamond ειναι ;;; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2006 Δε θα ανεχτω σε καμια περιπτωση να χρησιμοποιηθει το Hard Rock και το Metal σε αυτο το καραγκιοζο-μπερντο-τσιρκο που λεγεται ΓιουροΒιζιον για να ασχοληθει ο κοσμος! Συν οτι εχω συχαθει να ακουω καθε ασχετο στην TV αυτες τις μερες με το "ειδος".. Τι να καταλαβουν μωρε? ΤΙ? Τι νοιωθουν μωρε? "μη τσιμπατε" <_< Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grigoris 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2006 Δε θα ανεχτω σε καμια περιπτωση να χρησιμοποιηθει το Hard Rock και το Metal σε αυτο το καραγκιοζο-μπερντο-τσιρκο που λεγεται ΓιουροΒιζιον για να ασχοληθει ο κοσμος! Συν οτι εχω συχαθει να ακουω καθε ασχετο στην TV αυτες τις μερες με το "ειδος".. Τι να καταλαβουν μωρε? ΤΙ? Τι νοιωθουν μωρε? "μη τσιμπατε" <_< <{POST_SNAPBACK}> Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jokey 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2006 Επειδή εγώ ούτε μεταλλάς ούτε pop ούτε κουτσομπόλης είμαι, είχα αράξει σε μια καφετέρια ακούγοντας Zeppelin, ήπια δυο μπυρίτσες και μετά πήγα να ακούσω τα ρεμπέτικά μου στου Ψυρρή και να πιω τα κρασιά μου. Να επισημάνω οτι το Σαββάτο στου Ψυρρή ήταν νέκρα και καραγούσταρα.Αφού είχα γίνει νταούλι λοιπόν και έμαθα ποιος νίκησε πήγα να ρίξω και δυο στροφές Disco.(τις στροφές έτσι κι αλλιώς θα τις έριχνα, αλλά λέμε τώρα!) Πάντα τέτοια, να μένει ο κόσμος στο χαζοκούτι να βγαίνουμε εμείς σαν άνθρωποι Όσο για τα μπουτάκια των κοριτσιών, την λύση την έχω στο pc,βάζω το dvd και τα βλέπω όλα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2006 Αυτός όμως ο καραγκιοζομπερντές θα μπορούσε να αλλάξει και αυτή θα μπορούσε να είναι η αρχή.Απο την άλλη,δεν αισθάνομαι οτι ''τσιμπάω''.Απλά το σχολιάζουμε έτσι για την φάση.Για πλάκα!Πολύ που με νοιάζει το εάν θα συνεχιστεί αυτή η ιστορία με την Eurovision! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2006 Εμενα μ'αρεσε η συμμετοχη της Ουκρανιας. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CROW 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2006 Θα συμφωνήσω με τον sarevock αλλά δεν ξέρω γιατί νιώθω μια μεγάλη ικανοποίηση που βγήκαν οι LORDI Φαντάσου ήταν η πρώτη φορα που παρακολούθησα eurovision, και περισσότερο μου αρεσαν οι εκφράσεις αυτων που δεν τους γουσταραν καθόλου μα καθόλου :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες