Jump to content
nok

προβλημα suzuki address 125

Recommended Posts

Καλησπερα ειμαι νεος εδω,

θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος για πιο λογο μπορει να τρεμει το τιμονι μου στα 30 μεχρι 40 χιλ.

στην suzuki μου ειπαν πρωτα να το στρωσω μηπως ειναι απο το λαστιχο αλλα απο οσο ξερω ενα λαστιχο μετα απο 200-300 χιλιομετρα εχει πατησει οπως πρεπει!

ευχαριστω !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν είναι το λάστιχο μπορείς εύκολα να το παρατηρήσεις την ώρα που κινείται. Δεν σου συνηστώ να το κάνεις όταν οδηγείς! Μπορεί να καρφωθείς πουθενά! :wallbash: Βάλτο στο διπλό σταντ και γύρνα τη ρόδα πολύ δυνατά. Πρόσεχε μήπως είναι στραβιά η ζάντα σου. Μπορεί αυτό να φταίει. Πόσα χιλιόμετρα έχεις με αυτό το λάστιχο; Μήπως έπεσες σε καμιά μεγάλη λακούβα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα συμφωνησω με τον γιαννη αλλα δες το γιατι ειναι πολυ επικινδυνο πρεπει να κανεις κατι γρηγορα πριν παθεις κανενα ατυχημα...

παντω σε κανενα συνεργιο η εστω απο εκει που το αγορασες κατι θα ξερουν αυτοι...

απο οτι καταλαβα το μηχανακι ειναι καινουριο ετσι? δεν ειναι μεταχιρισμενο ετσι?

προσεχε καθως οδηγας :aggressive:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το μηχανκι ειναι καινουργιο γενικα εχει 280 χιλιομετρα.και το κανει απο την αρχη αυτο.την δευτερα θα παω ξανα και θα τους πω να μου το φτιαξουν!καινοργιο μηχανακι και τρελενομαι οταν ξερω οτι εχει προβλημα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

περιεργο ρε εσυ αν δεν γινεται τιποτα φιλε δωστο πισω και παρε αλλο...

τι μπορει να εχει...

περιεργο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγά μη το πάρουν πίσω... Απλά απαίτησε να στο φτιάξουν δωρεάν. Μπορεί όμως και να μη τα καταφέρεις. Εξαρτάται από τον αντιπρόσωπο. Λογικά κάτι γίνεται με το λάστιχο ή τη ζάντα. Μπορεί να θέλει καμιά ακτινολόγιση. Βέβαια είναι ασυνήθιστο για καινούριο μηχανάκι. Γνώμη μου είναι πως έπρεπε να τους το πας πίσω από την πρώτη στιγμή που το πήρες. Φαντάζομαι θα είδες αμέσως το πρόβλημα.

Τροποποιήθηκε από τον Giannis85

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα δεν το φτιαξουν και σου πουν δεν μπορουμε να το κανουμε τιποτα παρτο και πουλατο...

δεν ξερω,αλλα, νομιζω οτι μεχρι και μηνηση μπορεις να κανεις εαν απο την πρωτη στιγμη που το πηρες υπηρχε αυτο το προβλημα...

αμα θες να μπεις σε τετοια διαδικασια ψαξτο πρωτα γιατι δεν ειμαι σιγουρος, αλλα, αν ειναι γνωστοι αυτοι που στο πουλησαν στην πολη και ολοι οσοι εχουν παρει μηχανακι απο εκει εχουν να πουν πολυ καλα λογια μην κανεις τιποτα... :waycon1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα δεν το φτιαξουν και σου πουν δεν μπορουμε να το κανουμε τιποτα παρτο και πουλατο...

δεν ξερω,αλλα, νομιζω οτι μεχρι και μηνηση μπορεις να κανεις εαν απο την πρωτη στιγμη που το πηρες υπηρχε αυτο το προβλημα...

αμα θες να μπεις σε τετοια διαδικασια ψαξτο πρωτα γιατι δεν ειμαι σιγουρος, αλλα, αν ειναι γνωστοι αυτοι που στο πουλησαν στην πολη και ολοι οσοι εχουν παρει μηχανακι απο εκει εχουν να πουν πολυ καλα λογια μην κανεις τιποτα... :waycon1:

Ηρέμησε! Όχι και να το πουλήσει! Είπαμε! Δεν έχει τίποτα τραγικό το μηχανάκι. Άσε που για να το πουλήσει θα πρέπει πρώτα να το φτιάξει. Σιγά μη βρει κανέναν να το πάρει όταν στα 40 χλμ τρέμει! Μήνυση ΔΕΝ μπορεί να κάνει γιατί ΔΕΝ έχει αποδείξεις πλέον ότι το πήρε με πρόβλημα. Ο πωλητής θα ισχυριστεί ότι φταίει ο οδηγός. Ότι ίσως έπεσε σε καμιά λακκούβα κ το στράβωσε κ.α. πολλά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρωτησα ενα αλλο παιδι σημερα και μου ειπε οτι ισως δεν εχει βηδωθει σωστα ο τροχος...

πες μας λοιπον οταν το κανεις να μας βγαλεις απο το αγχος :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρωτησα ενα αλλο παιδι σημερα και μου ειπε οτι ισως δεν εχει βηδωθει σωστα ο τροχος...

πες μας λοιπον οταν το κανεις να μας βγαλεις απο το αγχος :thumbsup:

Τι ακριβώς εννοείς;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ισως η ροδα δεν εχει βιδωθει σωστα ξερω κατι τετοια μου ελεγε...

θα τον ξαναρωτησω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν σου τρέμει και παλατζάρει το τιμόνι μάλλον θα φταίει ο μπρόστινός τροχός ! Πήγαινε το στο Service θα σου πουν αλλά μάλλον δεν είναι τραγίκο το πρόβλημα ! Μπορεί να φταίνε πολλά πράγματα όπως τα απορτισέρ ακόμα και το πιρούνι ! Μην το κυκλόφορείς το μηχανάκι μέχρι να το πας για Service μην σου μείνει ο τροχός στο χέρι και τρέχει στα νοσοκομεία !!!

PEACE !!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πηγα σημερα παιδες και μου ειπαν οτι ειναι το λαστιχο,

οποτε θα μοθ αλλαξουν ενα ζευγαρι λαστιχα .

οταν μου τα αλλαξουν θα δουμε τι εγινε τελικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παντως ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους σας για το ενδιαφερον , εχω μπει σε πολλα φορουμ και μιλαω αλλα αυτο πρωτη φορα..!

ευχαριστω πολυ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παντως ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους σας για το ενδιαφερον , εχω μπει σε πολλα φορουμ και μιλαω αλλα αυτο πρωτη φορα..!

ευχαριστω πολυ.

:thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για αυτο ειμαστε εμεις εδω :thumbsup:

καλο ταξιδο

α δεν μου λες το εχεις στρωσει?

το είπε ποιό πριν το μηχανάκι έχει περίπου 300 χλμ :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα