nok 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2011 Καλησπερα ειμαι νεος εδω, θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος για πιο λογο μπορει να τρεμει το τιμονι μου στα 30 μεχρι 40 χιλ. στην suzuki μου ειπαν πρωτα να το στρωσω μηπως ειναι απο το λαστιχο αλλα απο οσο ξερω ενα λαστιχο μετα απο 200-300 χιλιομετρα εχει πατησει οπως πρεπει! ευχαριστω ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis85 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2011 Αν είναι το λάστιχο μπορείς εύκολα να το παρατηρήσεις την ώρα που κινείται. Δεν σου συνηστώ να το κάνεις όταν οδηγείς! Μπορεί να καρφωθείς πουθενά! Βάλτο στο διπλό σταντ και γύρνα τη ρόδα πολύ δυνατά. Πρόσεχε μήπως είναι στραβιά η ζάντα σου. Μπορεί αυτό να φταίει. Πόσα χιλιόμετρα έχεις με αυτό το λάστιχο; Μήπως έπεσες σε καμιά μεγάλη λακούβα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
XARHS007 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2011 θα συμφωνησω με τον γιαννη αλλα δες το γιατι ειναι πολυ επικινδυνο πρεπει να κανεις κατι γρηγορα πριν παθεις κανενα ατυχημα... παντω σε κανενα συνεργιο η εστω απο εκει που το αγορασες κατι θα ξερουν αυτοι... απο οτι καταλαβα το μηχανακι ειναι καινουριο ετσι? δεν ειναι μεταχιρισμενο ετσι? προσεχε καθως οδηγας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nok 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2011 το μηχανκι ειναι καινουργιο γενικα εχει 280 χιλιομετρα.και το κανει απο την αρχη αυτο.την δευτερα θα παω ξανα και θα τους πω να μου το φτιαξουν!καινοργιο μηχανακι και τρελενομαι οταν ξερω οτι εχει προβλημα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
XARHS007 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2011 περιεργο ρε εσυ αν δεν γινεται τιποτα φιλε δωστο πισω και παρε αλλο... τι μπορει να εχει... περιεργο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis85 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2011 (τροποποιήθηκε) Σιγά μη το πάρουν πίσω... Απλά απαίτησε να στο φτιάξουν δωρεάν. Μπορεί όμως και να μη τα καταφέρεις. Εξαρτάται από τον αντιπρόσωπο. Λογικά κάτι γίνεται με το λάστιχο ή τη ζάντα. Μπορεί να θέλει καμιά ακτινολόγιση. Βέβαια είναι ασυνήθιστο για καινούριο μηχανάκι. Γνώμη μου είναι πως έπρεπε να τους το πας πίσω από την πρώτη στιγμή που το πήρες. Φαντάζομαι θα είδες αμέσως το πρόβλημα. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 3 , 2011 από τον Giannis85 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
XARHS007 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2011 αμα δεν το φτιαξουν και σου πουν δεν μπορουμε να το κανουμε τιποτα παρτο και πουλατο... δεν ξερω,αλλα, νομιζω οτι μεχρι και μηνηση μπορεις να κανεις εαν απο την πρωτη στιγμη που το πηρες υπηρχε αυτο το προβλημα... αμα θες να μπεις σε τετοια διαδικασια ψαξτο πρωτα γιατι δεν ειμαι σιγουρος, αλλα, αν ειναι γνωστοι αυτοι που στο πουλησαν στην πολη και ολοι οσοι εχουν παρει μηχανακι απο εκει εχουν να πουν πολυ καλα λογια μην κανεις τιποτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nok 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2011 αυριο θα περασω απο εκει και θα σας πω τα νεα ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis85 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2011 αμα δεν το φτιαξουν και σου πουν δεν μπορουμε να το κανουμε τιποτα παρτο και πουλατο... δεν ξερω,αλλα, νομιζω οτι μεχρι και μηνηση μπορεις να κανεις εαν απο την πρωτη στιγμη που το πηρες υπηρχε αυτο το προβλημα... αμα θες να μπεις σε τετοια διαδικασια ψαξτο πρωτα γιατι δεν ειμαι σιγουρος, αλλα, αν ειναι γνωστοι αυτοι που στο πουλησαν στην πολη και ολοι οσοι εχουν παρει μηχανακι απο εκει εχουν να πουν πολυ καλα λογια μην κανεις τιποτα... Ηρέμησε! Όχι και να το πουλήσει! Είπαμε! Δεν έχει τίποτα τραγικό το μηχανάκι. Άσε που για να το πουλήσει θα πρέπει πρώτα να το φτιάξει. Σιγά μη βρει κανέναν να το πάρει όταν στα 40 χλμ τρέμει! Μήνυση ΔΕΝ μπορεί να κάνει γιατί ΔΕΝ έχει αποδείξεις πλέον ότι το πήρε με πρόβλημα. Ο πωλητής θα ισχυριστεί ότι φταίει ο οδηγός. Ότι ίσως έπεσε σε καμιά λακκούβα κ το στράβωσε κ.α. πολλά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
XARHS007 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 ρωτησα ενα αλλο παιδι σημερα και μου ειπε οτι ισως δεν εχει βηδωθει σωστα ο τροχος... πες μας λοιπον οταν το κανεις να μας βγαλεις απο το αγχος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis85 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 ρωτησα ενα αλλο παιδι σημερα και μου ειπε οτι ισως δεν εχει βηδωθει σωστα ο τροχος... πες μας λοιπον οταν το κανεις να μας βγαλεις απο το αγχος Τι ακριβώς εννοείς; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
XARHS007 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 ισως η ροδα δεν εχει βιδωθει σωστα ξερω κατι τετοια μου ελεγε... θα τον ξαναρωτησω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Parhs 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 Μηπως εχεις καμια μπαγκαζιερα ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
XARHS007 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 μπαγκαζιερα? τι εννοεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D1d1 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 Αν σου τρέμει και παλατζάρει το τιμόνι μάλλον θα φταίει ο μπρόστινός τροχός ! Πήγαινε το στο Service θα σου πουν αλλά μάλλον δεν είναι τραγίκο το πρόβλημα ! Μπορεί να φταίνε πολλά πράγματα όπως τα απορτισέρ ακόμα και το πιρούνι ! Μην το κυκλόφορείς το μηχανάκι μέχρι να το πας για Service μην σου μείνει ο τροχός στο χέρι και τρέχει στα νοσοκομεία !!! PEACE !!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nok 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 πηγα σημερα παιδες και μου ειπαν οτι ειναι το λαστιχο, οποτε θα μοθ αλλαξουν ενα ζευγαρι λαστιχα . οταν μου τα αλλαξουν θα δουμε τι εγινε τελικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D1d1 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 Ωραίος φίλε !! Καλοτάξιδο και πολλές βολτες !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nok 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 παντως ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους σας για το ενδιαφερον , εχω μπει σε πολλα φορουμ και μιλαω αλλα αυτο πρωτη φορα..! ευχαριστω πολυ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis85 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 παντως ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους σας για το ενδιαφερον , εχω μπει σε πολλα φορουμ και μιλαω αλλα αυτο πρωτη φορα..! ευχαριστω πολυ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
XARHS007 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 για αυτο ειμαστε εμεις εδω καλο ταξιδο α δεν μου λες το εχεις στρωσει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D1d1 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 για αυτο ειμαστε εμεις εδω καλο ταξιδο α δεν μου λες το εχεις στρωσει? το είπε ποιό πριν το μηχανάκι έχει περίπου 300 χλμ :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nok 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 δεν το εστρωσα ακομα ,δεν κανω πολλα χιλ. εχω 315χιλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
XARHS007 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 α μαλιστα δεν το ειχα δει αντε καλες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nok 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 αυτα τα λαστιχα απο που τα περιμενουν δεν μπορω να καταλαβω ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
XARHS007 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 εξαρταται... τι μαρκα ειναι το μηχανακι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες