lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2011 To ωραίο της υπόθεσης είναι ότι γυαλίζουν τίγκα και ας τα έχω στο πάτωμα 7-8 μέρες τώρα.....κια με ένα απλό πανάκι καθαρίζουν για πλάκα! Τέρμα το πλύσιμο, τέρμα οι αλοιφές.....λίγο χαρτί με άζαξ και καθάρισα! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2011 Φαινεται πολυ ωραια δουλεια,μπραβο σου....πλακα θα εχει τωρα να λες οτι παω να πλυνω το μοτο και να σε βλεπουν με αζαξ και χαρτι κουζινας.. ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2011 θα εισαι πολυ blink τωρα, ο αστραφτερος lavaninja... :2funny: πολυ καλη η δουλιτσα σου, ευγε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2011 Φαινεται πολυ ωραια δουλεια,μπραβο σου....πλακα θα εχει τωρα να λες οτι παω να πλυνω το μοτο και να σε βλεπουν με αζαξ και χαρτι κουζινας.. ... Ντάξ μια στο τόσο θα κατεβαίνω με κουβάδες! Είναι πολύ ποιοτικό πάντως σαν υλικό. Πραγματικά κλάσεις ανώτερο από μιά κλασική βαφή σε πλαστικό (τέτοιου είδους) που θα σπάσει για πλάκα σε βάθος χρόνου και σαφώς κατα πολύ πιο φτηνό. Στο 1/3-1/4 της τιμής που μου ζητήσαν να βαφτεί όλη η μότα. Όταν τελειώσω θα γίνει κάπως έτσι.....(photoshopi είναι η φώτο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2011 Ρε λαβαμπήχτρα, το τεπόζιτο θα το καλύψεις όλο? Εγώ που έχω πλαστικό τεπόζιτο δεν παίζει φάση ε? :[ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εχεις γουστο...τελος.Αντε με το καλο να το τελειωσεις και να το χαρεις Τροποποιήθηκε Απρίλιος 15 , 2011 από τον GeorStrat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2011 Ρε λαβαμπήχτρα, το τεπόζιτο θα το καλύψεις όλο? Εγώ που έχω πλαστικό τεπόζιτο δεν παίζει φάση ε? :[ Πρέπει να ΄χει τρυπούλες η μεμβράνη γιατί το πλαστικό τεπόζιτο 'αναπνέει'. Αν έχει ουδέν πρόβλημα, τόσα αυτοκόλλητα καλύμματα παίζουν στο εμπόριο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2011 Πρέπει να ΄χει τρυπούλες η μεμβράνη γιατί το πλαστικό τεπόζιτο 'αναπνέει'. Αν έχει ουδέν πρόβλημα, τόσα αυτοκόλλητα καλύμματα παίζουν στο εμπόριο! Δεν μπορώ να έχω όλο το τεπόζιτο ένα χρώμα με τρύπες! χααχ :P Θέλει βάψιμο ρε γαμώτο.. Ο προηγούμενος το είχε βάψει μαύρο, και απλά σε κάτι σημεία έχει κανει ρωγμές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2011 Ρε λαβαμπήχτρα, το τεπόζιτο θα το καλύψεις όλο? Εγώ που έχω πλαστικό τεπόζιτο δεν παίζει φάση ε? :[ Λογικα κι εσυ μπορεις αφου εχει καποιου ειδους εξωτερικης πλαστικοποιησης το ρεζερβουαρ του ttr600 , σε μαμα μορφη εχει αυτοκολητα πανω στο ρεζερβουαρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2011 (τροποποιήθηκε) Λογικα κι εσυ μπορεις αφου εχει καποιου ειδους εξωτερικης πλαστικοποιησης το ρεζερβουαρ του ttr600 , σε μαμα μορφη εχει αυτοκολητα πανω στο ρεζερβουαρ Σε μαμά έχω την εντύπωση πωςείναι βαμμένο, και όχι πλαστικό με χρώμα, και έχει και αυτοκόλλητα πάνω όπως λες! Δηλαδή πιστεύω οτι δεν πρόκειται να πάθει κάτι While searching... 2/8/2004 by Vaughn - Original paint, the tank finish is a high gloss paint job. No sticker decals. It just doesn't mark or fade!Ρε συς, κάτι σε πιο συμμαζεμένο δεν βγαίνει για επικαλαμίδες στο DRZ? είναι πολύ γκουμούτσικες, και νομίζω πως λίγο πιο λεπτοκομμένες θα κάνουν τρελή διαφορά Τροποποιήθηκε Απρίλιος 15 , 2011 από τον Voliminal Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2011 Αντρικο θα βγει μουν@ρος λεμε!!! :_thumbsup: Σε παρακαλω στειλε μου Π.μ. με περισσοτερες πληροφοριες για το αυτοκολλητο-υλικα! Με ενδιαφερει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2011 καλαμιδες για yzf 250 παρε, ειναι γαματεςγια το 08 after Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2011 universal Καλαμιδάκι με 20 ευρώ....σιγά μην τις χρυσοπληρώσω στις αντιπροσωπείες....οι μαμά του drz έχουν 60 η μία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2011 universal Καλαμιδάκι με 20 ευρώ....σιγά μην τις χρυσοπληρώσω στις αντιπροσωπείες....οι μαμά του drz έχουν 60 η μία! TTR 600 = 19.40 και είναι και διπλο! αχχαχαχαχααχααχχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwRgoS-or-HayaS 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2011 :wub: θα μαμει το drz σου ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2011 Αντε με το καλο!!!!! Θα περασεις βiνυλιο και το FCR???? :crazy: :crazy: :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spinas 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2011 lava τι εχεις κανει ρε φιλε??Πολυ καλο αποτελεσμα αλλα οπως ειπε και το παλικαρι πιο πανω Σε παρακαλω στειλε μου Π.μ. με περισσοτερες πληροφοριες για το αυτοκολλητο-υλικα! Με ενδιαφερει Θελω και γω ενα π.μ.!!!! Απο μαγαζι της 3Μ τα πηρες ή παραγγελια απο eBay?Αν ειναι απο μαγαζι τα εχουν ετοιμα ή με παραγγελια και αυτα? Ινφοζ πλιζ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2011 έχω την εντύπωση ότι δεν είναι 3M Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2011 Ωραιος Αντριου... αντε υπομονη και σιγα σιγα καντο μην βιαστεις ε;.. θα βγει κουκλαρα φιλε... Βυνιλιο ειχα σκεφτει και εγω να κανω την tdmitsa μου... κατι σε lava red ή μπλε ελεγα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spinas 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2011 έχω την εντύπωση ότι δεν είναι 3M 4) Βινύλιο τυλίγματος λευκό gloss της 3Μ...τιμή 69 ευρώ τα 1,52 Χ 2,00 μέτρα. (3 τμ2) ......την τοποθέτηση θα την κάνω μόνος μου! (και ο θεός βοηθός). Ετσι λεει ο lava ρε φιλε...Εγω δεν ξερω και γι'αυτο ρωταω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2011 α δεν το είχα δει, sorry θυμάμαι που μου έλεγε στο τηλ όταν έψαχνε οτι είχε βρει και άλλο βινύλιο που δεν ήταν 3Μ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2011 3Μ πηρε, αλλα οχι απο μαγαζι της 3Μ, γιατι ηταν πιο ακριβο. 3 τετραγωνικα με τις σπατουλες γυρω στα 65 ευρω, και παραδοση στο σπιτι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spinas 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2011 3Μ πηρε, αλλα οχι απο μαγαζι της 3Μ, γιατι ηταν πιο ακριβο. 3 τετραγωνικα με τις σπατουλες γυρω στα 65 ευρω, και παραδοση στο σπιτι Και απο που αν επιτρέπεται?Και σε τι χρωματα βγαινει αυτο ρε παιδια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2011 Και απο που αν επιτρέπεται?Και σε τι χρωματα βγαινει αυτο ρε παιδια? αυτοκολητο ειναι ο,τι χρωμμα θες το εχεις για το απου που δεν ξερω να σου πω .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 καπου στην θηβων, δευτερα που θα μπει θα σας γραψει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες