Jump to content
Sign in to follow this  
drthan

bmw g650gs 10' ή g650gs 11'

Recommended Posts

Γεια σας παιδια....κανοντας ερευνα αγορας τις τελευταιες μερες καταληγω σιγα σιγα....την μηχανη την αγοραζω κυριως για εκδρομουλες με την γυναικα μου.Θα ειναι η πρωτη μηχανη μου οποτε καταλαβαινεται οτι ειμαι δεν ειμαι οδηγος με εμπειρια στις μηχανες.Εψαξα αρκετα αυτες τις μερες,μια κ ολο κ κατι μπορεις να γλυτωσεις κανα ευρω,κ εψαχνα το g650gs του 10 που υπηρχε προσφορα στα 6300.Βεβαια δεν υπαρχει πουθενα στην Ελλαδα καινουργιο.Βρηκα 2 μεταχειρισμενα,απο ιδιωτη στα 5600ευ με 5600χλμ κ απο αντιπροσωπεια 5200ευ στα 8000χλμ.Βρηκα ομως κ το καινουργιο με abs sta 7500!!Μπορει να μην τιθεται καν σχεση συγκρισης αλλα γι΄αυτο περιμενω αποψεις απο καποιους που σιγουρα ξερουν περισσοτερα....

Να στε καλα παιδια.Παντα υγιεις κ ορθιοι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν ξέρω να σου πω αν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στο μοντέλο του 10 με του 11 (νομίζω το ίδιο είναι) αλλά οπωσδήποτε να πάρεις με abs φίλε μου! σώζει ζωές!!! Ένας λόγος παραπάνω που είσαι αρχάριος όπως λες και σίγουρα θα έχεις κάποια φρεναρίσματα πανικού όπως έχουμε όλοι μας άλλωστε κάποιες στιγμές!

Όποιο και να διαλέξεις πάντως καλά χιλιόμετρα σου εύχομαι και πάντα όρθιος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα σε αντιπροσωπεια γαι το καινουριο g650 με abs μου ειπαν 8.000 :_zeppelin:

Τωρα, αν το ποσο που διαθετεις ειναι 6-6,5 χιλιαρικα μπορεις να πας ευκολα κι αλλου,

οπως vstrom, transalp, versys η κανα cbf600 μεταχειρισμενα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια κ του 10΄ που βρηκα εχουν abs...

Εμενα σε αντιπροσωπεια γαι το καινουριο g650 με abs μου ειπαν 8.000 :_zeppelin:

Τωρα, αν το ποσο που διαθετεις ειναι 6-6,5 χιλιαρικα μπορεις να πας ευκολα κι αλλου,

οπως vstrom, transalp, versys η κανα cbf600 μεταχειρισμενα

8 κ το καινουργιο απο αντιπροσωπεια εχεις δικιο.Αλλα μου το προσφεραν,απο αντιπροσωπεια 7500 με abs :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν σε παιρνει η τσεπη σου προτιμησε το 11 που ειναι ανανεωμενο και φτιαχνεται στην Γερμανια. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνω με τον προλαλήσαντα : να προτιμήσεις το καινούριο του 2011, αν σε παίρνει οικονομικά. :_thumbsup:

Έχει διετή εγγύηση, ο κινητήρας κατασκευάζεται στη Γερμανία, είναι πιο όμορφο και πιο σύγχρονο αισθητικά.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά, πέρα απο τις ζάντες αλουμινίου και αισθητικές αλλαγές, είναι το ίδιο με το απερχόμενο μοντέλο. Έχω μια μικρή επιφύλαξη για το ABS, καθώς ενδέχεται να έχουν φορέσει στο καινούριο μοντέλο το ABS τρίτης γενιάς ως καινούριο, ενώ σε αυτό του 2010 είχαν το ABS πρώτης γενιάς, οπότε ένας επιπλέον λόγος να πάρεις το καινούριο του 2011. :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προτεινω το μοντελο του 2011 ειναι καινουργιο και εχει και εγγυηση!(βασικο για μενα)

Οσο για τα παραπανω λευτα ειμαι σιγουρος οτι δεν θα το μετανιωσεις.

Κανε πρωτα ομως ενα test drive...

Οτι μηχανη και να παρεις να εχει ABS θα σε βοηθησει πολυ

Καλες βολτες!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγώ συστίνω αυτό με το ABS. Better safe than sorry.

Αν σε παιρνει η τσεπη σου προτιμησε το 11 που ειναι ανανεωμενο και φτιαχνεται στην Γερμανια. :_thumbsup:

Συμφωνω με τον προλαλήσαντα : να προτιμήσεις το καινούριο του 2011, αν σε παίρνει οικονομικά. :_thumbsup:

Έχει διετή εγγύηση, ο κινητήρας κατασκευάζεται στη Γερμανία, είναι πιο όμορφο και πιο σύγχρονο αισθητικά.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά, πέρα απο τις ζάντες αλουμινίου και αισθητικές αλλαγές, είναι το ίδιο με το απερχόμενο μοντέλο. Έχω μια μικρή επιφύλαξη για το ABS, καθώς ενδέχεται να έχουν φορέσει στο καινούριο μοντέλο το ABS τρίτης γενιάς ως καινούριο, ενώ σε αυτό του 2010 είχαν το ABS πρώτης γενιάς, οπότε ένας επιπλέον λόγος να πάρεις το καινούριο του 2011. :rolleyes:

Προτεινω το μοντελο του 2011 ειναι καινουργιο και εχει και εγγυηση!(βασικο για μενα)

Οσο για τα παραπανω λευτα ειμαι σιγουρος οτι δεν θα το μετανιωσεις.

.. να εχει ABS..

:_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα