Manuel 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2011 Μανώλη το είδα, ευχαριστώ. Τις αρχικές τρείς τρύπες τις αφήνουμε και κάνουμε άλλες έξι ή τις ανοίγουμε στα 8mm και τους αντικρίζουμε άλλες τρείς; Και κάτι ακόμα. Οι βαλβίδες αέρα στις τάπες παραμένουν και παίζεις και με τον αέρα ή κάνεις αυτό που είπε ο freack παραπάνω; Μεγαλώνουμε τις ήδη υπάρχουσες και κάνουμε άλλες ώστε στο τέλος να έχουμε 6 τρύπες των 8 mm. Τις τάπες δεν τις πειράζουμε, δεν μας ενδιαφέρουν οι βαλβίδες του αέρα. Έτσι κι αλλοιώς αυτές οι βαλβίδες "χάθηκαν" στη πορεία εξέλιξης της XRV(νομίζω στα μετά το 1997 μοντέλα). Τώρα για τη πατέντα του freack, καλή ακούγεται σαν ιδέα... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2011 μανουελ θα κανονισω να μιλησουμε εχω πολλες αποριες. αλλα πρωτα να μορφωθω επι του θεματος για να ξερω τι ρωταω. φρηκ πολυ καλη η ιδεα σου μπαινει στα υποψιν. και φυσικα θα μιλησουμε. εχω και καποιες εξτρα πληροφοριες και θα τις βαλω εδω να τις δουμε. χαγιαμπουσας οκ. και παλι μπραβο μανουελ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freack mechanic 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2011 Μανουέλ, ποντάκι και απο εμένα για την κατατοπιστική ενημέρωση σου. Εχω αγαπήσει και εγώ πολύ την αφρικάνα μου, και χαίρομαι οταν βλέπω ακόμα άτομα σαν εσένα και τον Virus που προσπαθούν να την εξελλίσουν, κόντρα στην σημερινή λογική που θέλει να ''σκοτώνουμε τα γέρικα άλογα μας''. Θα καταθέσω και εγώ με την σειρά μου οτι γνωρίζω που μπορεί να βοηθήσει, πρόσφατα έκανα και ανακατασκεύη και έχω άφθονο φωτογραφικό υλικό. Η ισχύς εν την ενώση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2011 Και εγώ συμφωνώ (και απο Σεπτέμβρη ετοιμάζομαι για αντίστοιχη περιποίηση). Το να δώσεις σήμερα δυόμιση-τρία χιλιάρικα για να πάρεις ένα ΑΘΡΑΥΣΤΟ (και ιστορικό πλέον) μηχανάκι, και να του ρίξεις άλλο ένα χιλιάρικο για να το βελτιώσεις εκεί που πονάει, είναι ακατανόητο για μερικούς, αλλά τόσο, μα τόσο λογικό για μένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manuel 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2011 Μανουέλ, ποντάκι και απο εμένα για την κατατοπιστική ενημέρωση σου. Εχω αγαπήσει και εγώ πολύ την αφρικάνα μου, και χαίρομαι οταν βλέπω ακόμα άτομα σαν εσένα και τον Virus που προσπαθούν να την εξελλίσουν, κόντρα στην σημερινή λογική που θέλει να ''σκοτώνουμε τα γέρικα άλογα μας''. Θα καταθέσω και εγώ με την σειρά μου οτι γνωρίζω που μπορεί να βοηθήσει, πρόσφατα έκανα και ανακατασκεύη και έχω άφθονο φωτογραφικό υλικό. Η ισχύς εν την ενώση. :cheers: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manuel 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2011 Και εγώ συμφωνώ (και απο Σεπτέμβρη ετοιμάζομαι για αντίστοιχη περιποίηση). Το να δώσεις σήμερα δυόμιση-τρία χιλιάρικα για να πάρεις ένα ΑΘΡΑΥΣΤΟ (και ιστορικό πλέον) μηχανάκι, και να του ρίξεις άλλο ένα χιλιάρικο για να το βελτιώσεις εκεί που πονάει, είναι ακατανόητο για μερικούς, αλλά τόσο, μα τόσο λογικό για μένα. Σωστός! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manuel 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2011 Πάντως ειλικρινά χάρηκα πολύ που βρίσκω στο forum συναφρικάνους που αγαπούν το μηχανάκι τους. Και για να τονώσω το ενδιαφέρον λέω ότι η βελτίωση των αναρτήσεων ήταν το πρώτο βήμα στο σχέδιο μου για τη κατασκευή μιας Paris-Dakar Marathon Replica όπως αυτή της φωτό, που είναι μία από τις 50(συλλεκτικές και πανάκριβες πιά) Africanes που ετοίμασε το HRC ειδικά για τον αγώνα Paris-Dakar του 1989. Αυτά όμως από Σεπτέμβρη. Τώρα έρχεται καλοκαιράκι και είναι ώρα να απολαύσουμε τους κόπους του χειμώνα... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
montechristo 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 Ξεθαβωντας λιγακι το τοπικ, ηθελα να ρωτησω απο που προμηθευτηκες τα emulators. Εγω θελω να τα βαλω στο Deauville 700 που εχω και που ζηταει απεγνωσμενα μια αναβαθμιση και μπρος και πισω και ο μονος που μου εχει απαντησει μεχρι τωρα ειναι ο ελβετος αντιπροσωπος που μου εδωσε ενα κοστος γυρω στα 300ευρω, που απεχουν πολυ απο τα 120ευρω που ειχες δωσει εσυ. Κατ'ευθειαν απο την Racetech αμερικης τα ειχες παραγγειλει? Βεβαια δεν μου κανουν αυτα της Αφρικα μιας και ειναι για 43αρι πηρουνι, ενω εγω εχω 41χιλιοστων, αλλά δεν νομιζω να μην εχουν καποιο γενικης εφαρμογης και για το δικο μου. Εχουν πχ για Hawk Gt(Bros 650), που επισης ειχε 41αρι μπροστινο, οποτε καπως θα την βρουμε την ακρη... Αληθεια με ΟΕΜ ελατηρια θα δουλεψει, για να κρατησουμε και την ανεση μας στο ταξιδι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες