Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2011 (τροποποιήθηκε) Αυτό το f εννοείς? Ρωτάω, γιατί κι εγώ είμαι ψιλοάσχετος με φωτογραφικές μηχανές. Πάντως η δικιά μου, όπως βλέπω εδώ, έχει f 3,5 - 5,5 αλλά οι νυχτερινές της είναι αρκετά καλές και χωρίς πολύ "θόρυβο". Ρίξε και μια ματιά εδώ Τροποποιήθηκε Μάρτιος 29 , 2011 από τον Αιγαιοπλόος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2011 Αλεξανδρε, η εγω εχω παραληψει καποιο κομματι απο τα γραφομενα σου η κατι εχεις μπερδεψει. (εχεις ανοιξει και 15 θεματα αντε να βγαλω ακρη :P :D ) . Ναι ενας φακος πχ 1.4F ειναι αρκετα γρηγορος φακος και σιγουρα βοηθαει σε σκοτεινες καταστασεις, αλλα οχι για οποιαδηποτα φωτογραφηση. Πχ ποτε δεν προκειται ακομα και μερα να φωτογραφησεις ενα τοπιο με F2.4 αλλα θα κοιταξεις να πας απο F5 και πανω. Το ιδιο και το βραδυ. Να θες να φωτογραφισεις μια μεγαλη πλατια, δεν βρισκω λογο να χρησιμοποιησεις τοσο μεγαλο διαβραγμα, εκτος και αν θες να εστιασεις πραγματικα σε κατι. Αν οχι, τοτε θα εχεις οξητιτα στο σημειο εστιασης και στα υπολοιπα οχι. Εγω θα σου ελεγα να μην τρελενεσαι με τοσο μικρες διαφορες στο διαβραγμα. 2.8 και 2.4 ειναι μολις λιγα στοπ διαφορα, δεν χαθηκε ο κοσμος. Ετσι και αλλιως την νυχτα την φωτογραφικη την εχεις τοποθετιμενη καπου. Οποτε αντι για 1 δευτερολεπτο θα παει στο 1.5 και κατι εγινε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2011 Ριχτε μια ματια.. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
damous T50 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2011 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!Μαθαινω και πραγματα που δεν ειχα ιδεα πως υπαρχουν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες