D0D0S 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2011 γινετε να παραγκειλο πχ ενα daytona dv 72cc απο την αντιπροσωπεια αλλα να λεει 50cc στα χαρτια θα κωστισει παραπανο? ποσο?(αν με σταματισουν μπορουν να το καταλαβουν?)??????και αν επιτρεπονται τα 50cc στον περιφεριακο ...και κατι ακομα μια εξατμιση οχι πολυ ακριβη αφου το κανω 72 να ανεβαζει αποδοσεις ..λετε με σιγαστιρα?ακουσα επισεις για τα λαστιχα και τα πλαστικα οτι εχουν προβλημα εχετε κανα (tip) γιατι φοβαμει και λιγο τα κινεζικα....(παρακαλω μην μου στειλετε αλλα link τα εχω δει ολα απο καθε κατηγορια ,..μονο λιγες αποριες εχω)ποσο θα γβαζει τελικες με μια φιλτροχοανη 72cc γραναζι και μια καλη εξατμιση ????θα μπορω να περνω δικαβαλο ευκολα χωρις να ζοριζεται πχ 130-150 κιλα και οι δυο μαζι ευχαριστω παιδια γαματε!! και παιδια εχω διαβασει ολα τα θεματα απο καθε κατηγορια για daytona ....η αλλιος να μου στειλετε λινκ για κομματι κοματι πχ κυλινδροπιστονο και τετοια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D0D0S 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2011 και κατι ακομη εχω ακουσει οτι αν το κανεις 72cc λεει νομιζω πανω στο πιστονι 72cm3 ..αυτο αν το δει η αστυνομια την εβαψα ..γινετε καπωσ να το ξισω η τιποτα τετοιο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2011 και κατι ακομη εχω ακουσει οτι αν το κανεις 72cc λεει νομιζω πανω στο πιστονι 72cm3 ..αυτο αν το δει η αστυνομια την εβαψα ..γινετε καπωσ να το ξισω η τιποτα τετοιο? Μην φοβάσε για την αστυνομία. Δεν πρόκειται να το προσέξουν καν εφόσον δεν αλλάζει ο αριθμός κινητήρα. Και να το καταλάβουν δεν σου λένε τίποτα για τα 72cc. Μόνο εάν αλλάξεις μοτέρ και βάλεις lifan ή Daytona 125 τότε θα έχεις πρόβλημα. Κεγώ Sprinter έχω 50cc μαμά και θέλω να το κάνω 72cc. Κυλινδροπίστονο,Καρμπιρατέρ και εξάτμιση γύρω στο 200€ με τα περαστικά υπολόγιζε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
empty 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2011 Λοίπον φίλε μου άκου,έχω και εγώ ένα lifan 50cc παπί και εγώ σκεφτόμουν να το κάνω 72cc ώστε να μήν ζορίζεται στις ανήφορες και στο δικάβαλο άλλα να έχει πιο πολλύ τράβηγμα και μεγαλύτερη τελική ;).Τώρα του έχω αλλάξει κυλιδροπίστονο 52mm της honda και η διαφορά στο τράβηγμα κάνει μπάμ.Σκέφτομαι να του αλλάξω και καρμυρατέρ με ένα μεγαλύτερο (18άρι της lifan) ώστε να έχω ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και στην τελική να του αλλάξω και εξάτμιση (serbing μεγάλη μπούκα) έτσι ώστε να μήν φαίνεται πάνω του ότι είναι κάτι αλλαγμένο για να μήν έχω τον φόβο ότι θα με σταματήσουν.Όλη η ιστορία θα σου βγεί κάπου στα 200-300 ευρώ άλλα το μηχανάκι θα πετάει ;) .Αυτά απο εμένα και αν χρειαστείς βοήθεια εδώ είμαστε.Βέβαια άν θες να κάνεις το μηχανάκι ακόμα καλύτερο θα ρίξεις κάπου στα 400-500 ευρώ και θα του πειράξεις τα ρεύματα,εκεντροφόρο κλπ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2011 και κατι ακομη εχω ακουσει οτι αν το κανεις 72cc λεει νομιζω πανω στο πιστονι 72cm3 ..αυτο αν το δει η αστυνομια την εβαψα ..γινετε καπωσ να το ξισω η τιποτα τετοιο? Λες να σου βγάλουν τα πλαστικά και να κοιτάξουν; Στα @@ τους... Δίπλωμα άδεια και τα τυπικά μόνο και μόνο για να δικαιολογήσουν το μισθό τους... Και κλεμμένο μοτέρ να έχεις χαμπάρι δεν θα πάρουν... Λες και αν θέλει να το δεί η αστυνομία και δεί οτι το έχεις ξύσει δεν θα καταλάβει! Μόνο Μ@λ@κες δεν είναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες