ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 απλα να χερεις οτι τα αμερικανικα ειναι λιγο πιο βαρια απο τα ευροπαικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gamokavouras_o_ammwdhs 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 ρε μανια με το πινλοκ.......... αυτο τον πινλοκ καταρχην ειναι πατεντα της shoei η το εχουν κ αλλες φιρμες? και τοσο μεγαλη ειναι η διαφορα στην ορατοτητα? και βαλε-βγαλε δεν ειναι βαρετο? οσοι το χρησιμοποιουν ας μου πουν την αποψη τους.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Να ρωτησω και εγω κατι? Εχω δει στο νετ και συγκεκριμενα στο FC MOTO διαφορα κρανη .Τα στελουν με αντικαταβολη? Η θελει πιστωτικη καρτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gamokavouras_o_ammwdhs 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 (τροποποιήθηκε) Να ρωτησω και εγω κατι? Εχω δει στο νετ και συγκεκριμενα στο FC MOTO διαφορα κρανη .Τα στελουν με αντικαταβολη? Η θελει πιστωτικη καρτα. εχω ακουσει οτι τα στελνουν και με αντικαταβολη με εξτρα 5 ευρω. αλλα μπορεισ να κανεις μια προπληρωμενη καρτα (οπως εγω) για τις αγορες μεσω ιντερνετ. πολυ απλο. θες κατι που κανει 50 ευρω π.χ? φορτωνεις στην καρτα 50 και πληρωνεις απο κει τσεκαρε και στο ebay... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 23 , 2011 από τον gamokavouras_o_ammwdhs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Πάντως το συγκεκριμένο είναι πολύ αξιόπιστο. εχω ακουσει οτι τα στελνουν και με αντικαταβολη με εξτρα 5 ευρω. αλλα μπορεισ να κανεις μια προπληρωμενη καρτα (οπως εγω) για τις αγορες μεσω ιντερνετ. πολυ απλο. θες κατι που κανει 50 ευρω π.χ? φορτωνεις στην καρτα 50 και πληρωνεις απο κει τσεκαρε και στο ebay... Για τι ακρίβεια δεν φορτώνεις 50€..βάζεις 51-52 κλπ,ανάλογα την κάρτα και την τράπεζα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moulos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Το χρειαζεσαι γιατι παιδια που δεν το ειχαν εχουν πει οτι θολωνει ολη την ωρα σε συνθηκες πολης και οχι μονο, Δεν μου φαινεται και τοσο περιεργο αφου η Shoei εχει επικεντρωθει στο pinlock και οχι στην αντιθαμβωτικη επιστρωση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gamokavouras_o_ammwdhs 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 δηλαδη τα shoei δεν εχουν αντιθαμβωτικη επιστρωση? μονο πινλοκ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Φίλε έχω παραγγείλει και εγώ ένα xr11X (σε καμμιά 20αρια μέρες θα το έχω στα χέρια μου),από όσο είδα αντιθαμβωτική επίστρωση έχουν..αλλά δεν κάνει και τόσο καλά την δουλειά της.Καλά όταν λέμε δεν κάνει δουλειά,σχετικό είναι. Πάντως αν πάρεις και το κιτ με το επιρίνιο και υποσιάγωνο,νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moulos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Εαν εχουν τοτε δεν κανει καλη δουλεια απο μονη της!! Κοιτα να δεις ομως τι ισχυει γενικα..η anti scratch επιστρωση που γινεται εξωτερικα ερχεται σε αντιθεση με την anti fog που γινεται εσωτερικα της ζελατινας και ετσι η εταιρεια διαλεγει εαν θα επικεντρωθει περισσοτερο στο τομεα της αντιχαρακτικης η της αντιθαμβωτικης ζελατινας.Η δικια μου ας πουμε δεν θολωνει σχεδον ποτε αλλα γρατζουνιεται για πλακα Στα λεω πολυ χοντρικα αλλα αυτο ειχα διαβασει σε ενα αρθροο για κρανη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gamokavouras_o_ammwdhs 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Φίλε έχω παραγγείλει και εγώ ένα xr11X (σε καμμιά 20αρια μέρες θα το έχω στα χέρια μου),από όσο είδα αντιθαμβωτική επίστρωση έχουν..αλλά δεν κάνει και τόσο καλά την δουλειά της.Καλά όταν λέμε δεν κάνει δουλειά,σχετικό είναι. Πάντως αν πάρεις και το κιτ με το επιρίνιο και υποσιάγωνο,νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα. εχεις μιλησει με καποιον που να εχει shoei και να εχει δει τη διαφορα με και χωρις πινλοκ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 εχεις μιλησει με καποιον που να εχει shoei και να εχει δει τη διαφορα με και χωρις πινλοκ? Όχι,αλλά λογικά με πινλοκ..δεν πρέπει να σου θαμπώνει με τίποτα.Κοίτα τώρα έχεις και τόσους αεραγωγούς..με ροή πολύ καλή + αυτή την σκάλα(1η) που έχει η ζελατίνα..και καλά για να μπαίνει λίγο ο αέρας.Τώρα αν με όλα αυτά θαμπώνει..εε τι να πω? Πάντως αν βάλεις πινλοκ,δεν παίζει να σου θαμπώνει με τίποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gamokavouras_o_ammwdhs 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 (τροποποιήθηκε) αν δε βαλω ομως???????? κ η φαση ποια ειναι τωρα.... εχω κολλησει με το συγκεκριμενο γραφικο τ οποιο βγαινει μονο για την αμερικανικη αγορα..... αλλιως παω σε σκετο μαυρο.... :wallbash: Τροποποιήθηκε Μάρτιος 23 , 2011 από τον gamokavouras_o_ammwdhs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Τώρα εξαρτάται από πολλά πράγματα.Και κατά ένα μεγάλο ποσοστό από τον εαυτό σου και κατά το πόσο κρυώνεις.Όταν πήγα να το δοκιμάσω κατάλαβα αμέσως ότι έμπαινε αέρας στο κεφάλι μου,δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Εγώ πάντως λέω να μη το πάρεις από την αρχή με πινλοκ,μπορεί να μην σου χρειαστεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Κοίτα πάντα μπορείς να βάλεις το πινλοκ στην ζελάτινα,αφού βγαίνει και με τα "πιαστράκια". Επίσης δες και το Diabolic Cimmerian..πολύ ωραίο,αυτό παράγγειλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gamokavouras_o_ammwdhs 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 ποσο το βρηκες? τι εννοεις μπαινει βγαινει? δεν καταλαβες μ φαινεται.... ολοκληρη η ζελατινα ειναι διαφορετικη. δεν παιρνει καν πινλοκ. προσεξε τη ζελατινα στο συνδεσμο που εβαλα στο 1ο ποστ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Μάλιστα κατάλαβα τι λες,απλώς αυτή που παράγγειλα εγώ ήταν κάπως έτσι. Τώρα εγώ το κράνος το βρήκα στα 418€..από το ίδιο μαγαζί.Τώρα το έχει 470€ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmakos 234 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Στην τελικη παρε το κρανος χωρις πινλοκ και παρε μετα μια ζελατινα ανταλλακτικη απο εδω που εχει τα πιαστρακια και ενα πινλοκ Στο ειπα και πριν δεν ρο καταλαβες το πινλοκ ειναι μια εξτρα μικρη ζελατινα εσωτερικα της δικιας σου Εμενα δεν με βολευει ειδικα το βραδυ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gamokavouras_o_ammwdhs 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 καλο και το cimerian! το ξερω..... δηλαδη εδω στην ελλαδα οταν πας να αγορασεις ενα xr-1100 στο δινουν χωρις πινλοκ? αν θες το αγοραζεις εξτρα μετα? jimmako εσυ απο την εμπειρια σου με το κρανος τι λες? θα εχω προβλημα χωρις το πινλοκ? δηλαδη για παραδειγμα εγω τωρα με την αντιθαμβωτικη μου θαμπωνει μονο σε κανενα φαναρι αμα εχει πολληηηηηηηηηηη κινηση..... με το shoei χωρις πινλοκ ετσι θα ειναι η' πιο εντονο το προβλημα? γιατι αν ειναι ετσι δεν ειναι δα και μεγαλο προβλημα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 2 στοιχεία διακρίνουν αυτό το κράνος,το μεγάλο οπτικό πεδίο του + ο αέρας που έρχεται στο κεφάλι σου. Το πολύ-πολύ αγοράζεις και μια άλλη ζελατίνα και έτσι έχεις 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bip..bip 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 δηλαδη για παραδειγμα εγω τωρα με την αντιθαμβωτικη μου θαμπωνει μονο σε κανενα φαναρι αμα εχει πολληηηηηηηηηηη κινηση..... με το shoei χωρις πινλοκ ετσι θα ειναι η' πιο εντονο το προβλημα? γιατι αν ειναι ετσι δεν ειναι δα και μεγαλο προβλημα..... Ακριβως ετσι ειναι.Δεν ειναι και κατι τρομερο το pin lock.Εχω και δεν το χρησιμοποιω.Μονο σε φαναρι θα μου θαμπωσει και το ανοιγω ενα "κλικ".Οταν αρχιζω και κινουμαι την κλεινω και ολα οκ. Απο Αμερικα αγορασα πριν κανενα χρονο το X-Spirit στα 350 με μεταφορικα.Μου ηρθε μεσα σε 20 μερες στο ταχυδρομιο και ηταν μια χαρα.Τετοιου μεγεθους και βαρους δεματα συνηθως περνανε χωρις να τα σταματησουν στο τελωνειο αλλα υπαρχουν και εξαιρεσεις.Ωστοσο πες του να στο στειλει ως δωρο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gamokavouras_o_ammwdhs 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 τελωνειο ειπες δεν πληρωσες τιποτα? καλα πως γινεται αυτο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dr.mousias 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Οταν εψαχνα παντως εγω για κρανος ειχα ακουσει απο 2 διαφορετικα ατομα πως τα κρανη απο αμερικη εχουν διαφορα οχι στα νουμερα αλλα στο σχημα καθοσον αλλος τυπος κρανιου (μακρυ σαγονι). Δεν εξακριβωσα τοτε την αληθεια αλλα αξιζει να το ψαξεις λιγο και αυτο. Μπορει να ειναι παπατζα και να μην ισχυει αλλα καλυτερα να εχεις το νου σου για να μη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmakos 234 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Δεν θεωρω οτι ειναι τοσο απαραιτητο.Θολωνει ναι αν εισαι σε φαναρι ή αν βρεχει.Οχι υπερβολικα πραγματα ομως.Εγω το εχω και δεν το βαζω αν αυτο σου λεει κατι.Μην τρελαινεσαι με το πινλοκ.Καλη πατεντα αλλα οχι και απαραιτητη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
msp 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Καθαρά πληροφοριακά, αλλάζουν τις ονομασίες στα κράνη στο USA αλλά ουσιαστικά μιλάμε για τα ίδια μοντέλα! Το αμερικάνικο έχει πιο φθηνά υλικά επειδή στην Αμερική έχουν χαμηλότερα standards ασφαλείας, ενώ το ευρωπαϊκό έχει πιο ακριβά υλικά επειδή στην Ευρώπη υπάρχουν πιο υψηλά standards. Και μόνο γι' αυτό το λόγο προτείνω μόνο ευρωπαϊκό κράνος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Το αμερικάνικο έχει πιο φθηνά υλικά επειδή στην Αμερική έχουν χαμηλότερα standards ασφαλείας, ενώ το ευρωπαϊκό έχει πιο ακριβά υλικά επειδή στην Ευρώπη υπάρχουν πιο υψηλά standards. Και μόνο γι' αυτό το λόγο προτείνω μόνο ευρωπαϊκό κράνος! Το αναποδο ακριβως συμβαινει... οι προδιαγραφες DOT (USA) ειναι πιο αυστηρες γι'αυτο και τα αμερικανικα SHOEI ειναι πιο βαρια απο τα δικα μας (παχυτερο κελυφος) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες