Jump to content
capt_Jo

yamaha xj6

Recommended Posts

φιλτατε βασιλη τελικα αν το δεις καθαρα ουσιαστικα τι εκανε??αυξησε την καταναλωση εν καιρο θα καταπονει τον κινητηρα

τα μπουζι θα λερωνονται πολυ πιο ευκολα και παει λεγοντας..μειωνεις την ζωη της μηχανης σου πιστευω ετσι.

τωρα αν καποιος τα ξερει καλυτερα ας μιλησει

Καλά και τότε τι σκέφτεσαι να το κάνεις και συ???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

η εν λόγω μηχανή είναι ο λόγος που θα ξαναδίνω του χρόνου για απεριόριστο μιας και είμαι κάτοχος Α2 διπλώματος, θερμά συγχαρητήρια στους κατόχους της εδώ στο θρέντ !!!!!!!!! φοβερά εμφανίσιμη μηχανή παίδες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλώς ήρθες τσοπάν !! Με το καλο να έρθει και σιγα σιγα στην αρχή !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν κάποιος με το xj6 μπορεί να μου πεί πόσο ευκολα ή δύσκολα πατάει σε χωματόδρομο θα το εκτιμούσα...Στέκεσαι με 2α ρελαντί ή πάς με τα πόδια καλύτερα...;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

9/11/13 Πρώτη εκδρομή, Στενή Ευβοίας! :mB_kalo_e: Πλήρως ευχαριστημένος ακόμα και στις στροφές και στη νυχτερινή οδήγηση σε ορεινό επαρχιακό δρόμο.

Τροποποιήθηκε από τον tsopanoskylo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

tsopanoskylo τίποτα νέο από την συμβίωση με το xj σου?Σκοπεύεις να κάνεις τίποτα αλλαγές να βάλεις τίποτα aftermarket? Παρεπιπτόντως για να βελτιώσουμε το μπροστινό εκτός από την αλλαγή των λαδιών στα καλάμια μπορούμε να κάνουμε κάτι πιο δραστικό π.χ να βάλουμε το μπροστινό από κάποιο άλλο μοντέλο για παράδειγμα από Fazer?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kurioi kalispera, xairetw tous yamahakides prwtistws k olous tous loipous motosikletistes ..eimai neo melos de xerw genikws tous kanones tou forum, isws tha eprepe kapou na sistithw, as to kanw apo edw : xristos,etwn 30,athina,MT-03 2010:)..k to thema mas loipon einai to xj6n vriskomai sto terastio dilima na allaxw to mt3 me xj6n kai lew dilima giati to mt3 to exw pragmatika agapisei k einai ena polu kalo mixanaki..eidika stin xrisi tis polis pou tou kanw kuriws, exw vgei omws merikes fores attiki odo k psiloxenerwnw me ta 167km skymenos:P, exw vrei xj6n tou 2011 me liga xiliometra kai i douleia ginetai me to mt kai 8 katostarika..ektos apo to oikonomiko pou fainetai swsti timh(-oxi eukairia-apla swsti,allo p emena k ayta ta 8 me ponane)..prospathw na peisw ton eauto mou oti de tha m leipsei to mt..to skeftomai kathws to xj 4kulindro k sxetika psiloropo..antitheta me to mt..ti gnwmi exete genikws gia tin timi pou to vriskw k gia tin euelixia tou xj se sxesi me to mt entos polis, ti lete tha to metaniwsw?? tha exei megali diafora?? tha parakalousa para polu opoios exairetikos kurios exei tin eugeni kalosuni kai to xrono mipws tha mporouse na kanei mia volta mazi mou..diladi na odigisw ena xj6n kai autos to mt gia kana 2 xiliometra etsi na to evlepa ligo odigika?? ennoeitai!! oxi grigora..apli volta! se ekthesi exw paei i thesi odigisis m aresei den eixa omws tin eukairia na kanw estw kai ena tetragwno! parakalw voithiste me ti gnwmi sas k isws ti voltitsa giati exw sxedon apofasisei na kanw tin allagi..eyxaristw polu..elpizw na mi kraxete giati isws sas fanei periergo to post k isws exw paraviasei k tous kanones tou foroum..xairetismous kai panta orthioi!

ωωωχχχ..μηπως απαγορευονται τα greeklish??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kurioi kalispera, xairetw tous yamahakides prwtistws k olous tous loipous motosikletistes ..eimai neo melos de xerw genikws tous kanones tou forum, isws tha eprepe kapou na sistithw, as to kanw apo edw : xristos,etwn 30,athina,MT-03 2010:)..k to thema mas loipon einai to xj6n vriskomai sto terastio dilima na allaxw to mt3 me xj6n kai lew dilima giati to mt3 to exw pragmatika agapisei k einai ena polu kalo mixanaki..eidika stin xrisi tis polis pou tou kanw kuriws, exw vgei omws merikes fores attiki odo k psiloxenerwnw me ta 167km skymenos:P, exw vrei xj6n tou 2011 me liga xiliometra kai i douleia ginetai me to mt kai 8 katostarika..ektos apo to oikonomiko pou fainetai swsti timh(-oxi eukairia-apla swsti,allo p emena k ayta ta 8 me ponane)..prospathw na peisw ton eauto mou oti de tha m leipsei to mt..to skeftomai kathws to xj 4kulindro k sxetika psiloropo..antitheta me to mt..ti gnwmi exete genikws gia tin timi pou to vriskw k gia tin euelixia tou xj se sxesi me to mt entos polis, ti lete tha to metaniwsw?? tha exei megali diafora?? tha parakalousa para polu opoios exairetikos kurios exei tin eugeni kalosuni kai to xrono mipws tha mporouse na kanei mia volta mazi mou..diladi na odigisw ena xj6n kai autos to mt gia kana 2 xiliometra etsi na to evlepa ligo odigika?? ennoeitai!! oxi grigora..apli volta! se ekthesi exw paei i thesi odigisis m aresei den eixa omws tin eukairia na kanw estw kai ena tetragwno! parakalw voithiste me ti gnwmi sas k isws ti voltitsa giati exw sxedon apofasisei na kanw tin allagi..eyxaristw polu..elpizw na mi kraxete giati isws sas fanei periergo to post k isws exw paraviasei k tous kanones tou foroum..xairetismous kai panta orthioi!

ωωωχχχ..μηπως απαγορευονται τα greeklish??

φιλε μου εβγαλες τα ματια με τα greeklish.ζαλιστηκα...

και μαντεψε

απαγορευονται!!!

καλως ηρθες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δηλαδη πρεπει να σβησω το μυνημα μου ??

δεν ξερω καποιος διαχειριστης θα σου πει αλλα οσον αφορα το xj δεν ξερω να σου πω εγω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από το λίγο που κατάφερα να διαβάσω στα γκρίκλις κατάλαβα πως το έχεις λιγουρευτεί.

Άρα δεν υπάρχει λόγος συνέχισης της κουβέντας. Καλορίζικο, καλούς δρόμους και πάντα όρθιος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οτι το εχω λιγουρευτει ειναι σιγουρο..μαλλον δε προσεξες το σημειο που αναφερω οτι το ΜΤ το εχω αγαπησει και οτι ειναι πολυ καλη μηχανη και παιχνιδιαρα;) εχει το χαρακτηρα της..σου λεω προσπαθησω να πεισω τον εαυτο μου οτι δε θα μου λειψει και το τετρακυλινδρο ψηλοροπο (ροπη απο τις 6000 rpm νομιζω , 7500 κοφτης για το MT:))xj6 θα μου τα κανει τα γουστα στα στενακια και γενικως στην πολη, γιατι εκτος πολης δε συγκρινω, παντως μαλλον θα γινει..πωωω ρε πιο λιγο προβληματιζομαι για τις γκομενες:)..παντως μεχρι στιγμης δεν εχω απαντηση στα συγκριτικα ερωτηματα(τιμη-ευελιξια-γουστα) ουτε καμια ευγενικη προσφορα βολτας..αντε ρε παλικαρια καντε κατι!! ..ευχαριστω προκαταβολικα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οτι το εχω λιγουρευτει ειναι σιγουρο..μαλλον δε προσεξες το σημειο που αναφερω οτι το ΜΤ το εχω αγαπησει και οτι ειναι πολυ καλη μηχανη και παιχνιδιαρα;) εχει το χαρακτηρα της..σου λεω προσπαθησω να πεισω τον εαυτο μου οτι δε θα μου λειψει και το τετρακυλινδρο ψηλοροπο (ροπη απο τις 6000 rpm νομιζω , 7500 κοφτης για το MT:))xj6 θα μου τα κανει τα γουστα στα στενακια και γενικως στην πολη, γιατι εκτος πολης δε συγκρινω, παντως μαλλον θα γινει..πωωω ρε πιο λιγο προβληματιζομαι για τις γκομενες :)..παντως μεχρι στιγμης δεν εχω απαντηση στα συγκριτικα ερωτηματα(τιμη-ευελιξια-γουστα) ουτε καμια ευγενικη προσφορα βολτας..αντε ρε παλικαρια καντε κατι!! ..ευχαριστω προκαταβολικα

Καταρχήν καλωσόρισες,το xj6 σίγουρα είναι λιγότερο ευέλικτο από το δικό σου σε συνθήκες πόλης αλλά όχι σε σημείο να είναι αυτός ο ανατρεπτικός παράγοντας για να μην γίνει η τράμπα.Τώρα όσον αφορά τις βόλτες παραέξω τότε θα δείς διαφορά γιατί θα μπορείς να κρατάς μεγαλύτερη μέση ωριαία ταχύτητα πιο εύκολα και αβίαστα επίσης πιστεύω ότι έχει πιο άνετη σέλα για τον συνεπιβάτη και χώρους φόρτωσης,πρόσεχε όμως αναφέρομαι στην έκδοση diversion με το fairing γιατί αν μιλάμε για το γυμνό οι ταχύτητες που θα κρατάς σε ταξίδι δεν θα είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές που μπορείς και τώρα.Τέλος να ξέρεις ότι θα αυξηθεί ελάχιστα και το κόστος χρήσης σου σε σύκριση με το mt03( μονοκύλινδρο το ένα τετρακύλινδρο το xj6 πιο πολλά τα στόματα που ταΐζεις :D ).Όσο για την βόλτα που λές με χαρά να στο έδινα αλλά δεν νομίζω να μπορώ να σε εξυπηρετήσω εδώ που μένω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασιλη το xj που εχω βρει ειναι στη ροδο και ο ιδιοκτητης του λεγεται..Βασιλης! αν εισαι ο ιδιος που μιλαω η γνωμη σου δε μετραει για ευνοητους λογους:):):) πλακα κανω..παντως ευχαριστω για τις απαντησεις και την προθεση να καναμε τη βολτα. οσο για το στοματα το εχω υποψιν μου..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα είχα και τα δύο.

Το ένα είναι λίγο πιο αλήτικο αλλά μπρίκι, το άλλο πιο γρήγορο και βελούδο.

Ελάχιστα πιο μεγάλη κατανάλωση το XJ6.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα παιδια.

1)Αλυσιδογραναζα εχει αλλαξει κανεις;Αν ναι ποια βαλατε και με τι κοστος;Τα μαμα μου ερχονται στα 170ευρω με τοποθετηση.

2)Αναρτησεις εχει αλλαξει κανεις.Εχω αρχισει και ψηνομαι για ohlins αλλα δεν ξερω σε ποιο μαγαζι να παω ωστε να εχουν εμπειρια και να μου πουν αξιολογη αποψη.

3)Απο λαστιχα μαλλον τα m5 θα ξαναβαλω.Αληθεια τα dunlop που τα βρισκω στα 290 αξιζουν τα παραπανω φραγκα απ τα m5;

Ευχαριστω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1. έχεις πολλές επιλογές από 100ρικο το σετ τσέκαρε και ebay(τα περαστικά δε μπορεί να είναι άνω των 25ευρώ)

2.καλη περίπτωση η olhins θα χρειασθείς 650 αρι απλό και 1000 με υδραυλική προφόρτιση υπόψιν παιζουν πολλές και φθηνότερες και αποτελεσματικές επίσης όπως hagon, hyper pro υπολογίζεις κανα 300-400 απλή και 600 με 700αρι αντίστοιχα με υδραυλική προφόρτιση. Επίσης κάνε αλλαγή και στα ελατήρια του μπροστινού + 100 ευρώ είναι.

3.ποια dunlop?roadsmart 2? γενικώς τι χρήση το κάνεις? εάν δεν κάνεις πολλά χιλιόμετρα τουριστικά μπορείς να πάς και σε sport ελαστικό το οποίο θα σου παρέχει περισσότερο κράτημα (στο στεγνό τουλαχιστο), θα ζεσταίνεται αρκέτα πιο γρήγορα και με περισσότερο στριφτερή κορώνα

4.έπιασες joker? μιλάμε για ένα 1500 συνολικά αλλά εάν τα χώσεις όντως θα πάρεις "άλλη" μοτοσυκλέτα..!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπα της αναγκης ειναι ολες οι αλλαγες.Εχει φτασει 31.000 χλμ οποτε λογικο ειναι να θελουν αλλαγη.Μαλλον τις αναρτησεις θα τις αφησω για μετα.Μεγαλο το κοστος.Αξιζει τον κοπο αραγε οι ohlins ειδικα οταν το 80% των διαδρομων γινεται στην πολη;

Οσον αφορα τα λαστιχα μαλλον με τα m5 θα συνεχισω.Ειμαι αρκετα ευχαριστημενος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φυσικά και αξίζει η συμπεριφορά των αναρτησεων αναβαθμίζει τα δυναμικά χαρακτηριστικά(φρένα ενεργητική συμπεριφορά) αλλα και την άνεση προς τους αναβάτες

Αλλα συμφωνώ 31k ειναι λίγα κρατά μέχρι τις 50 και πήγαινε εαν μπορείς σε αυτή την αναβάθμιση θα είναι ότι πολυτιμότερο έβαλες στη μοτο σου

Εαν δε σε παίρνει ohlins μη σκας έχει εταιρίες οπως σου είπα παραπάνω που θα σου κάνουν πολυ καλή δουλειά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γειά σε όλους σας... Θέλω να μάθω, από αυτούς που έχουν την XJ να μου πουν αν στο κοντέρ, εκεί που δείχνει την ταχύτητα, κάνει με ορισμένο φωτισμό μία σκιά σαν κάψιμο. Πάω για δεύτερη αλλαγή κοντέρ γι αυτό τον λόγο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα παιδια.Δυο ερωτησεις.

1)Προχτες αλλαξα αλυσιδογραναζα.Το ξεμα ειναι οτι η αλυσιδα κανει θορυβο.Εβαλα τη μαμα yamaha και οταν κλεινω το γκαζι κανει θορυβο.Σε φαση επιταχυνσης και ανοιγματος γκαζιου δεν ακουγεται.Αλλα οταν κλεινω το γκαζι ακουγεται γρου-γρου.Ο μαστορας τον οποιο θεωρω και πολυ καλο(Καραμανωλης) μου ειπε μολις την πηρα οτι θα κανει το θορυβο αυτο μεχρι να κατσει καλα.Το θεμα ειναι οτι εχω κανει καμμια 500ρια χιλιομετρα και κανει ακομα.Σας εχει τυχει;;Μαλλον θα την παω να τη δει.

2)Οι βασεις αναδιπλουμενης πινακιδας ειναι νομιμες.Σε γραφουν ακομα και αν δεν την εχεις διπλωμενη;

Ευχαριστω

Τροποποιήθηκε από τον Eddiedimitris

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα και απο εμενα. θελω και εγω να βαλω καγκελα αλλα δεν ξερω σε τι βαθμο προστατευουν γνωριζει καποιος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα