gmorfeas 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αν αντί για 160/60 ZR17 πας σε 170/60 ZR17M θα βελτιωθεί το κράτημα και ο χειρισμός ή θα γίνει χειρότερη η κατάσταση. Είδα πως το Fazer 600 που μοιάζει αρκετά με το XJ6 έχει μεγαλύτερο πίσω ελαστικό πίσω για αυτό ρωτάω, μήπως και είναι καλύτερα. Ξέρω πως δεν πρέπει να ξεφεύγουμε (και το τηρώ αυτό) από τις προδιαγραφές του εργοστασίου απλά καμιά φορά δεν ξέρεις. Τροποποιήθηκε Μάιος 7 , 2013 από τον gmorfeas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2013 πρέπει να το έχεις ξαναγράψει και αλλού..να στο ξεδιαλύνω, το 170/60 δεν κάνει για την δική σου μηχανη ούτε και για το fazer γιατί πολύ απλά τα νούμερα σημαίνουν 60% του πλάτους 170mm πράγμα το οποίο είναι ψηλότερο προφιλ συγκριτικά με το 60% του πλάτους 160mm 170/60-17 συναντάμε σε τουριστικές μοτοσυκλέτας όπως για π.χ bmw R1150RT κοινώς θα σου χαλούσε το βήμα της μοτοσυκλέτας σου από την άλλη μεριά εάν σε έτρωγε να δοκιμάσεις κάτι φαρδύτερο θα δοκίμαζες διάσταση 180/55-17 που φοράει το fazer s2 εδώ υπάρχει το ίδιο βήμα με τα δικά σου όμως απο την άλλη το fazer έχει περίπου 20 ονομαστικά άλογα παραπάνω..άρα αυτά που θα κέρδισες στο πλάγιασμα θα τα έχανες σε σπιρτάδα της μοτοσυκλέτα σου τώρα έαν θα το έκανες καθαρά για αισθητικούς λόγους προσωπικά θα μου θύμιζε όπως κάτι bmw 316 look Μ3 αλλά όπως παντα περι ορέξεως... πιστεύω να σε ξεμπέρδεψα 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmorfeas 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2013 (τροποποιήθηκε) πρέπει να το έχεις ξαναγράψει και αλλού..να στο ξεδιαλύνω, το 170/60 δεν κάνει για την δική σου μηχανη ούτε και για το fazer γιατί πολύ απλά τα νούμερα σημαίνουν 60% του πλάτους 170mm πράγμα το οποίο είναι ψηλότερο προφιλ συγκριτικά με το 60% του πλάτους 160mm 170/60-17 συναντάμε σε τουριστικές μοτοσυκλέτας όπως για π.χ bmw R1150RT κοινώς θα σου χαλούσε το βήμα της μοτοσυκλέτας σου από την άλλη μεριά εάν σε έτρωγε να δοκιμάσεις κάτι φαρδύτερο θα δοκίμαζες διάσταση 180/55-17 που φοράει το fazer s2 εδώ υπάρχει το ίδιο βήμα με τα δικά σου όμως απο την άλλη το fazer έχει περίπου 20 ονομαστικά άλογα παραπάνω..άρα αυτά που θα κέρδισες στο πλάγιασμα θα τα έχανες σε σπιρτάδα της μοτοσυκλέτα σου τώρα έαν θα το έκανες καθαρά για αισθητικούς λόγους προσωπικά θα μου θύμιζε όπως κάτι bmw 316 look Μ3 αλλά όπως παντα περι ορέξεως... πιστεύω να σε ξεμπέρδεψα Για το 170/60 του fazer δεν ήμουν σίγουρος (πριν λίγο διάβασα σε άλλο θέμα την σωστή του διάσταση) απλά εγκυκλοπαιδικά ήθελα να δω το θέμα για να δω τις επιλογές μου. Για να γυρίσουμε όμως στο βασικό μου ερώτημα..... Το θέμα με τα λάστιχα μου είναι πως έχουν "ξυλιάσει" επικίνδυνα και χαζοσπινάρουν συνέχεια. Πρέπει τώρα που θα την χρησιμοποιώ εντατικά την μηχανή να αλλάξω λάστιχα. Οι διαδρομές που κάνω είναι περισσότερο μέσα στην πόλη και 3-4 φορές την εβδομάδα 50 χμ (με την επιστροφή) σε ορεινή διαδρομούλα με στροφές. Κατάλαβα πως πρέπει να πάω σε sport ελαστικά και όχι σε turing. Βλέπω τα bridgestone s20 καλή επιλογή για δύο λόγους εκτός του οτι είναι sport. Πρώτον γιατι δεν έχει πει κανείς κάτι αρνητικό. Δευτερον γιατί είναι από τα πιο καινούργια την αγοράς. Έχει κανείς καμιά άποψη για την δικιά μας μηχανή; Τροποποιήθηκε Μάιος 7 , 2013 από τον gmorfeas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2013 κατα πασα πιθανότητα ξεράθηκαν τα λάστιχα σου, τσέκαρε τον τετραψήφιο που αναγράφει στο προφίλ π.χ 2308 τα πρώτα 2 ψηφία υποδηλώνουν την εβδομάδα του έτους και 2 τελευταία το έτος έχε υπόψιν οτι τα λάστιχα μπορούν να αντέξουν περίπου 2,5 με 3 χρόνια όταν το έχεις μακριά από καιρικές συνθήκες υγρασία, ήλιο κλπ οτι και εάν βάλεις θα δεις απίστευτη διαφορά! συνοπτικά τα sport ζεσταίνονται γρηγορότερα "καταναλώνονται" και γρηγορότερα, τα touring θα διαρκέσουν περισσότερο τα sport ειναι περίπου 20-30ρικο ακριβότερα οτι και εάν βάλεις από της μεγάλες δημοφιλείς εταιρίες ελαστικών will be great! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmorfeas 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2013 (τροποποιήθηκε) Βρήκα τα bridgestone battlax s20 στα 285€ και τα metzeler sportec m5 στα 290€ με την τοποθέτηση κλπ Ο λαστιχάς χωρίς να έχει άποψη από εμπειρία, μου είπε να πάω στα s20 σαν πιο νέας σχεδίασης και κατασκευής. Μάλλον προς τα εκεί θα πάω τελικά όπως είχα στο μυαλό μου από την αρχή δηλαδή. Τροποποιήθηκε Μάιος 8 , 2013 από τον gmorfeas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαυρος Γατος 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2013 εγω παιδες φοραω τα metzeler sportec m5 και ειμαι ευχαριστημενος.βεντουζα ειναι τα λαστιχα οταν ζεσταθουν εχει και ο δρομος ιδανικες συνθηκες.τα επομενα θα ειναι τα s20 για συγκριση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmorfeas 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2013 εγω παιδες φοραω τα metzeler sportec m5 και ειμαι ευχαριστημενος.βεντουζα ειναι τα λαστιχα οταν ζεσταθουν εχει και ο δρομος ιδανικες συνθηκες.τα επομενα θα ειναι τα s20 για συγκριση. Αργούν να ζεσταθούν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαυρος Γατος 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2013 Αργούν να ζεσταθούν; οχι φιλε μου ζεστενονται ευκολα.το ευκολα ομως ειναι και στο χερι σου..παιζει ρολο και εσυ πως και ποσο γρηγορα θα τα ζεστανεις χωρις μπαντιλικια και βλακειες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmorfeas 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2013 Αποφάσισα τελικά τα s20. Τα περιμένω την Τρίτη. DOT περίπου 20 εβδομάδα του 2012. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis1987 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 Αποφάσισα τελικά τα s20. Τα περιμένω την Τρίτη. DOT περίπου 20 εβδομάδα του 2012. περιμένουμε εντυπώσεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πέτρος2000 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 Πήλιο - Εύβοια Ταξιδακι με το φιλαρακι nikos-xj6 ( http://www.mybike.gr/user/19716-nikos-xj6/) Uploaded with IIIUploader Ωρε, ίδιες τις πήρατε; Πώς θα τις ξεχωρίζετε; Άπαιχτες πάντως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πέτρος2000 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 Κυκλοφορεί κανονικά, το έχω δει και live Μεταξύ μας το "παλιό" μου αρέσει εμφανισιακά περισσότερο Σε καποια χρωματα ειναι ποιο ωραιο το "παλιο" , Εγω το εχω σε κοκκινο παντος και ειναι κουκλι! Ποιές είναι οι διαφορές που λέτε;;!!! Δε βλέπω καμμία!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πέτρος2000 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 καλησπερα παιδες.η καλημερα καλυτερα.μαζευω λεφτα για εξατμιση παιδια και θελω βοηθεια.για την μηχανη μας εχω υποψην μου two brothers.παραθετω και τα παρακατω βιντεο. επισης θα μπει και αυτο... αλλα αυτα αφου μαζευτουν τα χρηματα.προς το παρον μανιταρια προεχουν και τελος του μηνα μπαινουν λαστιχα. α και το φεβρουαρη παω γερμανια θα φερω απο εκει κρανος και ζελατινα... για ταξιδακια.. παρακαλω οποιοι γνωριζουν για την εξατμιση αυτη η αλλες και τιμες γιατι δυσκολευομαι λιγο στο ψαξιμο.ευχαριστω. Για το πίσω φτερό ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! Μετά από ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ, είδα από 3 άλλους (ο ένας μάλιστα έριξε πολύ προσωπική δουλειά για να το ξύσει, να το βάψει κτλ) ότι λόγω καταπονήσεων σπάει στο σημείο της βίδας και υπάρχει κίνδυνος (γιατί δεν ξέρεις πότε θα συμβεί αυτό και πού θα σε βρει) να μπλοκάρει τον τροχό!! belray λες? εγω τωρα εχω τα motul 5100. ειμαι ευχαριστημενος αλλα για τα belray μου εχοθν ξαναπει! μπορει να τα δοκιμασω τωρα.. 2ο σερσις στα 5 ή στα 6.000? Στις 5.000 χιλιομέτρων. Κάθε 5.000 τα επόμενα service. Έχω να κάνω μια ερώτηση στους υπόλοιπους κατόχους xj6 αν γνωρίζουν την χώρα κατασκευής,γιατί στην δικιά μου στον αριθμό πλαισίου και σ'ένα πλαστικό καπάκι του κινητήρα είδα ''made in japan'' και λέω δεν μπορεί,απ'όσο ξέρω σχεδόν όλες οι Ιαπωνικές εταιρείες και όχι μόνο, έχουν μεταφέρει τα εργοστάσια τους σε χώρες με φθηνά εργατικά χέρια π.χ Βραζιλία, Ταϊλάνδη κτλ. Στα ίδια σημεία το αναφέρει και εμένα το made in Japan. Μου είχε κάνει εντύπωση. Μεγαλύτερη εντύπωση μου έκανε όταν το είδα στην αλυσίδα. Για ελαστικό το bridgestone s20 τι λέει; Ιαπωνία παίδες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 Το θεμα με το φτερακι ισχυει σε ολες τις μοτοσυκλετες,αν εχεις παρασφιξει τις βιδες. Οπου και να φτιαχνεται η μηχανη,η αληθεια ειναι δεν προκαλει ενθουσιασμο. Οι περισσοτεροι που το καβαλησαν στο μοτο φεστιβαλ βγηκαν απογοητευμενοι απο το πιστακι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πέτρος2000 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2013 Το θεμα με το φτερακι ισχυει σε ολες τις μοτοσυκλετες,αν εχεις παρασφιξει τις βιδες. Οπου και να φτιαχνεται η μηχανη,η αληθεια ειναι δεν προκαλει ενθουσιασμο. Οι περισσοτεροι που το καβαλησαν στο μοτο φεστιβαλ βγηκαν απογοητευμενοι απο το πιστακι. Για καινούριους οδηγούς ή για όσους δεν ψάχνουν ακραίες επιδόσεις είναι μια χαρά, κατά γενική ομολογία... Από 'κει και πέρα, είναι και θέμα προσωπικής προτίμησης.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmorfeas 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2013 (τροποποιήθηκε) Σας είχα υποσχεθεί εντυπώσεις από τα bridgestone s20. Δεν σας ξέχασα απλά την μηχανή την πούλησα και τα λάστιχα δεν μπήκαν ποτέ. Πάμε για άλλα. Ευχαριστώ για την φιλοξενία. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 8 , 2013 από τον gmorfeas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2013 Τι θα πάρεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2013 Για καινούριους οδηγούς ή για όσους δεν ψάχνουν ακραίες επιδόσεις είναι μια χαρά, κατά γενική ομολογία... Από 'κει και πέρα, είναι και θέμα προσωπικής προτίμησης.. ακριβώς, για τους λάτρεις των τετρακύλινδρων street είναι παραπάνω απο τέλειο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmorfeas 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2013 Τι θα πάρεις; Δεν έχω καταλήξει. Θα είναι όμως κάτι μικρότερο γιατί μέσα στην πόλη είναι οι βασικές μου μετακινήσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jonnybkar 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 παιδια εγω εχω πανω τα Dunlop Sportsmart κοντα 11000 km. Το μηχανακι δεν ξεκολλαει απο κατω. Τα πηρα 280 και θα με βγαλουν σιγουρα αλλες 6-7.000 km. Ζεσταινονται γρηγορα και εχουν πολυ καλο κρατημα. Δεν τα εχω δοκιμασει σε βρεγμενο αλλα εχω ακουσει οτι ειναι εξισου καλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmorfeas 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2013 Μάλλον έχω καταλήξει στην επόμενη μου μηχανή. Με βλέπω με duke 390 ή στην χειρότερη 200. Ξέρω πως δεν έχει καμία σχέση με το xj6n αλλά πλέον οι ανάγκες μου έχουν αλλάξει. Βασική χρήση όπως σας ξαναείπα θα είναι εντός πόλης. Συνέχεια στο αντίστοιχο τοπικ για να μην χαλάω το παρόν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαυρος Γατος 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2013 καλησπερα στα παιδια.ερωτηση.τι γνωμη εχετε για τρυπες στο κουτι του αερα?παιρνει η μηχανη τα επανω της. εχθες συναντησα στο σχιστο ενα αλλο xj6 το γυμνο.και ο τυπος δεν πιανοτανε..οταν σταματησαμε στο φαναρι τον ρωτησα.μου πε πως εκανε δυο εξτρα τρυπες στο κουτι του αερα κατω και εβαλε κ ν φιλτρο αν το λεω σωστα.η μηχανη του εβγαζε 248 χωρις να χανει σε επιταχυνση γιατι τα ψιλοβαλαμε. ποσο αυτο μπορει να επιβαρυνει τον κινητηρα?ειναι ασφαλες?περιμενω γνωμες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iconan 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2013 Από όσο ξέρω αλλάζει η κατανάλωση του καυσίμου και ίσως και να θέλεις και ρύθμισμα στο injection αλλά δεν είμαι και σιγουρος, ας μας πει κάποιος καλυτερα με περισσότερες γνώσεις. Εγώ πάντως στο δικό μου έχω ανοίξει το φίλτρο σε συνδυασμό με ζιγκλέρωμα (καρμπυρατεράτο),αλλαγή εξάτμισης και η μηχανή πετάει σε σχέση με πριν αλλά έχω πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση. Καμία σχέση όμως η μηχανή μου με τη δικιά σας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαυρος Γατος 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2013 Από όσο ξέρω αλλάζει η κατανάλωση του καυσίμου και ίσως και να θέλεις και ρύθμισμα στο injection αλλά δεν είμαι και σιγουρος, ας μας πει κάποιος καλυτερα με περισσότερες γνώσεις. Εγώ πάντως στο δικό μου έχω ανοίξει το φίλτρο σε συνδυασμό με ζιγκλέρωμα (καρμπυρατεράτο),αλλαγή εξάτμισης και η μηχανή πετάει σε σχέση με πριν αλλά έχω πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση. Καμία σχέση όμως η μηχανή μου με τη δικιά σας! φιλτατε βασιλη τελικα αν το δεις καθαρα ουσιαστικα τι εκανε??αυξησε την καταναλωση εν καιρο θα καταπονει τον κινητηρα τα μπουζι θα λερωνονται πολυ πιο ευκολα και παει λεγοντας..μειωνεις την ζωη της μηχανης σου πιστευω ετσι. τωρα αν καποιος τα ξερει καλυτερα ας μιλησει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras 335 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2013 καλημερα παιδες...επειδη θα κατσω να αλλαξω τα λεδια στο δικο μου xj6F θα ηθελα να μου πειτε ποσα λαδια παιρνει μαζι με την αλλαη του φιλτρου...δεν μπορω να βρω το manual και στο νετ δεν καταφερα να βγαλω ακρη....ευχαριστω..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες