Sotiris_Geo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2018 Καλησπέρα στη παρέα, Θα ήθελα να εκφράσω μια απορία σχετικά με το xj6.Είμαι σε φάση που κοιτάζω να αγοράσω το γυμνό μοντέλο όμως παρατήρω κάποιες διαφορές στα μεταχειρισμένα που έχει το car.gr που μου κινούν την περιέργεια.Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι τα περισσότερα μοντέλα αναγράφουν το λογοτύπο xj6 στο ντεπόζιτο ένω κάποια άλλα στό μπροστά πλαινό πλαστικό.Υπάρχει κάποια σελίδα σχετικά με τα μοντέλα τα χρώματα και τους συνδιασμούς γι αυτό το μοντέλο;Ξέρετε εάν η Yamaha έκανε αλλάγες στα μοντέλα 2009 έως 2013;Φοβάμαι αρκετά το ενδεχόμενο πτώσης βλέποντας αυτές τις διαφορές απο μοτό σε μοτό μιας και δεν έχω μεγάλη εμπειρία σε μηχανές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2018 Αν δώσεις αναζήτηση yamaha xj6 model history θα σου βγάλει ότι ζητάς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες