gmorfeas 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2012 Λάζαρε, δεῦρο ἔξω :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmorfeas 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2012 Έχω αρχίσει να ψάχνομαι πάλι για λάδι, αφενός γιατί σε λίγο φτάνουν τα χιλιόμετρα και αφετέρου γιατί δεν έμεινα ικανοποιημένος από την τωρινή "επιλογή" μου. Ξέρω πως το θέμα έχει χιλιοειπωθεί. Ξέρω όμως επίσης πως η συμπεριφορά που θα έχει το λάδι τελικά εξαρτάται κυρίως από την μηχανή. Επειδή για την δική μας την μηχανή δεν υπάρχει καταγεγραμμένο αρκετό υλικό ας αρχίσουμε εμείς να φτιάξουμε μια βάση με τα λάδια που έχουμε χρησιμοποιήσει και εντυπώσεις από αυτά μπας και βγάλουμε καμιά άκρη. Λοιπόν έχουμε και λέμε: morfeas: 1. agip 15w50 (δεν ξέρω ποια ακριβώς, τα έβαζε ο προηγούμενος) - Τα κράτησα ελάχιστα αλλά δεν είχα μείνει ικανοποιημένος θυμάμαι. 2. yamalube 10w40 ημισυνθετικά - Δεν μου αρέσουν, τραχύς κινητήρας και κιβώτιο με θόρυβο, αίσθηση όχι καλή Συνεχίστε οι κάτοχοι μόνο για να φτιάξουμε μια βάση δεδομένων..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2012 Δοκιμασε τα belray kai ta torco... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmorfeas 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2012 torco 10w40 ημισυνθετικά δεν έχει ο εισαγωγέας στο site του. Σκέφτομαι τα belray exp 10w40 ή τα castrol gps 10w40. Περιμένω μήπως τα έχει δοκιμάσει κανείς σε XJ6 για να μας πει καμιά γνώμη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2012 Bel Ray κι απο μενα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmorfeas 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2012 up Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lazarosRHO 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2012 MOTUL 5100 4t 15w50 απο εμενα! και no problem! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2012 Ποστάρω και εγώ μετά από κανένα δίμηνο..απλά για να υπάρχει μια "βάση δεδομένων". Εγώ είχα βάλει Motul 5100 15w50.Τα έβαλα 2 φορές.Την μια η μηχανή ήταν στο στρώσιμο και την δεύτερη μέχρι τα 5000km.Κατά την γνώμη μου,απαράδεκτα λάδια.Και τις 2 φορές που τα άλλαξα ήταν κατάξανθα!!..και εκτός από αυτό,ανέβαζε το δοχείο μεγάλες θερμοκρασίες,ο κινητήρας δεν ακουγόταν και τόσο καλά...και το χειρότερο κάθε φορά που έσβηνα την μηχανή,μύριζα καμένο λάδι.Δεν είχα μείνει ικανοποιημένος. Μετά,πήρα την απόφαση για να βάλω τα castrol..αλλά δεν τα έβαλα,καθώς ήταν πανάκριβα και δεύτερον είχα ακούσει άσχημα λόγια.Τόσο από κατόχους των καβασάκι,όσο και των σουζούκι. Τελικά,επέλεξα τα torco 10w40.Τα είχα βάλει για σχεδόν 25000km.Όπως καταλαβαίνετε,ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος. Ήσυχος κινητήρας,νορμάλ θερμοκρασίες λαδιού και φυσικά η μυρωδιά ήταν απειροελάχιστη...γενικά ρε παιδάκι,σου έδινε την αίσθηση ότι τσούλαγε καλύτερα.. Αυτά από εμένα :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
filo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2012 Καλησπέρα φίλε nestro.. είμαι καινούριος στη παρέα σας.. επειδή κι εγώ καβαλάω ένα xj θέλω να σε ρωτήσω για την εξάτμιση που γράφεις. Επειδή την έχω δει κι εγώ από το you tube και έψαχνα να την αγοράσω θέλω να σε ρωτήσω αρχικά πως την αγόρασες γιατί δεν την βρίσκω κάπου, και επίσης εάν πουλάς την δικιά σου αφού δεν σου άρεσε.. ακόμη μιας και την είχες θέλω να μου πεις τι ακριβώς προβλήματα αντιμετώπισες, με ήχο και το λάστιχο που γράφεις.. ο θόρυβος ήταν πολύ έντονος αλλά μπάσος ή ούρλιαζε κάθε φορά που ανέβαινες από τις 4000 σαλ και πάνω; Και για το λάστιχο είδες φθορά πιο γρήγορα από το αναμενόμενο; Είδες αλλοίωση; Ή απλά ζεσταίνονταν πιο πολύ από αυτή τη μεριά; Σε ρωτάω γιατί ίσως να έχουμε και με άλλες εξατμίσεις ίδιου τύπου τα ίδια προβλήματα… ακόμη εάν έχεις κάποια άποψη για την race tech που γράφεται κάπου πιο πάνω θα με ενδιέφερε και γι αυτή η κριτική σου. Σε ευχαριστώ προκαταβολικά… καλές γιορτές και καλές βόλτες πάντα όρθιος.. Καλησπέρα φίλε μου και καλώς ήρθες στην παρέα μας Έχω την μηχανή σχεδόν 3 χρόνια,χωρίς abs..(πότε πέρασε ο καιρός εεε??).. Σκόπευα να κάνω ένα μικρό review εδώ και καιρό,οπότε αφορμή μου δίνεις.Λοιπόν πάω για σεντόνι Λοιπόν πάμε τώρα στα της μηχανής.Ας ξεκινήσουμε από εξωτερικά.Καλά για την εμφάνιση δεν κάνω λόγο,αφού θες να την πάρεις σημαίνει ότι σου αρέσει. -Σέλα:Δεν είναι τίποτα το σπουδαίο,με την έννοια ότι έχω κάτσει και σε καλύτερες.Είναι κάπως,εγώ δεν κουμπώνω καλά..βέβαια είναι και θέμα ατόμου!!Ας πάμε στην σέλα του συνεπιβάτη δεν είναι ούτε μεγάλη αλλά ούτε και πολύ μικρή,αν σκέφτεσαι να πας βόλτα πολλά χιλιόμετρα με φίλους κάπως ''γομάρια'' ξέχνα το καλύτερα,αρκέσου στις κοντινές αποστάσεις.Αν πάλι βάλεις κοπέλα επάνω θα της είναι μια χαρούλα,εγώ βάζω την αδερφή μου που είναι 1.63 56kg.Όσες φορές έβαλα φίλους μου,άκουγα παράπονα.Ειδικά αν βάλεις και στο παιχνίδι τα αμορτισέρ,ίσως να έχεις θέμα. Πάντως όσα ταξίδια έκανα Ηράκλειο-Κέρκυρα (και αντίστροφα) δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα..οκ είμαι και 22. -Πλαστικά:Μιλάμε για το γυμνό,τι να λέμε τώρα...πάντως και χωρίς αυτά,είναι μάχιμη. Ας πάμε και στο κοντέρ και γενικά τα ηλεκτρονικά της γιαμάχα,Δεν είναι καλά με την έννοια του "φτωχού" πακέτου.Εκεί θα βρεις αναλογικό στροφόμετρο,ψηφιακό μετρητή ταχύτητας και χιλιομέτρων,δείκτη βενζίνης,ρολόι...φλας-αλάρμ-κόρνα-μεγάλη σκάλα τα άκρως απαραίτητα δηλαδή,σε άλλους αρέσει διότι δεν βγάζει βλάβες και σε άλλους δεν...για τους ευνόητους λόγους.Πάντως σε αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια,δεν μου έβγαλε καμιά ηλεκτρική βλάβη.Βασικά δεν μου έβγαλε καμιά βλάβη..και ας έχει φάει τόνους νερό!! -Φωτισμός:Επαρκής,όχι όμως ικανοποιητικός.Άλλαξα λάμπα στον χρόνο (night breaker).Πίσω έβαλα το κωλοφάναρο με τα ενσωματωμένα φλάς..μετράει!! Περνάμε και στην οδήγηση.Η γιαμάχα σχεδίασε την μηχανή να σου παρέχει γκάζι στης χαμηλό-μεσαίες στροφές,που σημαίνει ότι από χαμηλά έχεις άμεση ανταπόκριση γκαζιού,δεν θα το δεις να σου σβήνει εύκολα (κοινώς δεν σκορτσάρει) ακόμα και αν έχεις τετάρτη με λίγα χλμ..όσο ανεβαίνουν τα χλμ εκεί συναντάς μερικές δυσκολίες και εξηγούμε: 1.Και ίσως το πιο fail πράγμα για εμένα.Έτσι όπως είναι η μηχανή (σχεδιασμός) θα έχεις κάποιο πρόβλημα με τον αέρα από τα 75χλμ/ω,από εκεί και πάνω αρχίζεις να παλεύεις,κουράζεσαι αρκετά (δοκιμασμένο σε διαδρομή Κρήτη-Κέρκυρα).Το συζήταγα και με φίλους αυτό το πράγμα,γιατί και εμένα δεν μου φαινόταν φυσιολογικό.Αυτό που παρατήρησα είναι πως το φανάρι έχει κακό σχεδιασμό και έτσι όπως είναι το κοντέρ..σου φέρνει στο κράνος πολύ αέρα,με αποτέλεσμα να παλεύεις. 2.Όσο ανεβαίνουν τα χιλιόμετρα παρατήρησα μια αστάθεια στο τιμόνι και συγκεκριμένα από τα 175 και μετά.Μια φορά το έκανα και μετά δεν ξαναπήγα για πολύ καιρό,καθώς δεν μου έμπνεε πλέον καμιά εμπιστοσύνη.Ίσως όσο πλησιάζεις την μηχανή στα όριά της να αντιδράει?..Μέχρι και σήμερα δεν ξέρω τι παίζει. -Φρένα:Δεν έχω να πω πολλά,το πίσω είναι μέτριο προς χάλια αλλά το εμπρός είναι καλό.Ανταποκρίνονται σε όλες τις καταστάσεις (συνδυαστικά) με επιτυχία,σε κρύο-βροχή-ήλιο δεν θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα,σταματάνε την μηχανή όποτε το ζητήσεις!Με abs λογικά εκεί θα είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα.Μόνο να προσέξεις λίγο το μπροστινό γιατί σταματάει την μηχανή λες και είναι άγκυρα,ειδικά τον πρώτο καιρό μέχρι να το ''μαλακώσεις''. -Αναρτήσεις:σε γενικές γραμμές είναι μέτριες,μπορείς να ρυθμίσεις μόνο την πίσω..αλλά και πάλι τίποτα το ιδιαίτερο...βέβαια είναι στην πιο σκληρή σκάλα..δεν θυμάμαι τώρα,νομίζω στην πέντε. -Πιρούνι-Ψαλίδι:Εδώ έχω να πω ότι για την τιμή της μηχανής θα έπρεπε αν είχαν βάλει ένα μπροστινό ανεστραμμένο πιρούνι,καθώς και ένα καλύτερο ψαλίδι.Ήταν αμέτρητες οι φορές που έκλεινα το γκάζι και μου πέταγε κώλο,ειδικά τον πρώτο καιρό με πήγαινε πέντε-πέντε.Μετά το συνήθισα και μπορώ να σου πω,πως είναι και ευχάριστο.Αλλά για αρχάριους θέλει μεγάλη προσοχή. Όσο αφορά το πιρούνι,χρειάστηκε να του βάλω σκληρότερο λάδι,γιατί απλά δεν την πάλευε.Το είχε πει ένα παλικάρι από εδώ μέσα,το έκανα και εγώ από 10αρι--->15αρι..και είχε καλά αποτελέσματα.Κοίτα το βύθισμα δεν θα το αποφύγεις,αλλά πλέον εμπιστεύομαι πολύ το μπροστινό μου. -Λάστιχα:Όπως είναι βάφτα μπλε και στην θάλασσα.Εμένα μου έβγαλαν 6500χλμ,αλλά όταν έβαλα τα άλλα..απλά η μέρα,με την νύχτα. -Βάρος:Παρόλο που είναι 220 κιλά,δεν τις φαίνεται σε καμιά περίπτωση,είναι εξαιρετικά ευέλικτη και διασκεδαστική..εεε μην φανταστείς ότι είναι και δούκας!Στις επι-τόπου μανούβρες θα τα βρεις λίγο δύσκολα,αλλά είναι θέμα συνήθειας. -Κατανάλωση:Ένα μεγάλο μείον.Καίει τα κέρατά του,για 600cc..περίπου 6-6,5 Lt.Βέβαια εξαρτάται και από την χρήση που της κάνεις,συνήθως καίω περίπου 6 λίτρα/100 χλμ. Έξτρα: -Μανιτάρια της γιαμάχα,με έσωσαν σε μια χαζοπτώση από πολλά €. -Power commander,αλλά θα ρουφάει ακόμα παραπάνω βενζίνη. -Εξάτμιση fresco από λαιμούς,αλλά την έβγαλα αμέσως για δύο λόγους.Ο ένας ήταν ότι έκανε υπερβολική φασαρία και δεν την πάλευα.Ο δεύτερος μου έδινε την αίσθηση ότι η εξάτμιση ζέσταινε την δεξιά μεριά του ελαστικού παραπάνω..και μου φαγώθηκε πιο γρήγορα. -Φώτα,είπα και παραπάνω κωλοφάναρο με ενσωματωμένα φλας και night breaker. Και θα πει κάποιος τώρα (και με το δίκιο του)..ρε φίλε όλο αρνητικά έγραψες,η μηχανή δηλαδή είναι μάπα?......έλα ρε αυτός είναι χοντάκιας κλπ! Η απάντηση είναι αφενός ΌΧΙ και αφετέρου ΌΧΙ!!!...Απλά οι χαρές που μου πρόσφερε αυτή η μηχανή είναι αμέτρητες και τις κρατάω για τον εαυτό μου...και φυσικά δεν μπορούν να γραφτούν από ένα πληκτρολόγιο. Τώρα χωρίς πείρα..τι να πω.Είναι 1-2 σημεία (όπως έγραψα και παραπάνω) που πρέπει να δώσεις προσοχή.Είναι σχολείο,αρκεί να υπάρχει μυαλό!! Κλείνοντας απλά θα σου πω ένα πράγμα (και όχι μόνο σε εσένα).Αγοράζουμε μια μηχανή ώστε να καλύψει τις ανάγκες μας..και όχι γιατί κάνει παπάδες.Εντάξει αν κάνει και παπάδες ακόμα καλύτερα...στο θέμα μας,αν θέλεις μια μηχανή για χαλαρές βολτούλες,για μέσα την πόλη,....μια all around τότε βρήκες το ταίρι σου. Έχουν γράψει και τα παιδιά 2-3 review,οπότε έχεις καλό υλικό. Δεν πιστεύω να ξέχασα τίποτα άλλο,αλλά για ότι θέλεις εδώ είμαι Υ.Γ.Μπας και πρέπει να μεταφέρουμε τα review μας στο Βίος και Πολιτεία? Καλησπέρα φίλε nestro.. είμαι καινούριος στη παρέα σας.. επειδή κι εγώ καβαλάω ένα xj θέλω να σε ρωτήσω για την εξάτμιση που γράφεις. Επειδή την έχω δει κι εγώ από το you tube και έψαχνα να την αγοράσω θέλω να σε ρωτήσω αρχικά πως την αγόρασες γιατί δεν την βρίσκω κάπου, και επίσης εάν πουλάς την δικιά σου αφού δεν σου άρεσε.. ακόμη μιας και την είχες θέλω να μου πεις τι ακριβώς προβλήματα αντιμετώπισες, με ήχο και το λάστιχο που γράφεις.. ο θόρυβος ήταν πολύ έντονος αλλά μπάσος ή ούρλιαζε κάθε φορά που ανέβαινες από τις 4000 σαλ και πάνω; Και για το λάστιχο είδες φθορά πιο γρήγορα από το αναμενόμενο; Είδες αλλοίωση; Ή απλά ζεσταίνονταν πιο πολύ από αυτή τη μεριά; Σε ρωτάω γιατί ίσως να έχουμε και με άλλες εξατμίσεις ίδιου τύπου τα ίδια προβλήματα… ακόμη εάν έχεις κάποια άποψη για την race tech που γράφεται κάπου πιο πάνω θα με ενδιέφερε και γι αυτή η κριτική σου. Σε ευχαριστώ προκαταβολικά… καλές γιορτές και καλές βόλτες πάντα όρθιος.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαυρος Γατος 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2012 καλησπερα παιδια και καλες γιορτες.εχω και εγω ενα μαυρο diversionf και μπορω να πω ειναι τιμια μηχανη σε σχεση με τα λεφτα που κοστιζει.ελπιζω να μαζευτουμε καμια μερα εγω δεν τα ξερω τα κολπα ακομη (συναντησεις ταξιδακια) αλλα θα τα μαθω.λοιπον καλους δρομους και να μαστε γεροι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2012 Πολύ ωραίο το μοτόρι σου. Καινούριο το πήρες? Αν ναι πόσο? Μεταχειρισμένο δεν το βρίσκω το full fairing.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαυρος Γατος 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2012 φιλε μου το ειχα παρει καινουργιο το καλοκαιρι του 11 μοντελο του 2010.7 χιλιαρικα το ειχα παρει.εκτος οτι δεν το βρισκεις μεταχειρισμενο δεν το βλεπεις γενικα στον δρομο!αυτο βεβαια εμενα μου αρεσει. τωρα τα βρισκεις XJ6 DIVERSION f 7.090 (με το φουλ φαιρινγκ) της αμερικης το μοντελο βγαινει και σε καλυτερα χρωματα κοιτα μερικες φωτο επισης εαν παρατηρησες υπαρχει διαφορα στην σελα.και καλα πιο αγωνιστικη. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαυρος Γατος 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2013 καλησπερα παιδια ειχαμε καλοκαιρι σημερα.με την ευκαιρια εριξα και ενα νερακι στο μοτορι. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sully 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Γεια σας παιδες και καλη χρονια να εχουμε ... Ρε σεις μπορει καποιος να μου δωσει το service manual απο yamaha diversion 2010? Εχω παρει το μηχανακι πριν κανενα μηνα ( απολυτα ευχαριστημενος by the way) και επειδη ειναι παραεισαγωγης δεν βρισκω βιβλιο σερβις... Οποιος μπορει να κανει την παληκαρια , αν ειναι απο βορα κερναω καφε θεσσαλονικη :) Ευχαριστω πολυ παντως και χαιρομαι να βλεπω τις κουκλες σας στις φωτογραφιες.... Να περναμε καλα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαυρος Γατος 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2013 ελα φιλαρακι για δοκιμασε να πας σε μια αντιπροσωπεια της yamaha και ζητησε το.θα σε εξυπηρετησουν πιστευω.αν δεν σου δωσουν εγω θα ανεβω τελη ιανουαριου σαλονικα και αν ειναι στο δινω εγω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sully 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Για να δουμε ... σε μια που πηγα δεν μου το δωσαν, θα προσπαθησω και αλλου... Anyway ευχαριστω προκαταβολικα παντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαυρος Γατος 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2013 καλησπερα παιδες.η καλημερα καλυτερα.μαζευω λεφτα για εξατμιση παιδια και θελω βοηθεια.για την μηχανη μας εχω υποψην μου two brothers.παραθετω και τα παρακατω βιντεο. επισης θα μπει και αυτο... αλλα αυτα αφου μαζευτουν τα χρηματα.προς το παρον μανιταρια προεχουν και τελος του μηνα μπαινουν λαστιχα. α και το φεβρουαρη παω γερμανια θα φερω απο εκει κρανος και ζελατινα... για ταξιδακια.. παρακαλω οποιοι γνωριζουν για την εξατμιση αυτη η αλλες και τιμες γιατι δυσκολευομαι λιγο στο ψαξιμο.ευχαριστω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαυρος Γατος 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 τι εγινε ρε??που πηγατε ολοι???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmorfeas 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Συνέχεια λαδιών.... morfeas: 1. agip 15w50 (δεν ξέρω ποια ακριβώς, τα έβαζε ο προηγούμενος) - Τα κράτησα ελάχιστα αλλά δεν είχα μείνει ικανοποιημένος θυμάμαι. 2. yamalube 10w40 ημισυνθετικά - Δεν μου αρέσουν, τραχύς κινητήρας και κιβώτιο με θόρυβο, αίσθηση όχι καλή 3. belray exp 10w40 ημισυνθετικά - Πολύ καλά, ο κινητήρας ακούγεται πολύ μελωδικά και ήρεμα και δεν είναι τραχύς πλέον. Το κιβώτιο έστρωσε αρκετά. Μέχρι τώρα όπως καταλάβατε τα bellray "έκατσαν" καλύτερα από όλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lazarosRHO 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2013 belray λες? εγω τωρα εχω τα motul 5100. ειμαι ευχαριστημενος αλλα για τα belray μου εχοθν ξαναπει! μπορει να τα δοκιμασω τωρα.. 2ο σερσις στα 5 ή στα 6.000? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jonnybkar 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 Παιδια καλησπερα...! Μηπως ξερει κανεις αμα η μαμα εξατμιση εχει σιγαστηρα και αν ναι τοτε πως μπορω να τον βγαλω;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis1987 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Δεν γνωρίζω αν έχει σιγαστήρα η γνήσια εξάτμιση καθώς την δικιά μου την πήρα με afternarket termignoni η οποία ,έχει μια τάπα για την μείωση θορύβου για να είναι street legal.Στο λέω αυτό μήπως έχει και η γνήσια κάποιο είδος τάπας που αφαιρείται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Γιατί το xj6 χαρακτηρίζεται ψόφιο σε αντίθεση πχ με το 650άρι bandit; 7-8 άλογα διαφορά έχουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis1987 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2013 Έχω να κάνω μια ερώτηση στους υπόλοιπους κατόχους xj6 αν γνωρίζουν την χώρα κατασκευής,γιατί στην δικιά μου στον αριθμό πλαισίου και σ'ένα πλαστικό καπάκι του κινητήρα είδα ''made in japan'' και λέω δεν μπορεί,απ'όσο ξέρω σχεδόν όλες οι Ιαπωνικές εταιρείες και όχι μόνο, έχουν μεταφέρει τα εργοστάσια τους σε χώρες με φθηνά εργατικά χέρια π.χ Βραζιλία, Ταϊλάνδη κτλ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmorfeas 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2013 (τροποποιήθηκε) Έχω να κάνω μια ερώτηση στους υπόλοιπους κατόχους xj6 αν γνωρίζουν την χώρα κατασκευής,γιατί στην δικιά μου στον αριθμό πλαισίου και σ'ένα πλαστικό καπάκι του κινητήρα είδα ''made in japan'' και λέω δεν μπορεί,απ'όσο ξέρω σχεδόν όλες οι Ιαπωνικές εταιρείες και όχι μόνο, έχουν μεταφέρει τα εργοστάσια τους σε χώρες με φθηνά εργατικά χέρια π.χ Βραζιλία, Ταϊλάνδη κτλ. Στα ίδια σημεία το αναφέρει και εμένα το made in Japan. Μου είχε κάνει εντύπωση. Μεγαλύτερη εντύπωση μου έκανε όταν το είδα στην αλυσίδα. Για ελαστικό το bridgestone s20 τι λέει; Τροποποιήθηκε Μάιος 6 , 2013 από τον gmorfeas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες