Guest myBike Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2006 Η/Ο montechristo εγγράφηκε την Σήμερα - 22:31 Ορίστε το προφίλ της/του για όποιον ενδιαφέρεται: Profile Καλωσορίστε την/τον! (Φίλη/ε montechristo, αν θέλεις να μας πεις περισσότερα για σένα, εδώ είναι το μέρος! ;) ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
montechristo 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2006 Γεια χαρα, ειμαι ο Χριστος κι ειμαι καλα... Περαν της πλακας, χρονια στο κουρμπετι, εχω απο το 2000 ενα Kawasaki KLX 650, που το ταλαιπωρω το καημενο χωρις οικτο. Εχω και ενα παλιαμαξο που με ταλαιπωρει, αλλά αυτο ειναι θεμα αλλου φορουμ... Καλως σας βρηκα λοιπον. Παω για διαβασμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2006 Καλωσηρθες Χρηστο...ΜοντεΧρηστο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grigoris 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2006 Χρήστο καλώς ήρθες.Είσαι ο τρίτος με KLX 650.ο άλλος είναι ο mustgeo(Γιώργης) Εγώ το έχω κανά τρίμηνο. Εντυπώσεις ,βελτιώσεις,αξιοπιστία από τη συμβίωση; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
montechristo 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2006 Κατ'αρχην μπορει να το εχω στην κατοχη μου απο το 2000, εχει ομως κανει σχετικα λιγα -ως πολυ λιγα χιλιομετρα. Απο την αρχη αγοραστηκε για να μετατραπει σε SM, πραγμα που εγινε 3 μηνες μετα. Ταυτοχρονα με τις 17αρες ζαντες, μπηκε κι ενα πληρως ρυθμιζομενο WP πισω και μπροστα ελατηρια, με εσωτερικη επεμβαση απο τον Χρηστο Τασουλη για προσαρμογη στα νεα του καθηκοντα. Στο μοτερ αλλαχτηκαν καδενες, μιας και δεν μου αρεσε να τις ακουω (τωρα το συνηθησα... :D ) και με την ευκαιρια ψιλογυαλιστηκε η κεφαλα απο τον Μακη τον Λιτσαρδοπουλο (Dyno Moto). Τελος εβγαλα τον πνηχτη της εισαγωγης, ανεβασα 10 νουμερα ζιγκλερ και πηγα για πλακα δυναμομετρο και κουφαθηκα: 44,9 αλογα!!!!!!!!! 10 παραπανω απο τα 35 που δηλωνε η μαμα Καβα... Απο τοτε, λαδακια, μπουζι και τιποτα αλλο. Να φανταστεις οτι χθες ειδα το ΕΜ Pirelli MT60 που εχω: ετος κατασκευης 2001... Γενικα, Νο προβλεμ, αν και το εχω ψιλοβαρεθει... ΥΓ Σας ειπα οτι ειναι χρωματος μωβ και η πινακιδα του ειναι ΜΟΒ ***???????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grigoris 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2006 Ωραίος!Τόσα βγάζει και το R !! Ρίξε καμιά φωτό ,Χρήστο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2006 Καλώς ήρθες στην παρέα μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2006 Kαλωσήρθες montechristo! καλό πόστινγκ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chriko 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2006 :) Καλωσορισες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες