Jump to content
Sign in to follow this  
Guest myBike

Νέο Μέλος: montechristo

Recommended Posts

Guest myBike

Η/Ο montechristo εγγράφηκε την Σήμερα - 22:31

Ορίστε το προφίλ της/του για όποιον ενδιαφέρεται: Profile

Καλωσορίστε την/τον!

(Φίλη/ε montechristo, αν θέλεις να μας πεις περισσότερα για σένα, εδώ είναι το μέρος! ;) )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γεια χαρα, ειμαι ο Χριστος κι ειμαι καλα... :thumbsup:

Περαν της πλακας, χρονια στο κουρμπετι, εχω απο το 2000 ενα Kawasaki KLX 650, που το ταλαιπωρω το καημενο χωρις οικτο. Εχω και ενα παλιαμαξο που με ταλαιπωρει, αλλά αυτο ειναι θεμα αλλου φορουμ...

Καλως σας βρηκα λοιπον. Παω για διαβασμα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χρήστο καλώς ήρθες.Είσαι ο τρίτος με KLX 650.ο άλλος είναι ο mustgeo(Γιώργης)

Εγώ το έχω κανά τρίμηνο.

Εντυπώσεις ,βελτιώσεις,αξιοπιστία από τη συμβίωση;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατ'αρχην μπορει να το εχω στην κατοχη μου απο το 2000, εχει ομως κανει σχετικα λιγα -ως πολυ λιγα χιλιομετρα. Απο την αρχη αγοραστηκε για να μετατραπει σε SM, πραγμα που εγινε 3 μηνες μετα. Ταυτοχρονα με τις 17αρες ζαντες, μπηκε κι ενα πληρως ρυθμιζομενο WP πισω και μπροστα ελατηρια, με εσωτερικη επεμβαση απο τον Χρηστο Τασουλη για προσαρμογη στα νεα του καθηκοντα.

Στο μοτερ αλλαχτηκαν καδενες, μιας και δεν μου αρεσε να τις ακουω (τωρα το συνηθησα... :D ) και με την ευκαιρια ψιλογυαλιστηκε η κεφαλα απο τον Μακη τον Λιτσαρδοπουλο (Dyno Moto). Τελος εβγαλα τον πνηχτη της εισαγωγης, ανεβασα 10 νουμερα ζιγκλερ και πηγα για πλακα δυναμομετρο και κουφαθηκα: 44,9 αλογα!!!!!!!!! 10 παραπανω απο τα 35 που δηλωνε η μαμα Καβα...

Απο τοτε, λαδακια, μπουζι και τιποτα αλλο. Να φανταστεις οτι χθες ειδα το ΕΜ Pirelli MT60 που εχω: ετος κατασκευης 2001... :tease:

Γενικα, Νο προβλεμ, αν και το εχω ψιλοβαρεθει... :rolleyes:

ΥΓ Σας ειπα οτι ειναι χρωματος μωβ και η πινακιδα του ειναι ΜΟΒ ***???????? :thumbsup::thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα