Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τι στυλ ειναι αυτο? Απο ποτε το να συλλαβιζεις ειναι ραπ?Στιχοι χαλια. Βραδυγλωσσιακος εναντιον ταλαιπωριακου σημειωσατε Χ. Yγ Εχω ακουσει μεγαλο μερος απο το καινουριο αλμπουμ των ΒΠΕΙΣ στο youtube.Πραγμκατικα πολυ ΑΔΙΑΦΟΡΟ στιχουργικα,αργο στυλ και οι πραγωγες ειναι για γελια. Αδιαφορο στιχουργικα το νεο τους cd? :uglystupid2: Τα ακουσες ολα? Ακου το πανοραμα...Ουτε συλλαβιστα ουτε τιποτα.... Αδιαφοροι αυτοι οι στιχοι? Αν επιλεγεις να συνεχισεις τον δρομο καποιων αλλων Που καποιοι περπατανε μετα βα'ι'ων και κλαδων Βασιλια μπορει κ εσυ να εχεις την τυχη των σκλαβων Στο σταυρο θ'ανεβεις κ ας τιμησεις καποιον αλλον.... ------------------------------------------- Στο τελος η ιστορια ανταμοιβει τον πιο αντρικιο Ο Γαλιλαιος πεθανε ετσι μετα ειδαν πως ειχε δικιο Η λεξη οικογενεια σαν ορος προ'υ'ποθετει συγγενεια εξ΄αιματος ή οχι Μα η πρωτη οικογενεια η πρωτη που υπηρξε ποτε στην γη Μεγαλωσε αδελφοκτονο και παντα θα υπαρχουν λογοι ------------------------------------------- Αυτος που εχει φιλους κατεχει μεγαλο πλουτο Εγω ηρθα,ειδα,νικησα,σαν τον Καισαρα ενιωσα Γιατι πολλες φορες γυρω μου εντοπισα τον Βρουτο Θελω μια γυναικα διπλα μου,Θελω μια γυναικα με αποψη Που να μπορω σε αυτη να υπολογιζω Οπου στις δυσκολες να μην λακιζει αυτη να μενει πισω Να με υποστηριζει κι εγω να συνεχιζω να χτιζω Δεν θελω μια γυναικα να με τυλιγει κουβαρι Και σιγουρα οχι μια γυναικα που την εχουν κι αλλοι Μια τετοια γυναικα διπλα σου θ'αποβει μοιραια Κι ισως βρεθεις σαν τον Κομπέιν με μια σφαιρα στο κεφαλι ------------------------------------------- Οι ιδεες σου ειναι εντυπωσιακες και νοστιμες μα ειναι αχρηστες αν δεν ειναι εφαρμοσιμες Τα μπορω σου δεν συμπιπτουν με τα πρεπει Τις αριστερες σου ιδεες κρατας στην δεξια σου τσεπη ------------------------------------------ Αν εισαι ανοιχτο βιβλιο τοτε ευκολα μπορεις Να διακρινεις ποιοι ανθρωποι σου δινουν την ελπιδα Ανεπιφυλακτα αυτοι που διαβαζουν το κειμενο Ή αυτοι που αρεσκονται στην επικεφαλιδα ------------------------------------------ Κι εσυ αντι να το λυσεις το προβλημα βαζεις για υπνο........... ------------------------------------------ Κι αλλοι πολλοι στιχοι.......Αδιαφοροι εε? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 14 , 2011 από τον Andreas13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 γαμησε το τρακ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Αυτό που ονειρεύομαι εγώ δεν είναι να ‘μαι υπουργός σε κάποιο γαλαζο πράσινο καθεστώς.... αυτό που ονειρεύομαι και ζω για να το προσπαθώ είναι να γίνoμαι καλύτερος άνθρωπος διαρκώς αυτό που ονειρεύομαι από μικρό παιδί είναι να μην ήμουν απλός περαστικός απ’ τη Γη να κάνω κάτι απλ’ όχι μεγάλο το λιθαράκι μου να βάλω στο οικοδόμημα που λέγεται ζωή αυτό που ονειρεύομαι ‘γω δεν είναι σπίτια και χλιδές ούτε μία πανάκριβη Mercedes.... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 19 , 2011 από τον Bobakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 λυπαμαι κουκλα μου...το make up δεν καλυπτει το κενο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μακαρι.... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 24 , 2011 από τον Andreas13 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 Βερος Καλαματιανος...Περηφανος Μεσσηνιος.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=18oX5Fy1_Do&feature=endscreenΕιναι η Ελλαδα.... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 από τον Andreas13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2011 ειμαι αλητηζ....στιχος με νοημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
P.F. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 http://www.youtube.com/watch?v=23P7PNcM-Eo&feature=related AXXAAAXAXAXXAXXAXA Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2011 Bobakia ειναι αληθεια οτι πριν λιγες μερες μπηκες σε μια fan page του Family (Nivo) και μιλησες ασχημα; (εβριζες) μαζι με αλλους δυο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 Bobakia ειναι αληθεια οτι πριν λιγες μερες μπηκες σε μια fan page του Family (Nivo) και μιλησες ασχημα; (εβριζες) μαζι με αλλους δυο; Oresti steile pm kalitera na ton rotiseis... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 από τον streetwise Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 αμα αρχισω να βαζω ΖΝ θα μου πετατε πετρες?? πολυ μουσικη που δε ξερω σε αυτο το τοπικ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 Γαμαγανε οι ΖΝ, ειχα το πρωτο ep και το χαρισα σε ενα πιτσιρικα στα 22 μου. Το βιντεο δε μπορω να το εμφανισω,τι σκατα παιζει σημερα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 Δεν μπορώ να διαβάσω 18 σελίδες να δω τί έχει ποσταριστεί. Θα ποστάρω τραγούδι των REC, η τραγουδίστρια των οποίων - αυτή η κουκλάρα - τυγχάνει ανηψιά μου :mB_kalo_e:(από κοντά και χωρίς τα επίτηδες φτιασίδια είναι πολύ-πολύ καλύτερη, απίστευτη θα έλεγα). Την έχω μεγαλώσει στα γόνατά μου που λένε. Βόλτες με το καρότσι όταν ήταν μωράκι, όπως και τη λίγο μεγαλύτερη αδερφή της. Είμαστε ομορφόσογο, ξέρω. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 από τον Bobakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 Ποια καλοσυνη?Ποια καλοσυνη? Ρωτα να σου πουν αυτους που διωξαν απο την Σμυρνη... Ποια καλοσυνη?Ποια καλοσυνη? Ρωτα οσουν μενουνε μεσα στην Παλαιστινη... Ποια καλοσυνη?Ποια καλοσυνη? Ρωτα οσους ειχαν σπιτι στην Ερζεγοβινη... Ποια καλοσυνη?Τι καλοσυνη? Μαλλον την πηρε καποιος μαζι του προς την Σεληνη.............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2011 Το λαθος ειναι για να το κανεις....... Μα για να μαθεις.... ............ Ολοι μας μπερδεψαμε αγαπη με αγκαθι...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Και σε οποιον αρεσει να ακουει που και που γαλλικο ραπ.... http://www.espryradio.fr/ τι εγινε?Μονος μου εμεινα να ποσταρω εδω? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 από τον Andreas13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες