stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2012 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2012 Πολυ καλο....το εχω δει δυο φορες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2012 O ΜΥΘΟΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ.......... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ManosRS13 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2012 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ManosRS13 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 Και του απαντησε οι τρυπες θα μεινουν για παντα...... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Moνιμα Βροχη..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ManosRS13 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2012 βλέποντας mtv και την "yo!rap" εκπομπή, πολλά video clip με ελληνικό hip hop έχουν ξεπηδήσει από τους περισσότερους underground έλληνες hiphopers... τα οποία δεν είναι καθόλου άσχημα... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2012 Θα ανεβω Αθηνα για το live...Θα παει κανενας απο εδω? Πας σε live?Γιατι εχεις περασει τα αντα..... (αστειευομαι εννοειται) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 Πας σε live?Γιατι εχεις περασει τα αντα..... (αστειευομαι εννοειται) χα!!! εννοείται!!! έχω πάει στα ΒΑ, phase 3 με detro και άγνωστο χειμώνα, στους bong da city και σε δυο athens festival. όμως από βήτα πεις δεν ξέρω κάποιο κομμάτι (για να είμαι ειλικρινής, δεν μου αρέσουν) οπότε δεν το ψήνω. :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 χα!!! εννοείται!!! έχω πάει στα ΒΑ, phase 3 με detro και άγνωστο χειμώνα, στους bong da city και σε δυο athens festival. όμως από βήτα πεις δεν ξέρω κάποιο κομμάτι (για να είμαι ειλικρινής, δεν μου αρέσουν) οπότε δεν το ψήνω. :) Δεν σου αρεσουν? Γουστα.... Ελπιζω να συζητησουμε και για Hip-Hop απο κοντα.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 Diss με χαρακτηρα και οχι μονο με βρισιες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 http://www.youtube.com/watch?v=750VlDorWQk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 ... όσο κι αν τους γουστάρω του βπεις αυτό το κομμάτι με τρελαίνει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 κι άλλη μια κομματάρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 όσο κι αν τους γουστάρω του βπεις αυτό το κομμάτι με τρελαίνει Η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ ραπ το κομματι....ωμο.....αλλα το παραχεσε ο Dask εδω.... Και αυτο μπορει να το βαλω που και που να ακουσω..καλο..... Αλλα τωρα που ειναι ο Dask?Δεν εχω ασχοληθει αλλα μου φαινεται εχουν καιρο να κανουν κατι οι....γιγαντες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 (τροποποιήθηκε) Λοιπον παιδια το ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΠΥΡΟΣ βγηκε....το ακουσα προσεκτικα..... Οι ΒΠ το εχουν παει σε αλλο επιπεδο....Πολυ καλα beats και στιχος μοναδικος..... Ακουστε το cd προσεκτικα.......... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 από τον Andreas13 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Relentless 241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2012 Pure Form kai Ασαρκος :worthy: Σαν το Βαπτισμα Πυρος δεν εχει, πολυ μπροστα ο δισκος. Πρωτη δοση, το casting, πρωτοτυπο, ενα βημα μπρος, προοδος, Αγγελος και Δαιμονας τα αγαπημενα. Γενικα απο τα 23 κομματια τα 18 χωρις υπερβολη ειναι διαμαντια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες