Jump to content
Bobakias

Ελληνικο Hip-Hop

Recommended Posts

ONE LOVE.....

Εισβολεας...12ος Πιθηκος....Hatemost....Μc Yinka...Xino....Mελωδος...Phyrosun...Ταυτισμενος Λαθος....Dj Cutbrawl....

TOMAHOK....

απο τα καλητερα κοματια που βγενουν σημερα!!! λιακος πολη αλητοφατσα ρε γαμωτο ;P

και μου κανει εντιποση πως που δεν βαλανε dj ton the boy

Τροποποιήθηκε από τον Oldirty

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

απο τα καλητερα κοματια που βγενουν σημερα!!! λιακος πολη αλητοφατσα ρε γαμωτο ;P

και μου κανει εντιποση πως που δεν βαλανε dj ton the boy

Ο Λιακος ειναι μεγαλη μουρη...πολυ καλος οπως και ο 12ος και o Hatemost και τα υπολοιπα παιδια....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν η φάση ήταν ακόμη ψηλά ! Όταν ήταν και οι 5 τους :

Από το μαύρο τους δίσκο ( 5η εποχή):

Και από τον Άσπρο τους( όταν επιστρέψουμε στη γη):

Δυστυχώς η μουσική που αγάπησα από μικρός γνωρίζει σήμερα την παρακμή της ( χωρίς να λέω ότι δεν υπάρχουν σήμερα συγκροτήματα που προσπαθούν να το κρατήσουν), αλλά δυστυχώς είναι λίγα...

Πού είναι οι FFC, Active Member, Paremvoles , NEBMA , TXC, RAzzastar και πολύ άλλοι???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς η μουσική που αγάπησα από μικρός γνωρίζει σήμερα την παρακμή της ( χωρίς να λέω ότι δεν υπάρχουν σήμερα συγκροτήματα που προσπαθούν να το κρατήσουν), αλλά δυστυχώς είναι λίγα...

Πού είναι οι FFC, Active Member, Paremvoles , NEBMA , TXC, RAzzastar και πολύ άλλοι???

φιλαρα οι Active Member υπαρχουν ακομα και μπραβο τους γιατι ολοι οι αλλοι διαλιθικανε,, αντε και Α/Ε αλλα δεν μαρεσουν τωρα.. πιο πολυ μαρεσαν σαν TXC

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oι Active Member υπαρχουν ακομα....εστω ο B.D.Foxmoor και η Santazhinia....

Eβγαλαν δισκο στις αρχες του μηνα.....

Και οι Νεβμα οι μισοι ξεπουληθηκαν για το family.....Aυτα που εκραζαν στο "Βουλωσε το" τα εκαναν μετα....για τον εαυτο τους μπορει να το εγραψαν κιολας το τραγουδι....προφητικο....

ελπίζω να μην έχει ξαναπαίξει... :D

Αυτο το τραγουδι ειναι να παιζει και να ξαναπαιζει!!!

Τροποποιήθηκε από τον Andreas13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.youtube.com/watch?v=u9_UmzaN7h0

Γαμώτο, έρχονται κάτι στιγμές που νιώθω παρείσακτος στον ίδιο μου τον τόπο

Νιώθω να γίνομαι εύκολη λεία στα θηρία που μας κλείσαν σ' αυτή την πόλη για να μας ελέγχουν με ευκολία

Έρχονται πάλι κάτι στιγμές που με πιάνει ζάλη εξαιτίας του πολιτισμού που μου 'χουν επιβάλει

Σ' έναν ασύμμετρο κόσμο πέφτει πάντα το βλέμμα μου

Θέλουν νεκρό κάθε εγκεφαλικό μου κύτταρο

Με κρατάν σε λήθαργο μέσα από μια στείρα παιδεία

Τα πάντα γύρω μου γκρεμίζονται

Θέλω να το δω να γκρεμίζεται συθέμελα

Μου μαθαίνουν ίσα ίσα τ' αναγκαία ώστε να μπορώ να τους βγάλω την εργασία

Κανένας μας δεν πρέπει να 'ναι

Ξύπνιος μέσα στα όνειρα κάποιων άλλων

Τροποποιήθηκε από τον mariospapanikolaou

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω δεν καταλαβαινω τι ενοχλει το "family" καποιους...επειδη ειναι 18 χρόνια στην πρωτη θεση ειναι λογικο να ενοχλει,και εαν δεν υπηρχε ο Ν.Βουρλιωτης η hip hop σκηνη θα ηταν άφαντη οπως ηταν πριν καποια χρονια,ξεχνατε καποιοι οτι οταν εκανε συνεργασίες ο Βουρλιωτης με την Βισση και με τον Μαζωνακη (που ακομα ακουγονται στα ραδιοφωνα τα συγκεκριμενα κομματια και δεν ηταν σουξεδάκια της εποχης) τον εβριζαν ολοι τοτε τον Νικο,μετα απο χρονια βλεπουμε ομως κατι ψευτο-χιπ χοπαδες που το επαιζαν underground σκηνη και μαλακιες να λενε για αστερακια και συννεφακια και μπουρδες ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.

Πρεπει να καταλαβετε κατι,οτι ολοι για το χρημα και την επιτυχια τραγουδανε,αλλοι το παραδεχονται και αλλοι οχι...προσωπικα μου αρεσει το εμπορικο hip hop και rnb,δεν ειμαι 15χρονο να ακουω πιθήκια και περιεργες μούρες να το παιξω κακος,ειμαι 30 χρονων και ξερω τι μου γινεται...

Οποτε μην αναμασάτε μια χαζομαρα και την λετε,το φαμιλυ "φταιει",ποσους εχει αναδειξει ο Βουρλιωτης ξερετε; ΠΟΣΟΙ ΤΟΝ ΕΓΛΥΦΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΦΑΜΙΛΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΚΡΑΖΟΥΝ ΞΕΡΕΤΕ; ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ πέφτετε στην παγιδα στο οτι "το φαμιλυ τα φταιει για ολα",Τον Ιανουαριο ο συγκεκριμενος βρέθηκε σε 3 φιλανθρωπικες εκδηλωσεις-συναυλιες και εκτος Αθηνων (ενω θα μπορουσε να ειναι σπιτάκι του οπως οι υπολοιποι και να κανει Χριστουγεννα) Υπαρχουν πολλα που δεν τα ξερετε και καποιοι ανθρωποι ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ.

Δημόσια πολλοι κραζουν το πολιτικο σύστημα;;; εγω δεν εχω δει κανεναν αλλον στην τηλεοραση να κράζει τους πολιτικους,ολοι μαγκια κλανιά ειναι στα τραγουδια και οταν βλεπουν κάμερα τα ξεχνανε ολα...

Τροποποιήθηκε από τον OrEsTiS82

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω δεν καταλαβαινω τι ενοχλει το "family" καποιους...επειδη ειναι 18 χρόνια στην πρωτη θεση ειναι λογικο να ενοχλει,και εαν δεν υπηρχε ο Ν.Βουρλιωτης η hip hop σκηνη θα ηταν άφαντη οπως ηταν πριν καποια χρονια,ξεχνατε καποιοι οτι οταν εκανε συνεργασίες ο Βουρλιωτης με την Βισση και με τον Μαζωνακη (που ακομα ακουγονται στα ραδιοφωνα τα συγκεκριμενα κομματια και δεν ηταν σουξεδάκια της εποχης) τον εβριζαν ολοι τοτε τον Νικο,μετα απο χρονια βλεπουμε ομως κατι ψευτο-χιπ χοπαδες που το επαιζαν underground σκηνη και μαλακιες να λενε για αστερακια και συννεφακια και μπουρδες ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.

Πρεπει να καταλαβετε κατι,οτι ολοι για το χρημα και την επιτυχια τραγουδανε,αλλοι το παραδεχονται και αλλοι οχι...προσωπικα μου αρεσει το εμπορικο hip hop και rnb,δεν ειμαι 15χρονο να ακουω πιθήκια και περιεργες μούρες να το παιξω κακος,ειμαι 30 χρονων και ξερω τι μου γινεται...

Οποτε μην αναμασάτε μια χαζομαρα και την λετε,το φαμιλυ "φταιει",ποσους εχει αναδειξει ο Βουρλιωτης ξερετε; ΠΟΣΟΙ ΤΟΝ ΕΓΛΥΦΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΦΑΜΙΛΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΚΡΑΖΟΥΝ ΞΕΡΕΤΕ; ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ πέφτετε στην παγιδα στο οτι "το φαμιλυ τα φταιει για ολα",Τον Ιανουαριο ο συγκεκριμενος βρέθηκε σε 3 φιλανθρωπικες εκδηλωσεις-συναυλιες και εκτος Αθηνων (ενω θα μπορουσε να ειναι σπιτάκι του οπως οι υπολοιποι και να κανει Χριστουγεννα) Υπαρχουν πολλα που δεν τα ξερετε και καποιοι ανθρωποι ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ.

Δημόσια πολλοι κραζουν το πολιτικο σύστημα;;; εγω δεν εχω δει κανεναν αλλον στην τηλεοραση να κράζει τους πολιτικους,ολοι μαγκια κλανιά ειναι στα τραγουδια και οταν βλεπουν κάμερα τα ξεχνανε ολα...

Ωπα....Φιλε μαλλον δεν ξερεις τι ειναι το πραγματικο χιπ-χοπ....

Καλα κανουν και τον κραζουν...ηταν κορυφη που?Σε αυτους που ακουγαν χιπ-χοπ η' σε αυτους που ακουγαν και βισση και μαζωνακη....?

Για τα λεφτα δεν το κανουν ολοι..Υπαρχουν Mc's που δουλευουν οικοδομη για να ζησουν και να βγαλουν ενα cb...Και ξερω εναν συγκεκριμενο....

Οι ΒηταΠεις βγαζουν δισκους τσαμπα!!Και δεν τους πουλανε!!

Τους κατεβαζεις απο το ιντερνετ......

Οσο για τον μηδενιστη....Εχει μηδενιστει....Ενα μηδενικο ειναι και πολλοι τον κραζουν!!!!

Μην τους βαζουμε ολους στον ιδιο βοθρο.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωπα....Φιλε μαλλον δεν ξερεις τι ειναι το πραγματικο χιπ-χοπ....

Καλα κανουν και τον κραζουν...ηταν κορυφη που?Σε αυτους που ακουγαν χιπ-χοπ η' σε αυτους που ακουγαν και βισση και μαζωνακη....?

Για τα λεφτα δεν το κανουν ολοι..Υπαρχουν Mc's που δουλευουν οικοδομη για να ζησουν και να βγαλουν ενα cb...Και ξερω εναν συγκεκριμενο....

Οι ΒηταΠεις βγαζουν δισκους τσαμπα!!Και δεν τους πουλανε!!

Τους κατεβαζεις απο το ιντερνετ......

Οσο για τον μηδενιστη....Εχει μηδενιστει....Ενα μηδενικο ειναι και πολλοι τον κραζουν!!!!

Μην τους βαζουμε ολους στον ιδιο βοθρο.....

Φιλε μου επειδη τυχαινει να εχω σχεση με τις δισκογραφικες,εαν καποιος θα ειχε την δυνατοτητα να "πουλησει" το cd του δεν θα το εβγαζε τσάμπα,το βγαζουν τσάμπα ωστε να καταφερουν να διαφημιστούν ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΟΙΝΟΥ,ειναι ενας τροπος αυτος και πολυ καλα κανουν,σε λιγο καιρο δεν θα βγαινουν καν cd's θα τα κατεβαζεις ολα free η θα πληρωνεις (οπως συμβαινει εδω και αρκετα χρονια) τα κομματια απο το ιντερνετ.

Το οτι ο Νικος Βουρλιωτης ειναι πρωτο ονομα στην hip hop δεν το λεω εγω,ειναι το πρωτο ονομα εδω και 17 χρονια,και βλεπετε οτι για να ασχοληθουν τα μέσα μαζικης ενημερωσης πρεπει να κανεις και εμπορικές επιτυχιες,αλλιως θα μεινεις στην αφάνεια και χωρις φράγκο,και προτιμω εναν καλλιτεχνη να βγαζει καποια κομματια με την Βισση ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ και να περνανε τα χρονια και να τα ακουει ο κόσμος απο το να λεει ενας καλλιτεχνης στους στιχους ολο για ξυλο,αστυνομια στους στιχους και βία και π@παριές λες και ειμαι 13χρονο και να τα ακουω να το παιζω μαγκάκι.

Το κοινό ειναι πολυ μικρό στην hip hop αγαπητε φιλε και ετσι δεν υπαρχουν μεγαλα κέρδη,ενας καλλιτεχνης η θα βγαζει κομματια για την πάρτη του και για τους λιγους και θα δουλευει στις οικοδομες η θα προσπαθησει να βγαλει κατι πιο εμπορικο και να τα οικονομησει (οσο μπορει),ειδες ο TUS εβριζε τον βουρλιωτη για εμπορικά κομματια και εβγαλε το "μη ρωτας πως περναω" που ειναι για σκυλάδικο στην Εθνικη οδο...για ποια hip hop λοιπον μιλαμε; πολλοι απο αυτους που τον κραζουν τον NiVo θα ηθελαν πολυ να ηταν στην θεση του,ισως δεν μπορουν να ειναι στην θεση του.

ΥΓ: Ακουω ολα τα ειδη μουσικης και θελω να πιστευω οτι ειμαι αντικειμενικος δεν ειμαι οπαδος της hip hop,ακουγα το 1996-99 και λιγο πιο μετα καποιο διαστημα,αλλα με κουρασε αυτο το υφακι της μιζέριας στους στιχους,της ψευτο-μαγκιάς και της αλητείας,ισως για αυτο οι γκομενες γουσταρουν NiVo,γιατι πουλαει" και το στυλ με το γυαλι ηλιου,το ωραιο ντυσιμο,πλασάρει ωραια τον εαυτο του δεν ειναι τα κομματια μίζερα,υπαρχουν και αρκετα κομματια χαρουμενα,το ξερω οτι ειναι εμπορικό hip hop και δεν ειναι στο στυλ σου,εαν ηθελε να βγαλει κομματια διαφορετικά θα το εκανε,απλα θα εμενε πιστευω μαλλον στην αφάνεια μετα,και ενας καλλιτεχνης δεν νομιζω να θελει κατι τετοιο.

Τροποποιήθηκε από τον OrEsTiS82

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου δεν νομιζω οτι οι Βητα Πεις που ανεβαζουν τα κομματια τους στον νετ εχουν μικρο κοινο.....

Αντιθετως....Κανουν live και γινεται χαμος.....

Οπως πιστευεις...

Παντως μιλαω κ εγω γτ βλεπω τα πραγματα λιγο απο μεσα.....

Κατι ξερω κι εγω.....

Καλως ο καθενας τις αποψεις του.....και κανει και λεει οτι πρεπει για να τις υποστηριξει....

Σε αλλον αρεσει το εμπορικο χιπ-χοπ σε αλλον to underground ακομα και αν καποιοι νομιζουν οτι δεν υπαρχει το αληθινο underground...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα