geologos 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2011 Δεν έδωσα συνέχεια ούτε πρόκειται να δώσω... απλώς όπως δεν μου αρέσει να νομίζουν πως είναι εξουσία... υποσημείωση Θα μπορούσε να είναι ο καθένας στη θέση ενός αστυνομικού, εργαζόμενοι είναι και αυτοί και το κάθε παιδί θα μπορούσε να βάλει τη σχόλη αυτή στο μηχανογραφικό του σαν κάτι με σίγουρη αποκατάσταση... το θέμα είναι ότι η εξουσία που νομίζουν πως έχουν... δεν ξέρω με τι σκατά τους γεμίζουν ορισμένους το κεφάλι, και νομίζουν πως είναι κάτι... αλλά αυτό που ξέρω είναι πως είναι σκληρά εργαζόμενοι οι οποίοι δεν εξοπλίζονται καλά και δεν εκπαιδεύονται, και αντί να βγάλουν τα ζόρια τους στους εκμεταλλευτές τους βρίζουν τους πολίτες... Αυτά είπα και τράβηξα για το δάσος... φιλικά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2011 Φίλε στο Ελλαδιστάν είσαι Μη περιμένεις και πολλές κινήσεις που θα τις κάνεις και θα πιάσουν τόπο !!! κανω like ! οντως,καποιοι ειναι μεσα στην ειρωνια και μαγκια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALEXANDER! 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2011 ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ !! ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΖΟΥΝ !! ΠΩΣ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΣΟΥΝ ΕΑΝ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΕΤΣΙ ??? Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΟΝ ΟΜΟ ΤΟΥ.... ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ... ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ... ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΜΙΣΘΟ !! ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ !! ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ... ΑΠΟ ΖΗΤΑΣ.. ΟΥΤΕ ΠΑΚΕΤΑΣ !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adlib 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2011 Εγώ βασικά δεν κατάλαβα, σε πλησίασε λες στην ευθεία, δηλαδή όλος αυτός ο διάλογος έγινε εν κινήσει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geologos 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2011 ακριβώς... και μετά εγώ είμαι ο "παράνομος" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2011 Γραψτον στα @ρχιδΙ@ σου λεβεντη μ ασχολεισαι με τον μακακα τωρα ποιος ξερει η γυναικα του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_1100gs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2011 ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ !! ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΖΟΥΝ !! ΠΩΣ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΣΟΥΝ ΕΑΝ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΕΤΣΙ ??? Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΟΝ ΟΜΟ ΤΟΥ.... ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ... ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ... ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΜΙΣΘΟ !! ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ !! ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ... ΑΠΟ ΖΗΤΑΣ.. ΟΥΤΕ ΠΑΚΕΤΑΣ !!! *Αυτό που λες, και συχνά το ακούμε, δεν είναι πραγματικότητα. Τα χρήματα από τους φόρους που μάλλον εννοείς, δεν ``πληρώνουν`` υπαλλήλους. Πληρώνει ο προυπολογισμός, που ίσως να είναι κ χρήματα από φόρους. Μην βιαστείς και πεις το ίδιο είναι, γιατί υπάρχει διαφορά. Με αυτο το σκεπτικό μην πληρώνεις και φόρους, και να σου ζητούν χαρτάκι από ΔΟΥ και ανάλογα να σε νοσηλεύουν ή να σε προστατεύουν κλπ κλπ. Δεν είμαι αστυνομικός, υπηρεσίες παρέχω, αλλά δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου πει, σε πληρώνω. Και αν νιώθεις υπάλληλό σου τον αστυνομικό, μην τον ξαναπληρώσεις!!! *Αναφορά κάνεις, αλλά πάλι λάθος κάνεις με το αποτέλεσμα της αναφοράς. Και της απόταξης. Γενικά δεν έχεις γνώση και δίνεις και λύση, δηλ. παραπληροφόριση. *Αν είσαι σίγουρος, (αριθμ. μοτο και Ν. οργάνου,όχι να την πληρώσει κάποιος που δεν φταίει) πας στο τμήμα του και θα σου πουν ακριβώς τι θα κάνεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2011 γκάβακα, πήγαιναι να κοιτάξεις τα μάτια σου.. μαλάκα Οι εκφράσεις αυτές αποτελούν εξύβριση, που είναι ποινικό αδίκημα και τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι 1 έτος + χρηματική ποινή. Μπορείς λοιπόν να του κάνεις μήνυση και να ζητήσεις την ποινική του δίωξη. πινακιδα πηρες; ναι άλλα δεν είμαι σίγουρος... Αν δε θυμάσαι πινακίδα (με σιγουριά εννοώ), αν δε θυμάσαι τον αριθμό που έχουν οι αστυνομικοί στον ώμο για να ξέρει ο πολίτης ποιός είναι ο αστυνομικός που τον ελέγχει και (το κυριότερο) αν δεν έχεις έναν μάρτυρα που να ήταν εκεί και να άκουσε τις προσβλητικές εκφράσεις, δε θα έχει αποτέλεσμα η όποια ενέργειά σου να ζητήσεις την τιμωρία του. Ισα ίσα που θα σου φύγουν και παράβολα δημσίου 150 ευρώ για να καταθέσεις τη μήνυση (τώρα ανέβηκαν, με το Δ.Ν.Τ.). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2011 Η αλήθεια είναι ότι χωρίς μάρτυρα δεν πας πουθενά. Οπότε... έχεις ήδη ξεχάσει τι έγινε και πας παρακάτω σε πιο ωραία πράγματα ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2011 Μπορει να το εκανε επιτιδες για να τσεπωσει το κρατος το παραβολο καταγγελειας χεχε ,, κρυαδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spad 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2011 Λυπάμαι που πρέπει να το γράψω αυτό εδώ και δεν έχω καμία διάθεση καυγά αλλά είμαστε πραγματικά μικρογραφία της κοινωνίας μας! Αυτό είμαστε και καλά παθαίνουμε! "Άφησε τον μάγκα μου να πάει να γ@μηθεί..." "Στο Ελλαδιστάν που ζούμε δε μπορείς να κάνεις τίποτα..." Ε ναι ρε μάγκες! Όταν όλοι οι Ελληνάρες τους αφήνετε να φύγουν και του γράφετε στα π@π@ρια σας, αυτό θα συνεχίσει να γίνεται! Πως θα αντιδρούσε ο συγκεκριμένος βρομόμπατσος αν ήξερε ότι ένα σταβοκοίταγμα αρκεί για να του κάνεις καταγγελία και να του μαμήσεις τα πέταλα? Να ξέρει όμως ότι ΟΛΟΙ θα την κάνουν την καταγγελία και δε θα τα γράψουν όλα στα π@π@ρια τους!! Το να παρανομείς είναι εξίσου παράνομο με το να καλύπτεις αυτόν που το κάνει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALEXANDER! 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2011 *Αυτό που λες, και συχνά το ακούμε, δεν είναι πραγματικότητα. Τα χρήματα από τους φόρους που μάλλον εννοείς, δεν ``πληρώνουν`` υπαλλήλους. Πληρώνει ο προυπολογισμός, που ίσως να είναι κ χρήματα από φόρους. Μην βιαστείς και πεις το ίδιο είναι, γιατί υπάρχει διαφορά. Με αυτο το σκεπτικό μην πληρώνεις και φόρους, και να σου ζητούν χαρτάκι από ΔΟΥ και ανάλογα να σε νοσηλεύουν ή να σε προστατεύουν κλπ κλπ. Δεν είμαι αστυνομικός, υπηρεσίες παρέχω, αλλά δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου πει, σε πληρώνω. Και αν νιώθεις υπάλληλό σου τον αστυνομικό, μην τον ξαναπληρώσεις!!! *Αναφορά κάνεις, αλλά πάλι λάθος κάνεις με το αποτέλεσμα της αναφοράς. Και της απόταξης. Γενικά δεν έχεις γνώση και δίνεις και λύση, δηλ. παραπληροφόριση. *Αν είσαι σίγουρος, (αριθμ. μοτο και Ν. οργάνου,όχι να την πληρώσει κάποιος που δεν φταίει) πας στο τμήμα του και θα σου πουν ακριβώς τι θα κάνεις. Eμ βέβαια !! BMW έχεις !! στην μερκελ έδωσες τα χρήματα σου !!! μια χαρά αναφορά μπορείς να κάνεις !! με το παρών συμβάν !! αυτο μας έλειπε να έχουμε και την αστυνομία να μας βρίζει !!! τετοιο κράτος σου αξίζει !! να το χαίρεσαι με τις απόψεις σου !!!!! αν σε έβριζαν και εσένα να του έλεγες και ευχαριστώ !! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2011 Το να παρανομείς είναι εξίσου παράνομο με το να καλύπτεις αυτόν που το κάνει! Αυτο μας εχει καψει εδω και πολλα χρονια... Κατα τα αλλα πιστευω και εγω οτι χωρις μαρτυρα ειναι χαμενη υποθεση και μαλλον θα χασεις το χρονο σου να ασχοληθεις με ενα ακομα κακο στρουμφακι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_1100gs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Eμ βέβαια !! BMW έχεις !! στην μερκελ έδωσες τα χρήματα σου !!! μια χαρά αναφορά μπορείς να κάνεις !! με το παρών συμβάν !! αυτο μας έλειπε να έχουμε και την αστυνομία να μας βρίζει !!! τετοιο κράτος σου αξίζει !! να το χαίρεσαι με τις απόψεις σου !!!!! αν σε έβριζαν και εσένα να του έλεγες και ευχαριστώ !! Τώρα δείχνεις ότι έχεις πρόβλημα με μοτοσικλέτες, λαούς και γνώμες των άλλων. Σόρρυ, έπρεπε να συμφωνήσω με την γνώμη σου, για να είμαι ο σωστός! Τελικά άλλος πρέπει να δει απόψεις και νοοτροπία. *Πριν από το bmw, είχα πολλά τζαπαν. Αν και αυτό για εμένα δεν λέει κάτι, ίσως για εσένα να λέει... *Αναφέρω γεγονότα, και δεν παραπληροφορώ, ενώ εσύ το κάνεις, και στέλνεις έναν συμφορουμ-ίτη να κάνει λάθος. Φυσικά και δεν θέλω να με βρίζει κανένας, πόσο μάλλον αστυνομικός, αλλά αναφέρω γεγονότα και πράξεις που μπορεί κάποιος να λειτουργήσει ανάλογα, και όχι με την νομοθεσία που βγάζεις από το μυαλό σου. Σου απάντησαν και άλλα άτομα παραπάνω και δεν είναι κοντα σε αυτά που λες. *Αναφορά μπορείς να κάνεις, δεν είπα ότι δεν μπορείς, αλλά θα πάει στον κάλαθο. Και λογικό είναι. Αν ο καθένας <<δικαζόταν>> έτσι, με μια αναφορά, τότε να μου πεις τι κρατος θα είχες. Και γιατί να έχεις δίκιο εσ΄υ που κάνεις αναφορα και όχι ο αναφερόμενος. *Έχεις κάνει πολλές τέτοιες αναφορές και βρήκες άκρη?? πέστο μας και αυτό τώρα. *Τι εννοείς να χαίρομαι τις απόψεις μου?? Τι απόψεις κατάλαβες δηλ. εσύ, βοήθησέ με. *Το κράτος ανοίκει σε όλους μας και όλοι έχουμε ευθύνες γι αυτό. Και εγώ σαν μεγαλύτερος και εσύ σαν μικρότερος (σίγουρα είσαι μικρότερος). Αλλά σε αυτή την σελίδα που όλοι περνάμε την ώρα μας, δεν πρέπει να λέμε ότι μας κατέβει στο μυαλό, νομοθετόντας από το μυαλό μας, και δίνοντας λάθος πληροφορίες. *Και μάθε, ότι το κρατικό όργανο δεν το πληρώνεις εσύ. Το πληρώνεις μόνο αν είσαι παραπληροφοριμένος. .....ο μη ξερώλας μοτισικλετιστής, που κάνει το έγκλημα και οδηγεί bmw. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 19 , 2011 από τον kostas_1100gs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALEXANDER! 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 τελευταίο ποστ για το θεμα... απο το χειρότερο που ειπες.. Πληρώνει ο προυπολογισμός και αυτον τον Π@υ@στι τον προϋπολογισμό ποιος τον πληρώνει ??? τα αλλιεν ??? να μου πεις που μενεις.. προλαβαίνω να γίνω ακομα αστυνομικός.. να έρχομαι κατω απο το σπιτι σου και να σε βρίζω.. ελα παραδέξου το αφου το γουστάρεις !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spad 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 Μπορεί ρε φίλε να μην καταφέρεις κάτι... είναι το πιο πιθανό... αλλά αν αυτός ο μπάτσος έχει 219 αναφορές το χρόνο, κάπου θα τον τσούξει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τώρα δείχνεις ότι έχεις πρόβλημα με μοτοσικλέτες, λαούς και γνώμες των άλλων. Σόρρυ, έπρεπε να συμφωνήσω με την γνώμη σου, για να είμαι ο σωστός! Τελικά άλλος πρέπει να δει απόψεις και νοοτροπία. *Πριν από το bmw, είχα πολλά τζαπαν. Αν και αυτό για εμένα δεν λέει κάτι, ίσως για εσένα να λέει... *Αναφέρω γεγονότα, και δεν παραπληροφορώ, ενώ εσύ το κάνεις, και στέλνεις έναν συμφορουμ-ίτη να κάνει λάθος. Φυσικά και δεν θέλω να με βρίζει κανένας, πόσο μάλλον αστυνομικός, αλλά αναφέρω γεγονότα και πράξεις που μπορεί κάποιος να λειτουργήσει ανάλογα, και όχι με την νομοθεσία που βγάζεις από το μυαλό σου. Σου απάντησαν και άλλα άτομα παραπάνω και δεν είναι κοντα σε αυτά που λες. *Αναφορά μπορείς να κάνεις, δεν είπα ότι δεν μπορείς, αλλά θα πάει στον κάλαθο. Και λογικό είναι. Αν ο καθένας <<δικαζόταν>> έτσι, με μια αναφορά, τότε να μου πεις τι κρατος θα είχες. Και γιατί να έχεις δίκιο εσ΄υ που κάνεις αναφορα και όχι ο αναφερόμενος. *Έχεις κάνει πολλές τέτοιες αναφορές και βρήκες άκρη?? πέστο μας και αυτό τώρα. *Τι εννοείς να χαίρομαι τις απόψεις μου?? Τι απόψεις κατάλαβες δηλ. εσύ, βοήθησέ με. *Το κράτος ανοίκει σε όλους μας και όλοι έχουμε ευθύνες γι αυτό. Και εγώ σαν μεγαλύτερος και εσύ σαν μικρότερος (σίγουρα είσαι μικρότερος). Αλλά σε αυτή την σελίδα που όλοι περνάμε την ώρα μας, δεν πρέπει να λέμε ότι μας κατέβει στο μυαλό, νομοθετόντας από το μυαλό μας, και δίνοντας λάθος πληροφορίες. *Και μάθε, ότι το κρατικό όργανο δεν το πληρώνεις εσύ. Το πληρώνεις μόνο αν είσαι παραπληροφοριμένος. .....ο μη ξερώλας μοτισικλετιστής, που κάνει το έγκλημα και οδηγεί bmw. και ποιος το πληρώνει δηλ???? αμα ειναι να σταματησω να πληρωνω φορους δημοτικα τελη εφορια τελη κυκλοφοριας ΦΠΑ κτλ κτλ!! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 21 , 2011 από τον A.K.A. SonIC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες