HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2013 Από κοντά θα είχε ήδη λήξει το θέμα. Αυτα έχει το γραπτό. Δεν είπα πουθενά ότι πετάμε τσάμπα τα λεφτά και το κυριότερο ότι μασ κοροϊδεύουν τα εργοστάσια. Αυτό ΈΒΓΑΛΕΣ από τα γραπτά μου? Και εφόσον το έθεσεσ έτσι, τότε ναι με βάση το τι κάνουμε όλοι μασ (αν προσέξεις βάζω και έμενα μέσα) πετάμε τσάμπα τα χρήματα μασ στα ο-ρινκ! ΤΈΛΟΣ πάντων. Σταματώ εδώ. Δεν έχει νόημα αυτό που κάνουμε. Όταν το αναλύσεις τόσο πολύ εδώ φτάνεις. Έκανα ο μαλακας ότι κοροϊδεύω εδώ μέσα. Αναλύω κάτι που την πλειοψηφία δεν νοιάζει. Στο ΤΈΛΟΣ καταλήγει και ΛΕΣ αυτό που ουσιαστικά θέλω να τονίσω. Τα λέμε από κοντά.:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimhs 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2013 +1 ακόμα και στο βιλαμπάχο θα έχουν σταματήσει να τρίβουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_b 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2013 Για την λιπανση της αλυσιδας λοιπον: 1) ζεστη αλυσιδα (μικρη βολτα στην γειτονια) 2) Σβηστος κινητηρας και νεκρα 3) Την στηνουμε στο διπλο σταντ 4) Κανουμε με το σπρευ δυο περιστροφες την αλυσιδα (απο την εσωτερικη πλευρα) 5) Τελειωσαμε. Σωστα τα λεω; Γιατι λεω σε λιγο θα κανω πρωτη φορα λιπανση στην αλυσιδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2013 Oι κατοικοι του βιλαμπαχου και της βιλαριμπας συμφωνουν μαζι σου! Αυτα ειναι τα σωστα βηματα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
harilaos 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 ...και αφου βρεθηκα σε αλυσιδοτοπικ, ερωτηση για αλυσιδα DID διακριτικα VX, VX2, VXGB.... για τι περιπτωση αλυσιδας μιλαμε? Τι προτεινεται για την "κοπελια" μου? τι θα της ταιριαζε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 ...και αφου βρεθηκα σε αλυσιδοτοπικ, ερωτηση για αλυσιδα DID διακριτικα VX, VX2, VXGB.... για τι περιπτωση αλυσιδας μιλαμε? Τι προτεινεται για την "κοπελια" μου? τι θα της ταιριαζε? vx ειναι η απλη και εχει x ring vx2 ενισχυμενη x-ring vxgb με x ring μαυρη στο εσωτερικο πλακακι, χρυσο στο εξωτερικο.. Αν ειναι για το xt-r βαλε την vx2 μιας και απο τους κραδασμους του μονοκυλινδρου ταλαιπορειται η αλυσιδα. ΚΑι με την απλη παντως ( αν η χρηματικη διαφορα ειναι μεγαλη) κανεις την δουλεια σου :) Και παλι θα ειναι με τσιμουχακια .. , απλα πιο λεπτη.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
harilaos 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εχω και την επιλογη για το πακετο της yamaha σε αλυσογραναζα, οπου το εξουσιοδοτημενο με χρεωνει 140ε, υλικα και εργασια. Η αλλη περιπτωση που εχω στο μυαλο μου ειναι DID VX2 με JT γραναζια, 130ε που αισθανομαι οτι ειναι σαν υλικα πολυ καλη επιλογη αλλα θα πρεπει να πληρωσω και την εργασια σε μαστορα. Το θεμα ειναι ΤΙ σκατα εχει μεσα το πακετο της yamaha? Ξερω οτι αλυσιδα εχει DID, αλλα τι....? Το ΧΤ εβγαινε με VP στην αρχη και κοβοντουσαν, μετα με VP2 που ηταν πιο ενισχυμενη. Γραναζια ??? Εξου και το διλημα. Υθικο διλημα: Τα παιδια του εξουσιοδοτημενου στην Πατρα με την συμπεριφορα τους τις τιμες τους και την δουλεια τους σε κανουν νιωθεις θεος, εως μαλακας αν φυγεις και ξεχασεις να κερασεις μπυρες, σουβλακια, καφεδες. Πιστευω οτι ειναι οτι πιο τιμιο και αξιο εχω δει σε συνεργειο στην πατρα. Μετα τα παιδια μονο εμενα εμπειστευομαι να βαλει χερι ανθρωπος πανω της. Ειναι ο λογος που θα ξαναεπαιρνα Yamaha στην Πατρα. Γουσταρω πολυ να παω εκει να του δωσω την δουλεια. Εκει θελω να τα ακουμπησω και αν ειναι να στηριξω οπως με στηριζουν με τον τροπο τους. Αλλα.... πακετο yamaha και τα παιδια ή επιλογης μου και εξω ? Υ.Γ. Υποψιαζομαι οτι η αλυσιδα του πακετου ειναι DID Vp2... Ενισχυμενη αλλα VP... δεν βρηκα χαρακτηριστικα της πουθενα ( απλα σιγουρα εχει Ο-ΡΙΝΚ ). Διολου απιθανο να μην DID Japan αλλα DID Twailand.... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 19 , 2013 από τον harilaos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANASTASIOS 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 παιδια μια ερωτηση...πως καθαριζεται η αλυσιδα??? κοίτα αυτό εδώ , εμένα μου φάνηκε πολύ χρήσιμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANASTASIOS 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 οπα βλακεία παίχτηκε....γιατί βγήκε αυτή η απάντηση εδω...???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Danielos 284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 δς ξερω αν επαιξε νωριτερα...ειμαι απο κινητο και βαριεμαι να ψαξω....θελει κανενας παραγγελια απο louis να παρουμε το καθαριστηρι?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Το ίδιο ακριβώς "καθαριστήρι" έχει και ο Πίσσαρης στα €30. Αν υπολογίσεις και τα μεταφορικά του Louis βγαίνει ακριβότερα από του Πίσσαρη. http://www.motopissaris.gr/parts/LS.10002790 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manko5 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Μπορεί να μου πει κάποιος τι είναι τα ο-rings και x-rings??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Μπορεί να μου πει κάποιος τι είναι τα ο-rings και x-rings??? http://www.mybike.gr/topic/35598-%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%82-o-ring-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-x-ring/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Danielos 284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Το ίδιο ακριβώς "καθαριστήρι" έχει και ο Πίσσαρης στα €30. Αν υπολογίσεις και τα μεταφορικά του Louis βγαίνει ακριβότερα από του Πίσσαρη. http://www.motopissaris.gr/parts/LS.10002790 για αυτο λεω αν ψηνετε και κανεις αλλος μπα και μοιραστουμε τα μεταφορικα για το ""καθαρηστηρι"" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manko5 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 http://www.mybike.gr...1%CE%B9-x-ring/ Επιτέλουσ καταλαβα..σε ευχαριστό φιλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2013 Εαν το καθαριστικο ειναι αλλου, του αλλαζεις τα φωτα!! ΕΤΣΙ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tribit 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2013 τι θεούλης είναι αυτός? Ναι γρασσάρετε την αλυσίδα και μετά από 10 λεπτά όπως λέει ο κύριος είστε έτοιμοι να φύγετε.. Μην ξεχάσετε να φορέσετε λευκο παντελόνι για να φαίνεται καλύτερα το αποτέλεσμα... Τουλάχιστον 1 ώρα δυστυχώς και εξαρτάται από την ποσότητα του γράσσου που θα πέσει... Επίσης βασικότατο και πολλοί το παραμελουν.. Καθάρισμα μπροστινό γρανάζι.. Όπως και καθάρισμα του chain guard για όσες μηχανές έχουν. Θα εκπλαγείτε από τη βρώμα που μαζεύουν μιλάμε για πράμα όχι μαλακίες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geo600 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2013 μεγάλη βάση σ αυτό που ανέφερε για τα δάκτυλα κ με τ αναμενο κινητηρα,την έχω πατήσει παλαιότερα με παπί κ τ δάκτυλα που "μασησε" ήταν σα να τα δαγκωσε καρχαρίας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geo600 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καλημέρα, προ επταμηνου έβαλα σε . fzs600 αλυσιδογραναζα chiaravelli x ring(δε τ είχα ξανακούσει) ενω ακόμα κ μετα απο ταξιδι 300-400 χλμ τη ψεκαζα την αλυσίδα(λόγω της θερμοκρασίας για τέλεια λιπανση) πρόσεξα σημερα σε κάποιο σημείο οξείδωση στο εξωτερικό μέρος της σ ενα σημείο. .η παλια που είχα με 57000 χλμ και 8 ετων απλα χαλαρώνε συχνα κ έπρεπε να την αλλάξω κάποια στιγμή. .αλλα οξείδωση μετα απο 3000 χλμ κ Μάλιστα άνοιξη και καλοκαίρι..Είναι λογικο;είχε κανείς παρομοια εμπειρία; Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 11 , 2013 από τον geo600 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2013 Τι ωραίο θεματάκι είναι αυτό; Δεν το'χα δει. Το xt που πήρα,μου είπε ο κυριούλης ότι του'χει αυτολιπούμενη αλυσίδα,κάπως έτσι. Χρειάζεται να κάνω κάτι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 Σήμερα παρέλαβα το εν λόγο κιτ, δεν το χρησιμοποίησα ακόμα πάντως φαίνεται πολύ ποιοτικό, το περίμενα πιο φτηνιάρικο. Μερικές photo για το τι περιέχει το πακέτο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 Τι ωραίο θεματάκι είναι αυτό; Δεν το'χα δει. Το xt που πήρα,μου είπε ο κυριούλης ότι του'χει αυτολιπούμενη αλυσίδα,κάπως έτσι. Χρειάζεται να κάνω κάτι; Θα εννοούσε ότι η αλυσίδα έχει O-Rings. Χρειάζεται κανονικά τακτική λίπανση, και καθαρισμό που και που. Υπάρχει θέμα σχετικά με τη συντήρηση της αλυσίδας. Δες το. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 Τι ωραίο θεματάκι είναι αυτό; Δεν το'χα δει. Το xt που πήρα,μου είπε ο κυριούλης ότι του'χει αυτολιπούμενη αλυσίδα,κάπως έτσι. Χρειάζεται να κάνω κάτι; Αυτολιπούμενη αλυσίδα σημαίνει ότι έχει o-rings (ή x-rings), τα οποία συγκρατούν γράσσο εντός τους και το απελευθερώνουν σιγά σιγά στην αλυσίδα, με αποτέλεσμα να παρατείνεται η επανάληψη της λίπανσης. Αυτό σημαίνει ότι κάθε 500 χιλιόμετρα περίπου (το καλοκαίρι μπορεί και παραπάνω, εκτός και εάν μπαίνεις χώμα) θα λιπαίνεις την αλυσίδα έπειτα από βόλτα ώστε να είναι ζεστή. Επίσης, κάθε 2000-3000 χιλιόμετρα θα καθαρίζεις την αλυσίδα σου με ένα χοντρό πανί (πχ παλιό φούτερ ή πετσέτα) και με παραφινέλαιο ή εξειδικευμένα σπρέυ. Ο,τι άλλη απορία έχεις, μπορείς να ανατρέξεις στις προηγούμενες σελίδες του θέματος, ή να ρωτήσεις εκ νέου... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 Σήμερα παρέλαβα το εν λόγο κιτ, δεν το χρησιμοποίησα ακόμα πάντως φαίνεται πολύ ποιοτικό, το περίμενα πιο φτηνιάρικο. Είναι αρκετά καλό. Εγώ είχα πάρει την έκδοση που είχε μέσα τα πάντα. Βουρτσάκια για κάθε πλάτος αλυσίδας, λιπαντικό & καθαριστικό υγρό. Καθαρίζει διακριτικά και κάνει δουλειά. Θέλει λίγο προσοχή όμως στη στήριξη (δεν το έχω βρει ακόμη ακριβώς) για να μην πηγαίνει λοξά. Οπότε το βοηθάω λίγο με το χέρι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες