LexQ* 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2011 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα και απο μενα, αφου δεν καταφερω να παρω μηχανη που κινειται με 2 τροχους, λεω να στραφω στους 4ις.(λογο επικινδυνοτητας και προσφατων συμβαντων απο γνωστους). Το budget μου ειναι μεχρι 3.000€, μπορει και λιγο παραπανω για καποια ευκερια. Τωρα οσον αναφορα τη χρηση τη θελω για την πολη κυριως, και το καλοκαιρι(που ερχετε κιολας) κανα ταξιδακι 100Km μεχρι το εξοχικο, δεν θα με χαλουσαν καi οff-road δυνατοτητες. Υπαρχει κανενας περιορισμος στα κυβικα?(διαθετω διπλωμα αυτοκινητου). *Ξερω οτι μια μηχανη θα ηταν πολυ καλυτερη επιλογη λογο ευελιξιας στην πολη κτλπ, αλλα ή γουρουνα θα παρω ή καποιο μικρο αυτοκινητο. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2011 από τον LexQ* Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RCDevelopments 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2011 Η γουρουνα ειναι ποιο επικινδυνη απο τα διτροχα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2011 ειναι πιο επικινδυνη φυσικα, αν ομως δε κανεις καγκουριες εχει μεγαλη διαφορα, ξερω εναν που εχει μια kymco 300αρα αυτοματη, δηλαδη αργο γρηγορο και οπισθεν, πολυ καλη η συγκεκριμενη και φθηνη πρεπει να ειναι, οσο για off road δυνατοτητες τον χασαμε στο βουνο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LexQ* 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2011 Η γουρουνα ειναι ποιο επικινδυνη απο τα διτροχα... Ολοι αυτο λενε αλλα στ'αληθεια προσπαθω και δεν μπορω να το καταλαβω. Στο ενα χρειαζεται ισορροπια στο αλλο οχι. Κανεις δεν ειπε οτι θα παω να παρω αποτομη στροφη με 100km/h. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2011 Υπαρχει κανενας περιορισμος στα κυβικα?(διαθετω διπλωμα αυτοκινητου). αλλά χρειάζεσαι δίπλωμα μοτοσυκλέτας + κράνος ! Τα τετράτροχα είναι πιο τεχνικά στην οδήγηση. Λείπει βέβαια η αναγκαιότητα ισορροπίας, αλλά δεν έχουν καμμία σχέση με....όχημα. Σκέψου το, πριν αγοράσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2011 Θανο το ειχα ποσταρει και στο παρελθον (δυστυχως δεν ειμαι σπιτι για να το ριξω μια και τωρα) βασει οδηγιας του υπουργειου μεταφορων οποιοδηποτε τετρατροχο οχημα ανω των 50cc οδηγειται με διπλωμα αυτοκινητου ενω κατω των 50cc οδηγειται με διπλωμα μοτοποδηλατου. :) Κατα τα αλλα συμφωνω απολυτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LexQ* 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2011 Θανο το ειχα ποσταρει και στο παρελθον (δυστυχως δεν ειμαι σπιτι για να το ριξω μια και τωρα) βασει οδηγιας του υπουργειου μεταφορων οποιοδηποτε τετρατροχο οχημα ανω των 50cc οδηγειται με διπλωμα αυτοκινητου ενω κατω των 50cc οδηγειται με διπλωμα μοτοποδηλατου. :) Κατα τα αλλα συμφωνω απολυτα. Δεν εχει αλλαξει τιποτα μεχρι σημερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2011 αφού δεν είσαι για δίτροχο,σημαίνει πως δεν τα πας και τόσο καλά στην οδήγηση δίτροχου? αν ναι,τότε η γουρούνα θα σου κάτσει κουτί. αφού είσαι και για πόλη,φρόντισε να πάρεις μικρή μέχρι 300 για να μην ρουφάει πολύ η κυμκο που είπε κάποιος παραπάνω είναι καλή λύση. αλλιώς θα σου έλεγα για raptor! το γουρούνι είναι εντελώς διαφορετική φάση απο την μηχανή και στην οδήγηση και στην αίσθηση. σίγουρα θα χάσεις πολλά ωραία του δίτροχου,αλλά θα κερδίσεις άλλα. αν το μάθεις κιόλας,εκτός πολης δεν θα σε πιάνει κανένας! στα στροφιλίκια θα μοιράζεις τσάγια Η γουρουνα ειναι ποιο επικινδυνη απο τα διτροχα... πολύ άνετα πετάτε γνώμες ρε παιδιά έχεις καβαλήσει atv μεγάλε?? και αν ναι που το έχει καβαλήσει? μήπως και το είπε ο ξάδερφος του κολλητού της φίλης του κουμπάρου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2011 μήπως και το είπε ο ξάδερφος του κολλητού της φίλης του κουμπάρου? Ναι, αυτος ακριβως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2011 Θανο το ειχα ποσταρει και στο παρελθον (δυστυχως δεν ειμαι σπιτι για να το ριξω μια και τωρα) βασει οδηγιας του υπουργειου μεταφορων οποιοδηποτε τετρατροχο οχημα ανω των 50cc οδηγειται με διπλωμα αυτοκινητου ενω κατω των 50cc οδηγειται με διπλωμα μοτοποδηλατου. :) Κατα τα αλλα συμφωνω απολυτα. σωστά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LexQ* 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2011 αφού δεν είσαι για δίτροχο,σημαίνει πως δεν τα πας και τόσο καλά στην οδήγηση δίτροχου? Οχι απλα τα λεφτα τα βαζουν οι δικοι μου και αυτοι εχουν τον πρωτο λογο στην επιλογη, αργοτερα οταν ειναι να αγορασω κατι με τα δικα μου χρηματα θα παω σε 2τροχο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LexQ* 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2011 Αλλος κανεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
julius4364 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2011 (τροποποιήθηκε) Στα λεφτα που διαθετεις οι πιο αξιολογες επιλογες ειναι η kymco mxu ή kxr και η aeon με τα cobra 320/350!εγω ειχα το cobra 350.αρκετα φιλοτιμο,σχετικα οικονομικο,με μηδεν βλαβες και στο βουνο οργωνε!Τελικη ταχυτητα γυρω στα 90-100 αναλογα με το γραναζωμα! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 13 , 2011 από τον julius4364 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2011 Eισαι μακρυα τι να σου κανω ...πουλαει ο κουνιαδος μου μια kymco mxu 300. Ποτε δεν την "πηγα" την οδηγηση της στην ασφαλτο... στο χωμα ομως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALEXANDER! 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2011 για αρχή να πάρεις κατι επώνυμο μιας και τα κινέζικα δεν εχουν κάλυψη ανταλλακτικών !! μια ωραία εμπειρία που εχω απο kymco mxu 300 απλα μην το σκεφτείς για τις αποστάσεις που λες ειναι πολυ κουραστικό καθώς και επικίνδυνο !! θα το καταλάβεις οταν το οδηγήσεις !! το επόμενο σημαντικό ειναι να εχει μεγάλους άξονες για μεγαλύτερη ευστάθεια ! πάρε κατι πάνω απο 300 κυβικά γιατι τα αλλα ειναι για παιδάκια.. να έχει σίγουρα πινακίδα για να μην μπλέξεις για εταιρίες κοιτα για sym-kymco αντε και καλές βόλτες ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas94 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2011 Για κανα buggy, γιατι δεν κοιτας??? Οδηγηση αυτοκινητου και αισθηση μηχανης. Πιστευω ειναι οτι πρεπει για αυτο που θες. Εγω εχω to vedim falcon 260, πολυ καλο, ανετο, και πολυ φαση το καλοκαιρι. Ειναι παρα πολυ ευκολο στην οδηγηση, και παρα πολυ ασφαλες. Βεβαια ειναι κινεζικο, οπως και πολες αλλες γουρουνες. Που συμαινει, δυσκολα βρισκεις ανταλακτικα. Και για να μην σου βγαλει προβληματα, θελει πολυ προσοχη, και λιγα ζορια. Και στο κατω κατω μπορεις αν γουσταρεις, να βαλεις μοτερ απο μοτο η απο αμαξι και να ξυριζει. Μετα δεν θα ναι αφαλες . Πιστευω για την περιπτωση σου, ειναι πολυ καλητερο απο οτι μια γουρουνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LexQ* 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2011 (τροποποιήθηκε) Για κανα buggy, γιατι δεν κοιτας??? Οδηγηση αυτοκινητου και αισθηση μηχανης. Πιστευω ειναι οτι πρεπει για αυτο που θες. Εγω εχω to vedim falcon 260, πολυ καλο, ανετο, και πολυ φαση το καλοκαιρι. Ειναι παρα πολυ ευκολο στην οδηγηση, και παρα πολυ ασφαλες. Βεβαια ειναι κινεζικο, οπως και πολες αλλες γουρουνες. Που συμαινει, δυσκολα βρισκεις ανταλακτικα. Και για να μην σου βγαλει προβληματα, θελει πολυ προσοχη, και λιγα ζορια. Και στο κατω κατω μπορεις αν γουσταρεις, να βαλεις μοτερ απο μοτο η απο αμαξι και να ξυριζει. Μετα δεν θα ναι αφαλες . Πιστευω για την περιπτωση σου, ειναι πολυ καλητερο απο οτι μια γουρουνα Για το παρκαρισμα σκεφτομαι περισσοτερο, γιατι να παρω buggy και οχι κανονικο αυτοκινητο?.. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 13 , 2011 από τον LexQ* Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas94 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 14 , 2011 από τον Κώστας Αντωνιάδης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannakis323 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2020 Παιδιά, σκέφτομαι και εγώ να πάρω ένα καλό γουρούνι εδώ για το χωριό (χρήση κυρίως offroad αλλά και σε άσφαλτο, δε πρόκειται να πάω ποτέ σε πόλη οπότε δε με νοιάζει και τόσο αν βγάζει πινακίδες ή όχι..) με budget γύρω στα 2000€ max! Περιμένω προτάσεις.. (Και μια γνώμη από όσους θέλουν.. Τι λέει η kymco kxr 250?) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostakis88 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2020 πριν 10 ώρες, το μέλος Giannakis323 έγραψε: Παιδιά, σκέφτομαι και εγώ να πάρω ένα καλό γουρούνι εδώ για το χωριό (χρήση κυρίως offroad αλλά και σε άσφαλτο, δε πρόκειται να πάω ποτέ σε πόλη οπότε δε με νοιάζει και τόσο αν βγάζει πινακίδες ή όχι..) με budget γύρω στα 2000€ max! Περιμένω προτάσεις.. (Και μια γνώμη από όσους θέλουν.. Τι λέει η kymco kxr 250?) https://mtgmotors.gr/motorbike-new/mtg-motors-atv-200 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες