Jump to content
LexQ*

Βοηθεια στην επιλογη ATV(γουρουνας)

Recommended Posts

Καλησπερα και απο μενα, αφου δεν καταφερω να παρω μηχανη που κινειται με 2 τροχους, λεω να στραφω στους 4ις.(λογο επικινδυνοτητας και προσφατων συμβαντων απο γνωστους).

Το budget μου ειναι μεχρι 3.000€, μπορει και λιγο παραπανω για καποια ευκερια.

Τωρα οσον αναφορα τη χρηση τη θελω για την πολη κυριως,

και το καλοκαιρι(που ερχετε κιολας) κανα ταξιδακι 100Km μεχρι το εξοχικο, δεν θα με χαλουσαν καi οff-road δυνατοτητες.

Υπαρχει κανενας περιορισμος στα κυβικα?(διαθετω διπλωμα αυτοκινητου).

*Ξερω οτι μια μηχανη θα ηταν πολυ καλυτερη επιλογη λογο ευελιξιας στην πολη κτλπ,

αλλα ή γουρουνα θα παρω ή καποιο μικρο αυτοκινητο.

Τροποποιήθηκε από τον LexQ*

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ειναι πιο επικινδυνη φυσικα, αν ομως δε κανεις καγκουριες εχει μεγαλη διαφορα,

ξερω εναν που εχει μια kymco 300αρα αυτοματη, δηλαδη αργο γρηγορο και οπισθεν, πολυ καλη η συγκεκριμενη και φθηνη πρεπει να ειναι, οσο για off road δυνατοτητες τον χασαμε στο βουνο :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η γουρουνα ειναι ποιο επικινδυνη απο τα διτροχα...

Ολοι αυτο λενε αλλα στ'αληθεια προσπαθω και δεν μπορω να το καταλαβω.

Στο ενα χρειαζεται ισορροπια στο αλλο οχι.

Κανεις δεν ειπε οτι θα παω να παρω αποτομη στροφη με 100km/h.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπαρχει κανενας περιορισμος στα κυβικα?(διαθετω διπλωμα αυτοκινητου). αλλά χρειάζεσαι δίπλωμα μοτοσυκλέτας + κράνος !

Τα τετράτροχα είναι πιο τεχνικά στην οδήγηση.

Λείπει βέβαια η αναγκαιότητα ισορροπίας, αλλά δεν έχουν καμμία σχέση με....όχημα.

Σκέψου το, πριν αγοράσεις. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θανο το ειχα ποσταρει και στο παρελθον (δυστυχως δεν ειμαι σπιτι για να το ριξω μια και τωρα) βασει οδηγιας του υπουργειου μεταφορων οποιοδηποτε τετρατροχο οχημα ανω των 50cc οδηγειται με διπλωμα αυτοκινητου ενω κατω των 50cc οδηγειται με διπλωμα μοτοποδηλατου. :)

Κατα τα αλλα συμφωνω απολυτα. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θανο το ειχα ποσταρει και στο παρελθον (δυστυχως δεν ειμαι σπιτι για να το ριξω μια και τωρα) βασει οδηγιας του υπουργειου μεταφορων οποιοδηποτε τετρατροχο οχημα ανω των 50cc οδηγειται με διπλωμα αυτοκινητου ενω κατω των 50cc οδηγειται με διπλωμα μοτοποδηλατου. :)

Δεν εχει αλλαξει τιποτα μεχρι σημερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αφού δεν είσαι για δίτροχο,σημαίνει πως δεν τα πας και τόσο καλά στην οδήγηση δίτροχου?

αν ναι,τότε η γουρούνα θα σου κάτσει κουτί.

αφού είσαι και για πόλη,φρόντισε να πάρεις μικρή μέχρι 300 για να μην ρουφάει πολύ

η κυμκο που είπε κάποιος παραπάνω είναι καλή λύση.

αλλιώς θα σου έλεγα για raptor!

το γουρούνι είναι εντελώς διαφορετική φάση απο την μηχανή και στην οδήγηση και στην αίσθηση.

σίγουρα θα χάσεις πολλά ωραία του δίτροχου,αλλά θα κερδίσεις άλλα.

αν το μάθεις κιόλας,εκτός πολης δεν θα σε πιάνει κανένας!

στα στροφιλίκια θα μοιράζεις τσάγια :tooth:

Η γουρουνα ειναι ποιο επικινδυνη απο τα διτροχα...

πολύ άνετα πετάτε γνώμες ρε παιδιά

έχεις καβαλήσει atv μεγάλε?? και αν ναι που το έχει καβαλήσει?

μήπως και το είπε ο ξάδερφος του κολλητού της φίλης του κουμπάρου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μήπως και το είπε ο ξάδερφος του κολλητού της φίλης του κουμπάρου?

Ναι, αυτος ακριβως! :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σωστά. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αφού δεν είσαι για δίτροχο,σημαίνει πως δεν τα πας και τόσο καλά στην οδήγηση δίτροχου?

Οχι απλα τα λεφτα τα βαζουν οι δικοι μου και αυτοι εχουν τον πρωτο λογο στην επιλογη,

αργοτερα οταν ειναι να αγορασω κατι με τα δικα μου χρηματα θα παω σε 2τροχο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα λεφτα που διαθετεις οι πιο αξιολογες επιλογες ειναι η kymco mxu ή kxr και η aeon με τα cobra 320/350!εγω ειχα το cobra 350.αρκετα φιλοτιμο,σχετικα οικονομικο,με μηδεν βλαβες και στο βουνο οργωνε!Τελικη ταχυτητα γυρω στα 90-100 αναλογα με το γραναζωμα!

Τροποποιήθηκε από τον julius4364

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eισαι μακρυα τι να σου κανω ...πουλαει ο κουνιαδος μου μια kymco mxu 300.

Ποτε δεν την "πηγα" την οδηγηση της στην ασφαλτο... στο χωμα ομως... :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για αρχή να πάρεις κατι επώνυμο μιας και τα κινέζικα δεν εχουν κάλυψη ανταλλακτικών !! μια ωραία εμπειρία που εχω απο kymco mxu 300

απλα μην το σκεφτείς για τις αποστάσεις που λες ειναι πολυ κουραστικό καθώς και επικίνδυνο !! θα το καταλάβεις οταν το οδηγήσεις !!

το επόμενο σημαντικό ειναι να εχει μεγάλους άξονες για μεγαλύτερη ευστάθεια !

πάρε κατι πάνω απο 300 κυβικά γιατι τα αλλα ειναι για παιδάκια..

να έχει σίγουρα πινακίδα για να μην μπλέξεις

για εταιρίες κοιτα για sym-kymco

αντε και καλές βόλτες !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για κανα buggy, γιατι δεν κοιτας??? Οδηγηση αυτοκινητου και αισθηση μηχανης. Πιστευω ειναι οτι πρεπει για αυτο που θες. Εγω εχω to vedim falcon 260, πολυ καλο, ανετο, και πολυ φαση το καλοκαιρι. Ειναι παρα πολυ ευκολο στην οδηγηση, και παρα πολυ ασφαλες. Βεβαια ειναι κινεζικο, οπως και πολες αλλες γουρουνες. Που συμαινει, δυσκολα βρισκεις ανταλακτικα. Και για να μην σου βγαλει προβληματα, θελει πολυ προσοχη, και λιγα ζορια. Και στο κατω κατω μπορεις αν γουσταρεις, να βαλεις μοτερ απο μοτο η απο αμαξι και να ξυριζει. Μετα δεν θα ναι αφαλες :2funny: . Πιστευω για την περιπτωση σου, ειναι πολυ καλητερο απο οτι μια γουρουνα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για κανα buggy, γιατι δεν κοιτας??? Οδηγηση αυτοκινητου και αισθηση μηχανης. Πιστευω ειναι οτι πρεπει για αυτο που θες. Εγω εχω to vedim falcon 260, πολυ καλο, ανετο, και πολυ φαση το καλοκαιρι. Ειναι παρα πολυ ευκολο στην οδηγηση, και παρα πολυ ασφαλες. Βεβαια ειναι κινεζικο, οπως και πολες αλλες γουρουνες. Που συμαινει, δυσκολα βρισκεις ανταλακτικα. Και για να μην σου βγαλει προβληματα, θελει πολυ προσοχη, και λιγα ζορια. Και στο κατω κατω μπορεις αν γουσταρεις, να βαλεις μοτερ απο μοτο η απο αμαξι και να ξυριζει. Μετα δεν θα ναι αφαλες :2funny: . Πιστευω για την περιπτωση σου, ειναι πολυ καλητερο απο οτι μια γουρουνα

Για το παρκαρισμα σκεφτομαι περισσοτερο, γιατι να παρω buggy και οχι κανονικο αυτοκινητο?.. :whistling:

Τροποποιήθηκε από τον LexQ*

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά, σκέφτομαι και εγώ να πάρω ένα καλό γουρούνι εδώ για το χωριό (χρήση κυρίως offroad αλλά και σε άσφαλτο, δε πρόκειται να πάω ποτέ σε πόλη οπότε δε με νοιάζει και τόσο αν βγάζει πινακίδες ή όχι..) με budget γύρω στα 2000€ max! Περιμένω προτάσεις.. (Και μια γνώμη από όσους θέλουν.. Τι λέει η kymco kxr 250?) 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 10 ώρες, το μέλος Giannakis323 έγραψε:

Παιδιά, σκέφτομαι και εγώ να πάρω ένα καλό γουρούνι εδώ για το χωριό (χρήση κυρίως offroad αλλά και σε άσφαλτο, δε πρόκειται να πάω ποτέ σε πόλη οπότε δε με νοιάζει και τόσο αν βγάζει πινακίδες ή όχι..) με budget γύρω στα 2000€ max! Περιμένω προτάσεις.. (Και μια γνώμη από όσους θέλουν.. Τι λέει η kymco kxr 250?) 

https://mtgmotors.gr/motorbike-new/mtg-motors-atv-200

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα