Jump to content
Sign in to follow this  
_daemon_

Τα πάντα σχετικά με το δίπωμα μοτοποδηλάτου!

Recommended Posts

θα τα προλάβεις φίλε!!! Είναι πολύ πολύ εύκολα!!!!! Και απο τη στιγμή που είναι για κάτι που γουστάρεις και δεν είναι μάθημα του σχολείου να δείς πόσο ευχάριστο και εύκολο θα σου φανεί το βιβλίο!!!! Πάρε και κανένα φιλαράκι να σε βοηθήσει όταν τελειώσεις το διάβασμα να σου κάνει ερωτήσεις!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οντος ευκολα ειναι. Έχει και πλάκα. Βοηθαει και το προγραμα testdrive.

Αντε να προλαβω να παρω το διπλώμα να γυρισω κανα νησάκι το καλοκαίρι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν πας να δώσεις για δίπλωμα για μηχανάκι 50 κυβικών και πας με μηχανάκι 125 (Κανα Innova, κανα Crypton, κανα Zed.. :P) θα κάνουν τα στραβά μάτια ή θα υπάρξει πρόβλημα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο οτι θυμαμαι πρεπει να ειναι 50αρι να εχει τουλαχιστον αριστερο καθρεπτη και ανανεωμενη αδεια !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΕΔΕΣ ΘΕΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΣ....!!!ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΟΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ 50cc ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 Η ΤΟΥ ΕΝΟΣ?

ΕΙΜΑΙ 17 ΧΡΟΝΩΝ....ΠΕΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ξερω μονο του ενος γιατι θα παω να βγαλω σε 1-2 βδομαδες.Θα απαντησω οταν δω ποσοι θα υπογραψουν =)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΠΕΔΕΣ ΘΕΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΣ....!!!ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΟΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ 50cc ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 Η ΤΟΥ ΕΝΟΣ?

Παίζει δηλαδή να υπογράψει ο ένας σου γονιός και να μην υπογράψει ο άλλος; θα σκοτωθούν μετά... Οπότε είτε χρειάζεται μία είτε δύο το ίδιο είναι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και των δυο!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και των δυο φιλαρακι..................

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και οσο για την υποχρεωση σιγα δεν ειναι τιποτα μου πληρωνεις ολη την εβδομαδα στην Κρητη :P :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έκδοση άδειας οδήγησης μοτοποδηλάτου για υποψήφιους που στερούνται άδειας οδήγησης αυτοκινήτου

NOMIKH ΔΙΑΤΑΞΗ Aρθρο 94 Ν. 2696/1999 (57/Α`)

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Τμήματα Τροχαίας και Αστυνομικά Τμήματα που χειρίζονται θέματα Τροχαίας

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

(1) Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

(2) Φωτοαντίγραφο εγγράφου Δ.Ο.Υ. από το οποίο να προκύπτει ο Α.Φ.Μ.

(3) Πιστοποιητικό οφθαλμίατρου και παθολόγου που είναι συμβεβλημένοι με τις κατά τόπους Δ/νσεις Συγκοινωνιών των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων.

(4) Δύο (2) έγχρωμες φωτογραφίες.

(5) Υπεύθυνη δήλωση και των δύο γονέων (σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος είναι ανήλικος, -16 ετών και άνω-) με θεωρημένο το γνήσιο υπογραφής ότι συναινούν για την έκδοση της άδειας οδήγησης.

(6) Παράβολο από την Εθνική Τράπεζα 64 Ευρώ.

(7) Ένσημο ΕΛ.ΑΣ. 3 Ευρώ και Μ.Τ.Σ. 3 Ευρώ (όταν περάσει τις εξετάσεις).

(8) Διπλότυπο 7,40 Ευρώ από Δημόσιο Ταμείο (όταν περάσει τις εξετάσεις).

? Για κατόχους άδειας οδήγησης μοτοποδηλάτου άνω των 65 ετών ισχύει για 3 έτη και ανανεώνεται μετά από Ιατρική εξέταση.

? Η διαδικασία διεκπεραιώνεται και μέσω Κ.Ε.Π.

ενα :ok: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην :worthy: :worthy: Μαρυλι :worthy: :worthy: η οποια διαφωτισε παρα πολλους εδω με αυτο το θεμα.ολα τα παραπανω αυτη εκατσε και τα βρηκε!!! :yahoo::thumbsup::_thumbsup::_rock-on:

Τροποποιήθηκε από τον b-lee

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ ρε πέδες για τις πληροφορίες.. :_thumbsup: .και εγώ είχα ακούσει οτι θέλει και των δύο...αλλά δεν ήμουν σίγουρος...επίσης ένας...να μην τον χαρακτηρίσω καλύτερα σε μια σχολή οδηγών μου είπε ότι απ την στιγμή που είμαι 17 μπορώ και μόνος μου και δεν χρειάζομαι υπογραφές...Α και viper4 ναι..κάτι τέτοιο ήλπιζα και αν γινόταν φασαρία θα κανονιζόταν...δλδ αυτό που πρέπει να καταφέρω τώρα είναι να ψήσω τον πατέρα μου που μου λέει τα δικά του... <_< Hlias πόλύ θα το ήθελα ρε μεγάλε αλλά έχω λιώσει στη δουλειά για να πάω κι εγώ καμοιά διακοπούλα :P :P :D Τέλος πάντων θα έχετε νέα για το αν τα κατάφερα (όχι οτι σας ενδιαφέρει :fool: ) σε λίγες μέρες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Geia sas.... tha ithela boitheia peri diplomatos 50 cc...pou mporo na to bgalo...

poso kostizei kai ti xreiazetai.....to thelo g t kalokairi....to prolabaino?? euxaristo prokatabolika! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην τροχαία το βγάζεις με πολύ λίγα χρήματα, απότι θυμάμαι λιγότερα από 100 ευρώ. Για το θέμα του χρόνου έδοσης εξαρτάται από την τροχαία που θα πέσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καστορα αν ειναι δυνατον κανε μια αναζητηση πρωτα γαιτι το θεμα εχει ξαναπαιξει παρα πολλες φορες.η αναζητηση βρισκετε πανω δεξια.Αν δεν βρεις κατι...τοτε ξαναποσταρε εω για να βοηθησουμε...απαραιτητη προ'υ'ποθεση να εχεις κλεισει τα 16 σου χρονια :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
καστορα αν ειναι δυνατον κανε μια αναζητηση πρωτα γαιτι το θεμα εχει ξαναπαιξει παρα πολλες φορες.η αναζητηση βρισκετε πανω δεξια.Αν δεν βρεις κατι...τοτε ξαναποσταρε εω για να βοηθησουμε...απαραιτητη προ'υ'ποθεση να εχεις κλεισει τα 16 σου χρονια :)

κοιτα ....πολυ απλα δεν μπαινεις στον κοπο να απαντησεις. ^_^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Plz καποιος που εδωσε προσφατα για πενηνταρι ας μας πει τι ακριβως σε βαζουν να κανεις!!! εννοω στην οδηγηση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε βάζουν να πας μια μικρή ευθεία ανάμεσα από κάτι ξυλάκια και πρέπει να μην τα ακουμπήσεις. Μετά σε βάζουν να περάσεις με οχτάρια κάτι κώνους με φλας και έτσι.. τίποτα ιδιαίτερο. Γελοίο είναι! Μόνο κάτι γκομενίτσες κόβονται μια στο τόσο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...δεν ξερω, με τ αγχος της στιγμης δυσκολο μ ακουγεται...:/ καλη επιτυχια Λακη...Τα σηματα 30 ερωτησεις ειναι?

Τροποποιήθηκε από τον cityzen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...To προβλημα ειναι οτι απο μηχανακια οδηγαω πολυ σπανια ενα 125μοντενας αλλα μια στο τοσο :huh: <_< Καλυτερα ειναι να πας με κανα αυτοματο ετσι???...Επισης κατι ασχετο!Αν δεν εχεισ διπλωμα ως την τροχαια πως το παω??? :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
...To προβλημα ειναι οτι απο μηχανακια οδηγαω πολυ σπανια ενα 125μοντενας αλλα μια στο τοσο :huh: <_< Καλυτερα ειναι να πας με κανα αυτοματο ετσι???...Επισης κατι ασχετο!Αν δεν εχεισ διπλωμα ως την τροχαια πως το πας??? :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα