KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2008 θα τα προλάβεις φίλε!!! Είναι πολύ πολύ εύκολα!!!!! Και απο τη στιγμή που είναι για κάτι που γουστάρεις και δεν είναι μάθημα του σχολείου να δείς πόσο ευχάριστο και εύκολο θα σου φανεί το βιβλίο!!!! Πάρε και κανένα φιλαράκι να σε βοηθήσει όταν τελειώσεις το διάβασμα να σου κάνει ερωτήσεις!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slayer7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2008 Οντος ευκολα ειναι. Έχει και πλάκα. Βοηθαει και το προγραμα testdrive. Αντε να προλαβω να παρω το διπλώμα να γυρισω κανα νησάκι το καλοκαίρι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2008 Αν πας να δώσεις για δίπλωμα για μηχανάκι 50 κυβικών και πας με μηχανάκι 125 (Κανα Innova, κανα Crypton, κανα Zed.. :P) θα κάνουν τα στραβά μάτια ή θα υπάρξει πρόβλημα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koniordos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2008 απο οτι θυμαμαι πρεπει να ειναι 50αρι να εχει τουλαχιστον αριστερο καθρεπτη και ανανεωμενη αδεια !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mikebike 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 ΠΕΔΕΣ ΘΕΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΣ....!!!ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΟΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ 50cc ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 Η ΤΟΥ ΕΝΟΣ? ΕΙΜΑΙ 17 ΧΡΟΝΩΝ....ΠΕΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiorgosBMW 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 Εφόσον είσαι ανήλικος θέλει συγκατάθεση γονέα (νομίζω και των δύο). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Crypton 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 Εγω ξερω μονο του ενος γιατι θα παω να βγαλω σε 1-2 βδομαδες.Θα απαντησω οταν δω ποσοι θα υπογραψουν =) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 ΠΕΔΕΣ ΘΕΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΣ....!!!ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΟΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ 50cc ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 Η ΤΟΥ ΕΝΟΣ? ΕΙΜΑΙ 17 ΧΡΟΝΩΝ....ΠΕΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ??? Παίζει δηλαδή να υπογράψει ο ένας σου γονιός και να μην υπογράψει ο άλλος; θα σκοτωθούν μετά... Οπότε είτε χρειάζεται μία είτε δύο το ίδιο είναι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dare-Devil 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2008 ΠΕΔΕΣ ΘΕΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΣ....!!!ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΟΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ 50cc ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 Η ΤΟΥ ΕΝΟΣ? ΕΙΜΑΙ 17 ΧΡΟΝΩΝ....ΠΕΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ??? Και των δυο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2008 και των δυο φιλαρακι.................. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και οσο για την υποχρεωση σιγα δεν ειναι τιποτα μου πληρωνεις ολη την εβδομαδα στην Κρητη :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2008 Και των δυο!!!! :yes: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
b-lee 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2008 (τροποποιήθηκε) Έκδοση άδειας οδήγησης μοτοποδηλάτου για υποψήφιους που στερούνται άδειας οδήγησης αυτοκινήτου NOMIKH ΔΙΑΤΑΞΗ Aρθρο 94 Ν. 2696/1999 (57/Α`) ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Τμήματα Τροχαίας και Αστυνομικά Τμήματα που χειρίζονται θέματα Τροχαίας ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ (1) Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας. (2) Φωτοαντίγραφο εγγράφου Δ.Ο.Υ. από το οποίο να προκύπτει ο Α.Φ.Μ. (3) Πιστοποιητικό οφθαλμίατρου και παθολόγου που είναι συμβεβλημένοι με τις κατά τόπους Δ/νσεις Συγκοινωνιών των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων. (4) Δύο (2) έγχρωμες φωτογραφίες. (5) Υπεύθυνη δήλωση και των δύο γονέων (σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος είναι ανήλικος, -16 ετών και άνω-) με θεωρημένο το γνήσιο υπογραφής ότι συναινούν για την έκδοση της άδειας οδήγησης. (6) Παράβολο από την Εθνική Τράπεζα 64 Ευρώ. (7) Ένσημο ΕΛ.ΑΣ. 3 Ευρώ και Μ.Τ.Σ. 3 Ευρώ (όταν περάσει τις εξετάσεις). (8) Διπλότυπο 7,40 Ευρώ από Δημόσιο Ταμείο (όταν περάσει τις εξετάσεις). ? Για κατόχους άδειας οδήγησης μοτοποδηλάτου άνω των 65 ετών ισχύει για 3 έτη και ανανεώνεται μετά από Ιατρική εξέταση. ? Η διαδικασία διεκπεραιώνεται και μέσω Κ.Ε.Π. ενα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην :worthy: Μαρυλι :worthy: η οποια διαφωτισε παρα πολλους εδω με αυτο το θεμα.ολα τα παραπανω αυτη εκατσε και τα βρηκε!!! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 20 , 2008 από τον b-lee Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mikebike 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2008 Ευχαριστώ ρε πέδες για τις πληροφορίες.. .και εγώ είχα ακούσει οτι θέλει και των δύο...αλλά δεν ήμουν σίγουρος...επίσης ένας...να μην τον χαρακτηρίσω καλύτερα σε μια σχολή οδηγών μου είπε ότι απ την στιγμή που είμαι 17 μπορώ και μόνος μου και δεν χρειάζομαι υπογραφές...Α και viper4 ναι..κάτι τέτοιο ήλπιζα και αν γινόταν φασαρία θα κανονιζόταν...δλδ αυτό που πρέπει να καταφέρω τώρα είναι να ψήσω τον πατέρα μου που μου λέει τα δικά του... <_< Hlias πόλύ θα το ήθελα ρε μεγάλε αλλά έχω λιώσει στη δουλειά για να πάω κι εγώ καμοιά διακοπούλα :P :P :D Τέλος πάντων θα έχετε νέα για το αν τα κατάφερα (όχι οτι σας ενδιαφέρει ) σε λίγες μέρες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kastoras 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2008 Geia sas.... tha ithela boitheia peri diplomatos 50 cc...pou mporo na to bgalo... poso kostizei kai ti xreiazetai.....to thelo g t kalokairi....to prolabaino?? euxaristo prokatabolika! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2008 Στην τροχαία το βγάζεις με πολύ λίγα χρήματα, απότι θυμάμαι λιγότερα από 100 ευρώ. Για το θέμα του χρόνου έδοσης εξαρτάται από την τροχαία που θα πέσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
b-lee 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2008 καστορα αν ειναι δυνατον κανε μια αναζητηση πρωτα γαιτι το θεμα εχει ξαναπαιξει παρα πολλες φορες.η αναζητηση βρισκετε πανω δεξια.Αν δεν βρεις κατι...τοτε ξαναποσταρε εω για να βοηθησουμε...απαραιτητη προ'υ'ποθεση να εχεις κλεισει τα 16 σου χρονια :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kastoras 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2008 eimai kainourios sto my bike k oute kan to skeftika g anazitisi..eimai 19 xronon...thanks pantos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kastoras 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2008 καστορα αν ειναι δυνατον κανε μια αναζητηση πρωτα γαιτι το θεμα εχει ξαναπαιξει παρα πολλες φορες.η αναζητηση βρισκετε πανω δεξια.Αν δεν βρεις κατι...τοτε ξαναποσταρε εω για να βοηθησουμε...απαραιτητη προ'υ'ποθεση να εχεις κλεισει τα 16 σου χρονια :) κοιτα ....πολυ απλα δεν μπαινεις στον κοπο να απαντησεις. ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cityzen 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2008 Plz καποιος που εδωσε προσφατα για πενηνταρι ας μας πει τι ακριβως σε βαζουν να κανεις!!! εννοω στην οδηγηση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2008 σε βάζουν να πας μια μικρή ευθεία ανάμεσα από κάτι ξυλάκια και πρέπει να μην τα ακουμπήσεις. Μετά σε βάζουν να περάσεις με οχτάρια κάτι κώνους με φλας και έτσι.. τίποτα ιδιαίτερο. Γελοίο είναι! Μόνο κάτι γκομενίτσες κόβονται μια στο τόσο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2008 b-lee εχει δίκιο.. Δίνω δίπλωμα αυτές τις μέρες και είναι όπως τα είπε ακριβώς.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cityzen 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2008 (τροποποιήθηκε) ...δεν ξερω, με τ αγχος της στιγμης δυσκολο μ ακουγεται...:/ καλη επιτυχια Λακη...Τα σηματα 30 ερωτησεις ειναι? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 30 , 2008 από τον cityzen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2008 μην ανησυχείς αν οδηγάς γενικά τα έχεις εύκολα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cityzen 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2008 ...To προβλημα ειναι οτι απο μηχανακια οδηγαω πολυ σπανια ενα 125μοντενας αλλα μια στο τοσο <_< Καλυτερα ειναι να πας με κανα αυτοματο ετσι???...Επισης κατι ασχετο!Αν δεν εχεισ διπλωμα ως την τροχαια πως το παω??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cityzen 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2008 ...To προβλημα ειναι οτι απο μηχανακια οδηγαω πολυ σπανια ενα 125μοντενας αλλα μια στο τοσο <_< Καλυτερα ειναι να πας με κανα αυτοματο ετσι???...Επισης κατι ασχετο!Αν δεν εχεισ διπλωμα ως την τροχαια πως το πας??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες