vagelino46 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Αφου την προυγουμενη φορα ηταν πολυ καλα τι θα λεγατε αυριο Πεμπτη στο παντα φιλοξενο voir κατα τις 8? Αντε να μαζευομαστε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Προσωπικα μπορω αλλα δεν νομιζω να μπορουν τα αλλα παιδια και ειδικα ο Γιωργαρας που κανει τα κουμαντα με τα τραπεζια και την εξυπηρετηση... Βαγγελη σε χαίρομαι ρε φιλε που αν και δεν μπορείς να μας έρχεσαι συχνά γουστάρεις τη παρεα μας και ανοίγεις και θεμα για καφεδοσυναντηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Πέμπτη μπορώ Παρασκευή ΧΛΩΜΟ αλλά μην μασάτε (μπορείτε και χωρίς ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Εγώ αυτή την εβδομάδα είμαι ευέλικτος, ότι πει η πλειοψηφία. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Εγώ αυτή την εβδομάδα είμαι ευέλικτος, ότι πει η πλειοψηφία. :) Eσυ δεν μπορεις Πεμπτη.. πρεπει να ερθει Αθηνα να ανοιξεις το μαγαζι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Σωστά! Το ξέχασα! Θα το ανοίξω και θα φύγω. Μη σπάσουμε την παράδοση! Αφού όποτε βρίσκεστε στο μαγαζί μου, εγώ δεν είμαι εκεί! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Σωστά! Το ξέχασα! Θα το ανοίξω και θα φύγω. Μη σπάσουμε την παράδοση! Αφού όποτε βρίσκεστε στο μαγαζί μου, εγώ δεν είμαι εκεί! ελα ντε πως το καταφερνεις αυτο ρε συ παντα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Ακυρο εν τελει απο μενα, δν μπορω αυριο απογευμα, ειχα κανονισει δουλιτσα κ το ξεχασα. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gevo 200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 έεεεεεεεεεεεεερχομαι ..........:D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Δυσκολο και για μενα αν δεν το ξερω εγκαιρως να κανονισω ρεπο...Θα πεταχτω για ενα γεια αμα κατσει προς τα εκει παραγγελια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelino46 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2011 up Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gevo 200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2011 τι θα καμωθεί στο τέλος ; για πείται ...να περάσω να δω τίς φάτσες σας ή μπα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2011 Τελικά είναι σήμερα ή αύριο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2011 Δεν καταλαβαίνω τον προβληματισμό σας... Το θέμα γράφει για Πέμπτη... Άλλοι έγραψαν ότι μπορούν κι άλλοι ότι δεν μπορούν... Κανένας δεν πρότεινε καμία εναλλακτική... Γιατί αναρωτιέστε πότε θα γίνει η συνάντηση (και αν θα γίνει;...). Είναι υγιές λίγες ώρες πριν να αναρωτιόμαστε αν θα γίνει συνάντηση;.. Δεν είναι τηλέφωνο το φόρουμ!!! Προκαλείται μία ασάφεια που αποτρέπει ακόμη κι εμένα που δεν έχω πρόβλημα χρόνου αυτήν την εβδομάδα... Να ξεκινήσω για το πήγαινε - έλα ή να κάτσω στη ζέστη μου;... Από τη στιγμή που όποιος άνοιξε το θέμα ανέφερε μία μέρα και δεν έχει αναφερθεί καμία εναλλακτική πιστεύω ότι όσοι μπορούμε πάμε την ημέρα, την ώρα και στο μέρος που προτάθηκαν. Εκτός αν κάποιος προτείνει άλλη μέρα / ώρα / μέρος / οτιδήποτε διαφορετικό τέλος πάντων και υπάρξουν ταυτόχρονα και απαντήσεις που να συμφωνούν με την εναλλακτική πρόταση. Αυτό που γίνεται όμως τώρα δεν είναι υγιές... καταστρέφει συναντήσεις. Κάνει ακόμη και τους 2-3 που μπορούν να πάνε να σκέφτονται αν πρέπει να πάνε, αν κατάλαβαν καλά, αν θα βρουν κανέναν ή αν θα είναι τζάμπα ο κόπος.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2011 Ωραια ητανε!!! (Τα 12 λεπτα που καθισα δλδ, καθοτι λουφαριστος απο παραγγελια) :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 Την επομενη εβδομαδα παμε ξανα ποιο δυναμικά Τεταρτη ή παρασκευη. Θα μπει θεμα απο Δευτερα βραδυ να το δουνε ολοι. Βαγγελη μην μας στήσεις φιλε, sorry που δεν μπορεσα να ερθω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 Την επομενη εβδομαδα παμε ξανα ποιο δυναμικά Τεταρτη ή παρασκευη. Θα μπει θεμα απο Δευτερα βραδυ να το δουνε ολοι. Βαγγελη μην μας στήσεις φιλε, sorry που δεν μπορεσα να ερθω Μαλλον για Παρασκευη ψιλοειπαμε...Να ανεβασουμε θεμα απο το ΣΚ να ειμαστε προετοιμασμενοι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gevo 200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 καλή φάση ...ωραίοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 Ήταν ωραία έκπληξη για μένα γυρνόντας από το μάθημα, που δεν είχα μπει στο φορουμ χθες και δεν είχα πάρει πρέφα το thread, να πιω λεμονίτα a la mybike :) Προσωπικα μπορω αλλα δεν νομιζω να μπορουν τα αλλα παιδια και ειδικα ο Γιωργαρας που κανει τα κουμαντα με τα τραπεζια και την εξυπηρετηση... Βαγγελη σε χαίρομαι ρε φιλε που αν και δεν μπορείς να μας έρχεσαι συχνά γουστάρεις τη παρεα μας και ανοίγεις και θεμα για καφεδοσυναντηση. Αχ πόσο με σκέφτεται το αγόρι αυτό! Για αυτό θα τον αποκαταστήσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 Ωραίος ο καφές! Ωραία η παρέα! Γεράσιμε χάρηκα για τη γνωριμία. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gevo 200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 Ωραίος ο καφές! Ωραία η παρέα! Γεράσιμε χάρηκα για τη γνωριμία. :) το αυτό Αλέξανδρε και Βαγγελίνο και Ιιιιιιιααααααμαχάκια999 και Γιώργο ...ερε και να μην φόραγα μπουφαν μηχανής ωραίοι λέμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 Ήταν ωραία έκπληξη για μένα γυρνόντας από το μάθημα, που δεν είχα μπει στο φορουμ χθες και δεν είχα πάρει πρέφα το thread, να πιω λεμονίτα a la mybike :) Καλά, στην Αθήνα κάνατε την συνάντηση; Γιατί απο όσο θυμάμαι, στην ΣαΛΛΛονίκη δέν έχει ούτε λεμονίτες ούτε πορτοκαλίτες...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 Την Παρασκευή θα υπάρξει και μεταμεσονύκτια ¨συναντηση¨........οποτε κανονίστε το για αλλη μέρα αν θέλετε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 Καλά, στην Αθήνα κάνατε την συνάντηση; Γιατί απο όσο θυμάμαι, στην ΣαΛΛΛονίκη δέν έχει ούτε λεμονίτες ούτε πορτοκαλίτες...... Δεν το περίμενα αυτό από μένα... :wallbash: :wallbash: :wallbash: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 Δεν το περίμενα αυτό από μένα... :wallbash: :wallbash: :wallbash: Και λίγο βάζεις...................... αν ήμουν εκεί, θα είχε και και και άκους εκεί, λεμονίτα στη ΣαΛΛΛονίκη........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες