Jump to content
vagelino46

Βορεια καφεδοκατασταση

Recommended Posts

Αφου την προυγουμενη φορα ηταν πολυ καλα τι θα λεγατε αυριο Πεμπτη στο παντα φιλοξενο voir κατα τις 8?:cheers:

Αντε να μαζευομαστε:clapping2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Προσωπικα μπορω αλλα δεν νομιζω να μπορουν τα αλλα παιδια και ειδικα ο Γιωργαρας που κανει τα κουμαντα με τα τραπεζια και την εξυπηρετηση...

Βαγγελη σε χαίρομαι ρε φιλε που αν και δεν μπορείς να μας έρχεσαι συχνά γουστάρεις τη παρεα μας και ανοίγεις και θεμα για καφεδοσυναντηση. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ αυτή την εβδομάδα είμαι ευέλικτος, ότι πει η πλειοψηφία. :)

Eσυ δεν μπορεις Πεμπτη.. πρεπει να ερθει Αθηνα να ανοιξεις το μαγαζιuglystupid2.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστά! Το ξέχασα! :2funny:

Θα το ανοίξω και θα φύγω. Μη σπάσουμε την παράδοση! Αφού όποτε βρίσκεστε στο μαγαζί μου, εγώ δεν είμαι εκεί! :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστά! Το ξέχασα! :2funny:

Θα το ανοίξω και θα φύγω. Μη σπάσουμε την παράδοση! Αφού όποτε βρίσκεστε στο μαγαζί μου, εγώ δεν είμαι εκεί! :crazy:

2funny.gif2funny.gif

ελα ντε πως το καταφερνεις αυτο ρε συ παντα;2funny.gifcheers.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακυρο εν τελει απο μενα, δν μπορω αυριο απογευμα, ειχα κανονισει δουλιτσα κ το ξεχασα. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυσκολο και για μενα αν δεν το ξερω εγκαιρως να κανονισω ρεπο...Θα πεταχτω για ενα γεια αμα κατσει προς τα εκει παραγγελια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν καταλαβαίνω τον προβληματισμό σας...

Το θέμα γράφει για Πέμπτη...

Άλλοι έγραψαν ότι μπορούν κι άλλοι ότι δεν μπορούν...

Κανένας δεν πρότεινε καμία εναλλακτική...

Γιατί αναρωτιέστε πότε θα γίνει η συνάντηση (και αν θα γίνει;...).

Είναι υγιές λίγες ώρες πριν να αναρωτιόμαστε αν θα γίνει συνάντηση;..

Δεν είναι τηλέφωνο το φόρουμ!!!

Προκαλείται μία ασάφεια που αποτρέπει ακόμη κι εμένα που δεν έχω πρόβλημα χρόνου αυτήν την εβδομάδα...

Να ξεκινήσω για το πήγαινε - έλα ή να κάτσω στη ζέστη μου;...

Από τη στιγμή που όποιος άνοιξε το θέμα ανέφερε μία μέρα και δεν έχει αναφερθεί καμία εναλλακτική πιστεύω ότι όσοι μπορούμε πάμε την ημέρα, την ώρα και στο μέρος που προτάθηκαν. Εκτός αν κάποιος προτείνει άλλη μέρα / ώρα / μέρος / οτιδήποτε διαφορετικό τέλος πάντων και υπάρξουν ταυτόχρονα και απαντήσεις που να συμφωνούν με την εναλλακτική πρόταση.

Αυτό που γίνεται όμως τώρα δεν είναι υγιές... καταστρέφει συναντήσεις. Κάνει ακόμη και τους 2-3 που μπορούν να πάνε να σκέφτονται αν πρέπει να πάνε, αν κατάλαβαν καλά, αν θα βρουν κανέναν ή αν θα είναι τζάμπα ο κόπος.... :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραια ητανε!!! (Τα 12 λεπτα που καθισα δλδ, καθοτι λουφαριστος απο παραγγελια) :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την επομενη εβδομαδα παμε ξανα ποιο δυναμικά Τεταρτη ή παρασκευη. Θα μπει θεμα απο Δευτερα βραδυ να το δουνε ολοι. Βαγγελη μην μας στήσεις φιλε, sorry που δεν μπορεσα να ερθω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την επομενη εβδομαδα παμε ξανα ποιο δυναμικά Τεταρτη ή παρασκευη. Θα μπει θεμα απο Δευτερα βραδυ να το δουνε ολοι. Βαγγελη μην μας στήσεις φιλε, sorry που δεν μπορεσα να ερθω

Μαλλον για Παρασκευη ψιλοειπαμε...Να ανεβασουμε θεμα απο το ΣΚ να ειμαστε προετοιμασμενοι... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ήταν ωραία έκπληξη για μένα γυρνόντας από το μάθημα, που δεν είχα μπει στο φορουμ χθες και δεν είχα πάρει πρέφα το thread, να πιω λεμονίτα a la mybike :)

Προσωπικα μπορω αλλα δεν νομιζω να μπορουν τα αλλα παιδια και ειδικα ο Γιωργαρας που κανει τα κουμαντα με τα τραπεζια και την εξυπηρετηση...

Βαγγελη σε χαίρομαι ρε φιλε που αν και δεν μπορείς να μας έρχεσαι συχνά γουστάρεις τη παρεα μας και ανοίγεις και θεμα για καφεδοσυναντηση. :_thumbsup:

Αχ πόσο με σκέφτεται το αγόρι αυτό! Για αυτό θα τον αποκαταστήσω :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίος ο καφές! Ωραία η παρέα!

Γεράσιμε χάρηκα για τη γνωριμία. :)

το αυτό Αλέξανδρε και Βαγγελίνο και Ιιιιιιιααααααμαχάκια999 και Γιώργο :thumbsup:

...ερε και να μην φόραγα μπουφαν μηχανής :_zeppelin:

ωραίοι λέμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ήταν ωραία έκπληξη για μένα γυρνόντας από το μάθημα, που δεν είχα μπει στο φορουμ χθες και δεν είχα πάρει πρέφα το thread, να πιω λεμονίτα a la mybike :)

Καλά, στην Αθήνα κάνατε την συνάντηση; Γιατί απο όσο θυμάμαι, στην ΣαΛΛΛονίκη δέν έχει ούτε λεμονίτες ούτε πορτοκαλίτες...... whistling.gif

laugh.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την Παρασκευή θα υπάρξει και μεταμεσονύκτια ¨συναντηση¨........οποτε κανονίστε το για αλλη μέρα αν θέλετε..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά, στην Αθήνα κάνατε την συνάντηση; Γιατί απο όσο θυμάμαι, στην ΣαΛΛΛονίκη δέν έχει ούτε λεμονίτες ούτε πορτοκαλίτες...... whistling.gif

laugh.gif

Δεν το περίμενα αυτό από μένα...

:wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν το περίμενα αυτό από μένα...

:wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Και λίγο βάζεις...................... αν ήμουν εκεί, θα είχε και bash.gif και vava.gif και whip.gif

άκους εκεί, λεμονίτα στη ΣαΛΛΛονίκη...........plaf.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα