gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2011 Τι λες; Τι σχεση εχει η θανατικη ποινη με το αν ο αστυνομικος εχεις το δικαιωμα να ανταποδωσει τα πυρα.. Δεν γινεται αυτο που λες.. απο την στιγμη που ο αλλος ανοιξει πυρ ο αστυνομικος εχει καθε δικαιωμα να ανοιξει και αυτος και αν μπορει ακομα και να τον πληγωσει θανασιμα. Αλλο θανατικη ποινη απο τα δικαστηρια και αλλο θανατος απο ανταλλαγη πυροβολισμων. Εσυ δηλαδη πες οτι δεχεσαι πυροβολισμους και εχεις και εσυ οπλο (κυνηγιτικο , ο,τι θες) , απο την στιγμη που σε βαραει δεν θα κανεις αντεπιθεση με σκοπο να τον πληγωσεις/σκοτωσεις; Απαντησε μου σε παρακαλω στην ερωτηση που διαφωνεις μαζι μου δεν καταλαβα?εγω σου λεω για την αξια της ανθρωπινης ζωης και εσυ μου λες αν εχει δικαιωμα ο αστυνομικος να ανταποδωσει πυρα!και βεβαια ναι!!αλλα αν ειναι καλυμενος και δεν κινδυνευει η ζωη του η η ζωη αλλου ανθρωπου αμεσα δεν τον σκοτωνει! διαβασε το κειμενο μου ολο μαζι χωρις να κοβεις προτασεις και οτι δεν καταλαβαινεις να στο εξηγησω ηλια μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ωραια, κοιτα στο πρωτο ποστ διατυπωσες αλλο πραγμα σε σχεση με αυτο που εγραψες στο δευτερο κοιτα τι θα κανω πιο εντονο και θα καταλαβεις Λες στο πρωτο κειμενο αυτο που εγω ξερω ειναι οτι ακομα και αν δεχθουν πυρα αστυνομικοι απο κακοποιους και δεν κινδυνευουν λογω οτι ειναι καλυμενοι προσπαθουν θεωροντας την ανθρωπινη ζωη ως το πολιτιμοτερο αγαθο να μην του την αφερεσουν αν και θα μπορουσαν γιατι ειναι ανθρωποι....η ιδια η πολητεια [οργανωμενη κοινωνια]εχει καταργησει την θανατικη ποινη.... δεν μπορω να καταλαβω πως ορισμενοι δεχονται σαν φυσικο γεγονος το καθαρισμα των πολιτσμανων επειδη λεει ηξεραν τον κινδυνο! τι να πω.....ας σταματησω εδω γιατι παλι πως μπορεις να αντιπαρατεθεις με λογικα επιχειρηματα σε σκεψεις παραλογες,ιδεολογιες που εχουν καταλοιπα απο χουντες ολοκληρωτικα καθεστωτα και φασιζουσες νοοτροπιες! ο θεος ας μας βοειθηση η καλητερα ας τους βοειθησει να βρουν λιγη αγαπη στην ζωη τους και μας απο αυτους!!!!!!!! Δηλαδη, Αν ο αστυνομικος ειναι καλυμενος και παρολα αυτα εχει την ευκαιρια να σκοτωσει τον κακοποιο δεν το κανει γιατι θα σεβαστει την ζωη του κακοποιου. Εδω στο δευτερο κοιτα τι διαφορα εχει σε σχεση με το πρωτο αλλα αν ειναι καλυμενος και δεν κινδυνευει η ζωη του η η ζωη αλλου ανθρωπου αμεσα δεν τον σκοτωνει! διαβασε το κειμενο μου ολο μαζι χωρις να κοβεις προτασεις και οτι δεν καταλαβαινεις να στο εξηγησω ηλια μου! Αλλου ανθρωπου, ποιου; λογικα εννοεις οχι του κακοποιου αλλα καποιου αλλου ασχετου πολιτη σωστα; Υ.Γ. Δεν κοβω προτασεις για να κανω μια μανουρα....κοβω την προταση για να ειναι πιο ξεκαθαρο τι θελω να τονισω.. Τα διαβαζω ολα και δεν κανω περικοπες για να με συμφερει Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2011 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2011 Ωραια, κοιτα στο πρωτο ποστ διατυπωσε αλλο πραγμα σε σχεση με αυτο που εγραψες στο δευτερο κοιτα τι θα κανω πιο εντονο και θα καταλαβεις Λες στο πρωτο κειμενο Δηλαδη, Αν ο αστυνομικος ειναι καλυμενος και παρολα αυτα εχει την ευκαιρια να σκοτωσει τον κακοποιο δεν το κανει γιατι θα σεβαστει την ζωη του κακοποιου. Εδω στο δευτερο κοιτα τι διαφορα εχει σε σχεση με το πρωτο Αλλου ανθρωπου, ποιου; λογικα εννοεις οχι του κακοποιου αλλα καποιου αλλου ασχετου πολιτη σωστα; Υ.Γ. Δεν κοβω προτασεις για να κανω μια μανουρα....κοβω την προταση για να ειναι πιο ξεκαθαρο τι θελω να τονισω.. Τα διαβαζω ολα και δεν κανω περικοπες για να με συμφερει αρκει που με καταλαβες.....ναι μιλω οτι θα απαντησουν αν προλαβουν οι αστυνομικοι στα πυρα των κακοποιων οταν κινδυνευει η ζωη τους αμεσα η η ζωη αλλου πολιτη απο τους κακοποιους αμεσα! δηλαδη αν εχει περασει ο κινδυνος αυτος ,ο αστυνομικος δεν θα τον καθαριση τον κακοποιο ακομα καιαν εχει την δυνατοτητα να το κανει!γιατι σεβετε την ανθρωπινη ζωη! καμια σχεση ομως ουτε μπορουμαι να στοχοποιησουμαι ολοι την αστυνομια και ολους τους πολιτσμανους σαν δολοφονους επειδη βρεθηκε ενας δολοφονος κορκονεας και αφερεσε την ζωη του αλεξη! δικαστηκε και πηγε να ζησει εκει που του αξιζε στην φυλακη!ειναι καταδικαστεα η πραξη του και το αποτελεσμα που ειχε η ενεργεια του κορκονεα ,που και καταδικαστηκε απο ολους τους πολιτσμανους!!! μεμονομενες ενεργειες που ομως δεν εκφραζουν κανεναν πολιτσμανο εχουν υπαρξει και θα υπαρξουν πειστευω και στο μελον οταν ενα κομματι πολιτων εχει οπλο και συγκεκριμενα το ενστολο προσωπικο της ελ.ας. ο ανθρωπος ειναι ενα ον που αντιδρα σε ιδιες συνθηκες διαφορετικα ο καθενας!ειναι θεμα ψυχολογιας,ψυχιατρικης..... τελος παντων! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2011 δηλαδη αν εχει περασει ο κινδυνος αυτος ,ο αστυνομικος δεν θα τον καθαριση τον κακοποιο ακομα καιαν εχει την δυνατοτητα να το κανει!γιατι σεβετε την ανθρωπινη ζωη! Βασικα δεν τιθεται θεμα αν σεβεται την ανθρωπινη ζωη ή οχι , δεν ειναι η δουλεια του να κανει κατι τετοιο. Απο την στιγμη που οπως λες ειναι ολα υπο ελεγχο τοτε η δουλεια του ειναι να τον συλλαβει και να τον οδηγησει στον εισαγγελεα. καμια σχεση ομως ουτε μπορουμαι να στοχοποιησουμαι ολοι την αστυνομια και ολους τους πολιτσμανους σαν δολοφονους επειδη βρεθηκε ενας δολοφονος κορκονεας και αφερεσε την ζωη του αλεξη! Αλλο το ενα αλλο το αλλο, δεν εχουν κανει και λιγα στα τοσα χρονια... Εκτος αυτου στο ενα δεχτηκε επιθεση και εχασε η αστυνομια (ανανδρα ) και στο αλλο δεν δεχτηκε επιθεση και απλα εκανε επιθεση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2011 symfvnoymai apolyta!!!!!!!!!!!!! συμφωνω απολυτα μαζι σου! και οποιος εχει κανει υπαρχει και η δικαιοσυνη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2011 Έχουμε λίγο χάσει το μέτρο με τους ΔΙΑΣ. Είναι δύο αστυνομικοί που έχασαν τη ζωή τους κυνηγώντας κακοποιούς. Δεν πέθαναν ούτε αναπάντεχα, ούτε άδικα. Τι εννοώ? Ότι στην περιγραφή του επαγγέλματος, ένας από τους κινδύνους, είναι και ο θάνατος. Φυσικά και είναι λυπηρό όταν χάνονται ζωές, αλλά αυτή η έκρηξη αγάπης, λατρείας και αναγωγής σε ήρωες, ξεπερνάει και την λογική και τα όρια. Για μένα, ο στόχος επετεύχθη, η ευρύτερη μάζα της κοινωνίας, έβαλε και πάλι στην καρδιά της την Αστυνομία, έσβησε όλα τα στραβά της αστυνομίας γιατί είδε σε αυτά τα δύο παιδιά, τα δικά της παιδιά. Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα γιατί υπάρχουν και άλλοι 22χρονοι και 23χρονοι που φοράνε την στολή των ΜΑΤ και τσακίζουν στο ξύλο γέρους, γυναίκες και παιδιά. Για αυτό, δεν πρέπει να μπερδεύουμε καταστάσεις και ούτε να ξεχνάμε τι έχει κάνει η αστυνομία και τα όργανα της στην Ελλάδα. Και ο δολοφόνος του Αλέξη, πατέρας δύο παιδιών ήταν, δεν δίστασε όμως να σκοτώσει ένα παιδί σαν το δικό του. Εκμεταλλεύτηκαν οι πάντες τον θάνατο των δύο αστυνομικών για την εξιλέωση της αστυνομίας. Δεν είναι έτσι όμως, τα δύο παιδιά που χάθηκαν δεν γίνεται να γίνουν σημαία για την ανοικοδόμηση του προσώπου της αστυνομίας. Πολύ εύκολα ξεχνάμε στην Ελλάδα μου φαίνεται, όπου φυσήξουν τα ΜΜΕ ακυρος για μένα τι σχεση εχουν οι ΔΙΑΣ με τα ΜΑΤ και τους ειδικούς φρουρούς? και μην μου πεις ανηκουν ολοι στο ιδιο σωμα... και οι αναρχικοι και οι φασιστες ανηκουν στο ιδιο "σωμα" πολίτες τουσ βαζεις ομως στην ιδια μοιρα?? άλλη εκπαιδευση εχουνε και αλα ιδανικα!!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΗΛΙΑΣΚΤΜ 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2011 ακυρος για μένα τι σχεση εχουν οι ΔΙΑΣ με τα ΜΑΤ και τους ειδικούς φρουρούς? και μην μου πεις ανηκουν ολοι στο ιδιο σωμα... και οι αναρχικοι και οι φασιστες ανηκουν στο ιδιο "σωμα" πολίτες τουσ βαζεις ομως στην ιδια μοιρα?? άλλη εκπαιδευση εχουνε και αλα ιδανικα!!!! +1000 αλλο η βουρτσα και αλλο η σκουπα.Εχει χαθει το μετρο σύγκρισης για το καθε τι στην Ελλαδα.Ολα στο μίξερ και οτι βγει.Να πω επισης οτι τα 2 παιδια ειναι αυτα τω 700 ευρω και οτι αυτό που κάνουν οπως το κάνουν κατω αποτις συνθηκες που το κανουν και με τα μεσα που διαθετουν πολλες κουραδομηχανες ουτε μπορούν να το φανταστούν. Υγ.Δεν ειμαι αστυνομικός φασίστας κτλ ετσι; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2011 Διαβάζετε αυτά που θέλετε και καταλήγετε στα δικά σας συμπεράσματα. Τι θα πεί άλλο ΜΑΤ και άλλο ΔΙΑΣ? Αυτοί που εμβολίζουν με τα μηχανάκια, δεν είναι ΜΑΤ αλλά ΔΙΑΣ, δεν θα μας βγάλετε εσείς τρελλούς. Ξαναλέω, τραγικό ότι χάθηκαν δύο ζωές. Κρίμα γιατί ήταν νέα παληκάρια. Αλλά αυτή είναι και η δουλειά τους, επικίνδυνη με κόστος την ίδια τους τη ζωή. Αν ήταν να κάνουμε τέτοιες αλλοφροσύνες κάθε φορά που χάνεται μια ζωή στα σώματα ασφαλείας, τη γαμήσαμε. Ξέρετε πόσοι πιλότοι, ναύτες, στρατιώτες, λιμενικοί και πυροσβέστες έχουν χαθεί και χάνονται κάθε χρόνο? Αυτοί οι δύο δεν είναι περισσότερο ήρωες από τον οποιοδήποτε που πασχίζει να τα βγάλει πέρα. Και για να κλείσω και δεν ξαναγράφω σε αυτό εδώ το θέμα, όλοι αυτοί, είναι κάτω από την ομπρέλα του τέρατος που λέγεται Ελληνική Αστυνομία. Τα ιδανικά τους είναι η προστασία των αφεντικών και όχι των πολιτών. Ξαφνικά γίναμε όλοι λάτρεις του χοιρινού. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2011 Αυτοί οι δύο δεν είναι περισσότερο ήρωες από τον οποιοδήποτε που πασχίζει να τα βγάλει πέρα. Eν μερη διαφωνω, για αυτους τους συγκεκριμενους Διαδες ειναι το ιδιο ηρωες με τους πυροσβεστες που πεθαναν στην προσπαθεια να σβησουν μια φωτια, με τους πιλοτους μαχητικων που επεσαν σε μια προσπαθεια αναχαιτησης και γενικα οσους επεσαν κατα την διαρκεια εκτελεσης των καθηκοντων τους (r.i.p σε ολους τους και σεβασμος) Αυτα τα 2 παιδια προσπαθησαν ασχετα αν ειναι αυτη η δουλεια τους ή οχι (ως ομαδα διας) να κανουν ενα καλο. Να πιασουν καποιους ληστες και οπως εδειξε η ιστορια και δολοφονους Για τα υπολοιπα συμφωνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Serj 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2011 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_3846.html Μια αποψη που με εκφραζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2011 Απο χτες που το άκουσα σοκαρίστηκα. Μάλιστα έχω ένα καλό φίλο στη ΔΙΑΣ που υπηρετεί σε εκείνα τα μέρη και μέχρι να τον βρω στο τηλέφωνο έμεινα μ@λ@κ@ς.. Τί να πω ρε παιδιά, κρίμα τα παλλικάρια πήγανε, δεν είχαν ούτε ευκαιρία να αντιδράσουν με τους κωλοδολοφόνους που έπεσαν απέναντι τους.. Όσο αλλεργία και αν έχουμε αποκτήσει σε αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα και στα σώματα που το υπηρετούν εγώ βλέπω 2 παιδιά που πήγαν χαμένα. Δεν έχει σημασία γιατί έγιναν αστυνομικοί, τί σκ@τ@ εκπαίδευση πήραν και τί δουλειά είχαν να καταδιώκουν με ένα δίκυκλο ένα αμάξι γεμάτο όπλα. Σημασία έχει οτι έκλεισαν 2 σπίτια. Πολύ κρίμα. +1000 απο εμενα. Κριμα στα παιδια! Πραγματικα αδικος ο χαμος τους. :( Δεν ειχε ΚΑΜΙΑ σημασια η θεση/δουλεια τους. Ηταν νεα παιδια σε μια (κωλο)δουλεια οπως ειμαστε ολοι μας. Και πεθαναν αδικα των αδικων. Ευχομαι να πιασουν αυτους που το κανανε. Τιποτε αλλο. Καλο ταξιδι στα παιδια και κουραγιο στις οικογενειες τους... :( 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skylos mauros 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2011 +1000 απο εμενα. Κριμα στα παιδια! Πραγματικα αδικος ο χαμος τους. :( Δεν ειχε ΚΑΜΙΑ σημασια η θεση/δουλεια τους. Ηταν νεα παιδια σε μια (κωλο)δουλεια οπως ειμαστε ολοι μας. Και πεθαναν αδικα των αδικων. Ευχομαι να πιασουν αυτους που το κανανε. Τιποτε αλλο. Καλο ταξιδι στα παιδια και κουραγιο στις οικογενειες τους... :( :_thumbsup: :_thumbsup: τα υπολοιπα ειναι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixos_1919 100 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2011 Θα σου πώ γιατί.. Γιατί αυτοί που γάζωσαν τους ΔΙΑΣ, ΔΕΝ έχουν ορκιστεί να προστατεύουν τους πολίτες, γιατί οι ΔΙΑΣ δεν είναι άοπλοι ανήλικοι, αλλά ένστολοι, ένοπλοι, των οποίων η δουλειά περιλαμβάνει αυτούς τους κινδύνους και είναι κάτι που το γνωρίζουν. Τέλος, η Ελληνική Αστυνομία, με την συμπεριφορά και την στάση της έχει πάψει να έχει συμπάθειες στο εύρος της ελληνικής κοινωνίας. Μην εξισώνουμε την δολοφονία ενός άοπλου, ανήλικου 15χρονου από ένα όργανο της τάξης, που έχει ορκιστεί να προστατεύει τους πολίτες με την δολοφονική επίθεση εγκληματιών εναντίων εκπαιδευμένων, ένοπλων και ένστολων αστυνομικών, οι οποίοι γνωρίζουν ότι ενδέχεται να πεθάνουν κατά την διάρκεια της βάρδιας τους. +1 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2011 +1000 απο εμενα. Κριμα στα παιδια! Πραγματικα αδικος ο χαμος τους. :( Δεν ειχε ΚΑΜΙΑ σημασια η θεση/δουλεια τους. Ηταν νεα παιδια σε μια (κωλο)δουλεια οπως ειμαστε ολοι μας. Και πεθαναν αδικα των αδικων. Ευχομαι να πιασουν αυτους που το κανανε. Τιποτε αλλο. Καλο ταξιδι στα παιδια και κουραγιο στις οικογενειες τους... :( 1000+ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixos_1919 100 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2011 (τροποποιήθηκε) +1 Mαλλον καποιοι τραβαζανε ζορια με το + που εδωσα ε? καλα ο ενας ειμαι σιγουρος ποιος ειναι...γραφικοτατος... ο αλλος ? Περα απ'την πλακα να ειμαστε και λιγο λογικοι ρε παιδια.Δηλαδη τοσα εργατικα ατυχηματα γινονται καθε μερα και ολοι μουγγα και οταν πεθαινουν 2 μπασκινες ξαφνικα κατι εγινε ? και δεν λεω,ναι οντως κατι εγινε πεθαναν 2 ανθρωποι.τωρα αν ηταν 20 χρονων η αν ηταν 50 το ιδιο μου κανει.και πιο προφανες ειναι να σκοτωνονται μπατσοι που στην τελικη υποτιθεται οτι ειναι η δουλεια τους.οχι να σκοτωνονται ,αλλα να προστατεουν οπως λενε αν και εγω προσωπικα δν ειμαι συμφωνος με το επαγγελμα αυτο αλλα τεσπα.δηλ τι ,περιμενουν να τους δινουν οπλα και αλεξισφαρα για χαρη γουστου?για ποζα?για καυλαντα? για τι ακριβως? η για να τα προτασουν οπου τους παιρνει δλδ?συγγνωμη για το ακαιρο επιθετικο στυλακι αλλα αμαν να πουμε .και καποιος ειπε οτι θα αφησει λουλουδια σαν μοτοσυκλετιστης.για μια στιγμη και μενα μου περασε αλλα για κατσε .ανεβαινω εγω σε πλατειες να κυνηγαω καθε λογις ανθρωπο και να τον παταω ?οχι.εχουν κανα λογο να μου στελνουν μπουκαλια στο κεφαλι αλλοι συμπολιτες μου?οχι.μαζευομαι με αλλους 20 φιλους μου και αρχιζουμε τις κορνες και τα γιουχασματα και τρομοκρατουμε κοσμο?οχι. ε τι να λεμε τωρα... και τελειωνοντας,ειτε αυτοι γαζωναν τους τυπου με τα καλασνικοφ ειτε τωρα π εγινε αυτο ειτε πεθαιναν και οι 2 μεριες εμενα το ιδιο μου κανει καλως η κακως γιατι ουτε ο ενας ουτε ο αλλος βοηθαει σε κατι.Για μενα ειναι πιστολαδες και οι 2.οι μεν νομιμοι οι αλλοι παρανομοι.και αν κανεις αναρωτιεται πως θα μπορουσαν να βοηθησουν οι αστυνομοι για μενα ,ειδικα στην συγκεκριμενη εποχη θα ηταν και αυτοι να μην προστατευουν τα λαμογια που και οι ιδιοι "κραζουν" και καλα αλλα να κανουν αυτο που πρεπει και να προστατευουν εμας και οταν κατεβαινει ο κοσμος κατω να ριχνουν τα δακρυγονα στην βουλη.οταν ειναι μια μανα ετοιμογεννη να σκανε στα μπαμ οι Διας και να ανοιγουν δρομο εκει και οχι στις λιμουζινες των λαμογιων.α ενταξει τον ειδα και τον 2ο....καλα τα - (μειον) δεν τελειωνουν ποτε οπως τα + ? χαχαχαχα Τροποποιήθηκε Μάρτιος 7 , 2011 από τον mixos_1919 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2011 (τροποποιήθηκε) http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_3846.html Μια αποψη που με εκφραζει. Οτι τα παιδια αυτα ειναι οι τελευταιοι της κυβερνησεως και αυτοι ειναι που εκτελουνε τις εντολες καποιων αλλον δεν το εγραψε ομως... Και ναι θελει @@ να ακολουθησεις ενα αγνωστο οχημα ποσο μαλλον επανω σε μηχανη. ουτε αναστροφη καναν ουτε τπτ Τροποποιήθηκε Μάρτιος 7 , 2011 από τον BlackmanGR 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Serj 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2011 Οτι τα παιδια αυτα ειναι οι τελευταιοι της κυβερνησεως και αυτοι ειναι που εκτελουνε τις εντολες καποιων αλλον δεν το εγραψε ομως... Και ναι θελει @@ να ακολουθησεις ενα αγνωστο οχημα ποσο μαλλον επανω σε μηχανη. ουτε αναστροφη καναν ουτε τπτ Δεν κατακρινει κανεις το περιστατικο και ουτε ανεφερε κανεις οτι του δωσαμε παραπανω αξια. Αυτο το κειμενο αναφερεται συνολικα στην ομαδα διας που μετα απο το συγκεκριμενο περιστατικο την καναμε τον σωτηρα της ελλαδας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2011 Ακόμα θεοποιούμε "υπαλλήλους των 600 ευρώ" ? Ζω ακόμα αυτό το πανηγύρι αντιφάσεων και παραλογισμού ? Οτι τα παιδια αυτα ειναι οι τελευταιοι της κυβερνησεως και αυτοι ειναι που εκτελουνε τις εντολες καποιων αλλον δεν το εγραψε ομως... Και ναι θελει @@ να ακολουθησεις ενα αγνωστο οχημα ποσο μαλλον επανω σε μηχανη. ουτε αναστροφη καναν ουτε τπτ Και ήρωες, και "εκτελούσαν εντολές" ? Ή ήταν ήρωες που με αυτοθυσία μπλα μπλα μπλα ή απλά εκτελούσαν εντολές. Αποφασίστε. Εάν διαλέξετε "ήρωες", τότε την επόμενη φορά που δείτε να ξυλοφορτώνουν ή να παρασέρνουν διαδηλωτή είστε υποχρεωμένοι να πείτε "εγκληματίες" αντί το παραμύθι "εκτελούσαν εντολές". Δεν γίνεται και η πίτα ολόκληρη και το σκυλί χορτάτο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2011 Όπως και να το κάνουμε ΉΤΑΝ άλλοι δύο αθώοι άνθρωποι που δεν τους άξιζε ο θάνατος και ΉΤΑΝ εν ώρα εργασίας. Και εμείς ΕΙΜΑΣΤΕ μια χαρά άνετοι και κρίνουμε από τα πληκρτολόγιά μας. Σιγά την κριτική που κάνουμε, σιγά τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς Εγώ δεν βάζω ταμπέλες "μαθητής", "εργαζόμενος", "αστυνόμος", "πρόσφυγας στα σκουπίδια". Εγώ μετράω πόσοι δολοφονούνται και νομίζω είναι πολλοί. Το να κρίνουμε τι άνθρωποι ήταν και τον θάνατό τους, το βρίσκω ανούσιο. Γιατί και τελειωμένοι μαλάκες να ήταν όλοι τους, δεν τους άξιζε θάνατος από κανέναν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2011 Δεν νομίζω κανείς να έχει πει "χαχα, τους άξιζε ο θάνατος" οπότε ας μην εισάγουμε και φανταστικές απόψεις στην συζήτηση, αρκετά μπάχαλο γινόμαστε και έτσι. Όπως την αντιλαμβάνομαι, η κουβέντα γίνεται γύρω από την θεοποίηση της αστυνομίας και το πανηγύρι που έστησαν τα ΜΜΕ με αφορμή το σκηνικό. Επί του θανάτου των αστυνομικών νομίζω όλοι πάνω κάτω λένε "κρίμα τα παιδιά". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skylos mauros 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2011 Δεν νομίζω κανείς να έχει πει "χαχα, τους άξιζε ο θάνατος" οπότε ας μην εισάγουμε και φανταστικές απόψεις στην συζήτηση, αρκετά μπάχαλο γινόμαστε και έτσι. Όπως την αντιλαμβάνομαι, η κουβέντα γίνεται γύρω από την θεοποίηση της αστυνομίας και το πανηγύρι που έστησαν τα ΜΜΕ με αφορμή το σκηνικό. Επί του θανάτου των αστυνομικών νομίζω όλοι πάνω κάτω λένε "κρίμα τα παιδιά". εμ το κατω ειναι περιεργο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2011 καθε θεμα που πουλαει τα μμε το ξεχειλωνουν. αν προκειται για θανατο οι περιγραφες ειναι ειτε ηρωικες [ουτε στο μικρο ηρωα δε βρισκεις τετοιες] ειτε με μπολικη τρυφεροτητα, ρομαντισμο [την ειδαν ποιητες, αποτυχημενοι φυσικα]ή και τα δυο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2011 Δεν νομίζω κανείς να έχει πει "χαχα, τους άξιζε ο θάνατος" οπότε ας μην εισάγουμε και φανταστικές απόψεις στην συζήτηση, αρκετά μπάχαλο γινόμαστε και έτσι. Ναι, σόρρυ, δεν εννοούσα αυτό, απλά δν το έγραψα σωστά. Η θεοποίηση από μόνη της είναι βλακεία, γιατί προκαλεί την αντίδραση και υποτίμηση των πράξεων. Απλά ήθελα να πω, οτι ήρωες ξε-ήρωες, μπάτσοι ή όχι, πιτσιρικάδες ήταν τα παιδιά :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2011 Η δουλειά της αστυνομίας πρωτίστως ειναι η παροχη υπηρεσιών ασφάλειας προς τους πολίτες και το κρατος, πρόληψη και αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Το πάρεργο ειναι πχ η παρανομη στάθμευση, γνήσιο της υπογραφής, έκδοση ταυτοτήτων κλπ. Αν δεν μπορούν να εκτελέσουν το κύριο έργο τους και νομίζουν οτι ειναι υπάλληλοι πχ της εφορείας, τότε να μην κατατάσσονται στις δυνάμεις της. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2011 Η δουλειά της αστυνομίας πρωτίστως ειναι η παροχη υπηρεσιών ασφάλειας προς τους πολίτες και το κρατος, πρόληψη και αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Το πάρεργο ειναι πχ η παρανομη στάθμευση, γνήσιο της υπογραφής, έκδοση ταυτοτήτων κλπ. Αν δεν μπορούν να εκτελέσουν το κύριο έργο τους και νομίζουν οτι ειναι υπάλληλοι πχ της εφορείας, τότε να μην κατατάσσονται στις δυνάμεις της. Ψιτ έλα να δεις τι ασφάλεια παρείχαν στο μετρό Συντάγματος σήμερα. 20 τσουτσέκια να μαζεύουν κόσμο επειδή δεν είχαν εισητήριο, πολύ επικίνδυνο πράμα λέμε, τουλάχιστόν τρομοκρατία...και 5 στενά πιο κάτω φοβάσαι να περπατήσεις μην σε φάνε ζωντανό οι αλλοδαποί, οι νταβατζήδες, τα κλεφτρόνια και τα πρεζόνια. Ρε μήπως να την κάνουμε από ΕΛ.ΑΣ....ΝΤΑ.ΒΑΣ ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες