Jump to content
Sign in to follow this  
Alarm

Dunlop στην Αθηνα ?

Recommended Posts

Ψαχνω για ενα συγκεκιμενο λαστιχο της Dunlop το sportmax q2. Στο ιντερνετ δεν βρησκω αρκετα πραγματακια.

Αν δεν βρεθει μαλλον θα πρεπει να αποφασησω για ενα απο τα παρακατω.

-Pirelli Supercorsa SP

-Pirelli Diablo Rosso Corsa

To Diablo Rosso Corsa απο οσο εχω καταλαβει ειναι το αντιστοιχο του προην Diablo Corsa III αν δεν κανω λαθος.

Εχω μια αμφιβολια για τα Supercorsa μηπως ειναι υπερβολικα για τους ελληνικους δρομους.

Οπως και να εχει, στοχος ειναι τα Q2 για τα οποια εχω διαβασει παρα μα παρα πολυ καλα πραγματα και η τιμη (στο εξωτερικο τουλαχιστον) ειναι χαμηλοτερη απο ολα τα υπολοιπα !

Για πειτε λοιπον , που τα βρισκω ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μπρος

Πισω

39€ μεταφορικα για μεχρι 3 λαστιχα (ή 1 ή 3 το ιδιο παει)

Πληρωμη με Paypal ή καταθεση σε λογαριασμο στη τραπεζα Κυπρου(?!)

Εχω παραγγελεια "στον αερα" απο το εν λογο μαγαζι 3 ελαστικα.

Οταν ερθει (με το καλο :pray:) θα σχολιασω αναλογως.

Ως τοτε...προτεινω υπομονη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καταθεση σε λογαριασμο στη τραπεζα Κυπρου(?!)

Υπαρχει περιπτωση ενα γερμανικο καταστημα να εχει λογαριαμσο στην τραπεζα Κυπρου;

Πως γινεται αυτο;

Οποτε εχεις χρονο και αν γνωριζεις κατι παραπανω γραψε μας 2 λογακια:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στεφανε εγω εβαλα dunlop εδω https://www.e-wheels.gr

καλος κ σωστος(κανει κ ψαλιδια :_thumbsup: )

παρ'τον τηλ μηπως τα εχει γιατι δουλευει την εταιρια :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μπρος Πισω 39€ μεταφορικα για μεχρι 3 λαστιχα (ή 1 ή 3 το ιδιο παει) Πληρωμη με Paypal ή καταθεση σε λογαριασμο στη τραπεζα Κυπρου(?!) Εχω παραγγελεια "στον αερα" απο το εν λογο μαγαζι 3 ελαστικα. Οταν ερθει (με το καλο :pray:) θα σχολιασω αναλογως. Ως τοτε...προτεινω υπομονη!
Οι τιμες ελαστικων εχουν πεσει σχετικα στην Ελλαδα, με αποτελεσμα οταν περνεις απο εξωτερικο να σου βγαινει στο τελος το ιδιο κοστος αν υπολογισεις μεταφορικα + τοποθετηση αφου μπορουν να σου παρουν εως και 40ευρω εκει. Για αυτο θελω να δω πρωτα αν τα βρω ελλαδα. Αν οχι , τοτε πρεπει να κοιταξω στην ευρωπαικη αγορα. Οσο για το παραπανω μαγαζι, η πληρωμη θα γινοταν γρηγορα μεσω του paypal.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οκ μολις ελαβα την καλυτερη απαντηση απο customer service εταιριας. Τοσο λεπτομερια σε ερωτηση μου στην Dunlop γιατι το Sportmax Q2 δεν εχω ξαναδει ποτε πραγματικα. Απλα αψογοι ! :_thumbsup:

Με απλα λογια, το Sportmax Q2 (Αμερικανικο) ειναι σχεδον το ιδιο με το Sportmax Sportsmart (Ευρωπη) . Και η απαντηση τους σε τι διαφερει η γωμα τους.

Dear Stephan,Although the SportSmart and Q2 are designed for similar sectors of the tyre market - both are sports tyres with a broad range of performance - they are quite different to each other even though the tread designs looks similar.

This is because the SportSmart has been designed with European riding styles and riding conditions in mind. Whereas the Q2 has features suited to the North American market.

The crossover performance of the SportSmart means it is very capable of using for trackdays, thanks to its NTEC tyre construction, while also having exceptional wet road grip. And DEKRA tests prove it has the best durability in the sports tyre category.

The SportSmart is comparable to Q2. Both products were developed for the Sportbike segment. Both Q2 and SportSmart are outstanding when used on the track. Q2 was designed for US roads while SportSmart was designed for European roads. There is quite a big difference in road infrastructure and weather, which directly affects motorcycle treadwear.

In Europe, the landscape between regions just a few kilometers apart can be completely different. From narrow and twisty roads to cities mainly consisting of roundabouts. Roundabouts replace our traditional four-way signal intersections. Commuters in Europe subject their tires to more cornering forces while US roads subject tires to more braking and acceleration forces (stop and go).

On average Europe has 20-30% more rain days than the US. Also, gas prices in Europe are 2x higher than US. So Europeans tend to use motorcycles more for commuting. With

this being said, the SportSmart needed to focus on European commuters with their wet twisty roads as well as track-day enthusiasts.

Οι τυποι οχι μονο μου εξηγησαν το θεμα του δρομου, αλλα πως οδηγουν οι αμερικανοι σε σχεση με τους ευρωπαιους και τι δρομους χρησιμοποιουν. Τον καιρο αλλα ακομα και το κοστος τις βενζινης και πως συμβαλη στην επιλογη δρομολογιου.

Πραγματικα τετοια εξυπηρετηση πελατων λιπει απο παρα πολλες εταιριες !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν θες ομως εξηγησε μας κ τι ακριβως σου γραφουν οι αμερικλανοι....

γιατι δεν εχουμε κ κανα master στα αγγλικα...

:bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα κανω μια περιληψη της απαντησης.

Και τα δυο (Sportmax Q2/ Sportsmart) ειναι σπορ λαστιχα τα οποια εχουν καποιες διαφορες μεταξυ τους. Ο λογος αυτων

των διαφορων εχει να κανει με το οτι το ενα σχεδιαστεικε για οδηγικες συνθηκες στην αμερικη ενω το 2ο στην ευρωπη.

Η δημιουργεια δυο διαφορετικων ελαστικων βασιζεται στην δομη των δρομων της εκαστοτε ηπειρου αλλα και στις

καιρικες συνθηκες της. Με βαση τα στοιχεια που εχουν στην ευρωπη υπαρχει ενα ποσοστο της ταξης του 20-30%

περισσοτερης βροχης

Στην ευρωπη οι οδηγει καταπονουν τα ελαστικα τους περισσοτερο σε στροφες σε αντιθεση με τους αμερικανους

οδηγους που καταπονουν τα ελαστικα επιταχυνοντας και φρεναροντας.

Εκτος αυτου, η τιμη βενζινης στην βενζινη ειναι 2 φορες πιο ακριβη σε σχεση με την αμερικη πραγμα που αποτρεπει τον ευρωπαιο

οδηγο να εχει την μηχανη για οδηγηση στην πολη αλλα σε επαρχειακους δρομους.

Το θεμα δεν ειναι ποσο ισχυουν τα στοιχεια αυτα. Στο τελος μπορει να ειναι ακριβως η ιδια γωμα. Απλα πηρα την απαντηση που ηθελα περι μοντελων αυτου

του ελαστικου ομως με εξεπληξε η τοσο βαθια ασχολια τους στο να δωσουν μια πολυ καλη απαντηση που σπανια λαμβανεις.

Συνηθιζεται οι εξηπιρετησεις πελατων να ειναι "Yes/No/Sure" η να μην απαντανε καν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα