BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Το ΣΚ ψηνεται κανεις Καλαματιανος για καφε με θεα τη γαλαζια θαλασσα;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Το ΣΚ ψηνεται κανεις Καλαματιανος για καφε με θεα τη γαλαζια θαλασσα;; ναι εγω ,αν βρεισκομουν 240 χιλιομετρα κοντα......!!!!χαχαχαχα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 ναι εγω ,αν βρεισκομουν 240 χιλιομετρα κοντα......!!!!χαχαχαχα!!! 2μισι ωριτσες δρομος ειναι... αντε σκουριασες! Αντε στειλε τον νεοτερο για καφε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 ο νεοτερος ηταν πασχα κατω με τον βλαχο τον χρηστο..... τωρα τα κεφαλια μεσα ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas sm13 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Tωρα την ειδα την συζητηση...... Εγω αυτο το ΣΚ οχι γιατι θα ειμαι Καλαματα την Παρασκευη στο σταδιο για τελικο βολλευ...Παιζουμε 11 Η' 12 και μετα λογικα 1 η' 2 ωρες θα κατσουμε για ενα καφε..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Αντρίκο δεν αράζεις και καμιά μέρα παραπάνω Καλαμάτα να σε κεράσουμε κανα καφέ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 (τροποποιήθηκε) Συγμωνη που δεν απαντησα αλλα προεκυψε προβλημα με τον λογαριασμο μου και καπουτ....Τωρα αυτος ο λογαριασμος... Λιγο δυσκολο το βλεπω.... Ηταν κανενας απο εσας σημερα σε μια καφετερια κοντα στο Vitrine στην παραλια? Τροποποιήθηκε Μάιος 6 , 2011 από τον Andreas13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 Μπ@ Εγω ημουν προπονηση Υπαπαντη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 Μπ@ Εγω ημουν προπονηση Υπαπαντη... Μπαλιτσα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 Μπαλιτσα? Κατι παρομοιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 (τροποποιήθηκε) Κατι παρομοιο Ελα ρε ΘΗΡΙΟ!!!!! Ενδιαφερον....Ποσο χρονων εισαι? Εγω ανεκαθεν ημουν καλος με τα mountain bike αλλα τα πολλα σκαλοπατια τα φοβομουν (οταν μερικες φορες εβρισκα) αλλα εσυ εισαι πιο πανω επιπεδο.... Τροποποιήθηκε Μάιος 6 , 2011 από τον Andreas13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2011 Ελα ρε ΘΗΡΙΟ!!!!! Ενδιαφερον....Ποσο χρονων εισαι? Εγω ανεκαθεν ημουν καλος με τα mountain bike αλλα τα πολλα σκαλοπατια τα φοβομουν (οταν μερικες φορες εβρισκα) αλλα εσυ εισαι πιο πανω επιπεδο.... Και λίγα λες.Είναι γατόνι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2011 Και λίγα λες.Είναι γατόνι Το καταλαβα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2011 Πως πηγε ο καφες τελικα?Μαζευτηκατε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2011 Πως πηγε ο καφες τελικα?Μαζευτηκατε? Γιατί κανονίσαμε; Προς ενημέρωση των Καλαματιανών... Αύριο στις 11.00 διοργανώνεται ο ποδηλατικός γύρος της Καλαμάτας... Θα βρισκομαι κάτω απο μια τέντα της Specialized Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2011 Γιατί κανονίσαμε; Προς ενημέρωση των Καλαματιανών... Αύριο στις 11.00 διοργανώνεται ο ποδηλατικός γύρος της Καλαμάτας... Θα βρισκομαι κάτω απο μια τέντα της Specialized Α...δεν πειραζει....Θα κανονισουμε καποια στιγμη και θα ερθω κι εγω.... Καλο δρομο αυριο και καλη επιτυχια!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες