janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 675 Δαγκωτό. Ο κινητήρας του είναι το μεγάλο του πλεονέκτημα.. απλά δεν τον χορταίνεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmakos 234 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 Καντα ενα τεστ ραιντ οπου μπορεις και παρε οποιο σου κανει καλυτερα.Δεν ειμαι κολλημενος με τις εταιρειες,ειχα και 3 γιαπωνεζικα και τωρα εχω τον τιγρη αλλα ημαρτον πια με την και καλα γιαπωνεζικη αξιοπιστια γτ μην πιστευετε πια οτι σωνει και καλα ειναι μαντε τζαπαν τα χονδα.Ξεκολλατε πια με αυτο το θεμα.Εκτος πια και αν πιστευετε οτι η χοντα στην χωρα μας εχει την πιο γαματη αντιπροσωπεια και στα λυνει ολα αμεσα.Πιο πολλα συνεργεια ασχολουνται με τα γιαπωνεζικα ναι σιγουρα αλλα δεν ειναι και ΤΟ θετικο για να παρεις γιαπωνεζικο. Περα απο ολα αυτα βλεπωντας και μονο διπλα διπλα τα 2 μοτορια το 675 ειναι ερωτας για μενα,οποτε το πετυχαινω στο συνεργειο και μπορω να το παρατηρησω απο κοντα ειναι πανεμορφο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 Aπο εμένα : 675 ( οι λόγοι, με κάλυψαν τα παιδιά ανωτέρω.) Σε 14 απαντήσεις,ανάμεσα στα 2 μηχανάκια,έλαβον: Honda: Triumph: Οτι και να πάρεις,φρόντισε να είναι αυτό,που πραγματικά θέλεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koser 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 Καλησπερα σε ολους Εχω καιρο να γραψω στο mybike αλλα δν σταματησα να το παρακολουθω και χρειαζομαι την βοηθεια σας σε μια πολυ σημαντικη αποφαση.Λογικα σε κανα 2μηνο θα εχω μαζεψει το απαραιτητο ποσο για την αποκτηση νεου μωρου το οποιο θα ειναι και η πρωτη μεγαλη μου μηχανη Μετα απο πολλη σκεψη και διαβασμα στο internet κατεληξα σε αυτα τα 2 μοντελα το daytona και το cbr600.Και οι 2 μοτοσικλετες μαρεσουν πολυ(περισσοτερο το triumph) και θελω να μου πειτε την γνωμη σας καθως και οτι γνωριζει ο καθενας περι service ανταλλακτικων αξιοπιστιας κλπ.Να πω πως θα ειναι και το μονο μεσο μετακινησης που θα εχω.Αυτα απο εμενα Φίλε η απορία σου θα λυθεί όταν πάρεις και τα δύο για μία βόλτα, πιστεύω ότι εκεί θα καταλάβεις πιο σου κάθεται καλύτερα.....Το Daytona θεωρώ (προσωπική μου άποψη) ότι είναι πιο σκληροπυρηνικό (εννοώντας ότι θα κουράζεσαι πιο εύκολα στο θέμα οδήγηση), πιο ροπάτος κινητήρας, όμορφο μηχανάκι (όχι ότι το cbr δεν είναι) και ακριβό σε ανταλλακτικά, αλλά και το cbr όμως είναι ακριβό στο θέμα αυτό (βλέπε Σαρακάκης). Τώρα το cbr θεωρείται από τα πιο αξιόπιστα μηχανάκια, στήσιμο πιο φιλικό... Αλλά όπως σου είπα είναι προσωπική άποψη, εσύ μόλις τα πάρεις μια βόλτα θα καταλάβεις τί σου ταιριάζει περισσότερο, εστίασε στο ότι θα είναι το μοναδικό μέσο μεταφοράς σου με ότι και να συνεπάγεται αυτό ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fast-gr 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 Δεν έχω οδηγήσει κανένα απτα 2 μηχανάκια κ αυτό που μπορώ να σου πω είναι οτι ότι κ να πάρεις για εμένα το παν είναι κάθε πρωί που ξυπνάς να το βλέπεις κ να το "ερωτεύεσαι" να το καβαλάς κ να νιώθεις άνετα. Κ αν δίνεις κ 50 εύρω (λέμε τώρα) παραπάνω σε ένα απτα 2 για τα σέρβις πιστεύω πως θα το κάνεις απτην καρδιά σου γιατί απλά θα νιώθεις όμορφα με το "μωρό σου!". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) Καλο το Cbr, αλλα παρε Daytona να χεις τις ροπες σου μεσα στην πολη αλλα κ να μην εισαι αλλος ενας με ιαπωνικο μηχανακι.Καλοριζικο! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 από τον Peiraiwths Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 3 CYLINDER RULZ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 .... αλλα κ να μην εισαι αλλος ενας με ιαπωνικο μηχανακι.Καλοριζικο! καλα δεν ειναι ασθενεια... Ειναι σαν να λες "Μην αγορασεις αλυσιδα abus , παρε μια κανονικη αλυσιδα απο καταστημα εργαλιων για να μην εισαι αλλος ενας με abus" . Αν κατει ειναι καλο γιατι να το αποφυγουμε. Δεν το πιανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) παρε 675 σπερνει κανονικα,ειδικα μεσα σε πιστα ειναι η καλυτερη του.. οχι οτι το cbr δεν ειναι καλο ισα ισα.. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 από τον vagelisv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 Το αστιο με το daytona ειναι πως πολλοι το προτινουν, αλλοι τοσοι λενε πως ειναι κορυφαιο στα κυβικα του, ενα καρο περιοδικα το βγαζουν σαν μηχανακι της χρονιας και στο τελος βλεπεις τους δρομους ακομα κατεκλησμενους με Γιαπανια Γιατι αραγε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 Γιατι αραγε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 Alarm Δεν κατηγορησα το cbr, k μαλιστα στην τελευταια εκδοση απο αυτα που διαβαζω ειναι μια χαρα μηχανακι, αλλα απο την αλλη μπορει να πει καποιος παλι θα φαω ξαναζεσταμενη σουπα?? Οι αγγλοι βγαζουν καλα μηχανακια με εντονη προσωπικοτητα οποτε δεν ειναι κακο να τους δοκιμασουμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 Alarm Δεν κατηγορησα το cbr, k μαλιστα στην τελευταια εκδοση απο αυτα που διαβαζω ειναι μια χαρα μηχανακι, αλλα απο την αλλη μπορει να πει καποιος παλι θα φαω ξαναζεσταμενη σουπα?? Οι αγγλοι βγαζουν καλα μηχανακια με εντονη προσωπικοτητα οποτε δεν ειναι κακο να τους δοκιμασουμε! Η τελευταια εκδοση που λες, ειναι το ιδιο μηχανακι απο το 07 εως και το 2011. Το μονο που αλλαζει ειναι το abs απο το 09 και 2 (νομιζω) αλογα παραπανω. Τωρα αν χρωματα και εξτρα φαιριγκ θεωρουνται αλλαγη παω πασω. Οπως και να εχει, ουτε να επιβληθω προσπαθω ουτε να υποστηριξω καποιο μηχανακι. Αλλοστε ποσοστα απο τον Σαρακακη δεν περνω, ουτε θα παρει την δικια μου μηχανη ο φιλος Απλα η δικια μου αποψη ειναι πως οποια και απο τις δυο μηχανες να παρει θα ειναι παρα πολυ ικανοποιημενος και πως τις επιδοσεις η μηχανη θα τις βγαλει με το ποσο δεξιοτεχνης ειναι αυτος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimr1 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 Πρόκειται για δύο πολύ δυνατούς παίκτες. Το triumph θα σε μπριζώνει μόλις γυρίσεις το κλειδί στον διακόπτη, θα σου βγάζει τον Ινδιάνο από μέσα σου αλλά είναι απόλυτο. Δεν κατεβαίνεις εύκολα σε πηγμένο κέντρο πόλης πχ. Το Honda είναι το καλό παιδί που τα κάνει όλα. Ποδήλατο στα λίγα, λεπίδι στα πολλά. Για πίστα η Αγγλική λύση έχει σοβαρά πλεονεκτήματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 Για να ειμαι δικαιος να βαλω και το cbr. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 Το αστιο με το daytona ειναι πως πολλοι το προτινουν, αλλοι τοσοι λενε πως ειναι κορυφαιο στα κυβικα του, ενα καρο περιοδικα το βγαζουν σαν μηχανακι της χρονιας και στο τελος βλεπεις τους δρομους ακομα κατεκλησμενους με Γιαπανια Γιατι αραγε ? γιατι σου ειπα,ειμαστε η πιο πονηρη,εξυπνη,ψαγμενη,αντικειμενικη αγορα του κοσμου!!!......σε ολο τον υπολοιπο κοσμο π τα 675 διπλασιασαν πωλησεις(το μοναδικο μοντελο π το καταφερε σε αυτες τις μερες...) ειναι μαλακες μωρε κ πετουν τα λεφτα τους τσαμπα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 Το αστιο με το daytona ειναι πως πολλοι το προτινουν, αλλοι τοσοι λενε πως ειναι κορυφαιο στα κυβικα του, ενα καρο περιοδικα το βγαζουν σαν μηχανακι της χρονιας και στο τελος βλεπεις τους δρομους ακομα κατεκλησμενους με Γιαπανια Γιατι αραγε ? Μάλλον επειδή η ελληνική αγορά είναι πολύ σοφή, δεν επηρεάζεται καθόλου απο διαφημίσεις κτλ και όλοι επιλέγουν πάντα με τη δική τους κριση, καθώς τα ξέρουν όλα... :kaaaala: Με αυτή τη λογική τα Triumph είναι γτπ, καθώς κάθε μοντέλο Triumph, υπάρχουν άλλες 10.000 γιαπωνέζικα. Τί την αγοράζετε? Test drive όμως είμαι βέβαιος πως δεν το έχεις κάνει... Μπορείς να πεις οτι έχει πιο ακριβά service, θέλει λίγο πιο προσεκτική συντήρηση, δεν έχει slipper clutch, υπάρχουν λίγες αντιπροσωπείες κτλ, αλλά το μηχανάκι για αυτό που είναι φιατγμένο να κάνει ΤΑ ΣΠΑΕΙ και όποιος το έχει κάνεις test ride, ξέρει για τι πράγμα μιλάω. Είναι σίγουρα πιο πολεμικό, λιγότερο φιλικό και έχει πιο άβολη θέση οδήγησης, αλλά ροπιάζει σα χιλιάρι το γμημένο... Α, και αυτά στα λέει ένας ιδιοκτήτης r6 και μάλιστα ίδιας χρονολογίας. Αν θΑ έπαιρνα ξανά r6? Μάλλον ναι, γιατί το θέλω για άλλη χρήση, ξέρω τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του, δεν το βάζω πλέον καθόλου πόλη και τότε που το πήρα, το Triumph είχε πρωτοβγει και δεν ήταν "δοκιμασμένο" if you know what i mean. Και βέβαια το σημαντικότερο και ίσως το ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ είναι οτι στο τέλος της βόλτας που κατεβαίνω και γυρνάω πίσω και του ρίχνω μια τελευταία ματιά, με κάνει να νιώθω σαν την πρώτη μέρα που το αγόρασα. Μιας και ο φίλος όμως θα το βάζει πόλη, πλέον είναι και πιο δοκιμασμένο από πάρα πολλούς αναβάτες και κυρίως ΔΕ ΛΙΩΝΕΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ 2, η λύση είναι 675 ΔΑΓΚΩΤΟ! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 Ρε σεις πάλι πήγατε την κουβέντα Ιαπωνικά vs Ευρωπαϊκά? έλεος? Πάντως μιας και ο φίλος μας το θέλει και για την πόλη ίσως να κοιτάξει και το ZX6R,έχω ακούσει ότι είναι αρκετά φιλικό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ρε σεις πάλι πήγατε την κουβέντα Ιαπωνικά vs Ευρωπαϊκά? έλεος? Πάντως μιας και ο φίλος μας το θέλει και για την πόλη ίσως να κοιτάξει και το ZX6R,έχω ακούσει ότι είναι αρκετά φιλικό Καμια σχεση. Εγω απλα γραφω ξανα και ξανα οτι και τα δυο μηχανακια ειναι παρα πολυ καλα και δεν θα κανει λαθος με οποια του επιλογη, και οι υπολιποι γραφουν για τα πλεονεκτηματα του Triumph. Απλα αποψη του καθενος ειναι αυτη.@Guru συμφωνω μαζι σου για την ελληνικη αγορα. Περισσοτερο χλεβαστικο ηταν το σχολιο μου για το θεμα της αγορας του Triumph. Δεν απεχει ομως και πολυ απο την αληθεια, πως αλλα προτινουμε και αλλα αγοραζουμε. Σημαντικοτερο κριτηριο ομως ειναι αυτο που ειπες εσυ και εγραψα ηδη πριν μερικα ποστ εγω "το ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ είναι οτι στο τέλος της βόλτας που κατεβαίνω και γυρνάω πίσω και του ρίχνω μια τελευταία ματιά, με κάνει να νιώθω σαν την πρώτη μέρα που το αγόρασα. " Αν το μηχανακι δεν σε κ****νει τοτε τι να τα κανεις τα 10 αλογα παραπανω και το στησιμο. Με απλα λογια δεν βλεπω να διαφωνουμε και τοσο Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 από τον Alarm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 γιατι σου ειπα,ειμαστε η πιο πονηρη,εξυπνη,ψαγμενη,αντικειμενικη αγορα του κοσμου!!!......σε ολο τον υπολοιπο κοσμο π τα 675 διπλασιασαν πωλησεις(το μοναδικο μοντελο π το καταφερε σε αυτες τις μερες...) ειναι μαλακες μωρε κ πετουν τα λεφτα τους τσαμπα..... Οι λόγοι είναι ................ ο εξής ένας: Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν σοβαρά σημεία πώλησης και υποστήριξης παντού. Εδώ στην Ελλάδα αν μένεις επαρχία, τέτοια σημεία δεν υπάρχουν, έτσι απλά. Πώς λοιπόν να πάρω Tiger, Multistrada, GS, Stelvio (για να αναφέρω μερικά μηχανάκια που με έχουν απασχολήσει ΠΟΛΥ, που μου αρέσουν πολύ, και που θα γουστάριζα πολύ να βάλω στο γκαράζ μου); Όσο για το δίλημα σου φίλε, αν μένεις Αθήνα ή Θεσ/νίκη, πάρε αυτό που γουστάρει η καρδιά σου. Αν όμως μένεις κάπου αλλού, τo Honda είναι πιστεύω μονόδρομος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες