Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Η μηχανη αρχιζει να σκουριαζει στο γκαραζ, το ιδιο και εγω. Καθε εβδομαδα λεω να διαφυγω προς καπου αλλα παντα κατι τυχαινει. Μια ο καιρος, μια τα διοδια Αυτο το Σαββατο (26/2) αν ο καιρος το επιτρεπει (απο οσο φαινεται μας κανει το χατιρι) λεω να κανω μια βολτα ηρεμη προς Ορεινη Κορινθια. Συγκεκριμενο μερος δεν εχω ακομα στο μυαλο μου, αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο. Τα χιλιομετρα θα ειναι περιπου στα 350. Η διαδρομη στο περιπου Στις 9 το πρωι θα ειμαι στα διοδια Ελευσινας . 9.30 την εχω κοπανησει. Ακουω 1) Alarm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 1) Alarm+συνεπιβατης? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ermis 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=218 Αλυσίδες πάρτε :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Αν εχει καλο καιρο μεσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Εκει ειναι το μεγαλο ερωτημα, στον καιρο. Αν δεν εχει το στελνουμε στο επομενο Σαββατο (Το οποιο βεβαια δεν ξερω ποσο βολευει γιατι θα ειναι μετα και η καθαρα Δευτερα και θα την εχουν κοπανησει.) . Οπως και να εχει το βλεπω θετικα. Και μια ψηχαλα να ρειξει τι θα παθουμε ναουμε :D 1) Alarm+συνεπιβατης? Πισω θα εχω το βαλιτσακι με τα ταπερακια, εσυ που θα κατσεις ? Να πεις του Ηλια να σε παρει, να το μαθει και η γυναικα του να εχουμε και λιγο δραση αργοτερα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Aυτο το Σαββατο δουλευω, αλλιως θα ερχομουν στανταρ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 αν εχω ετοιμη τη μηχανη και θελει και ο καιροςγια εσας(και με βροχη παω) φυγαμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 -1 για σαββατο... ...μακαρι να σας κανει καλο καιρο γιατι μετεωρολογικα δεν τα βλεπω καλα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 τα χιονοπέδιλα μην ξεχάσετε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
savah 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Καλησπέρα και απο μένα, Μιας και είμαι απο τα μέρη πολύ πιο όμορφη διαδρομή είναι Κιάτο --> Στυμφαλία --> Λίμνη Δόξα από αυτή που γράφεις και υποθέτω ότι είναι μέχρι τα Τρίκαλα. Σκέψου το... Φιλικά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Εχω παει και στην μια και στην αλλη ;) Οντως ειναι πολυ ωραια τα χιλιομετρα και οι προορισμοι. Απλα δεν θελω να παω στο ιδιο σημειο και παλι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
savah 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Εχω παει και στην μια και στην αλλη ;) Οντως ειναι πολυ ωραια τα χιλιομετρα και οι προορισμοι. Απλα δεν θελω να παω στο ιδιο σημειο και παλι. Κατάλαβα! Πάσο τότες! Αν κατέβαινα ρε γμτ αυτό το σουκού θα ακολουθούσα αλλά λέω να αράξω αθήνα -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Ο καιρος φαινεται καλος, ισως λιγες ψιχαλες :) E ρε , του γλυκου νερου ναουμε :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Ομορφοπαιδα, για λογους οπως: 1) Ασθενες βροχη στην αττικη κατα τοπους 2) Χιονοπτοση στην Ορεινη Κορινθια η βολτα ακυρωνεται. Οποτε βλεπουμε για την αλλη εβδομαδα ποσοι θα ειμαστε Αθηνα και αναλογος πραττουμε. ΥΓ1. Χρουσουζη Χριστοδουλα. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Ομορφοπαιδα, για λογους οπως: 1) Ασθενες βροχη στην αττικη κατα τοπους 2) Χιονοπτοση στην Ορεινη Κορινθια η βολτα ακυρωνεται. Οποτε βλεπουμε για την αλλη εβδομαδα ποσοι θα ειμαστε Αθηνα και αναλογος πραττουμε. ΥΓ1. Χρουσουζη Χριστοδουλα. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Ομορφοπαιδα, για λογους οπως: 1) Ασθενες βροχη στην αττικη κατα τοπους 2) Χιονοπτοση στην Ορεινη Κορινθια η βολτα ακυρωνεται. Οποτε βλεπουμε για την αλλη εβδομαδα ποσοι θα ειμαστε Αθηνα και αναλογος πραττουμε. ΥΓ1. Χρουσουζη Χριστοδουλα. :P next weekend and some days more i will be in galaxidi...(οσοι θελετε ελατε για καφεδακι) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Οχ... βλεπω τον Θανο να περνει πρωτος μερος :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2011 Λοιπον !!! Ο καιρος αυτη την εβδομαδα φαινεται να μας κανει την χαρη αφου θα εχει λιακαδα :D Το προγραμμα το ιδιο. 9 Στα διοδια Ελευσινας το Σαββατο. 9.30 την κοπαναω1)Alarm :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2011 1)Alarm :P 2) Hlias (κατα 90%) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2011 Παλι σαββατο... δυστυχως παλι ... τι να κανουμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2011 Τον καημένο τον ταπτάπη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2011 Παλι σαββατο... δυστυχως παλι ... τι να κανουμε? Εγω για το Zoo λεω τιποτα ? :P TAP TAP TAP :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εγω για το Zoo λεω τιποτα ? :P TAP TAP TAP :D Ειχαμε τον naftilo (ουδεν σχολιο) τωρα εχουμε τον nalarmftilo II .... ε ρε :bruce_h4h: :bruce_h4h: Τροποποιήθηκε Μάρτιος 1 , 2011 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2011 Παλι δουλευω ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2011 Παλι δουλευω ! Ας προσεχες :P Μια ο Νικολας δεν μπορει, μια ο κ*λος του πονει :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες