ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Για βοηθήστε λίγο ρε παίδες. Εδώ και 3-4 ημέρες ανάβοντας το πισι μου βγάζει το κίτρινο τριγωνάκι με το θαυμαστικό στο taskbar (σε WIN7). Μπαίνοντας μέσα μου λέει "δεν υπάρχει δίκτυο"(ή κάτι τέτοιο... δεν θυμάμαι καλά) Το router (Siemens CL110) έχει αναμμένα κανονικά όλα τα λαμπάκια (Power-DSL-PPP-Ethernet) (της ethernet αναβοσβήνει πότε πότε) Μίλησα την πρώτη φορά με το τεχν.τμήμα της Forthnet και μου έλεγαν ότι θέλουν αλλαγή τα dsl φίλτρα που έχω στη γραμμή κι ότι είναι για 2 χρόνια κτλ. (εγώ βέβαια τα έχω πάνω από 3 χρόνια αλλά τέσπα) Μετά με έβαλε να κάνω κάτι ρυμίσεις στη σύνδεση. Μπήκαμε μέσα στη σύνδεση του δικτύου και βάλαμε χειροκίνητα τους διακομιστές ip κτλ. (κάτι 192,168 κτλ) Δοκιμάσαμε ξανά... τίποτα. Κάποια στιγμή κάτι έγινε και δούλεψε κανονικά. Ευχαρίστησα και έκλεισα. Όλη μέρα το πισί και το ίντερνετ ΟΚ. Το βράδυ το κλείνω (όπως και το router) και το πρωί τα ίδια πάλι. Ξανά τηλέφωνο στη Forthnet και πάλι το ίδιο πράγμα. (άλλος υπάλληλος που μου έλεγε να κάνω τα ίδια με τον προηγούμενον) Μου είπε πως η γραμμή μου είναι ΟΚ και φαίνομαι μάλιστα και online σε αυτούς, αλλά εγώ είχα το τριγωνάκι. Μου είπε πως κάτι φταίει μεταξύ router-PC κι όχι η γραμμή.Επίσης μου είπε να μην κλείνω καθόλου το router γιατί χάνει τις ρυθμίσεις!(τόσα χρόνια που το έκλεινα γιατί τις κρατούσε? Ό,τι να'ναι λένε) Αφού λοιπόν δεν μπορούσε να μου κάνει κάτι... κλείνω το τηλ. Μπαίνω μέσα στις ρυθμίσεις του router δίνοντας την διεύθυνσή του και κοιτάζω. Φαίνομαι όντως ονλάιν. Πατάω disconnect και αποσυνδέομαι. Στο καπάκι με κάνει connect από μόνο του το router και φεύγει το τριγωνάκι. Έχω πάλι κανονικά ίντερνετ. (χτες όλα αυτά) Τώρα το πρωί, με πήρε η γυναίκα μου τηλ και μου είπε ότι πήγε να μπει ίντερνετ και έχει βγάλει πάλι εκείνο το τριγωνάκι. Tι στο πούτσο γίνεται? Γιατί μου το άρχισε αυτό ξαφνικά? Πάντως η τελευταία μου ενέργεια που έκανα πριν μου το ξεκινήσει αυτό, είναι ότι κατέβασα ένα πρόγραμμα από microsoft το windows essential (κάπως έτσι) που είχε το msn μέσα και το movie maker και τα εγκατέστησα. Δεν ξέρω αν έχει σχέση αυτό αλλά το αναφέρω ενδεικτικά. Με λίγα λόγια αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι το πρόβλημα συνήθως φεύγει όταν κάνω disconnect-connect μέσα από τις ρυθμίσει του router αλλά χωρίς να είναι απόλυτο κιόλας. Για βοηθάτε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 (τροποποιήθηκε) Limited conectivity λέγεται ψηλέ και όντως το router σου είναι online, απλά το pc σου δεν μπαίνει. Το τι το προκαλεί τώρα είναι άλλο θέμα. Μήπως εγκατέστεισες πρόσφατα τίποτα προγράμματα? Απενεργοποίησε προσορινά το firewall / antivirus σου και κάνε μια επιδιόρθωση στο δίκτυο σου να δεις αν έχεις θέμα. Στο router συνδέεσαι ενσύρματα ή ασύρματα? Υ.Γ....τώρα πρόσεξα το Essentials. Μπες μέσα και άνοιξε το port 80 και 8080 ή δώσε δικαίωμα πρόσβασης των browsers σου στο internet. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 από τον lavazutra Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 λες ότι το ethernet αναβοσβήνει πότε-πότε...μήπως δεν κάνει καλή επαφή το καλώδιο; Έιτε δεν πατάει καλά είτε έχει τσακίσει πουθενά το καλώδιο και έχει κοπεί εσωτερικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Limited conectivity λέγεται ψηλέ και όντως το router σου είναι online, απλά το pc σου δεν μπαίνει. Το τι το προκαλεί τώρα είναι άλλο θέμα. Μήπως εγκατέστεισες πρόσφατα τίποτα προγράμματα? Απενεργοποίησε προσορινά το firewall / antivirus σου και κάνε μια επιδιόρθωση στο δίκτυο σου να δεις αν έχεις θέμα. Στο router συνδέεσαι ενσύρματα ή ασύρματα? Υ.Γ....τώρα πρόσεξα το Essentials. Μπες μέσα και άνοιξε το port 80 και 8080 ή δώσε δικαίωμα πρόσβασης των browsers σου στο internet. Το τριγωνάκι ανάβει και χωρίς να έχω ανοίξει browser. Το πορτ που λες, που το ανοίγω? Στις ρυθμίσεις του Mozilla? λες ότι το ethernet αναβοσβήνει πότε-πότε...μήπως δεν κάνει καλή επαφή το καλώδιο; Έιτε δεν πατάει καλά είτε έχει τσακίσει πουθενά το καλώδιο και έχει κοπεί εσωτερικά Εννοώ αναβοσβήνει όπως κάνει όταν είναι συνδεμένο και σερφάρεις. Δεν είναι θέμα καλωδίου δηλαδή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Για βοηθήστε λίγο ρε παίδες. Εδώ και 3-4 ημέρες ανάβοντας το πισι μου βγάζει το κίτρινο τριγωνάκι με το θαυμαστικό στο taskbar (σε WIN7). Μπαίνοντας μέσα μου λέει "δεν υπάρχει δίκτυο"(ή κάτι τέτοιο... δεν θυμάμαι καλά) Αν μπορεις πες μας τι λεει ΑΚΡΙΒΩΣ το μηνυμα. Επισης θα ηθελα να τρεξεις ενα command prompt (start > run > cmd ) και να μας δωσεις το output της εντολης ipconfig /all . (φυσικα θα τρεξεις την εντολη οταν υπαρχει το προβλημα) Υ.Γ....τώρα πρόσεξα το Essentials. Μπες μέσα και άνοιξε το port 80 και 8080 ή δώσε δικαίωμα πρόσβασης των browsers σου στο internet. O ALX εννοει τα Windows Live Essentials και εσυ εννοεις τα Microsoft Security Essentials... λες ότι το ethernet αναβοσβήνει πότε-πότε...μήπως δεν κάνει καλή επαφή το καλώδιο; Το λαμπακι του ethernet αναβοσβηνει οταν υπαρχει κινηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaras85 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Κοίτα να τα πάρουμε από την αρχή, από τη στιγμή που σου λένε ότι σε βλέπουν online σημαίνει α) Το φίλτρο είναι οκ β) Ο κωδικός πρόσβασης είναι οκ από τη στιγμή που εσύ μπορείς να μπεις στις ρυθμίσεις του router σημαίνει πως και ο υπολογιστείς "μιλάει" κανονικά με το router γ) το καλώδιο είναι οκ λες ότι κάνοντας disconnect και ξανά connect έχεις internet άρα δ) το port forwarding λειτουργεί κανονικά Εμένα μου κάνει για προβληματικό router που κολλάει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Bγάλε βόλτα το Pc Με το Gs θα φτιάξει. Δανείσου ένα router και παίξε να δεις. Αν δεν κολλάει πάρε τον ISP σου και ζήτα αντικατάσταση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KernelPanic 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 (τροποποιήθηκε) Κατα 90% ειναι οπως τα λέει o lavazutra (στο 1ο του ποστ) τσεκαρε firewall και τίποτα αλλες περιεργες εφαρμογες "προστασίας" βλεπε antivirus με προστασια δικτυου ktl ktl... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 από τον KernelPanic Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkalas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Kανε και ενα hard reset το router σου και ξαναπερνα τις ρυθμισεις απο την αρχη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Εάν μπαίνεις στο web interface του ρούτερ μια χαρά μιλάει με το PC σου. Και προφανώς και μια χαρά παίρνει IP το PC από τον ρούτερ. Εάν σε βλέπουν online από τον ISP, μια χαρά μιλάει με τον ISP το ρούτερ. Όταν σβήνει ο ρούτερ δεν χάνονται οι ρυθμίσεις, πρέπει να κάνεις reset από κουμπί, μαλακίες σου λένε. Να είναι κλειστά τα 80 και 8080 χλωμότατο, είναι από τα βασικότερα ports δεν ξέρω κανένα πρόγραμμα/update να τα κλείνει με το καλημέρα. Δυστυχώς έχεις περάσει από την εύκολη λύση, στην σφαίρα της αλχημείας. Τρέχα γύρευε τώρα. Κάτι που μπορεί να βοηθήσει το μπλα-μπλα με τον ISP: κάπου στα settings ο ρούτερ έχει μια επιλογή "Run Diagnostics" (εάν δεν είναι τελείως μπρελόκ). Για τρέχτο μια την επόμενη φορά που θα τα λες με το τεχνικό τμήμα, να έχεις να τους πεις συγκεκριμένα (ή πες και σε εμάς μπας κ κατεβάσουμε τπτ). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Λοιπόν παίδες... μλκίες έλεγα το πρωί για το πως το έφτιαξα χτες. Το είχα ξεχάσει τι έκανα γιατί δοκίμαζα διάφορα. Έκανα πάλι το ίδιο τώρα και έφτιαξε. Καταρχήν, να πω τι μου λέει όταν βγάζει το τριγωνάκι με το θαυμαστικό. Το εικονίδιο που πατάω στο taskbar, όταν ανοίξει γράφει... (εικονίδιο σπιτάκι) Δίκτυο Χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ (Εικονίδιο παγκάκι) Μη αναγνωρισμένο δίκτυο χωρίς πρόσβαση στο ιντερνετ Λοιπόν... τι κάνω και φτιάχνει. Πηγαίνω στο σύστημα/διαχείριση συσκευών και κάνω κατάργηση εγκατάστασης της κάρτας δικτύου (της motherboard) Kάνω επανεκκίνηση το πισί, ξαναεγκαθιστούν αυτόματα την κάρτα τα windows κατά την εκκίνηση και είμαι ΟΚ. Αυτό έκανα και χτες και έφτιαξε. Μάλλον κάτι παίζει με την κάρτα του δικτύου ε? Για πείτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Κατά την άποψη μου, πολύ πιθανόν. Σε αντίστοιχη περίπτωση είχα πάρει PCI κάρτα και κατήργησα την On-board. Μη σε πάρω όμως στο λαιμό μου και ξοδεύεσαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_abel 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Πάρε mac Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Σιγά το έξοδο...7 ευρώ τις έχουν τώρα κούτα με την ζελατίνα! Εγω πάλι επιμένω ότι είναι θέμα software......ψήλε κατέργησες τα αντιβιοτικά και σία να δεις αν δουλεύεις σωστά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Σιγά το έξοδο...7 ευρώ τις έχουν τώρα κούτα με την ζελατίνα! Εγω πάλι επιμένω ότι είναι θέμα software......ψήλε κατέργησες τα αντιβιοτικά και σία να δεις αν δουλεύεις σωστά? Πίσω ρε ούγκανε! Οι καλές intel πάνε μέχρι και 30 :P ALX όταν στο βγάζει κάνε ένα ping σε κάποιο γνωστό site. Άμα δεν περνάει ούτε αυτό 90% δεν είναι firewall κλπ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Πίσω ρε ούγκανε! Οι καλές intel πάνε μέχρι και 30 :P ALX όταν στο βγάζει κάνε ένα ping σε κάποιο γνωστό site. Άμα δεν περνάει ούτε αυτό 90% δεν είναι firewall κλπ. Ψιτ Γιαπωνέζος παρακαλώ.....και Σουζουκι και νίντζας :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 (τροποποιήθηκε) Σιγά το έξοδο...7 ευρώ τις έχουν τώρα κούτα με την ζελατίνα! Εγω πάλι επιμένω ότι είναι θέμα software......ψήλε κατέργησες τα αντιβιοτικά και σία να δεις αν δουλεύεις σωστά? Τι εννοάς ωρέ παιδι? Εκεί που είμαι με το τρίγωνο να κλείσω αντιβάρια και τοίχια φωτιάς και να περιμένω να φύγει το τρίγωνο? Πίσω ρε ούγκανε! Οι καλές intel πάνε μέχρι και 30 :P ALX όταν στο βγάζει κάνε ένα ping σε κάποιο γνωστό site. Άμα δεν περνάει ούτε αυτό 90% δεν είναι firewall κλπ. Παίδες... η mother δεν είναι ούτε έτους!... εγγύηση δεν έχει? (αν έχει τελικά πρόβλημα) Λοιπόν... Ιούλιο του 2010 αγοράστηκε η Mobo κι είναι ΑΥΤΗ Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 από τον ALX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Παίδες... η mother δεν είναι ούτε έτους!... εγγύηση δεν έχει? (αν έχει τελικά πρόβλημα. Εννοεί, απενεργοποίησε τα ΌΛΑ, τα πάντα, SHUT DOWN EVERYTHING που λένε και στο χωριό μου. Anti-virus, firewalls κλπ. και δες εάν κάνει διαφορά. Εάν δουλέψει οκ, βρήκες το πρόβλημα σου. Εάν όχι, κάνε από το command prompt c:\> ping www.google.com ή όποιο άλλο site. Εάν ούτε αυτό περάσει, δεν είναι τα αντι-ότι σου. Η Motherboard είναι φτηνό μοντέλο ? Γενικά πολλά onboard περιφεριακά είναι ψιλο-σκουπίδια. Πρέπει να έχεις εγγύηση, αλλά το ζήτημα είναι εάν μπορείς να τραβιέσαι να το πας στο σερβις, να σε χρεώσουν κάτι για την διάγνωση, κλπ κλπ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Εννοεί, απενεργοποίησε τα ΌΛΑ, τα πάντα, SHUT DOWN EVERYTHING που λένε και στο χωριό μου. Anti-virus, firewalls κλπ. και δες εάν κάνει διαφορά. Εάν δουλέψει οκ, βρήκες το πρόβλημα σου. Εάν όχι, κάνε από το command prompt c:\> ping www.google.com ή όποιο άλλο site. Εάν ούτε αυτό περάσει, δεν είναι τα αντι-ότι σου. Η Motherboard είναι φτηνό μοντέλο ? Γενικά πολλά onboard περιφεριακά είναι ψιλο-σκουπίδια. Πρέπει να έχεις εγγύηση, αλλά το ζήτημα είναι εάν μπορείς να τραβιέσαι να το πας στο σερβις, να σε χρεώσουν κάτι για την διάγνωση, κλπ κλπ. To MoBo είναι της τάξεως των 70€ Πάντως στα ίδια λεφτά ήταν και το παλιό μου και στα 5 χρόνια που το έχω (το έχω ακόμα και δουλεύει στο χωριό) δεν έχει κανένα πρόβλημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mathios 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Στο συγκεκριμενο προβλημα πολλα μπορουν να φταινε και δυστυχως δεν εχει καμια ενδειξη για να καταλαβεις απο που μπορει να προερχεται το προβλημα. Δοκιμασε: 1)αλλο καλωδιο ethernet και δοκιμη σε αλλη θυρα 2)κλεισε firwall και antivairus 3)περνα καρφωτα IP και DNS 4)ξαναπερνα τους drivers της καρτας δικτυου 5)απο το router ρυθμισε να δiνει μια συγκεκριμενη ip στο pc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 (τροποποιήθηκε) Λοιπόν παίδες... μλκίες έλεγα το πρωί για το πως το έφτιαξα χτες. Το είχα ξεχάσει τι έκανα γιατί δοκίμαζα διάφορα. Έκανα πάλι το ίδιο τώρα και έφτιαξε. Καταρχήν, να πω τι μου λέει όταν βγάζει το τριγωνάκι με το θαυμαστικό. Το εικονίδιο που πατάω στο taskbar, όταν ανοίξει γράφει... (εικονίδιο σπιτάκι) Δίκτυο Χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ (Εικονίδιο παγκάκι) Μη αναγνωρισμένο δίκτυο χωρίς πρόσβαση στο ιντερνετ Λοιπόν... τι κάνω και φτιάχνει. Πηγαίνω στο σύστημα/διαχείριση συσκευών και κάνω κατάργηση εγκατάστασης της κάρτας δικτύου (της motherboard) Kάνω επανεκκίνηση το πισί, ξαναεγκαθιστούν αυτόματα την κάρτα τα windows κατά την εκκίνηση και είμαι ΟΚ. Αυτό έκανα και χτες και έφτιαξε. Μάλλον κάτι παίζει με την κάρτα του δικτύου ε? Για πείτε. Αν ειχες απαντησει στην παρακατω ερωτηση μου τωρα θα ημασταν ενα βημα πιο κοντα στην λυση του προβληματος. Με τα παραπανω που αναφερεις επιβεβαιωνεις ενα απο τα συμπτωματα του προβληματος που εχω στο μυαλο μου. Επισης θα ηθελα να τρεξεις ενα command prompt (start > run > cmd ) και να μας δωσεις το output της εντολης ipconfig /all . (φυσικα θα τρεξεις την εντολη οταν υπαρχει το προβλημα) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 από τον sakis_the_fraud Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μια ειναι η λυση για ΟΛΑ τα προβληματα! Linux!!! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 από τον Bobakias 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Σακης έχεις πμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KernelPanic 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Εγω πάλι επιμένω ότι είναι θέμα software......ψήλε κατέργησες τα αντιβιοτικά και σία να δεις αν δουλεύεις σωστά? Κι εγω το ίδιο. αντιμετώπιζε το ίδιο θεμα η αδερφή μου και τελικα ήταν το Norton internet security (καπως ετσι δηλ γιατι windows εχω να δω απο ta XP SP2... ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Λοιπόν... την λύση την έδωσε ο Sakis the fraud To πρόβλημα ηταν σε μια υπηρεσία που εγκαθιστεί η adobe και μου άλλαζε κάτι στις ρυθμίσεις του πρωτοκόλλου TCP κατά την εκκίνηση των windows. Την απενεργοποίησα σύμφωνα με τις οδηγίες του και ξαναδοκίμασα να σβήσω και να επανεκκινήσω των υπολογιστή για να δω αν μου το ξανακάνει. Τελικά ΔΕΝ μου το ξανάκανε. Ευχαριστώ Σάκη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες