Jump to content
hondakiasss

αποπειρα κλοπης μοτοσυκλετας

Recommended Posts

τα περισοτερα κλεφτρονια οι πολιτσμανοι τα εχουν πιασει 3 και 4 φορες και παλι ειναι εξω!!!οταν τους πιανουν εστω και στο χρονο του αυτοφωρου το δικαστηριο τους οριζει τακτικη δικασιμο και τους αφηνει ελευθερους!

στην διαρκεια και μεχρι να δικαστουν οι ιδιοκτητες στο δικαστηριο η και πριν απο αυτο αποσυρουν την μηνυση η και οταν γεινετε η δικη δεν επιθυμουν την ποινικη τιμωρια οπωτε αθωονονται!αυτο συμβαινει ειτε γιατι εχουν πλησιασει τους ιδιοκτητες και φοβουνται ειτε ακομα και αν δικαστουν οι κλεπτες πληρωνουν την ποινη και αρχιζουν απο την αρχη!

το ποινικο μητρωο οταν δικαζουν οι δικαστες για λογους αμεροληψιας δεν ακολουθει τα κλεφτρονια με αποτελεσμα οι δικαστες να τον δικαζουν σαν πρωτη φορα και ας το εχουν κανει επαγγελμα!

ολα ειναι θεμα δικαιωσυνης και ποινων!

αν το κλεφτρονι γνωριζε οτι την πρωτη φορα θα την φαει με αναστολη και την δευτερη ανεξαρτητου χρονου θα μαζεψει και την πρωτη ποινη αλλα και την δευτερη που θα ειχε χωρις να ειναι εξαγορασιμη δεν θα υπηρχαν κλοπες!

εχω φτασει στο συμπερασμα ολα να εχουν το σκοπο τους,για να δουλευουν τα γραναζια της δημοσιου!!!!δικαστες δικηγοροι ,ολοκληρο συστημα....!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγω επειδη τα περασα μια φορα αυτα που αναφερεται πανω κατω εχω δυο πραγματα να γραψω (αν και πιθανοτατα τα εχω ξαναγραψει)

Οχι βια σε τετοιες περιπτωσεις.

Κινδυνευεις και να παθεις ζημια αλλα και να κανεις (με τις οποιες συνεπειες) Η οργη ειναι παντα πολυ κακος συμβουλος

και δευτερο πιο σημαντικο: Ασφαλεια κλοπης και ησυχασες.

Για το βαραντερο του 2002 ειναι γυρω στα 120€ το χρονο επιπλεον. 10€ το μηνα και εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Πιστευω οτι αξιζει τον κοπο!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω ότι έχεις δίκιο αν μπορέσει κάποιος να παραμείνει ψύχραιμος :angel_not:

Κάτι το οποίο είναι δύσκολο. :aggressive:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παντως τον Νοεμβριο εχω ενα δικαστηριο,γιατι ενας βλακας μου πειραξε τοτε το Husqvarna (συνεβη το 2007) και εφαγε 5 δυνατες μπουνιες και μου ηρθε το δικαστηριο,αλλα εχω μαρτυρες δεν ανησυχω...πηγε μεχρι και σε ιατροδικαστη για το ξύλο ποσο gay ειναι ο κοσμος...

Τροποποιήθηκε από τον OrEsTiS82

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παντως τον Νοεμβριο εχω ενα δικαστηριο,γιατι ενας βλακας μου πειραξε τοτε το Husqvarna (συνεβη το 2007) και εφαγε 5 δυνατες μπουνιες και μου ηρθε το δικαστηριο,αλλα εχω μαρτυρες δεν ανησυχω...πηγε μεχρι και σε ιατροδικαστη για το ξύλο ποσο gay ειναι ο κοσμος...

χχααχαχα.πήγε να στο κλέψει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To ωραίο θα είναι να μην πήγαινε να του την κλέψει, αλλά να την κοζάρει από κοντά και τζάμπα να τις μάζεψε! χαχα! Αν και δεν τον έχω για τόσο οξύθυμο τον Ορέστη...! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πηγαινε και εκανε γρατζουνιές-χαρακιές επιτηδες και αλλες διλιοφθορες,εχω πολλα προηγουμενα με τον συγκεκριμενο τυπο ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ,δεν θελω να μιλαω δημόσια αλλα εχει κανει παρα πολλα,θα πληρωσει για ολα,ισως αλλαξει και χώρα καποια στιγμη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πηγαινε και εκανε γρατζουνιές-χαρακιές επιτηδες και αλλες διλιοφθορες,εχω πολλα προηγουμενα με τον συγκεκριμενο τυπο ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ,δεν θελω να μιλαω δημόσια αλλα εχει κανει παρα πολλα,θα πληρωσει για ολα,ισως αλλαξει και χώρα καποια στιγμη.

καλά τον έκανες τον φούστη.Μετά το δικαστήριο ρίξτου κι' άλλες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είχαμε καμιά εξέλιξη με το συγκεκριμένο θέμα;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είχαμε καμιά εξέλιξη με το συγκεκριμένο θέμα;;

Επειδη ειχε φαει μερικες καλές μπουνιές μου ειχε κανει μήνυση πριν πολλα χρονια και χωρις να το γνωριζω,.πηγα στο δικαστήριο εγινε πριν λιγο καιρο,τελικα πριν με δικάσουν ανακάλεσε τις κατηγορίες για ξυλοδαρμό και αλλες μπουρδες που εγραφε ο μλκς ο δικηγορος του και ετσι δεν λερωθηκε το ποινικο μου μητρωο απο μια τετοια χαζομαρα που ετυχε να μπλέξω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια να ρωτησω.. Ακουω πολυ κοσμο να λεει για κουκουλα πως ας πουμε ειναι μια καλη ασφαλεια για την μηχανη...

Εγω προσωπικα αν ημουνα κλεφτης θα μου κινουσε πολυ περισσοτερο την περιεργια μια μηχανη με κουκουλα..

Οποτε ερωτω.. Ποια η χρησιμοτητα της?? (απλη περιεργια μιας και σκεφτομαι να παρω μια)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια να ρωτησω.. Ακουω πολυ κοσμο να λεει για κουκουλα πως ας πουμε ειναι μια καλη ασφαλεια για την μηχανη...

Εγω προσωπικα αν ημουνα κλεφτης θα μου κινουσε πολυ περισσοτερο την περιεργια μια μηχανη με κουκουλα..

Οποτε ερωτω.. Ποια η χρησιμοτητα της?? (απλη περιεργια μιας και σκεφτομαι να παρω μια)

Πρωτον ενας κλεφτης αναλυει προφανως τι φοραει η μηχανη σου.

Και επειδη ως γνωστον οι πιο πολλοι κλεφτες σμπαραλιαζουν το μοτορι σου για να γινει ανταλλακτικα σε χερια μαστορων αν δουν μια καλη εξατμιση κλπ θα στο βαλουν στο ματι.

Οποτε την προστατευεις απο το να ξερουν τι φορας.

Επισης θα παρει πιο πολυ ωρα να σηκωσει καποιος την κουκουλα και να την βγαλει και να αρχισει την δουλεια του, και σιγουρα θα κινησει πιο πολλες υποψιες.

Τελος σκεψου οτι θα κανει 1 φορα την πρωτη να σηκωσει τη κουκουλα και να δει τι εχεις και μια την 2η για να την...

Αρα αν εισαι και τυχερος και δεν την βαλει οπως εσυ την 1η φορα το ψιλιαζεσαι και την αλλαζεις μερος για κανα 6μηνο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φτου ρε και εχω ωραια εξατμιση :P

Παντως περα απτην πλακα..

Αν σου σηκωσουν μια φορα την κουκουλα να δουν τι παιζει, την επομενη θα στο φορτωσουν σε φορτηγακι αμεσως..

Οποτε τι κερδιζεις?? Μηηπως και τους ποιασεις να κοιτανε???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

από το 2,50 και μετά νομίζω

Κοίτα ρε θράσος. Μου είχαν κλέψει και εμένα την πάπια μου, μακάρι να τους είχα πετύχει, έχω τσεκούρι στο σπίτι... αλλά και πάλι δε θα το χρησιμοποίουσα γιατί θα πήγαινα και μέσα μετά, μας κλέβουν, μας σκοτώνουν και δεν έχουμε το δικαίωμα να τους αγγίξουμε, δουλεύω σαν σκύλος για να πάρω κάτι και να έρχεται ένα αρχ....ι και να το παίρνει με το έτσι θέλω, χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα, ΣΑΠΙΟ σύστημα, όλα γίνονται εναντίον μας.

Παιδιά το μόνο που μας προστατεύει είναι να μην μπει στο μάτι, καλό είναι ακόμα και έξω από το σπίτι να το έχουμε μέρα μεσημερί να είναι κλειδωμένο και καλό είναι να έχει συναγερμό. Γενικά ότι προστασία έχει επάνω απλά θα καθηστερήσει περισσότερο τον κλέφτη, αν το βάλουν στο μάτι, το 'χάσες.

Τροποποιήθηκε από τον R6άκιας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσοχη παιδες...εχουν αγριεψει πολυ τα πραγματα...

Παντως πιστευω με ενα απλο κλειδωμα στο δισκοφρενο..κατι τετοιους τυχαρπαστους τους αποτρεπεις...

Συμφωνειτε?

Χρειάζεται κλείδωμα με αλυσίδα σε κολώνα για να γλιτώσεις το μηχανάκι (εάν προλάβεις και τους δεις) αλλιώς μπορεί να σου πάρουν το καντράν, φώτα, κτλ. έχουν πάρει από V-Strom φίλου όλο το μπροστά, μάσκα, ζελατινά, φώτα, κοντέρ, όλα. Θέλουν σκότωμα.

Εγω επειδη τα περασα μια φορα αυτα που αναφερεται πανω κατω εχω δυο πραγματα να γραψω (αν και πιθανοτατα τα εχω ξαναγραψει)

Κινδυνευεις και να παθεις ζημια αλλα και να κανεις (με τις οποιες συνεπειες) Η οργη ειναι παντα πολυ κακος συμβουλος

και δευτερο πιο σημαντικο: Ασφαλεια κλοπης και ησυχασες.

Για το βαραντερο του 2002 ειναι γυρω στα 120€ το χρονο επιπλεον. 10€ το μηνα και εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Πιστευω οτι αξιζει τον κοπο!!!!

Το έχω σκεφτεί, δεν το κάνουν όμως πολλές ασφαλιστικές και σε περίπτωση κλοπής τότε σου δίνουν το κόστος που είχε το μηχανάκι την περίοδο που στο έκλεψαν; Πώς ακριβώς πηγαίνει; Γιατί με ενδιαφέρει και εμένα η ασφάλεια κλοπής. Τροποποιήθηκε από τον R6άκιας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια υπαρχει και ειδικο θεμα για την ασφαλεια αλλα εχει να ενημερωθει αρκετο καιρο..

απλα ο πατερας του steven ειναι ασφαλιστης και ξερει σιγουρα καλυτερα....αν το δει λογικα θα ενημερωσει

http://www.mybike.gr...1/page__st__105

Τροποποιήθηκε από τον alexwho

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα επρεπε πιστευω να συστηνωνταν ομαδες τριων τεσσαρων ατομων ανα τακτα χρονικα διαστηματα με δολωμα μια μπανικη μοτο και σε σημεια που συνηθως χτυπανε και να περιμενουν με ολο το "βασικο και εξτρα εξοπλισμο" για καποιον που θα επιχειρησει διαρρηξη. Τα παρακατω τα ξερετε :knuppel2::knuppel2: ..μα παρα πολυ :knuppel2::knuppel2: μεχρι νοσοκομειου, ξεβρακωμα για διασυρμο και αν ειναι απομερα και κανενα χερι ...ξερετε εσεις (γι αυτο παντα να εχετε προφυλακτικα μαζι). Αν κουτουπωσεις μερικους απ' αυτους και μαθευτει στην πιατσα τους τι παθανε να δεις ξανακλεβουν παλι;

Γιατί δεν το ξεκινάμε; Πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχαχα...σκοτωμα!!!!! αλλά αληθεια πριν χρόνια μουχανε κλέψει το 2ο μηχανακι, και ελιχα πεθανει στη δουλειά για να το πάρω...αμα του πετυχαινα μπροστα μου καραμπινα!!! αλλα ναι εννοειται, ουτε καν, δεν αξιζει το καθε πιτσιρικι τιποτα απολαυτα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί δεν το ξεκινάμε; Πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλο.

Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σε χώσουν μέσα για επίθεση και ξυλοδαρμό ακόμα και αν έχεις μάρτυρες οτι την έκλεβε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σε χώσουν μέσα για επίθεση και ξυλοδαρμό ακόμα και αν έχεις μάρτυρες οτι την έκλεβε.

Δυστυχώς έτσι θα γινόταν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα