SPYROS69 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Παιδια καλησπέρα.Εχω ενα c50 55mm.Το εχω δουλ'εψει ενα μήνα και μ στράβωσε ο στροφαλος.Ξερει κανεις τι χρειάζεται για να μην μ βγάλει αλλο προβλημα?Απο την συμπύεση στράβωσε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soulkeeperas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 μπορεις να μου πεις αναλυτικα τι πραγματα φορας??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SPYROS69 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Κινεζικο στρόφαλο με μπιέλα aasa.Kυλινδροπίστονα γιαπωνέζικα και κεφαλή 110. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Κινεζικο στρόφαλο με μπιέλα aasa.Kυλινδροπίστονα γιαπωνέζικα και κεφαλή 110. Το εχεις 55 μπροστα ως πισω και φορας 110 κεφαλη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SPYROS69 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Οταν φιλε μ δν εχεισ λεφτα αυτα γινονται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Οταν φιλε μ δν εχεισ λεφτα αυτα γινονται Αμα ομως δεν κανεις μια σωστη μετατροπη τοτε κοβεις στροφαλους......{ΣΠΟΝΤΑ ΗΤΑΝ!} Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SPYROS69 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Το μηχανακι ειναι πενα φιλε με στροφαλο απο glx90 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες