Yamaha 135 x 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 παιδια εχω ενα crypton x και θελο να το βελτιωσω ... με πολλη χαρα θα περιμενω τις συμβουλες σας.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KennyDY 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 παιδια εχω ενα crypton x και θελο να το βελτιωσω ... με πολλη χαρα θα περιμενω τις συμβουλες σας.... για αρχη βαλτου μια εξατμιση. ποσα μπορεις να δωσεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Βασικα για αρχη βαλτου λαστιχα..Και μετα βλεπεις για το που θα πεταξεις τα λεφτα σου.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Μια εξατμησουλα G.P.R. και φτανει τιποτα αλλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Βασικα για αρχη βαλτου λαστιχα..Και μετα βλεπεις για το που θα πεταξεις τα λεφτα σου.. ++++++++++ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Yamaha 135 x 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 για αρχη βαλτου μια εξατμιση. ποσα μπορεις να δωσεις; τωρα εχω 200 ευρο .... η endurance ειναι καλη??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KennyDY 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 τωρα εχω 200 ευρο .... η endurance ειναι καλη??? εμενα μια χαρα μου αρεσει. αλλα οπως ειπαν τα παιδια αλλαξε του λαστιχα. (σορρυ που δεν στο προτεινα πρωτο πρωτο αλλα δεν ηξερα την ποιοητητα των εργοστασιακων) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Yamaha 135 x 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 εμενα μια χαρα μου αρεσει. αλλα οπως ειπαν τα παιδια αλλαξε του λαστιχα. (σορρυ που δεν στο προτεινα πρωτο πρωτο αλλα δεν ηξερα την ποιοητητα των εργοστασιακων) χαμιλοπροφιλα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 ΟΧΙ βαλε τα κανονικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 τωρα εχω 200 ευρο .... η endurance ειναι καλη??? μπα.. θα την βαρε8εις γρηγορα...την εχω εγω... GPR η Protech. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 τωρα εχω 200 ευρο .... η endurance ειναι καλη??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Yamaha 135 x 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 μπα.. θα την βαρε8εις γρηγορα...την εχω εγω... GPR η Protech. γιατι την βαρεθικες φιλε μου??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Βασικα για αρχη βαλτου λαστιχα..Και μετα βλεπεις για το που θα πεταξεις τα λεφτα σου.. +135 με τα μαμα λαστιχα εφαγα μια σπεσιαλ σουπα σε ευθεια και δεν καταλαβα απο που μου'ρθε! βαλε την protech trioval http://mototrade.gr/osCommerce/product_info.php?products_id=18866 την εχεις δει/ακουσει την συγκεκριμενη πανω σε μηχανακι;;;; ετσι οπως την βλεπω μου φαινεται ασχημη... (προσωπικη γνωμη) Φιλε με 2 κατοσταρικα βαζεις και λαστιχακια (περιπου στο 80αρι θα εισαι) και εξατμιση (η protech που εχω κανει 120). ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 νικελ καθρεφτες εχτρα ποδια στα ποδια γιανα μην βρεχεσαι .. βαλιτσουλα πισω ( απιστευτα χρησιμη ) και ενα σετ λαστιχακια και θα βγαλεις μια 2ετια ανετα !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Yamaha 135 x 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2011 νικελ καθρεφτες εχτρα ποδια στα ποδια γιανα μην βρεχεσαι .. βαλιτσουλα πισω ( απιστευτα χρησιμη ) και ενα σετ λαστιχακια και θα βγαλεις μια 2ετια ανετα !! ξερετε τι σιμαινει οταν σου λενε να φερεις το πιστονι στοις εδρες του????//?? νικελ καθρεφτες εχτρα ποδια στα ποδια γιανα μην βρεχεσαι .. βαλιτσουλα πισω ( απιστευτα χρησιμη ) και ενα σετ λαστιχακια και θα βγαλεις μια 2ετια ανετα !! ξερετε τι σιμαινει οταν σου λενε να φερεις το πιστονι στοις εδρες του????//?? νικελ καθρεφτες εχτρα ποδια στα ποδια γιανα μην βρεχεσαι .. βαλιτσουλα πισω ( απιστευτα χρησιμη ) και ενα σετ λαστιχακια και θα βγαλεις μια 2ετια ανετα !! ξερετε τι σιμαινει οταν σου λενε να φερεις το πιστονι στοις εδρες του????//?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karelis7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2011 εγω παιδια θα προτεινα yashimura νομιζω πως μετραει πολυ εγω φοραω και ειμαι ικανοποιημενοσ και απο ηχο και νευρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες