Caenigroth 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Ας μοιραστω και εγω μια ιστορια, απο την αντιθετη ομως μερια.... Ξεκιναω προχτες απο το σπιτι μου με το αυτοκινιτο του πατερα μου. Ειχε βενζινη μεσα, αλλα ειχα σκοπο να κανω αρκετα χιλιομετρα και φοβομενος μην με πιασει ρεζερβα η ακομα χειροτερα μεινω ειπα να βαλω βενζινη στον πρωτο που θα βρω μια και ητανε περασμενες 9 και δεν ξερω τι ωρα κλεινουν. Μπαινω λοιπον σε ενα shell και του ζηταω 20€, μου λεει οτι εχουν προσφορα "σημερα" την 100αρα τους, ιδια τιμη με την απλη. Του λεω λοιπον να βαλει 100αρα μπας και καθαρισει καθολου τον κινιτιρα και σωσουμε και κανα χιλιομετρο στο λιτρο. Φευγω απο εκει και μετα σκευτομαι οτι δεν ειδα ουτε ποσα λιτρα μου εβαλε ουτε την τιμη... (Ειμουν βιαστικος και μεσα στο αγχος απροσεκτος...) Χτες (την επομενη μερα δηλαδη), παμε βολτα με τον ξαδερφο μου, με το δικο του αυτην την φορα. Μπαινουμε στο ιδιο βενζιναδικο (το μοναδικο που βρηκαμε ανοιχτο) και μας λεει παλι οτι εχει προσφορα "σημερα" την 100αρα... "Κατσε ρε φιλε, το ιδιο μου ειπες και εμενα χτες" του λεω... "Ναι, την εχουμε προσφορα καθε Τριτη και Τεταρτη"... Οκ ξερω γω... Βαζουμε 100αρα παλι... Φευγοντας, του κοβει του ξαδερφου και κοιταει τιμη... 1,88 η απλη.... και "προσφορα" 1,88 η 100αρα.... Περιτο να σας πω οτι εχει ενα αλλο πρατιριο 100 μετρα πριν που εχει την απλη 1,74.... Και το ιδιο πρατηριο οταν πηγα με ενα μπουκαλι απο νερο και του ζητησα μισο λιτρο βενζινη μου ειπε οτι δεν μπορει να μου βαλει γιατι ειναι επικυνδινο και καλα... "Και πως θα βαλω βενζινη στο καρτ ρε φιλε; Θα στο φερω εδω;...", "θα πρεπει να αγορασετε μπιτονι!", το πρατιριο παρακατω οχι μονο που εβαλε, με ρωτησε το παιδι αν θα μου φτασει μονο μισο λιτρο και μου εφερε και δευτερο μπουκαλι. Τι να πω... Προσωπικα δεν ξαναπαταω σε αυτο το βενζιναδικο και θα φροντισω να μην το κανει και κανενας γνωστος μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Caenigroth,αυτό με το μπουκάλι το κάνουν πολλοί πρατηριούχοι δυστυχώς αλλά τα 1,88 για την 100άρα στην Κρήτη δεν είναι κακή τιμή με τα υπάρχοντα δεδομένα...αν φυσικά είναι όντως 100άρα! ALX περιμένουμε...:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Caenigroth 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Caenigroth,αυτό με το μπουκάλι το κάνουν πολλοί πρατηριούχοι δυστυχώς αλλά τα 1,88 για την 100άρα στην Κρήτη δεν είναι κακή τιμή με τα υπάρχοντα δεδομένα...αν φυσικά είναι όντως 100άρα! ALX περιμένουμε... :) Το βενζιναδικο δεν ειναι στην Κρητη, στην Κρητη σπουδαζω, τωρα λογο ημερων βρισκομαι αλλου. Οπως και να εχει, η διαφορα με γειτονικο βενζιναδικο ειναι στα 10+λεπτα.... Και με αλλα λιγο εξω απο την πολη πιανει και τα 20 λεπτα... Και 1,88 ισως να μην ειναι πολλα για 100αρα, για απλη ομως σιγουρα ειναι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Το έκανα τελικά ξεχωριστό θέμα: Πως μας κλέβουν στα πρατήρια βενζίνης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 Ο Στρίκος είναι μάλλον ο τελευταίος που θα ελέγξω με τον ίδιο τρόπο. Γιατί ήταν ο μόνος που φαινόταν ότι έβαζε αυτό που έγραφε η αντλία ως τώρα. (αν και όπως είπα σε κάποιο γέμισμα τώρα τελευταία, κάτι δεν μου άρεσε αλλά μπορεί να ήταν και συμπτωματικό... δεν ξέρω) Λένορμαν και Δράμας στο Κολωνό...δίπλα στο καπνεργοστάσιο Έχω τραγανιστά νέα. Ελέγχθηκε και ο τελευταίος που ήθελα να ελέγξω ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Έφαγα όλη την βενζίνη μέχρι σημείου να αρχίσει να διαμαρτύρεται η αντλία πιάνοντας που και που αέρα όπως κουνιόταν η μοτοσυκλέτα. Φουλάρησα και μαντέψτε! 23,55 λίτρα (στο 22άρι υπενθυμίζω ρεζερβουάρ και όπως λέει η BMW στο μάνουαλ usable 22liters) Δηλαδή και 22,5 να παίρνει μέσα και 23 να παίρνει... η αντλία 22 μπορεί να καταναλώσει γιατί μετά δεν μπορεί να τραβήξει άλλο. Ελπίζω να καταλάβατε ποιο πρατήριο έλεγξα τελευταίο ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 ...κι επειδή κάποιος σε άλλο φόρουμ μου έστειλε πμ ότι η φωτό που ανέβασα από ένα άλλο πρατήριο (Revoil) που έλεγξα δεν αποδεικνύει ότι τα λίτρα αυτά μπήκαν στο GS κι ότι συκοφαντώ, ας πάρουν ένα κολάζ της φωτό, με τα specs της φωτό όταν τραβήχτηκε και ένα σκανάρισμα της απόδειξης που μου έκοψε. Διασταυρώστε τα στοιχεία και ας δει αν λέω μλκίες κι αν συκοφαντώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANDREASP 575 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 ...κι επειδή κάποιος σε άλλο φόρουμ μου έστειλε πμ ότι η φωτό που ανέβασα από ένα άλλο πρατήριο (Revoil) που έλεγξα δεν αποδεικνύει ότι τα λίτρα αυτά μπήκαν στο GS κι ότι συκοφαντώ, ας πάρουν ένα κολάζ της φωτό, με τα specs της φωτό όταν τραβήχτηκε και ένα σκανάρισμα της απόδειξης που μου έκοψε. Διασταυρώστε τα στοιχεία και ας δει αν λέω μλκίες κι αν συκοφαντώ. Aλεχ Μην χολοσκας Οποιος θελει να καταλαβει θα καταλαβει Παντως 9 στα 10 κλεβουν Δυσκολο να βρουμε τιμιο πρατηριο.Αν εχεις καποια στιγμη χρονο και ορεξη τσεκαρε το ΕΛΙΝ στην Ιερα οδο στο παρκιν Μακεδονια Ειναι στο ρευμα προς Αιγαλεω κοντα στην Αγιας Αννης. Νομιζω ειναι σωστος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
objecto 927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2013 Να χολοσκάμε γιατι να μην χολοσκαμε? Ολοι αυτοι κερδίζουν κοροιδευοντάς μας και χαίρονται πρακτικά νομικής ασυλίας. Επιπλέον τα διαφυγόντα έσοδα του "κράτους", θα τα επωμιστούμε παλι εμείς. ΝΑ ΜΗΝ ΧΟΛΟΣΚΑΜΕ? Αρκει να μην μένουμε στο χολόσκασμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANDREASP 575 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2013 Να χολοσκάμε γιατι να μην χολοσκαμε? Ολοι αυτοι κερδίζουν κοροιδευοντάς μας και χαίρονται πρακτικά νομικής ασυλίας. Επιπλέον τα διαφυγόντα έσοδα του "κράτους", θα τα επωμιστούμε παλι εμείς. ΝΑ ΜΗΝ ΧΟΛΟΣΚΑΜΕ? Αρκει να μην μένουμε στο χολόσκασμα. Δεν εννουσα αυτο. Απλως καποιος προσπαθησε να φορτωσει δολο στον Αλεχ για την δημοσιευση της ερευνας που εκανε. Γι' αυτον και για καθε αλλον που δεν θελει να καταλαβει οτι μας κλεβουν, ειπα στον Αλεχ να μην χολοσκαει. Δεν εννοουσα να μην χολοσκαμε εμεις που μας κλεβουν Αλλοιμονο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANDREASP 575 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2013 Σημερα ειχε μια συνεντευξη του Λαγου, γραμματεα νομιζω των βενζινοπωλων.Τον ρωτησε ο δημοσιογραφος "τι κερδισατε που βαλατε το συστημα αυτοματης εκδοσης αποδειξεων απο τις αντλιες ?" Απαντηση του Λαγου."Με το συστημα αυτο πληρωνω παραπανω εφορια"!!!! Δηλαδη πριν εκλεβες? χαχαχα!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Περνώντας χθες το απόγευμα από τη Θηβών μουσκεμένος και ταλαιπωρημένος μετά από μια κουραστική μέρα,σκέφτομαι να βάλω από την ΕΚΟ(στο ρεύμα από Ρέντη προς Αιγάλεω,απέναντι από τα jumbo και λίγο πιο κάτω)για δεύτερη φορά γιατί θυμόμουν ότι την πρώτη φορά κάτι δε μου είχε πάει καλά στο συγκεκιρμένο πρατήριο. Βάζω λοιπόν 20 ευρώ και η ένδειξη στο μηχάνημα του πρατηρίου έγραφε 12,01 λίτρα(1.665 η τιμή του λίτρου αν θυμάμαι καλά).Πριν τον ανεφοδιασμό το υπόλοιπο(εναπομείναντα χιλιόμετρα) που μου έδειχνε ο πίνακας της μηχανής ανεβοκατέβαινε μεταξύ 48-50 χλμ.Βάζω λοιπόν και φεύγω για το σπίτι.Όταν έφτασα και πάρκαρα,η ένδειξη είχε ανέβει στα 155 χλμ περίπου και φαντάστηκα ότι την επόμενη μέρα θα ανέβαινε κι άλλο,πράγμα που καμιά φορά συμβαίνει.Σήμερα λοιπόν δυστυχώς και μετά από περίπου 12 χλμ διαδρομής συνολικά,η ένδειξη έμεινε κολλημένη και μάλιστα έπεσε κάτω από τα 150 μετά από τις διαδρομές που έκανα.Να σημειώσω ότι συνήθως βάζω 15 ευρώ και όχι 20 και με τα 15 η ένδειξη εναπομειναντων χλμ ανεβαίνει πάντα πάνω από 220 και τώρα με 20 ευρώ έφτασε κάτω από 160. Πίστευα ότι μετά από εκείνη την εμπειρία στην ΕΤΕΚΑ της Λ.Σαλαμίνος δε θα ξαναζούσα τέτοια απάτη αλλά έσφαλα.Ο κόσμος έχει ξεφύγει...όσοι έχετε την ίδια μηχανή,έχετε την ευχέρεια να αντιλαμβάνεστε καλύτερα τους αριθμούς και τα μεγέθη που περιέγραψα και σίγουρα θα με καταλαβαίνετε καλύτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2013 efkola την επομενη φορα πηγαινε βαλε απο την shell στην παλαμηδιου κατω στην αγια σοφια,αν δεν ξερεις που ειναι στειλε μου π.μ. να σου εξηγησω πως να πας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες