Jump to content
ALX™

Προσοχή στα υπόπτως φτηνά πρατήρια βενζίνης!

Recommended Posts

Αντιγράφω από εδώ σελίδα 607! :surrender:

Το όνομα του κυρίου θα μας το αποκαλύψει κάποιος, ώστε να αποφεύγουμε και τυχόν άλλα πρατήριά του; Το ποιο πρατήρια στον Κολωνό είναι, επίσης, θα μας το αποκαλύψουν; Φυλακή θα μπει ο τύπος που το έχει σύστημα; Πρόστιμο γερό θα φάει μιας και τόσο καιρό θα έχει πλουτίσει με την κομπίνα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Χρόνια τώρα μας κλέβουν τα βενζινάδικα, μας κλέβουνε οι τράπεζες, μας κλέβουνε τα σούπερμάρκετ, μας κλέβει η ΔΕΗ, μας κλέβει ο ΟΤΕ, μας σκίζει η εφορία, μας σκοτώνει το κράτος.........

........

.....................ΜΠΟΥΡΛΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟ...... :ranting3::ranting::ranting3:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τρίτο στη σειρά υπόπτως φθηνό πρατήριο που είχα σκοπό να τσεκάρω και ...μαντέψτε :_w00t: ... μια από τα ίδια παίδες. :yes:

Kλέψιμο στην αντλία, του κερατά!!!!

Αυτή τη φορά ειδικά είμαι σίγουρος 200% για το πόσο μπορούσε να μου βάλει μέσα, επειδή το λαμπάκι άναψε μόλις στα 500μ πριν το πρατήριο. Αυτό είπαμε σημαίνει 4 λίτρα ρεζέρβας ακόμα. (εγώ προς χάριν λάθους όπως έχω πει, δίνω αβάτζο και λέω ότι έχω 3,5 λίτρα μέσα κι όχι 4. Ακόμα και 3 να πω που δεν παίζει με την καμία να έχω τόσο λίγο, πάλι με έκλεψε)

Λοιπόν... ο τύπος μου έβαλε 20,3 λίτρα!!! Την στιγμή που λογικά δεν έπρεπε να μου βάλει πάνω από 18,5 λίτρα. Είπαμε, ξέρω πολύ καλά το μηχανάκι μου και όταν πηγαίνω στο βενζινά μου σε παρόμοια φάση (λίγο μετά που έχει ανάψει λαμπάκι δηλαδή) ποτέ δεν μου έχει βάλει πάνω από 19 λίτρα (συνήθως μου βάζει από 18 έως 18,5)

Αυτή τη φορά έχω και φωτογραφικό ντοκουμέντο για το νέο πρατήριο που θα το ποστάρω το βράδυ για να δείτε.

Μιλάμε για το ΑΠ πρατήριο στην Βυζαντίου 90 στην Ν.Ιωνία με τιμή 1,579 (υπόπτως πολύ χαμηλή όπως είπα)

Ήδη έκανα επώνυμη καταγγελία στο 1520 του εν λόγο πρατηρίου.

Κι όπως λέει κι ο τύπος της Cosmote... τυχαίο? Δε νομίζω! Τρία στη σειρά πολύ φθηνά πρατήρια, κι όλα κλέβουν στο ζύγι (και μάλιστα πολύ)

Δυστυχώς όμως οι οδηγοί, βλέπουν το τυράκι (τιμή) αλλά τη φάκα δεν την βλέπουν (αξιοπιστία αντλίας) και τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρές να βάλουν "φθηνή" βενζίνη :mB_faskelo:

ΕDIT για να μπουν οι φωτογραφίες

Λοιπόν... στην από κάτω μόλις άναψε το λαμπάκι (500μ πριν φτάσω στο πρατήριο)

prinn.jpg

Εδώ πήγα να βγάλω το πρατήριο αλλά η ζελατίνα ήταν ακόμα από τα μυγάκια του 36ωρου και με τον ήλιο δεν είδα τι έβγαλα. Ότι καταλάβετε από την φωτό δηλαδή.

prin1n.jpg

Κι εδώ η αντλία όταν με φουλάρησε! 20,3 λίτρα ενώ δεν έπρεπε να μου βάλει πάνω από 18,5 με τίποτα!!!

antlia.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πωωω ρε παιδί μου, τι κλέφτες είναι αυτοί!

Μου φαίνεται οτί σιγά σιγά θα μεταλλαχθείς στον σούπερ ήρωα Gasman, τιμωρό των βενζινάδων που κλέβουν, η κατάλληλη στολή σου λείπει και είσαι κομπλέ! :_thumbsup:

ΥΓ. Στην αρχή της Κλεισθένους στο Σταυρό Αγ. Παρασκευής παίζει μία σειρά από διαχρονικά φθηνά βενζινάδικα με πολύ πελατεία. Λέτε να γίνω Gasboy; :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό που κάνεις ALX κ έχεις κατά ένα τρόπο υποκαταστήσει τις ελεγκτικές κ διωκτικές αρχές μου προκαλεί προβληματισμό.Νιώθω,όπως κ οι περισσότεροι,υποψήφιο θύμα που εξαρτάται από τις ορέξεις κ την όποια ηθική ή επαγγελματισμό του κάθε βενζινοπώλη(κ εστιάτορα,εμπόρου,ελεύθερου επαγγελματία κ.ο.κ.)κ μου φαίνεται ''κάπως''να ξέρω ότι σε κάθε γέμισμα στο αμάξι ή τη μηχανή μπορεί να δίνω 5-10 ευρώ ως ''χορηγία''στην τσέπη κάποιου κλέφτη.Κ μάλιστα χωρίς αυτός να τιμωρείται ή να φοβάται ότι θα τιμωρηθεί...

Μια που έτσι έχουν όμως τα πράγματα,ας πάρουμε κ εμείς οι απλοί πολίτες την πρωτοβουλία καταγγέλοντας όπως εσύ αυτούς τους απατεώνες.Δεν έχουμε άλλη επιλογή.Θα ήθελα πολύ να ξέρω τι καθεστώς ισχύει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες σχετικά με το θέμα αυτό και ως προς το ένα σκέλος(την ευσυνειδησία ή μη των βενζινοπωλών) και ως προς το άλλο(τη στάση του κράτους)...

Κ μια παράκληση:επειδή σε όλους τους κλάδους υπάρχουν σωστοί επαγγελματίες,ας μνημονεύουμε κ τα πρατήρια που θεωρούμε ότι είναι άμεμπτα.Που φτάσμαε... :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ θα ήθελα να θέσω μια ερώτηση αλλά με όλο το σεβασμό, να μη μου απαντήσει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του! Να απαντήσει ΜΟΝΟ κάποιος που ΞΕΡΕΙ και θα ήταν ιδανικό να postαρε και την πηγή του...

Ερώτηση: Ξέρω ότι η shell και ίσως και κάποια άλλη απαγορεύουν την γόμωση δοχείων με καύσιμα... Υπάρχει κάποιος τρόπος να απαιτήσω νόμιμα να μου γεμίσουν κάποιο δοχείο? π.χ. δοσομετρικό δοχείο 10 λίτρων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ θα ήθελα να θέσω μια ερώτηση αλλά με όλο το σεβασμό, να μη μου απαντήσει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του! Να απαντήσει ΜΟΝΟ κάποιος που ΞΕΡΕΙ και θα ήταν ιδανικό να postαρε και την πηγή του...

Ερώτηση: Ξέρω ότι η shell και ίσως και κάποια άλλη απαγορεύουν την γόμωση δοχείων με καύσιμα... Υπάρχει κάποιος τρόπος να απαιτήσω νόμιμα να μου γεμίσουν κάποιο δοχείο? π.χ. δοσομετρικό δοχείο 10 λίτρων.

μεασ στο μυαλο μου εισαι !! εγω ηθελα να πηγενω με τεποζιτο 20 λιτων να βαζω βενζινη.. οποτε πηγα μου ειπαν οτι δεν μπορουν γιατι με την ηλεκτροστατικη τριβη φωτιες και κατι αλλα που δεν καταλαβα.. :_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aν το δοχειο ειναι ασφαλειας για καυσιμο κ το γραφει κ απεξω τοτε δεν μπορει να σου αρνηθει.

Εγω ειχα θεμα οταν εβαζα βενζινη για το καρτ, αλλα πηγαινα με ενα μπετονακι της σομπας (αυτο με το λαιμο αν καταλαβες) μετα πηρα ενα ασφαλειας κ δεν μου ελεγαν τιποτα , εβαζα παντου.

Σε καλυψα?

Παντως εγω εχω ησυχασει (οσο μπορει κανεις) απο τοτε που "μονιμοποιησα" 2 βενζιναδικα.

Ενα κοντα στο σπιτι κ ενα κοντα στην δουλεια.

Εχω πιστοποιησει πως δεν κλεβουν οι αντλιες τους με το "κολπο" του γεμισματος, 2ον παω με μπετονι 20 λιτρων το οποιο γεμιζουν με "πραγματικα" 20 λιτρα κ δεν εχω προβλημα με μπουκωματα κ κακη ποιοτητα τουλαχιστον εμφανη.

Ετσι κατα καποιο τροπο εχω το κεφαλι μου ησυχο... τωρα στα ταξιδια... Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ

Τροποποιήθηκε από τον patapios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απόλυτα σε αυτό που ρώτησα... Το θέμα τώρα είναι να βαθμονομήσουμε αυτό το δοχείο ώστε να ελέγχουμε παρόντες στο πρατήριο.. Ή μήπως δεν αξίζει ο καβγάς και είναι καλύτερα να το μετρήσουμε σπίτι και απλά να μην ξαναπάμε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά... εγώ έχω βενζινά και μάλιστα πολύ καλό. Το αναφέρω μέσα στα ποστ. Σε εκείνον όποτε και να πάω μόλις ανάψει λαμπάκι, ποτέ μα ποτέ δεν μου έχει βάλει πάνω από 19 λίτρα (το σύνηθες είναι 18 και κάτι)

Αυτά τα τρία πρατήρια μου έβαλαν από 20,3 έως 20,6 λίτρα. Μιλάμε για 2 λίτρα διαφορά... κι όχι για 200-300ml

2 λίτρα με τις σημερινές τιμές, είναι 3,5€ παντελονάτα στη τσέπη του βενζινά! Για σκεφτείτε το τι κονομάει!

Φανταστείτε όταν γεμίζει αυτοκίνητα πόσο είναι το κέρδος του! Αν στα 20 λίτρα που βάζει σε μένα, κλέβει τα 2, στα 55-60 λίτρα που βάζει στα αυτοκίνητα θα κλέβει 5-6 λίτρα (ήτοις σημαίνει 8 με 10€ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΑΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ που φουλάρει)

Τρία στα τρία λοιπόν πρατήρια με υπόπτως φθηνή βενζίνη... κλέβουν άσχημα. Άρα εγώ προσωπικά δεν ξαναβάζω πουθενά βενζίνη αν δω φθηνό πρατήριο. Θα βάζω από αυτούς που είναι από τον μέσο όρο και πάνω για να είμαι λίγο πιο ήσυχος. (όχι ότι εκείνοι δεν θα κλέβουν... αλλά τουλάχιστον οι πιθανότητες είναι περισσότερες στο να μην κλέβουν αφού έχουν λογική τιμή)

Στην Αθήνα θα βάζω πάντα από τον βενζινά μου και έξω όπως είπα παραπάνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και γιατί να μην έχεις ένα δοσομετρικό δοχείο να του λες ρίξε 15 λίτρα και αν βγουν 15,5 να του βάζεις και λίγο δαχτυλάκι.... έτσι για να γουστάρει κι αυτός λιγάκι... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για ηρακλειο κρητης προσοχη στο υποπτο βενζιναδικο της εκο που εχει παντα την φτηνοτερη βενζινη,βρισκεται στην παλια ενωση κοντα.στην ηρακλη σε ενα στενο.

επισης στο βενζιναδικο της shell που ειναι στην οδο 62 μαρτυρων δεξια οπως κατεβαινουμε τον δρομο για να παμε προς αμμουδαρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό που με ανησυχεί εμένα είναι πως όποιος δεν κλέβει με την αντλία ίσως να κλέβει με άλλο χειρότερο τρόπο, όπως ... νοθεία! :surrender:

Πως γνωρίζουμε ότι κάποιος είναι τίμιος σε ... όλα :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ALX είσαι σίγουρος ότι αναφέρεις τη διεύθυνση του βενζινά σου στα posts; :-)

Έψαξα αλλά δεν...Αν έχεις την καλοσύνη,ξαναγράψε που είναι.Το ίδιο κ τα υπόλοιπα παιδιά που έχουν τσεκάρει ότι σίγουρα κάποιο βενζινάδικο δεν κλέβει ή δε νοθεύει.Με ενδιαφέρει κυρίως η περιοχή Κορυδαλλός,Νίκαια,Κερατσίνι,Πέραμα,Πειραιάς,Αιγάλεω,οδός Πειραιώς αλλά κ κάθε άλλη πρόταση δεκτή.Προτιμώ να κάνω μια βόλτα 5 ή 10 χλμ παραπάνω για να βάλω βενζίνη παρά να σιγοντάρω μια απάτη εναντίον μου/μας.Αν κάποιος δε θέλει να γράψει εδώ,please pm me!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι μια μεγάλη γωνιακή BP στη συμβολή των οδών Λένορμαν και Δράμας. (κοντά στο Καπνεργοστάσιο)

Από Αθήνα προς Περιστέρι (οδηγώντας στην Λένορμαν) είναι στο δεξί σου χέρι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απόλυτα σε αυτό που ρώτησα... Το θέμα τώρα είναι να βαθμονομήσουμε αυτό το δοχείο ώστε να ελέγχουμε παρόντες στο πρατήριο.. Ή μήπως δεν αξίζει ο καβγάς και είναι καλύτερα να το μετρήσουμε σπίτι και απλά να μην ξαναπάμε?

Οχι ρε συ, να κανεις καυγα και μαλιστα οχι οταν εισαι μονος σου αλλα να εχει και ακομα 1-2 πελατες.....

γιατι αν δεν μιλησεις και απλως δεν ξαναπας, ζημια δεν θα του κανεις.. ισα ισα... θα βρει το επομενο θυμα του και ολα μια χαρα... ενω αμα κανεις καβγα και σε ακουσουν και 2-3 ατομα που βαζουν εκεινη την στιγμη βενζινη ισως χασει και αυτους _thumbsup.gif

Μαγκες μην χαριζετε τιποτα και σε κανεναν... οπως δεν σας χαριζουν οι ιδιοι βενζινη κλπ ετσι μηνν χαριζετε και εσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι οι φωτό που είχα υποσχεθεί. ( :_zeppelin: Τώρα αξιώθηκα)

Λοιπόν... στην από κάτω μόλις άναψε το λαμπάκι (500μ πριν φτάσω στο πρατήριο)

prinn.jpg

Εδώ πήγα να βγάλω το πρατήριο αλλά η ζελατίνα ήταν ακόμα από τα μυγάκια του 36ωρου και με τον ήλιο δεν είδα τι έβγαλα. Ότι καταλάβετε από την φωτό δηλαδή.

prin1n.jpg

Κι εδώ η αντλία όταν με φουλάρησε! 20,3 λίτρα ενώ δεν έπρεπε να μου βάλει πάνω από 18,5 με τίποτα!!!

antlia.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανιχνευτής… ψεύδους στις αντλίες βενζίνης από την ΕΛ.ΑΣ

gas-400x258.jpg

Ειδική συσκευή εντοπίζει αμέσως ποιες διαθέτουν σύστημα για να αλλοιώνουν τη ροή του καύσιμου

Ενα νέο υπερσύγχρονο όπλο κατά των πρατηριούχων που κλέβουν βενζίνη «έστρεψε» η ΕΛ.ΑΣ. τα τελευταία 24ωρα.

Πρόκειται για μια ειδική συσκευή που εντοπίζει αμέσως και εξ… αποστάσεως ποιες αντλίες βενζίνης διαθέτουν εσωτερικό ηλεκτρονικό σύστημα για να αλλοιώνουν τη ροή του καύσιμου.

Το μυστικό όπλο της ΕΛΑΣ είναι πατέντα ενός έλληνα ειδικού σε ηλεκτρονικά συστήματα και κοστίζει περίπου 15.000 ευρώ. Προτού χρησιμοποιηθεί δοκιμάστηκε με επιτυχία σε ειδικό εργαστήριο ελληνικού πανεπιστημίου και έκτοτε τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛ. ΑΣ. αναφέρουν ότι «με το νέο σύστημα οι έλεγχοι στα πρατήρια θα γίνονται με γρήγορο και αυτοματοποιημένο τρόπο, καθώς ήδη μέσα σε τρία μόλις εικοσιτετράωρα ελέγχθηκαν 13 πρατήρια καυσίμων στην Αθήνα, από τα οποία τα πέντε διαπιστώθηκε ότι έκλεβαν τους πελάτες τους». Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με τους ίδιους γοργούς ρυθμούς και τις επόμενες ημέρες.

Το κόλπο

Η μεγάλη κλοπή των καταναλωτών στα πρατήρια βενζίνης γίνεται με την χρήση μιας ειδικής ηλεκτρονικής πλακέτας που λειτουργεί με τηλεκοντρόλ και παρεμβάλλεται στο σύστημα ροής της βενζίνης.

Το αποτέλεσμα είναι στα ρεζερβουάρ των οχημάτων να μπαίνει μικρότερη ποσότητα καύσιμου από αυτήν που δείχνουν οι μετρητές, τους οποίους βλέπει ο καταναλωτής.

Μέχρι σήμερα οι έλεγχοι της ΕΛ. ΑΣ. και των συναρμόδιων υπηρεσιών γίνονταν με δειγματοληπτικούς ελέγχους και με «ξήλωμα» των αντλιών στα ελεγχόμενα πρατήρια, προκειμένου να ελεγχθούν και να διαπιστωθεί εάν παρεμβάλλεται σύστημα αλλοίωσης των ενδείξεων της αντλίας. Σημαντική απώλεια χρόνου και κόστους, δηλαδή, με αμφίβολα αποτελέσματα.

Ηλεκτρομαγνητικά σήματα

Το νέο σύστημα, που έθεσε σε λειτουργία η ΕΛ. ΑΣ. αλλάζει τα δεδομένα. Η συσκευή που χρησιμοποιεί πλέον το Τμήμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος ανιχνεύει αμέσως την εκπομπή ηλεκτρομαγνητικών σημάτων από την λειτουργία του εμβόλιμου λογισμικού στις αντλίες και αμέσως κτυπά συναγερμό.

Αστυνομικοί που επιβαίνουν σε οχήματα με συμβατικές πινακίδες περιδιαβαίνουν τα πρατήρια βενζίνης κρατώντας την συγκεκριμένη φορητή συσκευή. Σταματούν για ένα – δύο λεπτά σε κάθε πρατήριο όπου εμφανίζονται ως πελάτες και ελέγχουν αν η συσκευή δείχνει ένδειξης ύπαρξης ύποπτου συστήματος μέσα στις αντλίες.

Με αυτό τον τρόπο ο πρατηριούχος δεν μπορεί να αντιληφθεί τον άτυπο, «αόρατο» έλεγχο και να λάβει τα μέτρα του απενεργοποιώντας το σύστημα.

Σε περίπτωση που η συσκευή δώσει σήμα ότι οι αντλίες είναι… πειραγμένες οι αστυνομικοί – ανιχνευτές, μόλις φύγουν ειδοποιούν τα αρμόδια συνεργεία του υπουργείου Ανάπτυξης να πάνε στοχευμένα πλέον στο συγκεκριμένο πρατήριο να «ξηλώσουν» τις αντλίες και να βρουν τις πλακέτες που κλέβουν τους καταναλωτές.

Οπως λένε οι αστυνομικοί «όλες οι ενδείξεις της φορητής συσκευής αποδείχθηκαν σωστές. Οπου έδειξαν ότι υπάρχει σύστημα αλλοίωσης των μετρητών των αντλιών αυτό επαληθεύθηκε και από την διαδικασία μηχανικού ελέγχου κατά τη διαδικασία ανοίγματος των αντλιών από τα συνεργεία του υπουργείου Ανάπτυξης».

Ρεπορταζ Β. Γ. Λαμπρόπουλος

http://www.tovima.gr

Τροποποιήθηκε από τον vagelisv

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα Βαγγελα, μεχρι να δουμε εστω εναν να πιανεται με αυτο τον τροπο, δεν θα κυκλοφορουμε πλεον με μηχανακια αλλα με πατεριτσες μπαστουνια και πι :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου κάνει εντύπωση ρε παιδί μου. Οι αρχές έπρεπε να ελέγχουν πρώτα αυτούς που έχουν τόσο χαμηλή βενζίνα και μετά τους άλλους.

Εδώ στη Θεσσνικη όπου υπάρχει φθηνή βενζίνη-ουρές απ΄έξω.

Πρέπει να οργανωθούν και οι υπόλοιποι βενζινοπώλες που πωλούν με κανονικές τιμές και να στραφούν εναντίων των συναδέρφων τους διότι χάνουν μεγάλο μερίδιο της πελατίας!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Amber Alert

Βρέθηκαν 1+κάτι παραπανίσια λίτρα σε ΕΠ στην Π.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών

Επίσης άλλα τόσα λίτρα βρέθηκαν και σε πρατήριο ΒΡ στο κέντρο στην Πάτρας.

Επειδή στο CB μου δεν χωράνε με τίποτα, παρακαλώ όποιος βενζινάς τα έχασε να περάσει από την γειτονιά μου να τα παραλάβει.

Κατά την παραλαβή θα έχει δώρο αντίγραφο της καταγγελίας που έκανα στην Γενική γραμματεία καταναλωτή ;)

Με τις υγείες σας, αν και από την μέχρι τώρα εμπειρία μου δεν το βλέπω να γίνεται κάτι.

Τροποποιήθηκε από τον klab

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Amber Alert

Βρέθηκαν 1+κάτι παραπανίσια λίτρα σε ΕΠ στην Π.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών

Επίσης άλλα τόσα λίτρα βρέθηκαν και σε πρατήριο ΒΡ στο κέντρο στην Πάτρας.

Επειδή στο CB μου δεν χωράνε με τίποτα, παρακαλώ όποιος βενζινάς τα έχασε να περάσει από την γειτονιά μου να τα παραλάβει.

Κατά την παραλαβή θα έχει δώρο αντίγραφο της καταγγελίας που έκανα στην Γενική γραμματεία καταναλωτή ;)

Με τις υγείες σας, αν και από την μέχρι τώρα εμπειρία μου δεν το βλέπω να γίνεται κάτι.

για στειλε και σε πμ το ονομα του ΕΠ να ξερουμε και οι υπολοιποι :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα