diibmitar 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2011 Παιδια γεια σας.Θα ηθελα να μου πειτε εφοσον ξερετε πως να βγαλω διπλωμα Α1 που θελω.Λοιπον, εχω κανει τα χαρτια μου για διπλωμα αυτοκινητου(θεσ/νικη) αλλα επειδη σπουδαζω αθηνα και δεν θελω να το καθυστερησω θελω να βγαλω διπλωμα Α1 στην αθηνα.τι πρεπει και τι μπορω να κανω?????σε μια σχολη μου ειπαν να κανω αιτηση για μετατροπη τησ καρτασ μου σε καρτα για μηχανη και μετα να κανω επεκταση για αυτοκινητο ωστε να μην πληρωσω 2 φορες τα παραβολα.σε αλλη σχολη μου ειπαν οτι δεν μπορω να κανω τιποτα και πως πρεπει να παρω πρωτα τ διπλωμα αυτοκινητου.σε μια αλλη παλι μου ειπαν πως μπορω να κανω κανονικα τα χαρτια μου παλι αλλα θα πληρωσω παραβολα παλι.τι παιζει πραγματικα γιατι εχω μπερδευτει!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
αρης_τζ 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2011 Αλαλουμ! Ο καθενας με τα δικα του..γιατι δεν κανεις μια βολτα απο Μεσογειων στο Υπουργειο Συγκοινωνιων να ρωτησεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
diibmitar 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2011 Αλαλουμ! Ο καθενας με τα δικα του..γιατι δεν κανεις μια βολτα απο Μεσογειων στο Υπουργειο Συγκοινωνιων να ρωτησεις? ε.......μου ειναι λιγο δυσκολο να βρεθω κατα κει.παντως εαν εχει κανεις να μ προτεινει καμια λυση περιμενω!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες