Jump to content
diibmitar

SOS!!!!!!!!

Recommended Posts

Παιδια γεια σας.Θα ηθελα να μου πειτε εφοσον ξερετε πως να βγαλω διπλωμα Α1 που θελω.Λοιπον, εχω κανει τα χαρτια μου για διπλωμα αυτοκινητου(θεσ/νικη) αλλα επειδη σπουδαζω αθηνα και δεν θελω να το καθυστερησω θελω να βγαλω διπλωμα Α1 στην αθηνα.τι πρεπει και τι μπορω να κανω?????σε μια σχολη μου ειπαν να κανω αιτηση για μετατροπη τησ καρτασ μου σε καρτα για μηχανη και μετα να κανω επεκταση για αυτοκινητο ωστε να μην πληρωσω 2 φορες τα παραβολα.σε αλλη σχολη μου ειπαν οτι δεν μπορω να κανω τιποτα και πως πρεπει να παρω πρωτα τ διπλωμα αυτοκινητου.σε μια αλλη παλι μου ειπαν πως μπορω να κανω κανονικα τα χαρτια μου παλι αλλα θα πληρωσω παραβολα παλι.τι παιζει πραγματικα γιατι εχω μπερδευτει!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αλαλουμ! Ο καθενας με τα δικα του..γιατι δεν κανεις μια βολτα απο Μεσογειων στο Υπουργειο Συγκοινωνιων να ρωτησεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλαλουμ! Ο καθενας με τα δικα του..γιατι δεν κανεις μια βολτα απο Μεσογειων στο Υπουργειο Συγκοινωνιων να ρωτησεις?

ε.......μου ειναι λιγο δυσκολο να βρεθω κατα κει.παντως εαν εχει κανεις να μ προτεινει καμια λυση περιμενω!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα