Jump to content
KaTeMas

MANOWAR live @ Σαλονικη 18-19 Mαρτη!!!

Recommended Posts

Που πας ρε τενεκε που εσκασες μυτη σε καφε με μπλουζακι Moonspell??

Σκατα στα μουτρα σου,εμετο στη μπλουζα σου,κ φωτια σε ολη τη Πορτογαλια!

Καλα δεν ειναι κι απο τις αγαπημενες μου μπαντες αλλα μια χαρα ειναι...Τουλαχιστον δεν ειναι καραγκιοζηδες, δεν φορανε γουνινα σωβρακα, δεν αλειφονται με baby oil, δεν παιζουν playback και δεν εχουν ονειρωξη οτι ειναι ιπποτες στην αυλη του Καμελοτ και πολεμανε αδιακοπα και σωζουν/πηδανε νεαρες παρθενες πινοντας ζεστη βαρελισια μπυρα....Σκατα κι εμετο στους Manowar!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μανωλη επειδη κ εσυ οπως κ εγω τραβιεσαι συχνα-πυκνα σε live (εσυ τζαμπατζης ως συνηθως,μαλλον ως παντα...) ξερεις οτι αυτοι που εκαναν οι Manowar θα ηταν αθλος ακομα κ για ελληνικη-ελληνοφωνη μπαντα

Μπουζουκολαγνεια επικρατει στη Σαλονικη.5 μερες στη δουλεια για μια νυχτα γκλαμουρια

Κοίτα, θα εξαρτηθεί από τη διάρκεια των Live και από την ενέργεια τους. 3 μέρες συνεχόμενες δεν είναι και εύκολο. Ίσως αυτό να είναι και το άσχημο της όλης κατάστασης. Οτι δηλ. για χάρη marketing και πωλήσεων οι υπεύθυνες εταιρείες τους πίεσαν για 3 συνεχόμενα live. Στο 3ο live όμως παίζει να είναι gtp και ο κόσμος να κλαίει τα λεφτάκια του. Μπορεί και να τα δώσουν όλα όμως την 3η μέρα και να τα σπάσουν.

Πέρα από αυτό προσωπικά πάντως θεωρώ οτι οι τύποι είναι ποζεράδες με την κακή έννοια, δηλ. δεν εννοώ ποζεράδες/poser-glam-hair metal τύπου guns n roses, bon jovi κτλ, εννοώ αυτό το βρωμόβουκολικό-epic με τα δερμάτινα και τα σπαθιά. Παίζουν καλό metal, αλλά το image τους το θεωρώ χείριστο πια. True Metal! Other band play, MANOWAR KILL! Ώπα ρε μεγάλε, άραξε! Βγάλε το δερμάτινο σώβρακο και κατούρα και λίγο... Κοντεύεις τα 60 ρε Adams. Δεν αμφιβάλλω πάντως πως όταν έχουν όρεξη κάνουν πραγματικά εκρηκτικά LIVE!

Όπως και να 'χει και για χάρη των εφηβικών μου αναμνήσεων, θα προσπαθήσω να τους τιμήσω με την παρουσία μου και να χτυπηθώ και λίγο(στο τζαμπέ ;) ) :whistling: :whistling: ...

Α, και έμαθα από έγκυρες πηγές, πιθανόν να το ξέρεις και εσυ, ΜΑΙDEN 17 ΙΟΥΝΙΟΥ και ΜΑΛΛΟΝ με Μotorhead ή Slipknot...

Eπίσης θα ανακοινωθούν και οι Priest.

Kαι τις 4 αυτές μπάντες που ανέφερα πιο πάνω, προφανώς τις θεωρώ τουλάχιστον Χ 10 φορές καλύτερες από τους Μanowar.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοίτα, θα εξαρτηθεί από τη διάρκεια των Live και από την ενέργεια τους.Oλο το Battle Hymns θα ερθουν να παιξουν.Οποτε με φασαριες,ανασες,encore,αλλαγη σκηνικα,χαβαλε με το κοινο υπολογισε καμια 2-2,5 ωρες

3 μέρες συνεχόμενες δεν είναι και εύκολο.Σε περδευει λιγο η φαση γιατι κ τα 3 live ειναι στη Σαλονικη.Σκεψου 17 να παιζανε Σαλονικη,18 Σοφια,19 Βουκουρεστι.Ολες οι μπαντες στα promo tours τουλαχιστον με αυτους τους ρυθμους δουλευουν.Οπως κ οι Paradise Lost 20 Mαρτη δεν ερχονται για promo tour.Να παιξουν το Dreconian Times ερχονται,πανε χρονια απο τον Ιουνιο του 1995.Πεμπτη Δημοτικου πηγαιναμε...

Ίσως αυτό να είναι και το άσχημο της όλης κατάστασης. Οτι δηλ. για χάρη marketing και πωλήσεων οι υπεύθυνες εταιρείες τους πίεσαν για 3 συνεχόμενα live. Στο 3ο live όμως παίζει να είναι gtp και ο κόσμος να κλαίει τα λεφτάκια του. Μπορεί και να τα δώσουν όλα όμως την 3η μέρα και να τα σπάσουν. Αν την 3η μερα θα ειναι για τον π... που δεν το νομιζω,αυτο θα οφειλεται μονο στην αποδοχη απο το κοινο.Κοσμος κ κοσμακης εδω στη Τουμπα περιμενει αυτα τα live.Για αυτο δεν νομιζω λεω...

Πέρα από αυτό προσωπικά πάντως θεωρώ οτι οι τύποι είναι ποζεράδες με την κακή έννοια, δηλ. δεν εννοώ ποζεράδες/poser-glam-hair metal τύπου guns n roses, bon jovi κτλ, εννοώ αυτό το βρωμόβουκολικό-epic με τα δερμάτινα και τα σπαθιά. Παίζουν καλό metal, αλλά το image τους το θεωρώ χείριστο πια. True Metal! Other band play, MANOWAR KILL! Ώπα ρε μεγάλε, άραξε! Βγάλε το δερμάτινο σώβρακο και κατούρα και λίγο... Κοντεύεις τα 60 ρε Adams. Δεν αμφιβάλλω πάντως πως όταν έχουν όρεξη κάνουν πραγματικά εκρηκτικά LIVE! Ποζεραδες ολοι οι μεταλαδες ειναι λιγο πολυ,εκτος απο τη λατρεμενη μου μπαντα τους Motorhead που ο Lemmy τους εχει γραψει ολους στα αρ... του κ παιζει για τη καυλα του.Στα α... του κ τα ΜΜΕ κ τα παντα,κ η λεζαντα κ τα παντα ολα.Ειναι ο Lemmy,τελεια κ παυλα

Όπως και να 'χει και για χάρη των εφηβικών μου αναμνήσεων, θα προσπαθήσω να τους τιμήσω με την παρουσία μου και να χτυπηθώ και λίγο(στο τζαμπέ ;) ) :whistling: :whistling: ... Eκει στο Principal δουλευουν μπραβοι κατι φιλοι μου Ρωσοποντιοι.Τον εναν τον Διονυση τον ξερεις σιγουρα γιατι δουλευει κ στο γυραδικο.1,97 180 κιλα με ενα Innova ασημι.Θα ριξω συρμα να σε βαλει τζαμπα.Εγω σαν ποζερας που ειμαι μαζευω εισητηρια απο συναυλιες για το Λευκωμα που διατηρουμε με τον πατερα μου απο το 1969.Ηδη εχω 178 live στο ενεργητικο μου,τα 19 απο Μοtorhead.

Ποτε οσο ζηταγα απο τον μπαμπα λεφτα για συναυλια δεν μου αρνηθηκε,μονο ελεγε φερε το εισητηριο να το βαλουμε στη συλλογη.

Προσωπικο ψωνιο,ιδιαιτερα ακριβο hobby αλλα αδυναμιες ειναι αυτες

Α, και έμαθα από έγκυρες πηγές, πιθανόν να το ξέρεις και εσυ, ΜΑΙDEN 17 ΙΟΥΝΙΟΥ και ΜΑΛΛΟΝ με Μotorhead ή Slipknot...

Eπίσης θα ανακοινωθούν και οι Priest. Μην μιλας ρε μλκ!Ασε να ανοιξω νεο θεμα οταν θα εχω κατι επισημο.Το μονο που ξερω απο ατομο στα σπλαχνα των Motorhead ειναι οτι βγαινουν στην Ευρωπη για να αβανταρουν το νεο album "The world is yours".

Tι να πεις κανεις για την πιο τεραστια μπαντα του πλανητη???Τι να πεις κανεις για μια μπαντα που ειναι ολη μου η ζωη??Τι να πει κανεις για τους Motorhead??

19 φορες live,se 14 διαφορετικες χωρες της Ευρωπης.

17 Nοεμβρη 2007 η πιο Τεραστια μπαντα του πλανητη,στο πιο Τεραστιο συναυλλιακο μερος της γης

Μοtorhead στο Wempley Arena

96.000 ατομα να εχουμε αφησει 100 κιλα ιδρωτα,τη φωνη μας,τα λαρυγγια μας,τη ψυχη μας,τη καρδια μας.Μετα απο αυτο οποτε κ να πεθανω στα α... μου

96,000 κοσμος να ωρυεται.Γραφω τωρα κ ακομη ανατριχιαζω 4 χρονια μετα

Kαι τις 4 αυτές μπάντες που ανέφερα πιο πάνω, προφανώς τις θεωρώ τουλάχιστον Χ 10 φορές καλύτερες από τους Μanowar.

Συ ειπας

Φιλακια πολλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντε να δουμε κ ποτε θα ξαναδουμε Tool...

Αμερικανικο progressive στα καλυτερα του.Και ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ οτι οι Tool εχουν παιξει ποτε Metal...

Εχω στη δισκοθηκα μου κ τις 6 δουλειες τους.Απο το Οpiate του 1992,μεχρι κ το 10,000 days που εβγαλαν πριν καμια 5ετια.(2006 αν θυμαμαι).

Μηπως ηταν metal ο δισκος Undertow το 93??

Μηπως ηταν metal το Εnima του 96??

Μηπως o δισκος Salival???

H μηπως ο Lateralus??

Ο μονος λογος που θα πηγαινα σε live τους ειναι τα καταπληκτικα show που εχουν στησει κατα καιρους.Να δω θα πηγαινα,οχι να ακουσω

Δεν εχω τιποτα με τη λατρεμενη σου μπαντα,απλα η μουσικη τους οσο ομορφη κ να ειναι ειναι εξω απο τα (metal) νερα μου...

Maynard James Keenan

Το ίδιο λέμε ρε θεοπάλαβε!

Τα χρόνια πέρασαν και "αναγκαστικά" προτιμώ να πάω στους Tool,γιατί δεν έχω

την ενέργεια που χρειάζεται για να κοπανηθώ όπως αξίζει σ'αυτήν την τεράστια

μπάντα!

Και δεν είναι κρίμα να πάω εγώ και να κάτσω σε μια μεριά,απλά να ακούσω;Και να

μείνει έξω ένας τρελιάρης που γουστάρει να σπάσει το σβέρκο του;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

3 μερες συνεχομενα μανογουρ!? Θα πηγαινα μονο αν με πληρωναν 75% πανω (οπως τις αργιες) με βαρεα και ανθυγιεινα ενσημα κα με ιδιωτικη ασφαλεια για τα σιγουρα προβληματα ακοης που θα πρεπει να γιατρεψω μετα.( με μπολικο πανκ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ίδιο λέμε ρε θεοπάλαβε!

Τα χρόνια πέρασαν και "αναγκαστικά" προτιμώ να πάω στους Tool,γιατί δεν έχω

την ενέργεια που χρειάζεται για να κοπανηθώ όπως αξίζει σ'αυτήν την τεράστια

μπάντα!

Και δεν είναι κρίμα να πάω εγώ και να κάτσω σε μια μεριά,απλά να ακούσω;Και να

μείνει έξω ένας τρελιάρης που γουστάρει να σπάσει το σβέρκο του;

Θειο εισαι ωραιος.Τουλαχιστον σκεφτεσαι σωστα κ δεν βιαζεις τον εαυτο σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπα οκ πολυ καλοι οι manowar αλλα οχι και θεσσαλονικη...δε βγαινουμε...εχουμε και deep purple μετα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

3 μερες συνεχομενα μανογουρ!? Θα πηγαινα μονο αν με πληρωναν 75% πανω (οπως τις αργιες) με βαρεα και ανθυγιεινα ενσημα κα με ιδιωτικη ασφαλεια για τα σιγουρα προβληματα ακοης που θα πρεπει να γιατρεψω μετα.( με μπολικο πανκ)

Ρε φιλε κ σε συναυλια της Μαριλενας της συγχωρεμενης αν πηγαινες στο Μεγαρο κ τα ηχεια παιζαν διπλα σου την εμετικη φωνη της,παλι κωφωση θα παθαινες.

Οποιος γουσταρει ερχεται στη τελικη,δεν σε πιασαμε κ απο τον λαιμο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

support στους Manowar και στις 3 μέρες θα είναι οι Crosswind. ο μπασίστας τους είναι και μέλος του mybike :_rock-on:

πάρτε και μια γεύση από το album τους Opposing Forces.

Crosswind - Nephilim Rising

http://www.youtube.c...h?v=Tq1V7x5Cz4c

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kατεμα οι Τοοl ειναι μεταλ...

Δεν υπαρχει συγκριση με τους Manowar γιατι αυτοι ειναι επικουρες.

Γουσταρω Τοοl χωρις κοφτες.Πολυ μπροστα.Διχως να θελω να γινω βλασφυμος τους θεωρω τους Floyd του μεταλ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΕΕΕΕ???????? :shit: :shit: :shit: :shit: :shit::puke: :puke: :puke: :puke: :puke:

Ας μεταφερθει παρακαλω κυριοι mods το post του νεαρου στα ανεκδοτα

Τροποποιήθηκε από τον KaTeMas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν υπαρχει συγκριση με τους Manowar γιατι αυτοι ειναι επικουρες.

Γουσταρω Τοοl χωρις κοφτες.Πολυ μπροστα.Διχως να θελω να γινω βλασφυμος τους θεωρω τους Floyd του μεταλ

μαρεσουν oi Tool....βεβαια ειναι πιο πολυ Hard rock....με επιρροες κυριως post-punk και κατι λιγο απο alternative / progressive metal ....αλλα μεταλ δεν ειναι ...

αλλα λατρευω πιο πολυ απο ολα τη ballad ...το sober!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαρεσουν oi Tool....βεβαια ειναι πιο πολυ Hard rock....με επιρροες κυριως post-punk και κατι λιγο απο alternative / progressive metal ....αλλα μεταλ δεν ειναι ...

αλλα λατρευω πιο πολυ απο ολα τη ballad ...το sober!

Τι hard-rock ρε φιλεναδα??

Θα ξεχασουμε κ αυτα που ξερουμε απο μουσικη με εσας που εχω μπλεξει...

Καθαρο progressive κ τιποτα παραπανω.

Σκατα κ εμετο στον ποζερα τον Κeenan

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι hard-rock ρε φιλεναδα??

Θα ξεχασουμε κ αυτα που ξερουμε απο μουσικη με εσας που εχω μπλεξει...

Καθαρο progressive κ τιποτα παραπανω.

Σκατα κ εμετο στον ποζερα τον Κeenan

Eλα,μην τρελενεσαι!

Θα κερασω σεφταλιες υπο τον ηχο των Τοοl :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ταμπέλες γενικά δεν είναι εύκολο να βάλεις στα συγκροτήματα...

Progressive μπορεί να είναι οι Tool, αλλά progressive είναι και οι Dream Theater,οι Rush, Symphony X, Pain Of Salvation. Ουδεμία σχέση έχουν όμως με τους Τοοl ή και μεταξύ τους...

Πάντως ανήκουν στα ακούσματα του τυπικού μεταλά... Υπό αυτή την έννοια και θεωρώντας οτι παίζουν και σε metal-only φεστιβάλ και τους παίρνουν συνεντεύξεις metal-only περιοδικά, μπορούν να θεωρηθούν οτι ανήκουν στην κατηγορία του metal και όχι του rock.

πχ. Rush = Progressive Rock

Tool = Progressive Metal

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά... ειδικά ΕΣΥ κατεμα... ρε σεις... για βοηθήστε λίγο... οι Manowar... έχουν παίξει ποτέ πάνω απο μια ώρα συνεχόμενη σε Live?!

Επίσης... Yamahakia666 ρε φίλε... μήπως σου βρίσκεται κανά :shit: να βάλεις στο τόπικ?! Όχι τίποτα αλλά... πολύ καθαρό το τόπικ ρε γμτ...

:P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πες ωρα και μερα συναντησης και ερχομαι με τον μπομπο θεσσαλονικη !!!

:_rock-on: :_rock-on: :_rock-on:

Τροποποιήθηκε από τον Bobakias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε ΚΑΠΗ θα παιξουν τα μπαρμπάδια?...................... :whistling::rolleyes:

Τροποποιήθηκε από τον manosamos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επίσης... Yamahakia666 ρε φίλε... μήπως σου βρίσκεται κανά :shit: να βάλεις στο τόπικ?! Όχι τίποτα αλλά... πολύ καθαρό το τόπικ ρε γμτ...

Ευχαριστω που με κρατας σε εγρηγορση!!! :puke: :puke: :puke: :puke: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: στους Manowar!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ταμπέλες γενικά δεν είναι εύκολο να βάλεις στα συγκροτήματα...

Progressive μπορεί να είναι οι Tool, αλλά progressive είναι και οι Dream Theater,οι Rush, Symphony X, Pain Of Salvation. Ουδεμία σχέση έχουν όμως με τους Τοοl ή και μεταξύ τους...

Πάντως ανήκουν στα ακούσματα του τυπικού μεταλά... Υπό αυτή την έννοια και θεωρώντας οτι παίζουν και σε metal-only φεστιβάλ και τους παίρνουν συνεντεύξεις metal-only περιοδικά, μπορούν να θεωρηθούν οτι ανήκουν στην κατηγορία του metal και όχι του rock.

πχ. Rush = Progressive Rock

Tool = Progressive Metal

Ο τυπικος metalas ακουει τους Βig 4 του trash

Metallica-Megadeth-Slayer-Anthrax

Συνεχιζω να επιμενω οτι οι Tool ειναι μια ακομη progressive rock μπαντα κ τιποτα παραπανω

Παιδιά... ειδικά ΕΣΥ κατεμα... ρε σεις... για βοηθήστε λίγο... οι Manowar... έχουν παίξει ποτέ πάνω απο μια ώρα συνεχόμενη σε Live?!

:P :P

Στη Βουλγαρια παντως δεν θυμαμαι να περασαν μια ωρα συνεχομενη,αυτη ειναι η αληθεια

Αλλα οτι παιζαν 5 ωρες κ 10 λεπτα ειναι ιστορικα καταγεγραμμενο.

60 ετων κοτευουν ρε,ξενερωστε λιγο

Εμεις με 3-4 μπυρες καθε βραδυ,μισο φακελακι καπνο την ημερα,μηδεν ασκηση,κοψιδια καθε μερα,ρετσινες,ξενυχτια κτλ παιζει να μην φτασουμε κιολας

Σε ΚΑΠΗ θα παιξουν τα μπαρμπάδια?...................... :whistling::rolleyes:

2 συναυλιεες sold οut στην ιδια πολη,κ απο οτι μαθαινω τελειωνουν τ εισητηρια κ για τη τριτη!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και με drummerάρα :lipssealed: :lipssealed: :lipssealed: :lipssealed: :lipssealed:

Πιπερι ρε......... :ranting3:

Να σου πω και κατι?

Αυτος εστησε το συγκροτημα και αυτος γραφει μερικα απο τα καταπληκτικα κομματια τους.

Επι προσωπικου,οταν ακουω τα κομματια τους ταξιδευω,γουσταρω και μου ειναι αδιαφορο το τι κανει στο κρεββατι του. :rolleyes:

Οι ανθρωποι απλα γ@μουν,χωρις φρου-φρου και αρωματα και λεδερ ψευτομαγκιές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα