Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 53 κομματια live. Α ενταξει εχουν προοδευσει, γιατι τα τελευταια χρονια κατι για playback λεγοτανε... :whistling: :whistling: :puke: :shit: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 έχω να τους δω από το 1992, αν θυμάμαι καλά, στο ΣΕΦ. θα παίξουν όλο το Battle Hymns και στα 2 live τους. το υπόλοιπο setlist θα διαφέρει. φήμες για support οι Crosswind. Katema θα πας και στο 2ο live τους ? παίζουν και οι Death Angel το Σάββατο 19/3 στο 8ball. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 Οι Manowar έχουν τη δική τους ιστορία στο χώρο και ότι και να λέμε αυτό δεν αλλάζει. Τους πρωτοάκουσα το '83 με το Battle Hymns.Φανατικός Sabbathάκιας ως σήμερα. Κατάφεραν να μου σηκώσουν την τρίχα κάγκελο! Το 2ο άλμπουμ τους,αυτό που είχε το blood of my enemies το τοποθετώ μέσα στα 10 καλύτερα άλμπουμ του metal ever!! Σεβασμός στους Manowar και όσοι δεν μπορούν να κοπανιούνται για 2 ώρες τουλάχιστον να μην πάνε.Μην στερούν από άλλους το θέαμα σε ένα μικρό club. Ένας "γέρος" που δεν πάει πια συναυλίες σε μικρούς χώρους. Αν και στους Tool θα έκανα μια εξαίρεση!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 Α ενταξει εχουν προοδευσει, γιατι τα τελευταια χρονια κατι για playback λεγοτανε... :whistling: :whistling: :puke: :shit: Ρε μλκ γιατι επιμενεις χωρις να ξερεις???? Σου λεω ελληνικα οτι 5 ωρες κ 10 λεπτα παιζανε live? Πιστευω εχω εμπειρο αυτι για να καταλαβει τη κονσερβα απο το live Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 Ρε μλκ γιατι επιμενεις χωρις να ξερεις???? Σου λεω ελληνικα οτι 5 ωρες κ 10 λεπτα παιζανε live? Πιστευω εχω εμπειρο αυτι για να καταλαβει τη κονσερβα απο το live :puke: :puke: :shit: :shit: στους Manowar!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 To σεβασμο δεν τον απαιτεις, τον κερδιζεις και οι μανογουορ τον εχουν χασει προ πολλου με τα καραγκιοζιλικια που κανουν ακομα και στην ιδια τη μεταλ κοινοτητα. Ενας οπαδος ειχε χασει την ακοη του με τις μαλακιες που εκαναν παλια για να ανακηρυχθούν η πιο δυνατη μπαντα λαιβ στον πλανητη. Αυτους τους καραγκιοζηδες δε μπορω να τους σεβομαι, σεβομαι οτι αρεσουν ακομα σε καποιους αλλα και αυτοι να σεβοντε την διαφορετικη αποψη. :puke: στους μανογουορ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2011 Μέσα είσαι, δεν έχω πάει και το χα σαν παράπονο από τον εαυτό μου και γιαυτό όπως λέω στην αρχή κωλοχάρηκα.Αν και με τα 45 σφίχτηκα αρκέτα όσο το λέγαμε μτ τον αδελφό μου να πάμε μαζί όλο και ψηνόμουνα...Αλλά τελικά έτσι και αλλιώς γράφω παθοφυσιολογία εξεταστική οπότε τσάμπα η σκέψη...Ήδη κάναμε μια παρασπονδία για Helloween δε μας παίρνει και άλλη στο καπάκι... :/ Ωχ ρε φιλαρακι τι μου θυμησες???? 4 χρονια αυτα τα σκατα τα εφαγα στη μαπα.Αποφοιτος ΤΕΙ Νοσηλευτικης Σαλονικης Εργοφυσιολογια ηταν πιο παλουκι γιατι ειχε κ στοιχεια αθλητιατρικης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2011 Οι Manowar δε ήταν εκείνο το συγκρότημα που ήταν support στου Rammstein το περασμένο καλοκαίρι στη Βουλγαρία?! Πέρα απ'την πλάκα, οι Manowar είναι κάτι σαν... την Ελλάδα: Με ΠΟΛΥ ιστορία αλλά καθόλου παρών. Δε ξέρω πόσες ώρες παίζαν live πρίν 4-5 χρόνια αλλά εγώ που τους είδα το καλοκαίρι παίξαν 6 τραγούδια, και κανά 15λεπτο ο κιθαρίστας μιλούσε ... βουλγάρικα με ''απειλήτικές'' βοθροφωνές τάχα μου και μας τα έπρηξε. 6 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΙΠΑΝ! ούτε μια ώρα δεν κάτσαν στη σκηνή! Προσωπικά μου αρέσουν 3-4 τραγούδια τους μόνο και σίγουρα ΕΙΔΙΚΑ μετά απο αυτό που είδα το καλοκαίρι, σιγά μην έδινα 1 ευρώ για να τους δώ live! Δεν ημουν σε εκεινο το live που πηγες,καθως ειδα Rammstein 3 μερες μετα απο εσενα στην Αθηνα. Μanowar η μια κ μονη φορα που ειδα ηταν το 2008 στη Βουλγαρια στη μεγαλυτερη σε διαρκεια συναυλια που ημουν στη ζωη μου Τωρα ποια μπαντα εκανε support σε ποια γελαει ο κοσμος... Αυτο το live που ησουν φιλε Τζωνη ισως ηταν μια ατυχη στιγμη τους κ τιποτα παραπανω.Δεν παιρνω κ ορκο φυσικα,αλλα κ ουτε τους υπερασπιζομαι καθως δεν ειναι κ η αγαπημενη μου μπαντα.Κουβεντα κανουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2011 Οι Manowar έχουν τη δική τους ιστορία στο χώρο και ότι και να λέμε αυτό δεν αλλάζει. Τους πρωτοάκουσα το '83 με το Battle Hymns.Φανατικός Sabbathάκιας ως σήμερα. Κατάφεραν να μου σηκώσουν την τρίχα κάγκελο! Το 2ο άλμπουμ τους,αυτό που είχε το blood of my enemies το τοποθετώ μέσα στα 10 καλύτερα άλμπουμ του metal ever!! Σεβασμός στους Manowar και όσοι δεν μπορούν να κοπανιούνται για 2 ώρες τουλάχιστον να μην πάνε.Μην στερούν από άλλους το θέαμα σε ένα μικρό club. Ένας "γέρος" που δεν πάει πια συναυλίες σε μικρούς χώρους. Αν και στους Tool θα έκανα μια εξαίρεση!! Αντε να δουμε κ ποτε θα ξαναδουμε Tool... Αμερικανικο progressive στα καλυτερα του.Και ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ οτι οι Tool εχουν παιξει ποτε Metal... Εχω στη δισκοθηκα μου κ τις 6 δουλειες τους.Απο το Οpiate του 1992,μεχρι κ το 10,000 days που εβγαλαν πριν καμια 5ετια.(2006 αν θυμαμαι). Μηπως ηταν metal ο δισκος Undertow το 93?? Μηπως ηταν metal το Εnima του 96?? Μηπως o δισκος Salival??? H μηπως ο Lateralus?? Ο μονος λογος που θα πηγαινα σε live τους ειναι τα καταπληκτικα show που εχουν στησει κατα καιρους.Να δω θα πηγαινα,οχι να ακουσω Δεν εχω τιποτα με τη λατρεμενη σου μπαντα,απλα η μουσικη τους οσο ομορφη κ να ειναι ειναι εξω απο τα (metal) νερα μου... Maynard James Keenan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2011 (τροποποιήθηκε) To σεβασμο δεν τον απαιτεις, τον κερδιζεις και οι μανογουορ τον εχουν χασει προ πολλου με τα καραγκιοζιλικια που κανουν ακομα και στην ιδια τη μεταλ κοινοτητα. Ενας οπαδος ειχε χασει την ακοη του με τις μαλακιες που εκαναν παλια για να ανακηρυχθούν η πιο δυνατη μπαντα λαιβ στον πλανητη. Αυτους τους καραγκιοζηδες δε μπορω να τους σεβομαι, σεβομαι οτι αρεσουν ακομα σε καποιους αλλα και αυτοι να σεβοντε την διαφορετικη αποψη. :puke: στους μανογουορ Ρε φιλαρακι ενα ηχειο εστω κ δορυφορικο απο line array σε μια συναυλια ειναι στη ξεφτιλα 2000 W. Aν τωρα ο κακομοιρης οπαδος των Manowar καθοταν διπλα λογικο ηταν να κουφαθει. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 7 , 2011 από τον KaTeMas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George.doc 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2011 Ενας οπαδος ειχε χασει την ακοη του με τις μαλακιες που εκαναν παλια για να ανακηρυχθούν η πιο δυνατη μπαντα λαιβ στον πλανητη. Kοίτα, ΚΑΝΟΝΙΚΑ τα ηχεία στήνονται σε ένα σημείο και δεν επιτρέπεται να πλησιάσεις πέρα από μια οροσμένη απόσταση περιμετρικά, απαγορεύεται ιδίως αμα είναι χαμηλά η σε κλειστό χώρο.ΚΑΝΟΝΙΚΑ όλα αυτά. Τώρα το τι γίνεται στην πράξη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2011 πολυ σκατο το τοπικ (καλα ομολογω γραφω απλα να με κραξει ο κατεμας) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2011 :puke: :puke: :shit: :shit: στους Manowar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2011 Eχετε γεμισει με κουραδες ολο το thread. Ευκοιλια κ εμετο στις βρωμομπαντες που ακουτε. Εμεις αγαπησαμε το αγνο ανοθευτο heavy metal κ αυτα ακουμε Πατε ακουστε Τοοl,τη μεγαλυτερη ντεμεκ metal μπαντα της γης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2011 :puke: :puke: :shit: :shit: Στους Manowar και στους Tool Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2011 Γιαμαχακια σαπιοκοιλια σε κοβω γιαλαντζι μεταλά.Εχω γνωρισει αρκετους κατα καιρους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2011 Σου χω ξαναπαει κι απο κοντα...Μετα απο πολλα χρονια που ακουω μεταλ (μαζι με πολλες αλλες μουσικες βεβαια) εχω καταληξει για μενα προσωπικα σε 3 ακουσματα (στο χωρο του μεταλ) death, black, kai ParadiseLostοειδες μεταλ (δε λεω γκοθικ ειναι παρεξηγησιμος ορος :P ) Απο τα υπολοιπα ειδη ακουω 5-6 μπαντες (σπανια βεβαια) αν και προσπαθω να ενημερωνομαι δισκογραφικα γενικοτερα για το μεταλ...Τωρα αν αυτο ειναι γιαλαντζι...δεν ξερω...but thats me and that cannot change... Και για να μην ξεχνιομαστε :puke: :puke: :shit: στους Manowar! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2011 Σου χω ξαναπαει κι απο κοντα...Μετα απο πολλα χρονια που ακουω μεταλ (μαζι με πολλες αλλες μουσικες βεβαια) εχω καταληξει για μενα προσωπικα σε 3 ακουσματα (στο χωρο του μεταλ) death, black, kai ParadiseLostοειδες μεταλ (δε λεω γκοθικ ειναι παρεξηγησιμος ορος :P ) Απο τα υπολοιπα ειδη ακουω 5-6 μπαντες (σπανια βεβαια) αν και προσπαθω να ενημερωνομαι δισκογραφικα γενικοτερα για το μεταλ...Τωρα αν αυτο ειναι γιαλαντζι...δεν ξερω...but thats me and that cannot change... Και για να μην ξεχνιομαστε :puke: :puke: :shit: στους Manowar! στα μουτρα σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2011 http://www.youtube.com/watch?v=xOxyNjv_IcA KILL WITH POWER!!! DIIIIIIIIE!DIIIIIIIIE!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2011 Mυθικα Πραγματα συμβαινουν απο μια μυθικη μπαντα Ομολογω εκπλησσομαι θετικα απο το μπουζουκολαγνο κοινο της Σαλονικης. Οπως ολοι ξερετε οι Τεραστιοι Μanowar ανακοινωσαν live στη Σαλονικη 18 Μαρτη.Μεσα σε μολις 2 εβδομαδες κυκλοφοριας των εισητηριων βγαλαμε τη συναυλια sold out Σεβομενοι το κοινο που τους στηριζει ανακοινωσαν και δευτερο(!) live την επομενη,19 Μαρτη. Συνεβη το εκπληκτικο σε 8 ημερες,8 ξαναλεω να ξαναβγει η συναυλια sold out. Aπιθανα πραγματα,απο απιθανους ορκισμενους οπαδους μιας Τεραστιας μπαντας Μην μπορωντας να χαλασουν χατιρι στο κοινο της Σαλονικης,ανακοινωθηκε ΚΑΙ 3ο live!!17 Mαρτη Κ ο σκατομουρης ο Κατεμας θα κανει κατι που δεν το εχει κανει ουτε για τους Μotorhead Exω δει 2 διαδοχικες συναυλιες των Motorhead,σε 2 διαδοχικες μερες,σε 2 διαφορετικες χωρες. Αλλα 3 μερες συνεχομενα 17 18 19 Μαρτη Σαλονικη Manowar δεν εχω ξανακανει κ αυριο θα εξασφαλισω το εισητηριο μου κ για τις 17 Μαρτη!!! 3 μερες θα λιωνω με Manowar,3 mερες στη Σαλονικη η απολυτη-υπερτατη φαντασιωση,3 μερες ανελεητοw μουσικος ΒΙΑΣΜΟΣ χωρις σαλιο απο τον Τεραστιο Eric Adams. TΕΛΟΣ,δεν εχω να πω κατι αλλο.- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2011 :puke: :puke: :shit: στους Manowar και σε οσους παλιοποζερους θα πανε και στις 3 συναυλιες τους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2011 XAXA! Manowar world tour in Greece!! AXAAXAXA! Μόνο εμείς οι γελοίοι θα τους αντέχαμε 3 φορές. Βάζω στοίχημα οτι είναι δάκτυλος άλλων χωρών που θέλουν να τους κρατήσουν μακριά από τις δικές τους περιοχές και πληρώνουν εισιτήρια ωστέ να φανεί το Live sold out! Ουυυυυυυστ.... Έχω κάπου και μια μπλούζα Manowar από τις εφηβικές μου εποχές...ΚαΤεΜα θα στη δώσω να την "απλώσεις" λίγο, γιατί δε μου κάνει πλέον... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2011 Mυθικα Πραγματα συμβαινουν απο μια μυθικη μπαντα Ομολογω εκπλησσομαι θετικα απο το μπουζουκολαγνο κοινο της Σαλονικης. Οπως ολοι ξερετε οι Τεραστιοι Μanowar ανακοινωσαν live στη Σαλονικη 18 Μαρτη.Μεσα σε μολις 2 εβδομαδες κυκλοφοριας των εισητηριων βγαλαμε τη συναυλια sold out Σεβομενοι το κοινο που τους στηριζει ανακοινωσαν και δευτερο(!) live την επομενη,19 Μαρτη. Συνεβη το εκπληκτικο σε 8 ημερες,8 ξαναλεω να ξαναβγει η συναυλια sold out. Aπιθανα πραγματα,απο απιθανους ορκισμενους οπαδους μιας Τεραστιας μπαντας Μην μπορωντας να χαλασουν χατιρι στο κοινο της Σαλονικης,ανακοινωθηκε ΚΑΙ 3ο live!!17 Mαρτη Κ ο σκατομουρης ο Κατεμας θα κανει κατι που δεν το εχει κανει ουτε για τους Μotorhead Exω δει 2 διαδοχικες συναυλιες των Motorhead,σε 2 διαδοχικες μερες,σε 2 διαφορετικες χωρες. Αλλα 3 μερες συνεχομενα 17 18 19 Μαρτη Σαλονικη Manowar δεν εχω ξανακανει κ αυριο θα εξασφαλισω το εισητηριο μου κ για τις 17 Μαρτη!!! 3 μερες θα λιωνω με Manowar,3 mερες στη Σαλονικη η απολυτη-υπερτατη φαντασιωση,3 μερες ανελεητοw μουσικος ΒΙΑΣΜΟΣ χωρις σαλιο απο τον Τεραστιο Eric Adams. TΕΛΟΣ,δεν εχω να πω κατι αλλο.- Nα υπενθυμισω οτι αναφερομαι σtους Manowar,σε μια απο τις σημαντικοτερες Heavy metal μπαντες του πλανητη Οχι στους Rotting Christ πχ που μενουν κ Ελλαδα :puke: :puke: :shit: στους Manowar και σε οσους παλιοποζερους θα πανε και στις 3 συναυλιες τους Που πας ρε τενεκε που εσκασες μυτη σε καφε με μπλουζακι Moonspell?? Σκατα στα μουτρα σου,εμετο στη μπλουζα σου,κ φωτια σε ολη τη Πορτογαλια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2011 Οχι στους Rotting Christ πχ που μενουν κ Ελλαδα ε τωρα μη μπλεκουμε τις πο*τσες με τις βουρτσες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2011 XAXA! Manowar world tour in Greece!! AXAAXAXA! Μόνο εμείς οι γελοίοι θα τους αντέχαμε 3 φορές. Βάζω στοίχημα οτι είναι δάκτυλος άλλων χωρών που θέλουν να τους κρατήσουν μακριά από τις δικές τους περιοχές και πληρώνουν εισιτήρια ωστέ να φανεί το Live sold out! Ουυυυυυυστ.... Έχω κάπου και μια μπλούζα Manowar από τις εφηβικές μου εποχές...ΚαΤεΜα θα στη δώσω να την "απλώσεις" λίγο, γιατί δε μου κάνει πλέον... Μανωλη επειδη κ εσυ οπως κ εγω τραβιεσαι συχνα-πυκνα σε live (εσυ τζαμπατζης ως συνηθως,μαλλον ως παντα...) ξερεις οτι αυτοι που εκαναν οι Manowar θα ηταν αθλος ακομα κ για ελληνικη-ελληνοφωνη μπαντα Μπουζουκολαγνεια επικρατει στη Σαλονικη.5 μερες στη δουλεια για μια νυχτα γκλαμουρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες