Hondovios tsr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 παιδια καλησπερα σας ζητω τη βοηθεια σας για την επιλογη ενος κινητηρα LIFAN αλλα δεν ξερω αν πρεπει να παρω τον διπλοκαμπανο η οχι....για αυτο σας ζητω να μου εξηγησετε τι σχεση εχει ενασ διπλοκαμπανοσ κινητηρας απο εναν κανονικο???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chrisim 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 Την ιδια απορια εχω και εγω,οποιος ξερει ας απαντησει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chrisim 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 κανεις????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 (τροποποιήθηκε) Το διπλοκαμπανο ειναι νομιζω σαν το astrea δηλαδη μπορεις να το κανεις συμπλεκτη στο ποδι(η στο χερι) ενω το αλλο σαν του c50 και μπορεις να βαλεις συμπλεκτη μονο στο χερι(μανησια ομως ειναι ημιαυτοματα η με συμπλεκτη στο χερι τα lifan). Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 από τον gh0st Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SPYROS69 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 Kανεισ λαθοσ.τα διπλοκαμπανα μπορεισ να τα κανεισ παραπανω κυβικα γιατι δν μπατιναρουν τοσο ευκολα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 Δεν κανω λαθος απλα δε το εγραψα. Εγω για το συμπλεκτη μιλησα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες