nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 καλημέρα παιδιά!!! σε 1-2 εβδομάδες θα έχω στα χέρια μου ένα Crypton R 105 κυβικά... αλλά το μηχανάκι έχει πολλά προβλήματα ( αλλά για την τιμή του είναι καλό ) θέλω να μου πείτε κανένα site να έχει αξεσουάρ για το μοτέρ του Crypton R 105... με μια πρόχειρη ματιά θέλω... δίσκους συμπλέκτη ελατήρια συμπλέκτη φλάντζες Α&Β σετ λάδια πιστόνι κύλινδρο εκκεντροφόρο ελατήρια βαλβίδων ρεκτιφιέ τον κύλινδρο μπιέλα θέλω να μου πείτε.. α) πόσα μμ να το κάνω? β) η Daytona βγάζει 56-57mm πιστόνι ? γ) εκκεντροφόρο takegawa? δ) newfren είναι καλή εταιρία για ελατήρια συμπλέκτη και δίσκους συμπλέκτη ? ε) τι ρεύματα κυκλοφορούν στην αγορά?? γιατί δεν ξέρω από yamaha... τα πράγματα θα τα περάσω εγώ μόνος μου. και άλλη μια ερώτηση... πόσα mm γίνετε με άνοιγμα κάρτερ και πόσα mm γίνετε χωρίς άνοιγμα κάρτερ? Υ.Γ. τα άλλα θέματα περί Crypton R 105 τα διάβασα αλλά χάνουν λίγο το θέμα...περιμένω απαντήσεις !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2011 (τροποποιήθηκε) μέχρι στιγμής αυτά εδώ έχω βάλει στην λίστα... τι γνώμη έχετε??? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 3 , 2011 από τον nikosm1993 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondakiasss 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 εξατμιση 130?τι θα βαλεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 αν θες να στροφαρει πολυ και να ξυριζει παντου, καντο 54 ή 54,5 αν βρεις με γνησιο κυλινδρο, ολα αυτα που εγραψες αλλα με καμπυρατερ 26αρι keihin δοκιμασμενη λυση.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 daytona βρίσκω μόνο 54mm AaSa βγαίνει από 53 έως 58-59mm τι 26mm καρμπιρατέρ να βάλω? ( τι μοντέλο ) ποιο είναι καλύτερο?? Keihin PE 26 ή Mikuni TV 26 ?? ή δεν αξίζει τόσα λεφτά να δώσω για να πάρω το 2ο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 το keihin παρε συμφερει ειναι και δοκιμασμενο στα 54mm παντα βαζαμα 26αρι ή 24 αναλογος τι θελουμε, πανω απο 56mm 28αρι η και μεγαλυτερο, αλλα δε προτεινω πανω απο 54-54.5-55 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2011 (τροποποιήθηκε) Daytona 54mm ή AaSa 54mm ή AaSa 54,5mm ??? τι από τα 3 είναι καλύτερο ? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 5 , 2011 από τον nikosm1993 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 ψηφιζω 54,5 α και μη το ελαφρωσεις καθολου, ειναι μικρο δε χρειαζεται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 στα 54mm παντα βαζαμα 26αρι ή 24 αναλογος τι θελουμε, εξήγησε λίγο καλύτερα. που βάζεις 24 και που βάζεις 26 ? στην κεφαλή τι να κάνω? θέλει να ανοίξω λίγο την εισαγωγή ή εξαγωγή ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 Νικο ενημερωτικα το PWK ειναι ισως το καλυτερο καρμπυρατερ αλλα για 2Τ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 ναι... το ξέρω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsits 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 τι ρουλεμάν είναι αυτά ρε παιδιά που κάνουν 30 ευρώ... για πείτε μου και μένα που πλήρωσα 15 ευρώ το ένα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 τι ρουλεμάν είναι αυτά ρε παιδιά που κάνουν 30 ευρώ... για πείτε μου και μένα που πλήρωσα 15 ευρώ το ένα... λογικα ρουλεμαν στροφαλου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2011 ρουλεμάν στροφάλου, ρουλεμάν καμπάνας, ρουλεμάν στις ρόδες κτλπ γενικά ότι ρουλεμάν έχει πάνω το μηχανάκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2011 Aφου θα ανοιξεις το μοτερ του στην μεση,ανοιξε και καρτερ και πηγαινε για πολλαααα χιλιοστα!55-59 καντο να τρελαθεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 τελικά δεν το πήρα γιατί δεν άξιζε τα λεφτά του... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Ποσο εκανε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 350 ευρώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Εεε ενταξει σχετικά φθηνά το εδινε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 ναι αλλά ήθελε άλλα 800 ευρώ ανταλλακτικά για να γίνει καλό.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες