KOSTAS150 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) καλησπερα παιδια εχω βαλει στο ματι suzuki bandit 650 καινουργιο δεν με παιρνει και λεω για μοντελο 07-08 ομως εχω αποριες.το θελω και για την πολη-ο 4κυλινδος ειναι μειονεκτημα; και για ταξιδι-ειμαι 1.85 θα τρωω πολυ αερα στην εθνικη; ειναι σταθερο στην εθνικη με 140-150 ή ζηταω πολλα και πρεπει να παω σε κατι αλλό; Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 31 , 2011 από τον KOSTAS150 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 ο 4χρονος ειναι μειονεκτημα Εννοεις κινητηρας ? Τι μειονεκτημα δηλαδη να ειναι ? Δεν το εχω οδηγησει, αλλα ακουγεται πως ειναι πολυ τιμιο μηχανακι για τα λεφτα του. Δεν νομιζω να εχεις το παραμικρο προβλημα στα 140 χλμ. Εχουμε 2-3 πρωην κατοχους, ισως σε κατατοπησουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KOSTAS150 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εννοεις κινητηρας ? Τι μειονεκτημα δηλαδη να ειναι ? Δεν το εχω οδηγησει, αλλα ακουγεται πως ειναι πολυ τιμιο μηχανακι για τα λεφτα του. Δεν νομιζω να εχεις το παραμικρο προβλημα στα 140 χλμ. Εχουμε 2-3 πρωην κατοχους, ισως σε κατατοπησουν ρωταω γιατι ολοι μου λενε για 2κυλινδρο και οτι ο 4κυλινδρος ειναι μονο για ταξιδια Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 31 , 2011 από τον KOSTAS150 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos4643 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 Ισως εννοουν οτι καιει περισσοτερο απο εναν δυκιλινδρο στα ιδια κυβικα η ζεσταινεται περισσοτερο, δεν ξερω υποθετω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmakos 234 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 Τα πραγματα ειναι απλα.Τα 2κυλινδρα συνηθως εχουν πιο καλο αρπαγμα απο τις χαμηλες στροφες αφου αποδιδουν καλυτερα μεχρι και τις μεσαιες και στις ψηλες συνηθως χανουν.Τα 4κ αντιθετα χαμηλα ειναι πιο ψοφια και οταν ανεβαζουν στροφες εχουν καλυτερη αποδοση.Γενικα μιλαμε μην τρελαθειτε να βγαλετε εξω δυναμομετρησεις και τα ρεστα.Το bandit ειναι ενα καλο μηχανακι σε πολυ καλη τιμη.Λιγο απο ολα οχι τελεια αλλα καλα.Δυναμη για ταξιδακια εχει και μεσα στην πολη θα σε παει αλλα θα ζεσταινεται οπως και καθε αλλη μηχανη ανω των 600 κυβικων.Καγκουριλικια με πεζοδρομια και τετοια δεν ειναι και το φορτε του αλλα οκ αν θες τετοια παρε κανα ψηλουλι. Ταξιδακι με μηχανακι αν θες τον αερα σου θα τον φας θες δεν θες.Μηχανη ειναι οχι αμαξι.Ταξιδι κανει και εχω δει και αρκετα φορτωμενα. Τιμιο μηχανακι που το βρισκεις μεταχειρω στα 4-4,5 με abs περιπου και στο λεω γτ το ψαχνα πριν λιγο καιρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nctravel 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 α) Όλα τα δίκυκλα είναι 4χρονα. β) Ναι, θα τρως αρκετό αέρα στον αυτοκινητόδρομο. Χρειάζεται μεγαλύτερο fairing από τον original (εγώ έχω Power Bronze). Το αέρα δεν θα τον γλυτώσεις, απλά θα είναι υποφερτός. γ) Ναι, είναι εξαιρετικά σταθερό αρκετά παραπάνω από τα 140-150. Έχω ένα Κ8 με 60.000ΚΜ. Αν θέλεις δώσε περισσότερες πληροφορίες για το τι ακριβώς το θες για να σου απαντήσω σχετικά. Καλή επιλογή Βασίλης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 α) Όλα τα δίκυκλα είναι 4χρονα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skylos mauros 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 για 4κυλινδρο ειναι πολυ ροπατο χαμηλα. καμμια σχεση με τα 600 ss. τραβαει χωρις σκορτσαρισματα απο πολυ χαμηλα. βαρυ μεν καλα ζυγισμενο δε. με αλλαγη εξατμισης βελτιωνεται κατα πολυ. καλη προστασια απο τον αερα για στριτ μηχανακι. ειδικα με αλλαγη ζελατινας. εξαιρετικα σταθερο μεχρι τα 170-180. μαλακιά αναρτηση για ταξιδια και οχι για καγκουριλικια. τελος φορτωνεται σαν μουλαρι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KOSTAS150 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) α) Όλα τα δίκυκλα είναι 4χρονα. β) Ναι, θα τρως αρκετό αέρα στον αυτοκινητόδρομο. Χρειάζεται μεγαλύτερο fairing από τον original (εγώ έχω Power Bronze). Το αέρα δεν θα τον γλυτώσεις, απλά θα είναι υποφερτός. γ) Ναι, είναι εξαιρετικά σταθερό αρκετά παραπάνω από τα 140-150. Έχω ένα Κ8 με 60.000ΚΜ. Αν θέλεις δώσε περισσότερες πληροφορίες για το τι ακριβώς το θες για να σου απαντήσω σχετικά. Καλή επιλογή Βασίλης οπως ειπα ψαχνω για all around μηχανακι με εμφαση περισσοτερο στο ταξιδι ο πηγασος που έχω με ταλαιπωρει στο ταξιδι πες μου οτι θα ειμαι καλυτερα με το bandit.πιστεω απο τα αλλα 600αρια θα κανω τη δουλεια μου καλυτερα Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 31 , 2011 από τον KOSTAS150 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmakos 234 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 Καλα κατι χρεπια 2χρονα που ηταν παλια στα βουνα τα καψανε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skylos mauros 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 σιγουρα καλυτερο απο τον πηγασο!!!ειχα φαντουρο πριν!!! καμμια σχεση!(αν και η θεση οδηγησης του μπεμπε ηταν καλυτερη) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εχουμε το ιδιο υψος ,μια χαρα ειναι το εχω οδηγησει ..πολυ καλο.. ενταξει δεν εχει και την καλυτερη προστασια απο τον αερα..αλλα ειναι πολυ καλο για αυτο που το θελεις.. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 31 , 2011 από τον vagelisv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KOSTAS150 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 Εχουμε το ιδιο υψος ,μια χαρα ειναι το εχω οδηγησει ..πολυ καλο.. ενταξει δεν εχει και την καλυτερη προστασια απο τον αερα..αλλα ειναι πολυ καλο για αυτο που το θελεις.. αν αλλαξω ζελατινα γιναιτε τιποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KOSTAS150 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 Εχουμε το ιδιο υψος ,μια χαρα ειναι το εχω οδηγησει ..πολυ καλο.. ενταξει δεν εχει και την καλυτερη προστασια απο τον αερα..αλλα ειναι πολυ καλο για αυτο που το θελεις.. αν αλλαξω ζελατινα γιναιτε τιποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ειναι πολυ ομορφη μηχανη!αν σου αρεσει χτυπα την...και αξιοπιστη...suzuki εισαι! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 31 , 2011 από τον gregomaga Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 αν αλλαξω ζελατινα γιναιτε τιποτα τι να σου πω δεν γνωριζω και πολλα τι παιζει με ζελατινα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KOSTAS150 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 Ειναι πολυ ωραια μηχανη!αν σου αρεσει χτυπα την... Ειναι πολυ ομορφη μηχανη!αν σου αρεσει χτυπα την...και αξιοπιστη...suzuki εισαι! σαν εμφανιση μου αρεσει δεν το συζητω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skylos mauros 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 εχω ζελατινα της καππα. μια χαρα σου λεω!!! μεχρι 160 ανετα! με ενα καλο κρανακι θα εισαι πολυ ανετα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KOSTAS150 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 εχω ζελατινα της καππα. μια χαρα σου λεω!!! μεχρι 160 ανετα! με ενα καλο κρανακι θα εισαι πολυ ανετα τετοια θελω να ακουω.πιστευω το οτι εχει και καποιο παραπανω βαρος ειναι πλεονεκτημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skylos mauros 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 ξεφορτωθηκα την μαμα εξατμιση και την αντικατεστησα μεμια ακραπα....αλλαξε η μηχανη! όσο για φορτωμα, με τριβαλιτσο που εχει περνει ενα σκασμό πράγματα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bandit bill 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 καλησπερα.εχει πολυ καλη ροπη απο χαμηλα κ στην εθνικη παει σφαιρα κ σταθερα.οσο για την πολη μολις το μαθεις δε θα χεις προβλημα.λογω του υψους σου με ενα φερινγκ μεγαλο κ μια mivv-x-cone θα σαι αρχοντας.και απο φορτομα.......βαλε οτι γουσταρεις, δε χαμπαριαζει.το απολυτο..value for money. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bandit bill 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 επισης ξεχασα να σου πω οτι αν ανοιξεις το λεξικο στη λεξη αξιοπιστια, θα δεις να γραφει suzuki bandit gsf650s. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimos_th 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) εχω το 656 κ8,τι μεχρι τα 170-180 σταθερο?μονο? σημερα με 225 τερμα δηλαδη θεσνικη-ασπροβαλτα και δεν χαμπαριασε τιποτα,ουτε κουνιεται ουτε τιποτα,καλα μια ζελατινα την θελει ,ειμαι 1,85 και γω και βαραει αρκετα στα πολλα χιλιομετρα, φιλε παρτο το μοτορι,μη το σκεφτεσαι,τετοιον κινητηρα δεν θα βρεις ξανα..... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 31 , 2011 από τον dimos_th Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kozanitis 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 Και εγώ το έχω 2,5 χρόνια. Εχω βάλει την ζελατίνα της Kappa η οποία κόβει αρκετά.Τότε σκεφτόμουν για μία με φρυδάκι αλλά και με αυτην που έχω, έχει καλά αποτελέσματα. (είμαι 1,77). Η μηχανή είναι πολυ σταθερή στα 140 - 160km (για παραπανω δεν έχω πολυ εμπειρία) Εγω το μοναδικό μειονέκτημα που είχα συναντησει τους πρώτους μήνες ήταν να συνηθήσω το βάρος της και όταν εννοω βάρος σε περιπτώσεις που ήθελα να κανω καμια αναστροφή.Στην κίνηση δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 ωραίο μηχανάκι, Πολύ πάνω από αυτό που πληρώνεις. Διαμαντάκι ο κινητήρας το κάνει να δουλεύει σαν σκουτερ. Κοτσάρεις μια 4η και το πηγαίνεις από 10χμ έως 200+. Στην Εθνική εάν είσαι μόνος και μπορείς να κρυφτείς κάτω από το μασκάκι, θα κινησαι για πλάκα με 210+ σερί (μέχρι λίγο κάτω από τα 240 κοντερ). Στο δικάβαλα όμως, όσο άνετη είναι η σέλα τόσο δύσκολη σου κάνει τη ζωή ο αέρας. Μόνη λύση μεγαλύτερη ζελατίνα ή wind deflector. Διάλεξε έκδοση με abs. Και μη δώσεις πάνω από 4200€ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες