Jump to content
Sign in to follow this  
Thanos1995

Derbi Senda DRD X-Treme 50 R vs Daytona Sprinter 50cc

Recommended Posts

Παιδιά τον επόμενο μήνα γίνομαι 16 και οι γονείς μου, μου είπαν ότι θα αγοράσω μηχανάκι ένα 50άρι που θα καλύπτει το δίπλωμα.

Τα μηχανάκια που μου άρεσαν είναι τα εξής

Derbi Senda DRD X-Treme 50 R ή

Daytona Sprinter 50cc

Το μηχανάκι θα το αγοράσω καινούριο και δεν με ενδιαφέρει η τιμή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παιδιά τον επόμενο μήνα γίνομαι 16 και οι γονείς μου, μου είπαν ότι θα αγοράσω μηχανάκι ένα 50άρι που θα καλύπτει το δίπλωμα.

Τα μηχανάκια που μου άρεσαν είναι τα εξής

Derbi Senda DRD X-Treme 50 R ή

Daytona Sprinter 50cc

Το μηχανάκι θα το αγοράσω καινούριο και δεν με ενδιαφέρει η τιμή.

Εγω θα σου προτεινα να παρεις ενα παπι. Αφου σου αρεσει το Daytona Sprinter παρε αυτο. Πιο πολυ παει ενα παπι σε ενα παιδι παρα ενα ψηλοφτερο 50αρι.

Απο θεμα γκαζιων, σιγουρα το Derbi θα ειναι πιο γρηγορο αλλα δεν θα εχει τους χωρους του και τη φιλικοτητα του Daytona.

Δεν σ αρεσει καποιο απο τα 2 περισσοτερο??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιτα...για καποιον αρχαριο που θα κανει πολλα λαθοι (οπως καναμε ολοι μας) θα σου ελεγα το Daytona sprinter αλλα και το Derbi ειναι πολυ καλο για να ξεκινισει καποιος οπως και ξεκινισα εγω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα. Προσωπικα θα σου συνιστούσα το το Derbi καθως για μενα :

1) ειναι πιο ψηλο και προσφερει καλυτερη ορατοτητα και θεση οδηγησης

2)απο θεμα αξιοπιστιας νομιζω οτι υπερτερει του daytona (νομιζω εχει αναφερθει και εδω σχετικο θεμα για το derbi και ειπαν οτι ειναι αρκετα αξιοπιστο)

3)ειναι ποιο ομορφο (υποκειμενικα)

4) δεν θα το βαρεθεις τοσο ευκολα

5)εχει συμπλεκτη αν δεν κανω λαθος και θα μαθεις να οδηγεις κανονικη μηχανη για μελλοντικα αν θες κατι μεγαλυτερο (προσωπικα πιστευω οτι εχεις και καλυτερο ελεγχο της μηχανης με τον συμπλεκτη απ'την αποψη οτι π.χ σε μια δυσκολη ανηφορα που ενδεχομενως κολλησεις συμπλεκταρεις και ξεκολλας)

Αυτα απο μενα. Ο,τι και αν αποφασισεις καλες βολτες και παντα ορθιος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω θα σου προτεινα να παρεις ενα παπι. Αφου σου αρεσει το Daytona Sprinter παρε αυτο. Πιο πολυ παει ενα παπι σε ενα παιδι παρα ενα ψηλοφτερο 50αρι.

Απο θεμα γκαζιων, σιγουρα το Derbi θα ειναι πιο γρηγορο αλλα δεν θα εχει τους χωρους του και τη φιλικοτητα του Daytona.

Δεν σ αρεσει καποιο απο τα 2 περισσοτερο??

Και τα δύο μου αρέσουν πάρα πολύ και δεν μπορώ να διαλέξω ποιο να αγοράσω. Το Derbi έχει συμπλέκτη και είναι ποιο γρήγορο αλλά και το Sprinter είναι πολύ καλό για πρώτο μηχανάκι και σε αντίθεση με το Derbi έχει χώρο κάτω από την σέλα όπου θα μπορώ να βάλω τα χαρτιά και τις άδιες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tα χαρτιά και τις άδειες δεν τις βάζουν πάνω στο μηχανάκι!

Ένα τσαντάκι μέσης και καθάρισες με τα χαρτιά.Άλλα είναι τα σημαντικά σε ένα μηχανάκι κι όχι οι χώροι "αποσκευών" του.

Στη φάση που είσαι χρειάζεσαι ένα μηχανάκι σχολείο και για μένα, το μεγαλύτερο σχολείο, είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από παπί και σκούτερ. Χρειάζεσαι ένα μοτοσυκλετάκι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

derbi γιατι

1.θα μαθεις να οδηγας λογω συμλεκτη.

2.Θα μπορεις να κανεις μια προσπεραση αν σου χρειαστει με μεγαλυτερη επιταχυνση επειδη ειναι διχρονο

3.Θα μπορεις να ανεβεις ενα πεζοδρομιο αν σου χρειαστει στην κινηση(λεμε τωρα)

4.Δεν θα ειναι παπακι αλλα μοτοσυκλετα 50κυβικων

5.Θα μπορεις να πας σε χωματα να κανεις την πλακα σου

6.Καλυτερη ορατοτητα λογω υψους

7.Θα το κανεις να πιανει τα 80-90 μονο με ενα φιλτρο και μια εξατμιση και ζιγλερωμα χωρις να βαλεις χερι στον κινητηρα

dayona γιατι

1.ειναι πιο ξεκουραστο

2.βρισκεις πιο ευκολα ανταλλακτικα

3.βρισκεις πιο φθηνα ανταλλακτικα

4.δεν θα μυριζεις λαδιλα

Και εμενα αν το αντεχε η τσεπη μου derbi θα επαιρνα. Ο,τι και να παρεις παντα κρανος, μπουφαν με προστατευτικα και σοβαροτητα στην οδηγηση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε εγώ θα σου πώ derbi senda δαγκωτό!!!

Σε θέμα αξιοπιστίας είναι καλύτερο απο παπί.Η αίσθηση της οδήγησης είναι τέλεια(πιο ψηλά)!!Θα μάθεις να οδηγάς με συμπλέκτη και θα είναι πιο εύκολο να οδηγήσεις μηχανή αργότερα.Σε επιδόσεις είναι πολύ καλύτερο απο παπί!Και τέλος το derbακι σκίζει απο ομορφιά!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ το πείρα καινούριο 1600 και τώρα ο τύπος το έχει κατεβάσει 1000ευρω!!!

μεταχειρο μπορείς να βρείς και κάτω απο χιλιάρικο άλλα δύσκολα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ το πείρα καινούριο 1600 και τώρα ο τύπος το έχει κατεβάσει 1000ευρω!!!

μεταχειρο μπορείς να βρείς και κάτω απο χιλιάρικο άλλα δύσκολα!

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1458568/

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/904716/

:what:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εννοούσα οτι δύσκολα βρίσκεις καλό κάτω απο χιλιάρικο..

για το πρώτο οκ αλλα το δεύτερο ειναι λίγο :kaaaala:

Τροποποιήθηκε από τον alex_derbi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου Derbi και από εμένα με 1000! Το Sprinter το είχε ο κολλητός μου και δεν του έβγαλε κανένα πρόβλημα αλλά το άλλο όπως και να το κάνεις είναι μικρή μοτοσυκλέτα...Εάν δεν σε πειράζει η λαδίλα και το παραπάνω που θα καίει τσίμπα το και καλές βόλτες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εννοούσα οτι δύσκολα βρίσκεις καλό κάτω απο χιλιάρικο..

για το πρώτο οκ αλλα το δεύτερο ειναι λίγο :kaaaala:

λες ε? :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτα εκτος απο ολα αυτα που ανεφεραν τα παιδια με μια derbi θα μπορεις να περνεις τα βουνα και να κανεις οτι θες, μονο που εκει δεν πανε τα παπια_thumbsup.gif

απο την αλλη εχω ακουσει οτι τα sprinter εχουν καποια μικρα προβληματα αλλα ολα τα μηχανακια πιστευω πως μπορουν να δημιουργησουν προβληματα, γι αυτο πρεπει να τα προσεχεις πολυ.

στο θεμα ταχυτητας ειναι καλυτερο το derbi καθως ειναι και διχρονο και βγαζει παραπανω ιππους.

επισης σε βοηθαει να μαθεις να οδηγεις μια μηχανι καθως οι περισοτερες μηχανες ειναι συμπλεκτικες σε παρα πανω κιβικα.

λοιπον για να μην ξανα λεω οτι ειπαν τα παιδια παρε οτι απο τα 2 σου αρεσει πιο πολυ και φυσικα οτι θα σε βοηθησει στις διαφορες δουλειες σου και οτι θα σου χρησημευσει._thumbsup.gif

στο θεμα των χρηματων απο οτι ξερω ενα derbi ειναι σαφως ακριβοτερο εκτος κι αν το παρεις μεταχειρισμενο οπως λεει ο alex που μπορει να σου βγει φθηνοτερο.

ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ ΦΙΛΕ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα