savah 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Καλησπέρα σε όλους και όλες! Πρώην αμαξόφιλος και νυν μοτοσυκλετόφιλος είμαι στην παρεα απο το 2009 αλλά τώρα αξιώθηκα να γράψω σε αυτό το θέμα. Πάρις λοιπόν από Κιάτο αρχικά - Αθήνα λόγω δουλειάς. Οδηγώ ενα XMAX 250 του 2006 (αθάνατο) για την δουλειά και για τις βόλτες μου το νεο μου μηχανάκι ενα gsxr 600 k9 σε λευκό. Καλώς σας βρήκα και συγχαρητήρια για το φοβερό φόρουμ ΜΑΣ πλεόν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Δύο χρόνια απλώς παρακολουθούσες;; Καλωσήρθες και πάντα όρθιος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Καλως ηρθες και παντα ορθιος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innovas 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Κάλιο αργά παρά ποτέ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
savah 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Δύο χρόνια απλώς παρακολουθούσες;; Καλωσήρθες και πάντα όρθιος! Έ οχι και 2... Μόλις έκλεισα τον 1 . 18 δεκεμβρίου του '09 λεει το κοντερ οπότε είμαι οριακά Κ9 και παραλίγο K10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotodimis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Καλως ηρθες :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες