asun 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Γεια χαρά!Μου έκαναν δώρο alpine γάντια και είναι γ@%^&α, αλλά είναι πολύ μακριά.Πιστεύετε ότι μπορούν να κοπουν και να γίνουν κοντα?είναι δερμάτινα. http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Alpinestars-SP-2-Stella-Glove-2008/SubProducts/Alpinestars-SP-2-Stella-Glove-2008-0001 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 εννοειται οχι αλλαγη στο νουμερο θα κανεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agnostos_xxx 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) ακυρο! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 28 , 2011 από τον agnostos_xxx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
asun 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!! τελείως! δεν μου είναι μακριά στα δάχτυλα! εννοώ αν γίνεται να κόψω την προστασία του καρπού που αλλο λίγο και θα φτάσει στον αγκώνα και να τα κάνω ουσιαστικά street! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Δεν είναι μεγάλα τα γάντια... ... εσύ είσαι κοντός! (πλακίτσα :P ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) Δηλαδη σου ειναι καλα στην παλαμη και σου ερχονται κοντα στον αγκωνα σε μηκος? Εχω μεινει αναυδος. Κατι δε παει καλα. Μονο νυφικα γαντια εχω δει ετσι! Κανονικα πρεπει να ερχονται αναμεσα στον καρπο και τον αγκωνα και 3-4 εκατοστα προς τον καρπο Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 28 , 2011 από τον Messer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
asun 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Ρε παιδιά,το παραδέχομαι!Είμαι λίγο υπερβολικός!Δεν είναι τόοοοοοοσο μακριά,αλλά δεν με βολεύουν που είναι μακριά και δεν υπάρχει περιθώριο αλλαγής!Στην παλάμη μου είναι τέλεια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Δεν ειναι θεμα αν σε βολευουν ή οχι! Να τα συνηθισεις! Περαν πλακας ειναι ενισχυση ασφαλειας. Ειναι καλο. Μη τα πειραξεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 βγαλτα μια φωτο γιατι μπερδευτηκα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!! τελείως! δεν μου είναι μακριά στα δάχτυλα! εννοώ αν γίνεται να κόψω την προστασία του καρπού που αλλο λίγο και θα φτάσει στον αγκώνα και να τα κάνω ουσιαστικά street! Κάπου έχεις μπερδευτεί, street είναι τα γάντια. Απλά, όπως και σε γάντια για άλλα αθλήματα και ασχολίες, υπάρχουν τα "κοντά" και τα "μακριά" (τα ξέρω ως gauntlet). Τα κοντά τελειώνουν στον καρπό, όπως και τα σταντάρ μάλλινα γάντια για το κρύο. Τα μακριά είναι σχεδιασμένα ώστε να φτάνουν αρκετά παραπέρα και φοριούνται πάνω από το μανίκι του μπουφάν κλπ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μπορουν να κοντινουν εννοειται, ακου τι θα κανεις: θα τα κοψεις στα δαχτυλα και θα πεις αυτου/αυτης που σου τα χαρισε να σου κανει δωρο προτεϊνες ογκου και μια ετησια εγγραφη σε γυμναστηριο. Τα προστατευτικα ανθρακονηματα μπορει να σου χρειαστουν σε περιπτωση που σου πουλησει τσαμπουκα κανας σφιχτης, εχει αρκετους ποζεραδες-μαλακες στα γυμναστηρια αλλωστε. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 28 , 2011 από τον streetwise Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Μπορουν να κοντινουν εννοειται, ακου τι θα κανεις: θα τα κοψεις στα δαχτυλα και θα πεις αυτου/αυτης που σου τα χαρισε να σου κανει δωρο προτεϊνες ογκου και μια ετησια εγγραφη σε γυμναστηριο. Τα προστατευτικα ανθρακονηματα μπορει να σου χρειαστουν σε περιπτωση που σου πουλησει τσαμπουκα κανας σφιχτης, εχει αρκετους ποζεραδες-μαλακες στα γυμναστηρια αλλωστε. Κοπέλα είναι ρε, οι σφίχτες θα πλακώνονται μεταξύ τους για το ποιός θα βοηθήσει ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 βαλε fcr καλυτερα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Scandal 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Τα γάντια είναι πανέμορφα... Μην τα πειράξεις θα κάνεις μαλακί@... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες