Jump to content
Sign in to follow this  
asun

Mod σε γάντια

Recommended Posts

Γεια χαρά!Μου έκαναν δώρο alpine γάντια και είναι γ@%^&α, αλλά είναι πολύ μακριά.Πιστεύετε ότι μπορούν να κοπουν και να γίνουν κοντα?είναι δερμάτινα.

http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Alpinestars-SP-2-Stella-Glove-2008/SubProducts/Alpinestars-SP-2-Stella-Glove-2008-0001

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!

τελείως!

δεν μου είναι μακριά στα δάχτυλα!

εννοώ αν γίνεται να κόψω την προστασία του καρπού που αλλο λίγο και θα φτάσει στον αγκώνα και να τα κάνω ουσιαστικά street!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδη σου ειναι καλα στην παλαμη και σου ερχονται κοντα στον αγκωνα σε μηκος? Εχω μεινει αναυδος. Κατι δε παει καλα. Μονο νυφικα γαντια εχω δει ετσι!

Κανονικα πρεπει να ερχονται αναμεσα στον καρπο και τον αγκωνα και 3-4 εκατοστα προς τον καρπο

Τροποποιήθηκε από τον Messer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά,το παραδέχομαι!Είμαι λίγο υπερβολικός!Δεν είναι τόοοοοοοσο μακριά,αλλά δεν με βολεύουν που είναι μακριά και δεν υπάρχει περιθώριο αλλαγής!Στην παλάμη μου είναι τέλεια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ειναι θεμα αν σε βολευουν ή οχι! Να τα συνηθισεις! :tooth:

Περαν πλακας ειναι ενισχυση ασφαλειας. Ειναι καλο. Μη τα πειραξεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!

τελείως!

δεν μου είναι μακριά στα δάχτυλα!

εννοώ αν γίνεται να κόψω την προστασία του καρπού που αλλο λίγο και θα φτάσει στον αγκώνα και να τα κάνω ουσιαστικά street!

Κάπου έχεις μπερδευτεί, street είναι τα γάντια. Απλά, όπως και σε γάντια για άλλα αθλήματα και ασχολίες, υπάρχουν τα "κοντά" και τα "μακριά" (τα ξέρω ως gauntlet). Τα κοντά τελειώνουν στον καρπό, όπως και τα σταντάρ μάλλινα γάντια για το κρύο. Τα μακριά είναι σχεδιασμένα ώστε να φτάνουν αρκετά παραπέρα και φοριούνται πάνω από το μανίκι του μπουφάν κλπ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορουν να κοντινουν εννοειται, ακου τι θα κανεις: θα τα κοψεις στα δαχτυλα και θα πεις αυτου/αυτης που σου τα χαρισε να σου κανει δωρο προτεϊνες ογκου και μια ετησια εγγραφη σε γυμναστηριο. Τα προστατευτικα ανθρακονηματα μπορει να σου χρειαστουν σε περιπτωση που σου πουλησει τσαμπουκα κανας σφιχτης, εχει αρκετους ποζεραδες-μαλακες στα γυμναστηρια αλλωστε.

Τροποποιήθηκε από τον streetwise

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορουν να κοντινουν εννοειται, ακου τι θα κανεις: θα τα κοψεις στα δαχτυλα και θα πεις αυτου/αυτης που σου τα χαρισε να σου κανει δωρο προτεϊνες ογκου και μια ετησια εγγραφη σε γυμναστηριο. Τα προστατευτικα ανθρακονηματα μπορει να σου χρειαστουν σε περιπτωση που σου πουλησει τσαμπουκα κανας σφιχτης, εχει αρκετους ποζεραδες-μαλακες στα γυμναστηρια αλλωστε.

Κοπέλα είναι ρε, οι σφίχτες θα πλακώνονται μεταξύ τους για το ποιός θα βοηθήσει !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα